Επισκέπτης
Κανενα νεο απο Καρεα γιατι ακουσα για Μαρινες , Λαρες , Κουκλαρες , Μαγισσες και αλλα πολλα !!!
Δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε εκει!Κανενα νεο απο Καρεα γιατι ακουσα για Μαρινες , Λαρες , Κουκλαρες , Μαγισσες και αλλα πολλα !!!
Για Σασα χλωμο το κοβω αλλα δεν εχω ιδεα!!!ειπωθηκε καποια στιγμη οτι μια Μαρινα ειναι η παληα Σασα... ποια απο ολες ειναι? εχουμε τηλ του εν λογω μαγαζιου? ποτε δουλευει? τι ωαρ πινει καφε? και αλλες ερωτησεις... ξεχωρα απο την πλακα αν ξερει καποιος ας βοηθησει
Η πύλη του ανεξήγητου.....Τελικα αυτη που πηρα χτες το βραδυ ποια ηταν !!!!
Μαρινα , Λαρα , Κλαρα , Λουτσια , τα εχω μπερδεψει !!!
Κατσε να παρω τον Μπαρμπα Billy και να ρωτησω !!!
Μηπως ηταν ιδια και την πηρες 4 φορες???Τελικα αυτη που πηρα χτες το βραδυ ποια ηταν !!!!
Τελικα αυτη που πηρα χτες το βραδυ ποια ηταν !!!!
Ηταν καμια σαν κι αυτη μηπως??...γιατι αν ηταν :o :o
Χωρις υπερβολες νομιζω οτι το Μαρινακι ειναι σκαλες ανωτερη απο την παραπανω κυρια!!!Χωρις υπερβολες νομιζω οτι το Μαρινακι την παιζει στα ισια την παραπανω κυρια!
Κάτι θα ξέρει ο spoon για να το λέει... ;)!Χωρις υπερβολες νομιζω οτι το Μαρινακι ειναι σκαλες ανωτερη απο την παραπανω κυρια!!!
Οπως και παρα πολλοι αλλοι μουγγοθοδωροι εδω μεσα! ;)Κάτι θα ξέρει ο spoon για να το λέει... ;)!
γράψε και καμιά κριτική φιλαράκι... για μας που δεν τα ξέρουμε για να μαθαίνουμε!!! ;) ;) ;)Ρε φιλε πες μου την εχεις πετυχει να ανεβαινει τη σκαλα???
Καλα "δεν υπαρχει" αυτη η εικονα!
Αυτος ο κωλος...αυτο το κορμι...πωπωπωπωπωπω με τρελαινει οποτε την βλεπω...