Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.333
- Πόντοι
- 3.656
καλα σε λεω σκιντζη και κομπογιαννιτηΦλοκια τυπε....τραβα 40 μαλακιες αποθηκευσε σε ενα μπουκαλακι και κανε 3 εφαρμογες την ημερα για 20 μερες.
καλα σε λεω σκιντζη και κομπογιαννιτηΦλοκια τυπε....τραβα 40 μαλακιες αποθηκευσε σε ενα μπουκαλακι και κανε 3 εφαρμογες την ημερα για 20 μερες.
Όχι νταξει δεν είναι τόσο πολύ ώστε να πετάξω ένα 50ρικο που μπορώ να πάω να το δώσω τσιμπούκιΓιατρό άμεσα κατά την γνώμη μου πάντα. Επίσης να μην βάλεις γιαούρτι γιατί έχω φίλο που την πάτησε με το γιαούρτι σε έγκαυμα και την πάτησε άσχημα.
Τυπε μηπως στον σφυριξε ο Μπατμαν;Όχι νταξει δεν είναι τόσο πολύ ώστε να πετάξω ένα 50ρικο που μπορώ να πάω να το δώσω τσιμπούκι
Εξαρταται το γιαουρτι...αμα βαλει με προβιοτικα και δουλιτσα θα κανει και θα φτιαξει και το εντερο.Γιατρό άμεσα κατά την γνώμη μου πάντα. Επίσης να μην βάλεις γιαούρτι γιατί έχω φίλο που την πάτησε με το γιαούρτι σε έγκαυμα και την πάτησε άσχημα.
πείτε οτι καλυτερο και πιο γρηγορο εχετε δοκιμασει και σας βοηθησε για καψιμο απο τον ηλιο δεν μπορώ να κουνηθώ δεν εβαλα αντηλιακό γιατι ειμαι άντρας δεν ειμαι λουλης (ελεγα)
είχες η έχεις φουσκάλες?ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΜΕ ΛΟΕ ΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ....
Bepanthol συνεχεια! Θα σου παρει τουλαχιστον μια βδομαδα να συνελθεις αν ειναι οπως το φανταζομαι
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΜΕ ΛΟΕ ΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ....
Εχω την εξής απορία , όσες φορές θυμάμαι να κάηκα ηταν σε ένα μπάνιο όταν πήγαινα αυθημερόν , όσες φορές πήγα για καμιά εβδομάδα διακοπές δεν θυμάμαι να κάηκα παρόλο που έφευγα άσπρος και γυρνούσα μαύρος. Έχει κάποια επιστημονική εξήγηση το παραπάνω η απλά έτυχε σε μένα ;
Παρακαλείται η επιστημονική ομάδα του bou να δώσει τα φώτα της
* Επίσης να προσθέσω οτι δεν έβαζα αντιηλιακό ούτε στην μια περίπτωση ούτε στην άλλη , οπότε δεν έχει να κάνει με χρήση αντιηλιακού η όχι.
Μεγάλη μαλακιά έκανα ηρωικά το είπα το ότι δεν είμαι Λούλης.
Απλά καθόμουν κάτω από υπόστεγο και νόμιζα ότι είμαι κομπλέ αλλά κάηκα μονοπαντα μόνο την μισή δεξιά πλευρά της πλάτης που τελικά αυτή την έπιανε ο ήλιος ........
ετυχε.Εχω την εξής απορία , όσες φορές θυμάμαι να κάηκα ηταν σε ένα μπάνιο όταν πήγαινα αυθημερόν , όσες φορές πήγα για καμιά εβδομάδα διακοπές δεν θυμάμαι να κάηκα παρόλο που έφευγα άσπρος και γυρνούσα μαύρος. Έχει κάποια επιστημονική εξήγηση το παραπάνω η απλά έτυχε σε μένα ;
Παρακαλείται η επιστημονική ομάδα του bou να δώσει τα φώτα της
* Επίσης να προσθέσω οτι δεν έβαζα αντιηλιακό ούτε στην μια περίπτωση ούτε στην άλλη , οπότε δεν έχει να κάνει με χρήση αντιηλιακού η όχι.
μετα το καψιμο οτι αλοιφη βαλεις φροντισε να εχει αλοη (aloe).. θα επανελθει το δερμα συντομοτεραπείτε οτι καλυτερο και πιο γρηγορο εχετε δοκιμασει και σας βοηθησε για καψιμο απο τον ηλιο δεν μπορώ να κουνηθώ δεν εβαλα αντηλιακό γιατι ειμαι άντρας δεν ειμαι λουλης (ελεγα)
τυπε η συνταγή ειναι μια σπερμα τραβα καμια 10καρια μαλακιες και βαλτο το πανω σουπείτε οτι καλυτερο και πιο γρηγορο εχετε δοκιμασει και σας βοηθησε για καψιμο απο τον ηλιο δεν μπορώ να κουνηθώ δεν εβαλα αντηλιακό γιατι ειμαι άντρας δεν ειμαι λουλης (ελεγα)
πείτε οτι καλυτερο και πιο γρηγορο εχετε δοκιμασει και σας βοηθησε για καψιμο απο τον ηλιο δεν μπορώ να κουνηθώ δεν εβαλα αντηλιακό γιατι ειμαι άντρας δεν ειμαι λουλης (ελεγα)