Νέα

Κάψιμο ήλιου βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nofucksgiven
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Redpilot

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
326
Πόντοι
21
Γιατρό άμεσα κατά την γνώμη μου πάντα. Επίσης να μην βάλεις γιαούρτι γιατί έχω φίλο που την πάτησε με το γιαούρτι σε έγκαυμα και την πάτησε άσχημα.

OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Γιατρό άμεσα κατά την γνώμη μου πάντα. Επίσης να μην βάλεις γιαούρτι γιατί έχω φίλο που την πάτησε με το γιαούρτι σε έγκαυμα και την πάτησε άσχημα.
Όχι νταξει δεν είναι τόσο πολύ ώστε να πετάξω ένα 50ρικο που μπορώ να πάω να το δώσω τσιμπούκι

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Όχι νταξει δεν είναι τόσο πολύ ώστε να πετάξω ένα 50ρικο που μπορώ να πάω να το δώσω τσιμπούκι
Τυπε μηπως στον σφυριξε ο Μπατμαν;
54-epic-and-painful-sunburns-u2

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εξαρταται το γιαουρτι...αμα βαλει με προβιοτικα και δουλιτσα θα κανει και θα φτιαξει και το εντερο.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Bepanthol συνεχεια! Θα σου παρει τουλαχιστον μια βδομαδα να συνελθεις αν ειναι οπως το φανταζομαι

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261
πείτε οτι καλυτερο και πιο γρηγορο εχετε δοκιμασει και σας βοηθησε για καψιμο απο τον ηλιο δεν μπορώ να κουνηθώ δεν εβαλα αντηλιακό γιατι ειμαι άντρας δεν ειμαι λουλης (ελεγα)
:2funny::2funny::2funny::2funny:
λουλη, αραξε και θα περασει μονο του σε 2-3 μερες.
λογικα θα ηταν το πρωτο σου και θα αρπαξες με τη μια.
κανε δροσερα ντουζακια οσο γινεται (πρωϊ-μεσημερι-βραδυ), βαλε και καμια βρεγμενη πετσετουλα απο πανω σου και θα στρωσεις σε λιγες μερες.
το μονο κακο ειναι αν δουλευεις και θα πρεπει να σηκωνεσαι και να ντυνογδυνεσαι καθε μερα.
αν δε δουλευεις ομως, αραξε κρεβαταρα με την μαλαπερδα οξω και θα εισαι κομπλε.
σου μιλαει η εμπερια χρονων τωρα, οχι μαλακιες...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Εχω την εξής απορία , όσες φορές θυμάμαι να κάηκα ηταν σε ένα μπάνιο όταν πήγαινα αυθημερόν , όσες φορές πήγα για καμιά εβδομάδα διακοπές δεν θυμάμαι να κάηκα παρόλο που έφευγα άσπρος και γυρνούσα μαύρος. Έχει κάποια επιστημονική εξήγηση το παραπάνω η απλά έτυχε σε μένα ;

Παρακαλείται η επιστημονική ομάδα του bou να δώσει τα φώτα της :P

* Επίσης να προσθέσω οτι δεν έβαζα αντιηλιακό ούτε στην μια περίπτωση ούτε στην άλλη , οπότε δεν έχει να κάνει με χρήση αντιηλιακού η όχι.

Τελευταία τροποποίηση:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Τυπε ακου εμενα και κανεναν αλλο. Παρε μια οδοντοκρεμα, ενα κουτακι μαγειρικη σοδα, μηλοξυδο, και ενα παγωτο.
Ανακατεψε σε ενα μπολ την οδοντοκρεμα με τη μαγειρικη σοδα, και απλωσε τα πανω στο εγκαυμα. Μετα απο 20 δευτερολεπτα ριξε το μηλοξυδο, μη το λυπηθεις, κανε μπανιο. Με ενα κουταλι ξεκινα να τρως το παγωτο.
Σε μια ωριτσα θα εισαι τζετ, εγγυημενο γιατροσοφι το κανω καθε καλοκαιρι.

• Χαχα
Αντιδράσεις: stelda

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εχω την εξής απορία , όσες φορές θυμάμαι να κάηκα ηταν σε ένα μπάνιο όταν πήγαινα αυθημερόν , όσες φορές πήγα για καμιά εβδομάδα διακοπές δεν θυμάμαι να κάηκα παρόλο που έφευγα άσπρος και γυρνούσα μαύρος. Έχει κάποια επιστημονική εξήγηση το παραπάνω η απλά έτυχε σε μένα ;

* Επίσης να προσθέσω οτι δεν έβαζα αντιηλιακό ούτε στην μια περίπτωση ούτε στην άλλη , οπότε δεν έχει να κάνει με χρήση αντιηλιακού η όχι.

Είναι ο τύπος του δέρματος που έχεις, αρκετά συνηθισμένος σε μεσογειακούς λαούς, συνήθως πάει πακέτο με τα σκούρα μαλλιά και καστανά μάτια.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.721
Πόντοι
3.656
Μεγάλη μαλακιά έκανα ηρωικά το είπα το ότι δεν είμαι Λούλης.
Απλά καθόμουν κάτω από υπόστεγο και νόμιζα ότι είμαι κομπλέ αλλά κάηκα μονοπαντα μόνο την μισή δεξιά πλευρά της πλάτης που τελικά αυτή την έπιανε ο ήλιος ⛅⛅⛅⛅⛅........

τυπε να αλλαζεις πλευρα που και που γιατι ο ηλιος καιει πολυ :confused: :confused: :confused:

18c9302cd392ed5d54c01a26da36b919.png

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

ετυχε.
Το πρωτο καλο μπανιο της χρονιας (οχι απογευματινο και φλωριες, ΚΑΛΟ μπανιο αρχιδατο καταμεσημερο) πιθανοτατα θα σε καψει αν δεν βαλεις λιγο αντηλιακο. Στα επομενα μπανια σου, ισως να μην καεις καθολου, και απλα θα παιρνεις χρωμα.
Λογικα το αυθημερον μπανιο που σε εκαψε ηταν ιουνιο/ιουλιο που ησουν ακομα "παρθενος" και οι διακοπες σου ηταν συνηθως αυγουστο που ειχες ηδη κανει σεφτε.

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
πείτε οτι καλυτερο και πιο γρηγορο εχετε δοκιμασει και σας βοηθησε για καψιμο απο τον ηλιο δεν μπορώ να κουνηθώ δεν εβαλα αντηλιακό γιατι ειμαι άντρας δεν ειμαι λουλης (ελεγα)
μετα το καψιμο οτι αλοιφη βαλεις φροντισε να εχει αλοη (aloe).. θα επανελθει το δερμα συντομοτερα

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.851
Πόντοι
446
Νιβεα φίλε μου και υπομονή θα περάσει

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
τυπε η συνταγή ειναι μια σπερμα τραβα καμια 10καρια μαλακιες:jerking: και βαλτο το πανω σου :2on1:

Bkoul7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.582
Πόντοι
481
1658146500346.jpeg

η λυση σου σε μια μερα θα εισαι κατασπρος

salah-paham

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2021
Like
52
Πόντοι
0

Καλησπέρα!
Συγγνώμη που είδα μόλις τώρα το πρόβλημά σου.
Πήγα για διακοπές φέτος στην Σύρο από Κυριακή 12 έως Σάββατο 18 Ιουνίου κι ενδιάμεσα την Τρίτη 14, κάηκα σοβαρά απ'τον ήλιο, διότι ξέχασα να πάρω μαζί αντιηλιακό.
Δε μπορούσα να κουνηθώ, κάλεσαν ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στην παραλία και με μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου ο δερματολόγος έκπληκτος διαπίστωσε εκτεταμένα εγκαύματα 1ου βαθμού.
Σύστησε απαλή θεραπεία με αλοιφές για 4 εβδομάδες, που σήμαινε την προηγούμενη Τρίτη.
Πόνος και μεγάλη ταλαιπωρία!
Περαστικά σου εύχομαι!

lemourios

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Νοε 2016
Κριτικές
19
Like
997
Πόντοι
1.011
Θαυμάζω οτι σου πέρασε από το μυαλό να βάλεις αντηλιακό αλλά θεώρησες και ίσως ακόμα το θεωρείς οτι αυτά ειναι για λούληδες….
Με τα δύο χέρια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom