Με τι απορείς?περιέγραψα τι είδα εκείν η τη στιγμή που πέρασα...αν το απόγευμα άνοιξε τι να σου πω?και σημερα ανοιχτο,ολα καλα
απορω τι ειδε ο ta
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
βρε παιδια μεχρι τι ωρα ειναι ανοικτο το πρωι?
εχει τυχει να μπω νυχτα και να βγω ξημερωμα, δεν νομιζω να εχει αλλαξει τιποτα
kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μέχρι 06.00βρε παιδια μεχρι τι ωρα ειναι ανοικτο το πρωι?
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Ξέρει κανείς ποια είναι σήμερα;
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
τωρα αγωνιζονται
μαρια κ ρωξανη
ομορφα κοριτσια αλλα οχι κ για 60€
μαρια κ ρωξανη
ομορφα κοριτσια αλλα οχι κ για 60€
kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ξέρει κανεις ποιο είναι τώρα.
bumsen1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ξέρει κανεις ποιο είναι τώρα.
Ρωξάνη
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Ρωξάνη
αδέρφια μήπως μπορεί κάποιος να μας λέει πάνω κάτω σε μέσες άκρες ποιό είναι το εβδομαδιαίο ωράριο εργασίας των κοριτσιών?έχω έχω συνηθίσει στη βραδυνή βάρδια(μετά τις 00.00) να είναι συνήθως η σάρα και η τζίνα και απογεματάκια η ρωξάνη,η μαρία,η αντζελίνα κλπ...ήταν και η λιντα η κολλητή της σάρας και της τζίνας αλλά έφυγε για πατρίδα.Διαβάζω όμως ότι παρασκευή βράδυ ήταν ρωξάνη και μαρία...αμα ξερει κάποιος σε γενικές γραμμές τί ισχύει ας μας πλεροφορήσει και θα του πώ ε΄γω σε αντάλλαγμα τί καιρό θα κάνει μεθαύριο!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
αδέρφια μήπως μπορεί κάποιος να μας λέει πάνω κάτω σε μέσες άκρες ποιό είναι το εβδομαδιαίο ωράριο εργασίας των κοριτσιών?έχω έχω συνηθίσει στη βραδυνή βάρδια(μετά τις 00.00) να είναι συνήθως η σάρα και η τζίνα και απογεματάκια η ρωξάνη,η μαρία,η αντζελίνα κλπ...ήταν και η λιντα η κολλητή της σάρας και της τζίνας αλλά έφυγε για πατρίδα.Διαβάζω όμως ότι παρασκευή βράδυ ήταν ρωξάνη και μαρία...αμα ξερει κάποιος σε γενικές γραμμές τί ισχύει ας μας πλεροφορήσει και θα του πώ ε΄γω σε αντάλλαγμα τί καιρό θα κάνει μεθαύριο!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πες πρώτα τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη και μετά τα λέμε Πέρα απο την πλάκα όπως τα λες είναι.Βράδυ δουλεύουνε σάρα και τζίνα εκτός αν έχουνε ρεπό και μετά τις άλλες βάρδιες είναι η ρωξάνη και η μαρία.Αυτό τον καιρό δεν νομίζω να δουλεύουνε άλλες στο μαγαζί.Τα τσεχάκια συνήθως έχουνε ρεπό Δευτερο-τριτεςαδέρφια μήπως μπορεί κάποιος να μας λέει πάνω κάτω σε μέσες άκρες ποιό είναι το εβδομαδιαίο ωράριο εργασίας των κοριτσιών?έχω έχω συνηθίσει στη βραδυνή βάρδια(μετά τις 00.00) να είναι συνήθως η σάρα και η τζίνα και απογεματάκια η ρωξάνη,η μαρία,η αντζελίνα κλπ...ήταν και η λιντα η κολλητή της σάρας και της τζίνας αλλά έφυγε για πατρίδα.Διαβάζω όμως ότι παρασκευή βράδυ ήταν ρωξάνη και μαρία...αμα ξερει κάποιος σε γενικές γραμμές τί ισχύει ας μας πλεροφορήσει και θα του πώ ε΄γω σε αντάλλαγμα τί καιρό θα κάνει μεθαύριο!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ο καιρός την πέμπτη θα είναι αίθριος με νεφωσεις μέχρι το μεσημέρι,αλλά κατά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν ηλιοφάνειες και θα αρχίσει μία φοβερή ηλιοφανεία που θα διαρκέσει περίπου 3 ωρές στα νότια καντόνια της ελβετίας,στο ελληνικό,την ανθούπολη,την πρέβεζα και το κιάτο.Η θερμοκρασία θα σημειώσει κάθοδο 3 πόντων λογω χαμηλού βαρομετρικόυ χαμηλού στην ιάβα της νότιας αμερικής(βόρειο ημισφαίριο για τους άσχετους με γεωγραφία).Παρασκευή μάλλον τα ίδια.Απο σάββατο αλλάζει ο καιρός και θα έχουμε βροχές απο ροχάλες στα καυλιά μας απο σάρες,τζίνες και τα κακά συναπαντήματα.Δε σας λέω περισσότερα για την κυριακή γιατί περιμένω να ακούσω τη μετεωρολογική υπηρεσία.Ευχαριστώ.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τώρα στου καρέα 2 συναγωνιστές μέσα στα δωμάτια και 3 κάτω περιμένουν στα σαλόνια
Τους συναγωνιστες να γαμησουμε δηλαδη????????????????τώρα στου καρέα 2 συναγωνιστές μέσα στα δωμάτια και 3 κάτω περιμένουν στα σαλόνια
Ποιες δουλευουν,οι τσεχες?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
σήμερα προβλέπεται να είναι ο καιρός αίθριος,ζεστός με πυκνές ροχάλες στις βαλάνους μας απο τα κορίτσια.Καλώς ορίσατε παιδιά στον οίκο μας και πάλι απόψε
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
χθες στη μεταμεσονύκτια βάρδυα ρωξάνη(πολύ αλλαγμένη στο όλο στύλ :-) και μαρία.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ξέρει κανείς σημερινό πρόγκραμ?
Παρόμοια θέματα