Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Τα υπόλοιπα στο νόμο του Picker, το νόμο του γνήσιου περήφανου μοναχικού μπουρδελιάρη που φτύνει στη μάπα τις ηλίθιες γκόμενες, τους πετάει κατάμουτρα την αλήθεια και δεν τον νοιάζει να γαμάει μόνο πουτάνες.  :sunglasses:

Είσαι η άσφαλτος που κατουρώ με την ψωλή μου.
Όσο ζω, θα σε κατατρέχω μέχρι να σε στείλω στο τρελοκομείο.

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Δεν είσαι ο Πίκερ!!! :sunglasses:

Σε "παίζω" για πλάκα και θέλω να ακούς τον καλπασμό μου μέσα στο κεφάλι σου.
Μέσα στην ψυχή σου.  :sunglasses:

Έρχομαι με δρασκελιές και δεν μπορείς να με σταματήσεις.

Μόνο εγώ μπορώ να με σταματήσω και για τεχνικούς λόγους ο Αντισθένης με τους μοντ.

Εκεί δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να μην καταπατήσω τους κανόνες.

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΕΣ!

:sunglasses:

Και τελικά μάθε γέρο γράμματα που λέει κι ο λαός...

το "και δεν τον νοιάζει να γαμάει μόνο πουτάνες" είναι λάθος.

Το σωστό είναι "και δεν τον νοιάζει που γαμάει μόνο πουτάνες".

Είναι εντελώς διαφορετικό το νόημα!

Επιτέλους, στήριξε τον νόμο σου σαν ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ!

Κι αυτό...εμείς θα το περάσουμε;

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Στο τέλος, δεν θα μου μιλάει κανείς εκτός όσων θέλω.

ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΗΔΟΝΗ!

Σας δείχνω χωρίς κουκούλα όλα όσα θα τραβήξετε ορισμένοι! Κινέζικα τα γράφω;

megaSponsoras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ρε φιλε ή τα εχω χαμενα  ή εσυ πινεις πολυ,  δεν καταλαβαινω τπτ :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σωστός εδώ ο dismorfian. Ήταν λίγο κακή η διατύπωση. Το πιο σωστό θα ήταν "δεν τον ΠΕΙΡΑΖΕΙ να γαμάει μόνο πουτάνες" ή "δεν τον νοιάζει ΑΝ γαμάει μόνο πουτάνες".  :sunglasses:

Επισκέπτης
Το θέμα δεν είναι να μην είσαι αγαπούλης στα μπουρδέλα αλλά να μην είσαι αγαπούλης ΓΕΝΙΚΑ. Αυτοί που καυχιόνται ότι είναι μεγάλοι μύστες στα μπουρδέλα είναι συνήθως οι μεγαλύτεροι σαλιάρηδες με τις γκόμενες. Μπορείς να ζήσεις χωρίς γκόμενα; Μπορείς να βλέπεις μια ωραία γκόμενα δίπλα σου και να μην της δίνεις την παραμικρή αξία; Έχεις τα αρχίδια να μην φλερτάρεις ποτέ και να γαμάς μόνο πουτάνες;

Ῥὲ φἰλε πάρτο ἀλλιῶς γιὰ' θὰ βρεῖς. Μπερδεύεις τὴ βαθειὰ ἀδιαφορία τοῦ παίκτη (ZFG - zero fuck given) μὲ τὸ στραμπούληγμα τοῦ ἀγάμητου. Ὁποιοσδήποτε ἄνδρας ποὺ τιμᾶ τὰ παντελόνια του, γέρος, νέος, ὄμορφος, ἄσχημος, πλούσιος, φτωχὸς θὰ τὴν πέσει σὲ ὡραία γκόμενα. Ἴσως ὄχι ἐν ψυχρῷ   σὲ ἡμερήσιο παίγνιο (ποὺ εἶναι ἡ ἀνὠτατη μορφὴ) ἀν δὲν εἶναι νέος καὶ ὡραῖος, ἀλλὰ ὁπωσδήποτε θὰ τὴν πέσει. (Ἐξαιρεῖται - γιὰ μένα - ἡ περίπτωση ἡ γκόμενα νὰ' ναι παντρεμένη. Παντρεμένη, ὄχι δεσμευμένη). Ἀπὸ ἐκεῖ καὶ πέρα, κι ἀφοῦ κάνει τὸ πέσιμὸ του τότε ἀδιαφορεῖ, λέει ὅ,τι βρέξει ἀς κατεβάσει. Ὄχι νὰ μὴν τὴν πέφτει καὶ νὰ τὸ θεωρεῖ αὐτὸ ἀνωτερότητα.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
εγω ειμαι αγαπουλης και ειμαι περηφανος!!!!!!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο αγέρωχος υπερήφανος άντρας δεν την πέφτει ποτέ και σε καμία γκόμενα εκτός και αν είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα τη γαμήσει.

Επισκέπτης
Ο αγέρωχος υπερήφανος άντρας δεν την πέφτει ποτέ και σε καμία γκόμενα εκτός και αν είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα τη γαμήσει.

Οἱ στρατιῶτες μάχονται μόνο ὅταν εἶναι ἀπόλυτα σίγουροι ὅτι θὰ νικήσουν;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Bakalhs η ωραία γυναίκα δεν είναι κανένα τρόπαιο για να δώσεις μάχη να το κερδίσεις. Ένα βρωμόμουνο είναι που θα έπρεπε να εκδίδεται στο Μεταξουργείο ή τη Φυλής. Ακόμα και η πιο ωραία γυναίκα θα πρέπει να με παρακαλέσει να τη γαμήσω κι εγώ θα το σκεφτώ. Συγνώμη αλλά δεν θα συμμετάσχω σε αυτόν τον ηλίθιο ανταγωνισμό σας για το μουνί, είναι τελείως ματαιόδοξος. Το μουνί - ακόμα και το ωραίο μουνί - δεν στοιχίζει πάνω από 10-20 ευρώ και σε παρακαλάει να το γαμήσεις στο Μεταξουργείο και τη Φυλής.

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Καὶ νὰ προσθέσω: Μὲ θρησκευτικὸ γάμο.

Αμάν! Ρισκάρετε να σας πουν παλιομοδίτη;;;  :o

οι αντίπαλοι αυτουνού εδώ...στο ωραίο του ποστ

2x9eVIG.jpg

(και που δεν είχα την τύχη να είμαι εγώ)  :-

Πιστεύω ακόμα στα "μυστήρια". Είμαι μυστήριος!

Συνεχίστε αγέρωχος.

Βαστώ "ρόπαλο"!

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
και ο αγαπουλης ρεαλιστης ειναι
θελει να κανει αγαπουλιστηκη σχσεη για να γαμαει
ο αντρας κανει σχεση για να γαμαει τζαμπα
η αγαπουλιαση ειναι μεσα στο παιχνιδι

Επισκέπτης
Bakalhs η ωραία γυναίκα δεν είναι κανένα τρόπαιο για να κάνεις μάχη να το κερδίσεις.

Εἶναι φίλε μου, εἶναι. Τρόπαιο. Ὄχι σκοπὸς καὶ λόγος τῆς ὕπαρξὴς μας, ὅπως τὴν κάνουν μερικοί.

Ακόμα και η πιο ωραία γυναίκα θα πρέπει να με παρακαλέσει να τη γαμήσω κι εγώ θα το σκεφτώ.

Δὲν θὰ γίνει αὐτό. Τουλάχιστον ὄχι στὴν ἀρχὴ μιᾶς σχέσης. Οἱ νέες καὶ ὡραῖες γυναῖκες ἔχουν στὴν κοινωνία μας τεράστια ἀξία γενετήσιας ἀγορᾶς (Sexual Market Value - SMV). Μία 25χρονη ἔχει 4πλάσια ἀξία ἀπὸ ἕναν 25χρονο. Ἔχει νὰ κάνει μὲ τὴ βιολογία καὶ τὴ γονιμότητα. Ἀλλὰ ὁ χρόνος εἶναι ἀμείλικτος γιὰ τις γυναῖκες. Μία 35χρονη ἔχει τὴ μισὴ ἀξία ἀπὸ ἔναν 35χρονο. Καὶ βέβαια μια 50χρονη (ἐμμηνοπαυσιακὴ) ἔχει μηδὲν ἀξία, ἐνῶ ἕνας συνομήλικος μπάρμπας κάτι ἀξίζει.

Το μουνί - ακόμα και το ωραίο μουνί - δεν στοιχίζει πάνω από 10-20 ευρώ και σε παρακαλάει να το γαμήσεις στο Μεταξουργείο και τη Φυλής.

Τὸ Μεταξουργεῖο καὶ ἡ Φυλῆς εἶναι τὰ πιτόγυρα. Τὸ παιχνίδι εἶναι τὸ πλούσιο, σπιτικὸ φαγητό. Μπορεῖς νὰ ζήσεις ὅλη σου τὴ ζωὴ μὲ πιτόγυρα;

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
και ο αγαπουλης μαλάκας ειναι
θελει να κανει αγαπουλιστηκη σχεση για να καλύπτει άλλες ανάγκες  
ο αντρας κανει σχεση όταν το νιώθει
η αγαπουλιαση ειναι ασθένεια