dismorfian
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έκαστος εφ'ω ετάχθη.
Bakalhs μπορώ άνετα να ζήσω όλη μου τη ζωή γαμώντας μέρα παρά μέρα στο Μετάξι - ούτε καν στη Φυλής. Έχω μέσα μου μεγάλη περηφάνεια που δεν αναλώνομαι σε αυτόν τον ηλίθιο ανταγωνισμό για το μουνί αλλά που και πάλι γαμάω χωρίς να μαλακίζομαι ποτέ. Τα μπουρδέλα είναι (και) για τους πολύ έξυπνους άντρες, αυτούς που καταλαβαίνουν τη γελοία ματαιότητα που είναι το να κυνηγάς μια ζωή να σου κάτσει το μουνί.
Dismorfian, γουστάρει δε γουστάρει με αφήνει και τη γαμάω μέχρι να χύσω. Αυτό έχει σημασία. Γι' αυτό λατρεύω τις πουτάνες, μου δίνουν αυτό που θέλω χωρίς να προσπαθήσω. Μετά βγαίνω έξω από το μπουρδέλο και όλα τα βρωμόμουνα μου φαίνονται σαν άντρες.
Bakalhs με κατάλαβες. Βγάζω 500 ευρώ, έχω μια άνετη δουλειά και δεν θέλω κάτι παραπάνω. Αν ήθελα θα μπορούσα να δουλεύω περισσότερες ώρες και να βγάζω περισσότερα αλλά βαριέμαι. Προτιμώ να κάνω τις μοναχικές μου βόλτες στην Αθήνα, να γαμάω πουτάνες μέρα παρά μέρα και να φιλοσοφώ. Την προσπάθεια και την κούραση την αφήνω σε εσάς που θέλετε να φτάσετε ψηλά.
Bakalhs με κατάλαβες. Βγάζω 500 ευρώ, έχω μια άνετη δουλειά και δεν θέλω κάτι παραπάνω. Αν ήθελα θα μπορούσα να δουλεύω περισσότερες ώρες και να βγάζω περισσότερα αλλά βαριέμαι. Προτιμώ να κάνω τις μοναχικές μου βόλτες στην Αθήνα, να γαμάω πουτάνες μέρα παρά μέρα και να φιλοσοφώ. Την προσπάθεια και την κούραση την αφήνω σε εσάς που θέλετε να φτάσετε ψηλά.
Όχι dismorfian, είμαι καπιταλιστής αλλά ολιγαρκής. Αυτοί που μοχθούν περισσότερο στη ζωή τους θα πρέπει να ανταμοίβονται.
απο τη στιγμη που δεν εχεται μεσα παραγωγης στην κατοχης σας δεν εισθε καπιταλιστες
Κάνεις λάθος bakalhs. Μεγάλη ταλαιπωρία ο αγώνας σας για κάτι τόσο μικρό. Προτιμώ να κρατήσω την ειλικρίνεια και τον εγωισμό μου. Βασικά αηδιάζω και μόνο στην ιδέα του ανταγωνισμού για το ποιος θα κερδίσει ένα βρωμόμουνο που θα έπρεπε να εκδίδεται.
η γυναικα ναι εινι ο λογος υπαρξης
αγαπητε bakalhs ειμαι ναι η αλλη οψη εγω.και ναι πιστευω οτι η γυναικα ειναι κατι το υπεροχο ισως το πιο υπεροχο.Φτιαχνει τη ζωη μας απολαμβανω και να κανω σεξ με μια γυναικα και να μιλαω μαζι της για ωρες να πηγαινουμε σινεμα θεατρο στα μπουζουκια βολτες και αλλα διαφορα !με παντα βαση το σεξ αλλα και με πολυ μεγαλη βαρυτητα και στη συντροφικοτητα!!