ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Εγω παντως θα ντυθω Κωλο-Κοτρονης και θα παω !!!
Μεγάλε οπλαρχηγε
σιγα ρε σεις.. μια πουτανα μειον..Μπα για το Μεταγογων την εκανε οποτε [size=10pt]αφηστε τα ονειρα κατα μερος και [size=14pt]επιστρεψτε στην γαμημενη πραγματικοτητα[/size].[/size]
Σαν να μου φαινεται οτι μετα την Μαρινα τερμα και η φιλη της η Λαρα(χωρις να ειναι 100% σιγουρο)!
Οχι οτι ειναι καμια σημαντικη απωλεια απλα το αναφερω
σιγα ρε σεις.. μια πουτανα μειον..
σε λιγο θα κατεβασετε τις μαυρες πλερεζες, θα κανετε μνημοσυνα και τετοια και θα μοιρασετε και κόλυβα..
''γαμημενη'' η πραγματικοτητα επειδη ''χαθηκε'' μια πουτανα ????
ημαρτον ρε γεωργιου..
Σαν να μου φαινεται οτι μετα την Μαρινα τερμα και η φιλη της η Λαρα(χωρις να ειναι 100% σιγουρο)!
Οχι οτι ειναι καμια σημαντικη απωλεια απλα το αναφερω
Χθες το απόγευμα ήτανε μια ξανθιά τσέχα Αννίτα ή Αννέτα (δεν άκουσα καλά) μέτρια προς καλή την έκοψα.Απο επιδώσεις ξέρει κανείς κάτι ?????Και το βράδυ απ οτι είπε η τσατσά ήτανε η σαρα και η τζίνα και μάλλον θα είναι και σήμερα.
μαρια ειναι πατρίντα νουμίζου..σημερα τι λέει το πρόγκραμ?σαρα,τζινα,μαρια υπαρχουν ακομη?
TOO !!!! (except TOO me)A ρε αλανια, καλα τα λεω εγω....
everybody fucks in this town except me...
:-)
Λίντα...πανύψηλο άλογο με φοβερά πόδια,ματιά τσαχπίνικη,[size=12pt]κάνει ολόιδιες κραυγές με σάρα[/size],είχε ξαναδουλέψει παλιά εκεί.Το βράδυ θα είναι σάρα-τζίνα διδυμάκι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ή μία εκ των 2(πιό πιθανό η τζίνα).Η μαρία και η ρωξάνη θα έρθουν απο βδομάντα και η λάρα σταμάτησε...