Νέα

Κάψιμο ήλιου βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nofucksgiven
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
πείτε οτι καλυτερο και πιο γρηγορο εχετε δοκιμασει και σας βοηθησε για καψιμο απο τον ηλιο δεν μπορώ να κουνηθώ δεν εβαλα αντηλιακό γιατι ειμαι άντρας δεν ειμαι λουλης (ελεγα)

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Πηγαινε σε ενα φαρμακειο ανθρωπε......τι ρωτας εδω. Αν εισαι σοβαρα κατι με κορτιζονη.

• Like
Αντιδράσεις: alpula
OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Πηγαινε σε ενα φαρμακειο ανθρωπε......τι ρωτας εδω. Αν εισαι σοβαρα κατι με κορτιζονη.
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΜΕ ΛΟΕ ΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ....

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.815
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
πείτε οτι καλυτερο και πιο γρηγορο εχετε δοκιμασει και σας βοηθησε για καψιμο απο τον ηλιο δεν μπορώ να κουνηθώ δεν εβαλα αντηλιακό γιατι ειμαι άντρας δεν ειμαι λουλης (ελεγα)
Τσίμπα θεραπεία δωρεάν....:2on1::2on1::2on1:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΜΕ ΛΟΕ ΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ....
Πηγες σε φαρμακειο,τους εδειξες το καψιμο (σοβαρο οπως λες) και σου εδωσαν aloe vera? Ενταξει......θα πηγες σε καμια γκομενιτσα φαρμακοποιο ή θα επεσες σε καμια ασχετη βοηθο φαρμακειου.Πηγαινε σε ενα σοβαρο φαρμακειο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Το εχω παθει πριν πολλα χρονια και απο τοτε δε μπαινω ποτε στο νερο μεταξυ 11:00 - 15:00
Παρε αδεια απο οποιαδηποτε εργασια η υποχρεωση εχεις, δε θα μπορεις ουτε να ντυθεις, κλπ
Καθησε στον καναπε μπροστα στην τηλεοραση ημιγυμνος και αλλειψου 1-2 φορες τη μερα με γιαουρτι. Ειχα παρει (εστειλα φιλο δηλαδη οχι εγω, γιατι δε μπορουσα να κουνηθω) και μια κρεμα απο φαρμακειο και ειχα βαλει λιγη. Δες εδω:

Το βασικοτερο ειναι ο χρονος, σε 2 μερες θα εισαι περδικι. Ισως και αυριο να ειναι δυσκολα αλλα απο μεθαυριο μια χαρα
Καλο κουραγιο!

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.695
Πόντοι
5.595
Flogo φίλος...οτι καλύτερο. Βάλε 2-3 καλα περάσματα απ΄την καμένη περιοχη μεσα στην πρώτη ώρα και μετά ανανέωνε κάθε 6 ώρες περίπου 3-4 φορές την μέρα.

Σε 4-5 μέρες ανάλογα το κάψιμο και το δέρμα σου θα είσαι μια χαρά.

OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Πηγες σε φαρμακειο,τους εδειξες το καψιμο (σοβαρο οπως λες) και σου εδωσαν aloe vera? Ενταξει......θα πηγες σε καμια γκομενιτσα φαρμακοποιο ή θα επεσες σε καμια ασχετη βοηθο φαρμακειου.Πηγαινε σε ενα σοβαρο φαρμακειο.
ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΠΑΡΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΜΕ ΑΛΟΕ ΒΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΘΕΝΟΛ.
ΕΙΝΑΙ Η 4Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΧΑΛΙΑ

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Θέλει θυσίες το ψωλαριουμ......

sildenafil

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Like
24
Πόντοι
1
ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΠΑΡΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΜΕ ΑΛΟΕ ΒΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΘΕΝΟΛ.
ΕΙΝΑΙ Η 4Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΧΑΛΙΑ
εάν έχεις φουσκάλες, έκανες έγκαυμα, δες πως πάει με την ενυδατική κρέμα Μπεπανθολ γιατί μπορεί να θέλει αντιβιοτικές/κορτιζονούχες κρέμες από γιατρό

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Αν είναι γερό το έγκαυμα, δεν περνάει με μία μέρα. Καλή η Αλόη βέρα, ζήτα όμως και μια Flogo cream. Επίσης, υπομονή - εξάλλου το είπες ο ίδιος, είσαι άντρας, δεν είσαι λούλης. Αν το έγκαυμα είναι γερό, θέλει και μια αντιβιοτική κρέμα (Fucidin). Αν δεν πιάσει τίποτα από όλα αυτά, τότε έχω μια λίστα με γνωστούς που έχουν αποδημήσει κατά Άγιο Πέτρο, να τους πεις χαιρετίσματα εκ μέρους μου :cheesy::cheesy::cheesy:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.721
Πόντοι
3.656

τυπε δε βαζεις λιγη φαντα πανω στο καψιμο; :think: :confused: :confused: :confused:
που ξερεις εκτος απο τα σκουλαμεντρα μπορει να εχει θεραπευτικες ιδιοτητες και για τον ηλιο :confused: :confused: :confused:

OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Αν είναι γερό το έγκαυμα, δεν περνάει με μία μέρα. Καλή η Αλόη βέρα, ζήτα όμως και μια Flogo cream. Επίσης, υπομονή - εξάλλου το είπες ο ίδιος, είσαι άντρας, δεν είσαι λούλης. Αν το έγκαυμα είναι γερό, θέλει και μια αντιβιοτική κρέμα (Fucidin). Αν δεν πιάσει τίποτα από όλα αυτά, τότε έχω μια λίστα με γνωστούς που έχουν αποδημήσει κατά Άγιο Πέτρο, να τους πεις χαιρετίσματα εκ μέρους μου :cheesy::cheesy::cheesy:
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.626
Πόντοι
17.436
Bepanthol συνήθως δίνουν για ανάπλαση του δέρματος
Τώρα αν έχει γίνει πιο μεγάλο έγκαυμα από τον ήλιο μάλλον πρέπει να το δει δερματολογος

Redpilot

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
326
Πόντοι
21
Αρχικά έχεις κάνει μαλακία που δεν έβαλες αντηλιακό. Δεν είναι θέμα του αν είσαι άνδρας ή όχι. Τόσα κρούσματα καρκίνων και μυαλό δεν βάζουμε. Το πιο σωστό που έχεις να κάνεις είναι να πας σε γιατρό να το δει και να μην κάνεις πειράματα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Φλοκια τυπε....τραβα 40 μαλακιες αποθηκευσε σε ενα μπουκαλακι και κανε 3 εφαρμογες την ημερα για 20 μερες.

OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Αρχικά έχεις κάνει μαλακία που δεν έβαλες αντηλιακό. Δεν είναι θέμα του αν είσαι άνδρας ή όχι. Τόσα κρούσματα καρκίνων και μυαλό δεν βάζουμε. Το πιο σωστό που έχεις να κάνεις είναι να πας σε γιατρό να το δει και να μην κάνεις πειράματα.
Μεγάλη μαλακιά έκανα ηρωικά το είπα το ότι δεν είμαι Λούλης.
Απλά καθόμουν κάτω από υπόστεγο και νόμιζα ότι είμαι κομπλέ αλλά κάηκα μονοπαντα μόνο την μισή δεξιά πλευρά της πλάτης που τελικά αυτή την έπιανε ο ήλιος ⛅⛅⛅⛅⛅........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom