Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Bakalhs μπορώ άνετα να ζήσω όλη μου τη ζωή γαμώντας μέρα παρά μέρα στο Μετάξι - ούτε καν στη Φυλής. Έχω μέσα μου μεγάλη περηφάνεια που δεν αναλώνομαι σε αυτόν τον ηλίθιο ανταγωνισμό για το μουνί αλλά που και πάλι γαμάω χωρίς να μαλακίζομαι ποτέ. Τα μπουρδέλα είναι (και) για τους πολύ έξυπνους άντρες, αυτούς που καταλαβαίνουν τη γελοία ματαιότητα που είναι το να κυνηγάς μια ζωή να σου κάτσει το μουνί.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Dismorfian, γουστάρει δε γουστάρει με αφήνει και τη γαμάω μέχρι να χύσω. Αυτό έχει σημασία. Γι' αυτό λατρεύω τις πουτάνες, μου δίνουν αυτό που θέλω χωρίς να προσπαθήσω. Μετά βγαίνω έξω από το μπουρδέλο και όλα τα βρωμόμουνα μου φαίνονται σαν άντρες.

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
ΠουτσόΓιαννε σοβαρέψου.

Εφαρμόζεις ανταγωνισμό να υπερασπίσεις τις παπαριές σου μέσω ενός νικ
αλλά αρνείσαι να ανταγωνιστείς στην πραγματική ζωή που είναι κι η αληθινή.

Μόλις με πληροφόρησαν από το κοντρόλ ρουμ της εταιρείας με τα κουλούρια
και την έρευνα διαδικτυακής πόρωσης, ότι χτύπησες "κόκκινο".

Άκου να με πει αγαπούλη.

:vomit:

Επισκέπτης
Bakalhs μπορώ άνετα να ζήσω όλη μου τη ζωή γαμώντας μέρα παρά μέρα στο Μετάξι - ούτε καν στη Φυλής. Έχω μέσα μου μεγάλη περηφάνεια που δεν αναλώνομαι σε αυτόν τον ηλίθιο ανταγωνισμό για το μουνί αλλά που και πάλι γαμάω χωρίς να μαλακίζομαι ποτέ. Τα μπουρδέλα είναι (και) για τους πολύ έξυπνους άντρες, αυτούς που καταλαβαίνουν τη γελοία ματαιότητα που είναι το να κυνηγάς μια ζωή να σου κάτσει το μουνί.

Στὴν περίπτωση αὐτή, εἶναι σὰν νὰ λἐς ὅτι μπορῶ νὰ ζήσω ἄνετα μὲ 500 Εὐρὼ τὸν μήνα (ἴσως ἔχεις κάποιο εἰσόδημα, π.χ. ἀπὸ ἕνα νοῖκι), καὶ δὲν μὲ ἔνδιαφέρει ὁ γελοῖος ἀνταγωνισμὸς γιὰ τὸ χρῆμα. Ἀλλὰ αὐτὸ δὲν εἶναι ζωή, εἶναι μία διαχείμαση στὸ λυκόφως καὶ στὸ περιθώριο.

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Dismorfian, γουστάρει δε γουστάρει με αφήνει και τη γαμάω μέχρι να χύσω. Αυτό έχει σημασία. Γι' αυτό λατρεύω τις πουτάνες, μου δίνουν αυτό που θέλω χωρίς να προσπαθήσω. Μετά βγαίνω έξω από το μπουρδέλο και όλα τα βρωμόμουνα μου φαίνονται σαν άντρες.

Μισογυνισμός! Απεχθές σύμπτωμα και πρώιμο στάδιο της ομοφυλοφιλίας.

Έτσι...να πονάς!!!

:rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Bakalhs με κατάλαβες. Βγάζω 500 ευρώ, έχω μια άνετη δουλειά και δεν θέλω κάτι παραπάνω. Αν ήθελα θα μπορούσα να δουλεύω περισσότερες ώρες και να βγάζω περισσότερα αλλά βαριέμαι. Προτιμώ να κάνω τις μοναχικές μου βόλτες στην Αθήνα, να γαμάω πουτάνες μέρα παρά μέρα και να φιλοσοφώ. Την προσπάθεια και την κούραση την αφήνω σε εσάς που θέλετε να φτάσετε ψηλά.

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Bakalhs με κατάλαβες. Βγάζω 500 ευρώ, έχω μια άνετη δουλειά και δεν θέλω κάτι παραπάνω. Αν ήθελα θα μπορούσα να δουλεύω περισσότερες ώρες και να βγάζω περισσότερα αλλά βαριέμαι. Προτιμώ να κάνω τις μοναχικές μου βόλτες στην Αθήνα, να γαμάω πουτάνες μέρα παρά μέρα και να φιλοσοφώ. Την προσπάθεια και την κούραση την αφήνω σε εσάς που θέλετε να φτάσετε ψηλά.

Δηλαδή είσαι κομμουνιστής! Μίασμα!  :o

Εγώ είμαι καπιταλιστής και θα κλείσω το φέρετρο της ανθρωπότητας.
Διότι άλλο σύστημα με ελευθερία στην πράξη δεν υπήρξε.

Έτσι...να πονάς!

:rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όχι dismorfian, είμαι καπιταλιστής αλλά ολιγαρκής. Αυτοί που μοχθούν περισσότερο στη ζωή τους θα πρέπει να ανταμοίβονται.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
απο τη στιγμη που δεν εχεται μεσα παραγωγης στην κατοχης σας δεν εισθε καπιταλιστες

Επισκέπτης

Δὲν γίνεσαι φιλόσοφος ἔτσι. Ἁπλῶς βγαίνεις βλακωδῶς ἐκτὸς ἀγώνα γιὰ τὴν διεκδίκηση ὡραίων πραγμάτων.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κάνεις λάθος bakalhs. Μεγάλη ταλαιπωρία ο αγώνας σας για κάτι τόσο μικρό. Προτιμώ να κρατήσω την ειλικρίνεια και τον εγωισμό μου. Βασικά αηδιάζω και μόνο στην ιδέα του ανταγωνισμού για το ποιος θα κερδίσει ένα βρωμόμουνο που θα έπρεπε να εκδίδεται.

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Όχι dismorfian, είμαι καπιταλιστής αλλά ολιγαρκής. Αυτοί που μοχθούν περισσότερο στη ζωή τους θα πρέπει να ανταμοίβονται.

Καπιταλιστής κι ολιγαρκής (όπως πραγματικά θες υποδόρια να "περάσεις")
δεν υπάρχει διότι κατά βάθος αποτελεί ουτοπικό φαινόμενο.
Όλοι αποσκοπούν στο καλύτερο έστω και έμμεσα! Εκ φύσεως!

Εκτός αν είσαι κρυφοαναρχικός που σημαίνει αναρχικός
που σημαίνει παραφυαδόπληκτος του κομμουνισμού.  :2funny:

:sunglasses:

απο τη στιγμη που δεν εχεται μεσα παραγωγης στην κατοχης σας δεν εισθε καπιταλιστες

Πριτς που δεν έχουμε.  :sunglasses: Αυτό που λες είναι αναληθές και ανενδοίαστο.

Φθηνή δικαιολογία! Όποτε οτιδήποτε, οδεύει προς παραγωγή εμφανίζονται "μύστες"
ρητορολάγνοι να ξεστομίσουν μαλακίες περί γρανάζια πολυεθνικών κτλ.

Έχω βαρεθεί!

Έκλεισε το εργοστάσιο στην Σ.Ένωση και σας έμεινε η αντιπροσωπεία αμανάτι.

Κάπου εδώ ομως θα αποσυνδεθώ, διότι πείνασα!

:sunglasses:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
δεν εχετε καταλαβει οτι ειστε η μειοψηφια των αντρων?και οτι αν τα ποειτε παραεξω πολυ πιθανον να σας λιντσαρουν για τον μισογυνισμο σας φιλοι μου.οχι ολοι καποιοι ειναι αξιοπρεπεις.η γυναικα ναι εινι ο λογος υπαρξης και ναι χωρις αυτη δεν θα υπηρχαμε και πρεπει να της εχουμε απολυτο σεβασμο!!!

Επισκέπτης
Κάνεις λάθος bakalhs. Μεγάλη ταλαιπωρία ο αγώνας σας για κάτι τόσο μικρό. Προτιμώ να κρατήσω την ειλικρίνεια και τον εγωισμό μου. Βασικά αηδιάζω και μόνο στην ιδέα του ανταγωνισμού για το ποιος θα κερδίσει ένα βρωμόμουνο που θα έπρεπε να εκδίδεται.

Γενικὰ μίλησα, ὄχι μόνο γιὰ γυναῖκες.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
αγαπητε bakalhs ειμαι ναι η αλλη οψη εγω.και ναι πιστευω οτι η γυναικα ειναι κατι το υπεροχο ισως το πιο υπεροχο.Φτιαχνει τη ζωη μας απολαμβανω και να κανω σεξ με μια γυναικα και να μιλαω μαζι της για ωρες να πηγαινουμε σινεμα θεατρο στα μπουζουκια βολτες και αλλα διαφορα !με παντα βαση το σεξ αλλα και με πολυ μεγαλη βαρυτητα και στη συντροφικοτητα!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Adonis φαντάζομαι πως εννοείς ότι "πρέπει να της έχουμε απόλυτο σεβασμό και να τη δουλεύουμε ψιλό γαζί", ε; "Να την αγαπάμε και όποτε μας δίνεται η ευκαιρία να την κερατώνουμε στα κρυφά". Γιατί όλοι εσείς που "σέβεστε" τις γυναίκες κάπως έτσι τους φέρεστε.

Εγώ, αντίθετα, θεωρώ κατώτερες τις γυναίκες αλλά ποτέ δεν θα τους έλεγα το παραμικρό ψέμα και ποτέ δεν θα τις απατούσα στα κρυφά. Με άλλα λόγια, εγώ σέβομαι τις γυναίκες περισσότερο από εσάς, απλά δεν τις παρακαλάω και δεν τους φέρομαι υποκριτικά.

Επισκέπτης
αγαπητε bakalhs ειμαι ναι η αλλη οψη εγω.και ναι πιστευω οτι η γυναικα ειναι κατι το υπεροχο ισως το πιο υπεροχο.Φτιαχνει τη ζωη μας απολαμβανω και να κανω σεξ με μια γυναικα και να μιλαω μαζι της για ωρες να πηγαινουμε σινεμα θεατρο στα μπουζουκια βολτες και αλλα διαφορα !με παντα βαση το σεξ αλλα και με πολυ μεγαλη βαρυτητα και στη συντροφικοτητα!!

Τοῦ ἴδιου νομίσματος εἴπαμε.

Πάντως τὰ μπουζούκια μοῦ λείπουν.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6