Αν δε σε ενδιαφερει μην γραφεις και μην το διαβαζεις
Εγω ζηταω συμβουλες.Οπως οταν με ρωταται κατι για τη Ρωσσια σας απανταω ετσι και τωρα αν ξερεις κανεις κατι ας μου πει.Σκεφτομαι να ζητησω τη βοηθεια καποιου Χακερ επι πληρωμη.Εχει στο amurspb κατα καιρους κατι αγγελιες.Αν με 400-500 Ρουβλια μαθω την IP του μετα μαθαινουμε ποιος ειναι
ΑχαχΑΧαΧαχαΧαχα!!!!
Δημητρακη δεν ειναι κολπα για σενα αυτα!
Όνομα: Γιάννης
Επώνυμο: Λουμπινοκαύτης
Φύλο: Άνδρας
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Ενδιαφέροντα: Κομπιουτερσ.
Ξέρω να κάνω ΦΟΡΜΑΤ και να παίζω παιχνίδια.
Ο υπολογιστής μου λάμπει σαν λαμπατέρ πράσινο και δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ.
Σπίτι μου έχω έναν ΑΜΔ ΑΘΛΟΝ που είναι το καλύτερο μοντέλο, όταν τον πήρα η ΙΝΤΕΛ δεν είχε καν 64μπιτ επεξεργαστές,
εγώ όμως γιατί ήξερα τότε πήγα και πήρα ΑΘΛΟΝ και τώρα είμαι κυριλέ που είναι 64μπιτ.
Βέβαια δεν έβαλα ποτέ 64μπιτ ΓΟΥΙΝΤΟΥΣ γιατί δεν ξέρω τι είναι αλλά ο ΑΘΛΟΝ μου είναι τρομερός.
Θέλω να βάλω και άλλους 5 σκληρούς δίσκους να φτάσω τα 2 ΤΕΡΑΜΠΑΪΤ γιατί δεν με φτάνει το ένα ΤΕΡΑΜΠΑΪΤ που έχω,
Μάλιστα θα πάρω 2 ΡΑΠΤΟΡ της ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ να τους βάλω σε ΡΕΙΝΤ
για να έχω τρομερές ταχύτητες στο λειτουργικό αλλά και να μπορώ να κάνω ΣΚΑΝ με το ΝΟΡΤΟΝ σε δευτερόλεπτα.
Δεν ξέρω βέβαια να κάνω ΡΕΙΝΤ,
θα μου το κάνει ένας φίλος μου που δουλεύει σε μια εταιρία με υπολογιστές στο κιλικίο και φτιάχνει καφέδες όλη μέρα,
αλλά έχει γνώσεις πάνω στους υπολογιστές.
Έχω βάλει στο μάτι και έναν τρομερό επεξεργαστή ΟΠΤΕΡΟΝ που κάνει 3000 ΕΥΡΩ
αλλά μπορεί να σου μειώσει τον μέσο όρο του ΕΝΚΟΟΥΝΤΙΝΓΚ μέχρι και 8,2 δευτερόλεπτα.
Είμαι θερμός υποστιριχτής των ΛΙΝΟΥΚΣ γιατί είναι καλύτερα απο τα ΓΟΥΙΝΤΟΟΥΣ και γιατί είμαι Κουμουνιστής
αλλά δεν τα έχω δουλέψει ποτέ μου,
μου είναι παντελώς άγνωστα αλλά τα υποστιρίζω γιατί ένας φίλος μου που δεν είχε ποτέ στην ζωή του ΛΙΝΟΥΚΣ
μου είπε οτι είναι καλύτερα άρα είναι καλύτερα.
Θέλω να βάλω και υδρόψιξη στο μηχάνημα μου γιατί προχτές που έκανα ΕΝΚΟΟΥΝΤΙΓΚ,
έπαιζα παιχνίδια, έβλεπα τσόντες, κατέβαζα απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ και έχεζα μου ανέβασε 3 βαθμούς ΦΑΡΕΝΑΪΤ
και φοβάμαι μήν μου καεί. Ο επόμενος στόχος μου είναι να πάρω 2 κάρτες γραφικών για να κάνω ΚΡΟΣΦΑΪΕΡ. Έτσι δεν το λένε?
Σε ένα περιοδικό το είδα.
Δεν ξέρω τι είναι αλλά λένε οτι άμα το βάλεις μπορείς να παίξεις τα καλύτερα παιχνίδια στην καλύτερη δυνατή απόδοση.
Βέβαια για να τα κάνεις όλα αυτά πρέπει να έχεις και το κατάλληλο τροφοδοτικό,
οπότε ένα 700W θα κάνει καλή δουλειά και θα μπορεί απο εκεί να πέρνει ρέυμα όλη η πολυκατοικία και η γριά που μένει απέναντι. Εγώ θα του ξυλώσω και τον ανεμηστίρα και θα του βάλω πίσω υγρό κάλιο για να πιάνει -400 βαθμούς για να είμαι στάνταρ.
Σκέφτομαι στο πλάι του ΚΕΪΣ του μηχανήματος να βάλω και ένα ενυδρείο με ψάρια μέσα
για να έιναι αισθητικά ωραίο και να κοσμεί και το δωμάτιο μου.
Τώρα τελευταία ασχολούμε με το ΧΑΚΙΝΓΚ.
Ξεκίνησα κατεβάζοντας απο ΚΑΖΑ και στην συνέχεια έκανα το μεγάλο βήμα.
Έμαθα να κατεβάζω απο ΤΟΡΕΝΤ.
Οι φίλοι μου με φωνάζουν ΧΑΚΣΟΡ γιατί μια φορά στο σχολείο κατάφερα και άνοιξα το πορτάκι του ΣΙΝΤΙΡΟΜ με ένα κλίκ
και οχι με το κουμπί που έχει πάνω.
Τώρα θέλω να σηκώσω και ΓΟΥΑΪΡΛΕΣ για να συνδεθώ με ένα δίκτυο φίλων μου απο την Κυψέλη
και απο τα Καμίνια και να πέρνω ΙΝΤΕΡΝΕΤ με ταχύτητα 4 ΜΕΓΚΑΜΠΙΤ ΠΕΡ ΣΕΚΟΝΤ,
αλλά ο πατέρας μου δεν με άφησε να σηκώσω την κεραία γιατί του κακοφάνηκε που ήταν 10 μέτρα ύψος και φοβότανε.
Εγώ του είπα πατέρα είμαι χάκσορ και δεν μασάω σε τέτοια θέματα.
Τελικά πήρα τα 3 και έμεινα με την DSL γίνετε ένας χάκσορ σαν και εμένα να είναι με DSL?
(Αφιερωμένο σε όλα τα αρχίδια που πήραν πέρσι υπολογιστή και νομίζουν οτι είναι πορτατίφ, ψυγείο, ενηδρείο και άλλα πράγματα.)
Αγαπημένα video games: Εντάξι αφού είμαι τρελός ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΣ γίνετε να μην παίζω και ΓΚΕΪΜΣ? Γίνετε? Οχι πες μου γίνετε?