Νέα

καποιος ΚΑΡΓΙΟΛΗς μου εκλεψε το Password του Skype

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jonbu

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2009
Κριτικές
21
Like
458
Πόντοι
31
Ρε Boldemort αραξε.

Εχεις γραψει ενα καρο ασυναρτησιες και τελικα καταληγεις σε συμπερασματα οτι οι αλλοι ειναι ...ασχετοι.Εδω καλα καλα δεν γνωριζεις τα βασικα.Σωστα σε ρωταει ο Mexikanos_ που εκτελειται το authentication του χρηστη και απαντας ενα σωρο αρες μαρες.

Τωρα για hacking και cracking κατσε ξαναδιαβασε τα γιατι τα εχεις μπερδεψει λιγο.Μην με ρωτησεις να σου πω.Εδω ερχομαι να διαβαζω για πουτανακια.Και αν χρειαστει κανας φιλος βοηθεια εδω ειμαστε.

Ο dimitrakis ζητησε μια βοηθεια και τιποτα παραπανω.Ολα τα πιθανα σεναρια για το πως την επαθε, οπως και το τι πρεπει να κανει,
εξαντληθηκαν.

Οποιος ξερει (οτι ξερει) τα ξερει για τον εαυτο του.Γραμμες κωδικα και παπαρες σε φορουμ για μπουρδελα ειναι μονο για να κανουμε επιδειξη.Αν θες να δοκιμασεις τις γνωσεις σου στη πληροφορικη ευχαριστως να σου δωσω μερικα αλλα φορουμ να μπεις να μιλησεις σε αυτο το επιπεδο.

Φιλικα.

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια ο Gangxza που υποψιαζοσταν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!99,9999999999999% !!!!!χτες ενω μιλαγα με Προδομενο Μαλακα στο Skype πηγα να βαλω στη συζητιση και καποιον αλλον και ειδα οτι μπορω να προσθεσω στη συζητιση τον Gangxza και το λογαριασμο μου που ειναι ο Χάκερ.Με λιγα λογια ειχαν ανοικτο το Skype (χωρις να φενονται on line) ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!Εκτος αν ο Gangxza εχει 2 κομπιουτερ :2funny:που δουλευουνε με 2 διαφορετικες συνδεσεις ιντερνετ.Πραγμα απιθανο!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Παιδια ο Gangxza που υποψιαζοσταν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!99,9999999999999% !!!!!χτες ενω μιλαγα με Προδομενο Μαλακα στο Skype πηγα να βαλω στη συζητιση και καποιον αλλον και ειδα οτι μπορω να προσθεσω στη συζητιση τον Gangxza και το λογαριασμο μου που ειναι ο Χάκερ.Με λιγα λογια ειχαν ανοικτο το Skype (χωρις να φενονται on line) ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!Εκτος αν ο Gangxza εχει 2 κομπιουτερ :2funny:που δουλευουνε με 2 διαφορετικες συνδεσεις ιντερνετ.Πραγμα απιθανο!
φιλε μου μακαρι να βγαλεις ακρη.σου εστειλα πμ.εμαθα ερχεσαι κατω συντομα...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Συνεχισε. Εισαι σε καλο δρομο...
URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τί λάθος; Το ερωτηματικό που λείπει; Βλάκα.

Τί σχέση έχουν τα directories που γράφεις ρε κάραγκιόζη με το quote που έκανες; Τί λάθος είχε η πρότασή μου; Η βάση με τα hashes πού είναι αν όχι στον server; Σε τί διαφωνείς; Αυξησες και τα font... γελοίε.

Υ.Γ.Μέχρι χθες πίστευα ότι ο Petros Kwnstantinou είναι ο πιο ηλίθιος εδώ μέσα. Πλεον έχω αμφιβολίες.

To ερωτηματικο ειναι ναι  :2funny: :2funny:
Απο εδω και στο εξης σε συμβουλευω να ξεκινας τα βιβλια απο την 1η σελιδα
και οχι απο την 3η  που ειπες πως ειναι δηθεν ο κωδικας μου (αλλα του οποιου την λειτουργια δεν γνωριζεις) :2funny: :2funny: :2funny:
δεν το συνεχιζω αλλο γιατι εισαι αρρωστος και δεν βγαζω και τιποτα με κουβεντες με τυπους σαν και εσενα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αν δε σε ενδιαφερει μην γραφεις και μην το διαβαζεις :)Εγω ζηταω συμβουλες.Οπως οταν με ρωταται κατι για τη Ρωσσια σας απανταω ετσι και τωρα αν ξερεις κανεις κατι ας μου πει.Σκεφτομαι να ζητησω τη βοηθεια καποιου Χακερ επι πληρωμη.Εχει στο amurspb κατα καιρους κατι αγγελιες.Αν με 400-500 Ρουβλια μαθω την IP του μετα μαθαινουμε ποιος ειναι  :2funny:

ΑχαχΑΧαΧαχαΧαχα!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρακη δεν ειναι κολπα για σενα αυτα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όνομα: Γιάννης
Επώνυμο: Λουμπινοκαύτης
Φύλο: Άνδρας
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης

Ενδιαφέροντα: Κομπιουτερσ.
Ξέρω να κάνω ΦΟΡΜΑΤ και να παίζω παιχνίδια.
Ο υπολογιστής μου λάμπει σαν λαμπατέρ πράσινο και δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ.
Σπίτι μου έχω έναν ΑΜΔ ΑΘΛΟΝ που είναι το καλύτερο μοντέλο, όταν τον πήρα η ΙΝΤΕΛ δεν είχε καν 64μπιτ επεξεργαστές,
εγώ όμως γιατί ήξερα τότε πήγα και πήρα ΑΘΛΟΝ και τώρα είμαι κυριλέ που είναι 64μπιτ.
Βέβαια δεν έβαλα ποτέ 64μπιτ ΓΟΥΙΝΤΟΥΣ γιατί δεν ξέρω τι είναι αλλά ο ΑΘΛΟΝ μου είναι τρομερός.

Θέλω να βάλω και άλλους 5 σκληρούς δίσκους να φτάσω τα 2 ΤΕΡΑΜΠΑΪΤ γιατί δεν με φτάνει το ένα ΤΕΡΑΜΠΑΪΤ που έχω,
Μάλιστα θα πάρω 2 ΡΑΠΤΟΡ της ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ να τους βάλω σε ΡΕΙΝΤ
για να έχω τρομερές ταχύτητες στο λειτουργικό αλλά και να μπορώ να κάνω ΣΚΑΝ με το ΝΟΡΤΟΝ σε δευτερόλεπτα.
Δεν ξέρω βέβαια να κάνω ΡΕΙΝΤ,
θα μου το κάνει ένας φίλος μου που δουλεύει σε μια εταιρία με υπολογιστές στο κιλικίο και φτιάχνει καφέδες όλη μέρα,
αλλά έχει γνώσεις πάνω στους υπολογιστές.

Έχω βάλει στο μάτι και έναν τρομερό επεξεργαστή ΟΠΤΕΡΟΝ που κάνει 3000 ΕΥΡΩ
αλλά μπορεί να σου μειώσει τον μέσο όρο του ΕΝΚΟΟΥΝΤΙΝΓΚ μέχρι και 8,2 δευτερόλεπτα.

Είμαι θερμός υποστιριχτής των ΛΙΝΟΥΚΣ γιατί είναι καλύτερα απο τα ΓΟΥΙΝΤΟΟΥΣ και γιατί είμαι Κουμουνιστής
αλλά δεν τα έχω δουλέψει ποτέ μου,
μου είναι παντελώς άγνωστα αλλά τα υποστιρίζω γιατί ένας φίλος μου που δεν είχε ποτέ στην ζωή του ΛΙΝΟΥΚΣ
μου είπε οτι είναι καλύτερα άρα είναι καλύτερα.

Θέλω να βάλω και υδρόψιξη στο μηχάνημα μου γιατί προχτές που έκανα ΕΝΚΟΟΥΝΤΙΓΚ,
έπαιζα παιχνίδια, έβλεπα τσόντες, κατέβαζα απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ και έχεζα μου ανέβασε 3 βαθμούς ΦΑΡΕΝΑΪΤ
και φοβάμαι μήν μου καεί. Ο επόμενος στόχος μου είναι να πάρω 2 κάρτες γραφικών για να κάνω ΚΡΟΣΦΑΪΕΡ. Έτσι δεν το λένε?
Σε ένα περιοδικό το είδα.
Δεν ξέρω τι είναι αλλά λένε οτι άμα το βάλεις μπορείς να παίξεις τα καλύτερα παιχνίδια στην καλύτερη δυνατή απόδοση.
Βέβαια για να τα κάνεις όλα αυτά πρέπει να έχεις και το κατάλληλο τροφοδοτικό,
οπότε ένα 700W θα κάνει καλή δουλειά και θα μπορεί απο εκεί να πέρνει ρέυμα όλη η πολυκατοικία και η γριά που μένει απέναντι. Εγώ θα του ξυλώσω και τον ανεμηστίρα και θα του βάλω πίσω υγρό κάλιο για να πιάνει -400 βαθμούς για να είμαι στάνταρ.

Σκέφτομαι στο πλάι του ΚΕΪΣ του μηχανήματος να βάλω και ένα ενυδρείο με ψάρια μέσα
για να έιναι αισθητικά ωραίο και να κοσμεί και το δωμάτιο μου.

Τώρα τελευταία ασχολούμε με το ΧΑΚΙΝΓΚ.
Ξεκίνησα κατεβάζοντας απο ΚΑΖΑ και στην συνέχεια έκανα το μεγάλο βήμα.
Έμαθα να κατεβάζω απο ΤΟΡΕΝΤ.
Οι φίλοι μου με φωνάζουν ΧΑΚΣΟΡ γιατί μια φορά στο σχολείο κατάφερα και άνοιξα το πορτάκι του ΣΙΝΤΙΡΟΜ με ένα κλίκ
και οχι με το κουμπί που έχει πάνω.

Τώρα θέλω να σηκώσω και ΓΟΥΑΪΡΛΕΣ για να συνδεθώ με ένα δίκτυο φίλων μου απο την Κυψέλη
και απο τα Καμίνια και να πέρνω ΙΝΤΕΡΝΕΤ με ταχύτητα 4 ΜΕΓΚΑΜΠΙΤ ΠΕΡ ΣΕΚΟΝΤ,
αλλά ο πατέρας μου δεν με άφησε να σηκώσω την κεραία γιατί του κακοφάνηκε που ήταν 10 μέτρα ύψος και φοβότανε.
Εγώ του είπα πατέρα είμαι χάκσορ και δεν μασάω σε τέτοια θέματα.
Τελικά πήρα τα 3 και έμεινα με την DSL γίνετε ένας χάκσορ σαν και εμένα να είναι με DSL?

(Αφιερωμένο σε όλα τα αρχίδια που πήραν πέρσι υπολογιστή και νομίζουν οτι είναι πορτατίφ, ψυγείο, ενηδρείο και άλλα πράγματα.)

Αγαπημένα video games: Εντάξι αφού είμαι τρελός ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΣ γίνετε να μην παίζω και ΓΚΕΪΜΣ? Γίνετε? Οχι πες μου γίνετε?

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
To ερωτηματικο ειναι ναι  :2funny: :2funny:
Απο εδω και στο εξης σε συμβουλευω να ξεκινας τα βιβλια απο την 1η σελιδα
και οχι απο την 3η  που ειπες πως ειναι δηθεν ο κωδικας μου (αλλα του οποιου την λειτουργια δεν γνωριζεις) :2funny: :2funny: :2funny:
δεν το συνεχιζω αλλο γιατι εισαι αρρωστος και δεν βγαζω και τιποτα με κουβεντες με τυπους σαν και εσενα.

Αυτό έχεις να απαντήσεις;
Είπα ότι ξεκινάω τα βιβλία από την 3η σελίδα; Το βρήκα ή όχι το λάθος (σιγά το γρίφο δηλαδή); Με ρώτησες για το τί κάνει ο κώδικας ή που είναι το λάθος; Πώς συμπαιρανες ότι δεν ξέρω τί κανει;

Σοβαρά τώρα, δεν παίζει να είσαι τόσο ηλίθιος ρε φίλε. Δεν γίνεται...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε Boldemort αραξε.

Εχεις γραψει ενα καρο ασυναρτησιες και τελικα καταληγεις σε συμπερασματα οτι οι αλλοι ειναι ...ασχετοι.Εδω καλα καλα δεν γνωριζεις τα βασικα.1.Σωστα σε ρωταει ο Mexikanos_ που εκτελειται το authentication του χρηστη και απαντας ενα σωρο αρες μαρες.

2.Τωρα για hacking και cracking κατσε ξαναδιαβασε τα γιατι τα εχεις μπερδεψει λιγο.Μην με ρωτησεις να σου πω.Εδω ερχομαι να διαβαζω για πουτανακια.Και αν χρειαστει κανας φιλος βοηθεια εδω ειμαστε.

Ο dimitrakis ζητησε μια βοηθεια και τιποτα παραπανω.Ολα τα πιθανα σεναρια για το πως την επαθε, οπως και το τι πρεπει να κανει,
εξαντληθηκαν.

3.Οποιος ξερει (οτι ξερει) τα ξερει για τον εαυτο του.Γραμμες κωδικα και παπαρες σε φορουμ για μπουρδελα ειναι μονο για να κανουμε επιδειξη.Αν θες να δοκιμασεις τις γνωσεις σου στη πληροφορικη ευχαριστως να σου δωσω μερικα αλλα φορουμ να μπεις να μιλησεις σε αυτο το επιπεδο.

Φιλικα.

1. Ξέρουμε ολοι πολυ καλα τι είπε ο Μεξικανος το παρέθεσα και το καταλαβαν και άλλοι μην πας να τα αλλαξεις και εσυ τωρα.

2. Δεν εχω να διαβασω τιποτα απο αυτα που λες τα οποια γράφονται σε περιοδικα οπως 2060 , τοταλ χακερ κτλπ.. αν τα δω ποτε θα τα δω στην πραξη , αν ερχεσαι εδω να διαβαζεις για πουτανακια μην απαντας σε αυτα που γραφω και αν χρειαστει κανας φιλος βοηθεια απλα στειλτον στο πλαισιο... στο εξειδικευμενο προσωπικο που ξερει τα παντα για την τεχνολογια αλλα αμα βαλεις λινουξ...μπορει να σου καει και μια καρτα γραφικων.

3. Αυτος μου ζητησε κωδικα απο code repositories και φυσικα δεν του εδωσα. Αν νομιζεις πως ο απλος κωδικας που εβαλα θεωρειται επιδειξη τοτε και το δικο σου επιπεδο χαμηλο ειναι και μην παρεξηγηθεις οπως και ο αλλος. Αυτον τον κωδικα τον εβαλα για να δω τι εννοουν μερικοι που διαβαζουν μια προταση και πετανε κατι νομιζοντας πως θα εντυπωσιασουν , επιτηδες τον εβαλα για να ανοιχτει κουβεντα στο εκεινο θρεντ στο οποιο ειναι θρεντ τεχνολογιας  και εσυ δεν εχεις καμια εισοδο μιας και μπαινεις εδω μεσα για τα πουτανακια.....(εκτος και αν τα πουτανακια τα θυμασαι οταν σε συμφερει πχ για να αποφυγεις καμια ερωτηση και εσυ "ελα μωρε μπηκα για πουτανακια εδω μεσα δεν απανταω εκτος και αν καποιος φιλος με ρωτησει ποσο κανει ενα ανεμιστηρακι πριβε και του απαντησω).

Το  αν θα παραθεσω κωδικα στο φορουμ του Unix  ή στο μπουρδελα πιστευω ειναι δικος μου λογαριασμος , σοβαρευτειτε.

Π.Σ Δεν εχω παραθεσει κωδικα ως τωρα και ουτε προκειται ποτε να το κανω. Ακριβως επειδη στα φορουμ που με συμβουλευεις να μπω ειμαι χρονια θαμωνας και εχω ενα στανταρ νικνεημ δεν προκειται να το χαλασω για να δειξω στον καθε ανιδεο οτι ειμαι προγραμματιστης Φιλικα... προπαντων ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτό έχεις να απαντήσεις;
Είπα ότι ξεκινάω τα βιβλία από την 3η σελίδα; Το βρήκα ή όχι το λάθος (σιγά το γρίφο δηλαδή); Με ρώτησες για το τί κάνει ο κώδικας ή που είναι το λάθος; Πώς συμπαιρανες ότι δεν ξέρω τί κανει;

Σοβαρά τώρα, δεν παίζει να είσαι τόσο ηλίθιος ρε φίλε. Δεν γίνεται...

Το 1ο λαθος ειναι αυτο ναι εισαι σωστος. Εχεις δικιο που διαμαρτυρεσαι γιατι δεν θυμομουν οτι το ειχα παραλειψει
Αν δεν βρεις και το 2ο τοτε θα εχω συμπερανει (και με μαθηματικη ακριβεια) πλεον οτι δεν ξερεις τι κανει
μονο αν θες να το βρεις να παμε στην σελιδα με τον apache tomcat μιας και εδω το θρεντ δεν ενδιεκνυτε
γιατι θα μας περασουν για ψωνια και θα εχουνε και δικιο.

Περιμενω το 2ο , το 1ο ειναι αστειο... ειναι για να νιωσεις καλα ψυχολογικα και να σκεφτεις το 2ο  :2funny:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Boltemort, έχουν αρχίσει να σε παίρνουν χαμπάρι κι άλλοι εδώ μέσα όπως βλέπεις...

Από μένα τέλος. Η βλακεία είναι ανίκητη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Boltemort, έχουν αρχίσει να σε παίρνουν χαμπάρι κι άλλοι εδώ μέσα όπως βλέπεις...

Από μένα τέλος. Η βλακεία είναι ανίκητη.

Καλα σοβαρα τωρα (και ας φυγεις) περιμενες πως το λαθος που θα εβαζα να βρεις
θα ηταν μονο το ερωτηματικο?  :2funny: :2funny: :2funny:

Προτιμω να μιλαω για πιο στανταρ θεματα εγω μεξικανε. Δεν μπηκα εδω μεσα να μιλησω για πολιτικα
ουτε για γκομενες (ασχετα αν παλια ειχα κανει διαλεξεις για το καμακι δεν το αρνουμαι)
εδω οπως βλεπεις -σε αυτον τον τομεα- αμα δεν ξερεις (γενικα λεω οχι για σενα) θα σταματησεις την συζητηση
ενω σε αλλους μπορεις να πεις οσες φαμφαρες θελεις και αυτο με κουραζει για αυτο δεν συμμετεχω στις εκει συζητησεις.

Περιμενω το 2ο λαθος. Αυτα ειναι η ουσια της πληροφορικης οχι να καθεσαι να εξηγεις τι ειναι το authentication και τι ειναι ενας χακερ και μπουρδες. Μην μιλας για αλλους και μην περιγραφεις αυτα που κάνουν οι αλλοι , γινε και ο ιδιος δημιουργικος... ξεκινα να γραφεις κωδικαα ανοικτου λογισμικου... δημιουργησε  :rockon: :rockon:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Περιμενω το 2ο λαθος. Αυτα ειναι η ουσια της πληροφορικης οχι να καθεσαι να εξηγεις τι ειναι το authentication και τι ειναι ενας χακερ και μπουρδες. Μην μιλας για αλλους και μην περιγραφεις αυτα που κάνουν οι αλλοι , γινε και ο ιδιος δημιουργικος... ξεκινα να γραφεις κωδικαα ανοικτου λογισμικου... δημιουργησε  :rockon: :rockon:

Ειλικρινά ρε φίλε, θα το έκανα αλλά δεν έχει νόημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει κανένας από τους δυο μας κερδισμένος. Καλύτερα να παω να πουλήσω πάγο σε εσκιμώους.
Ακριβώς επειδή έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω (βάλε και το coding μέσα σε αυτά), παραδίνομαι, πες ότι θες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειλικρινά ρε φίλε, θα το έκανα αλλά δεν έχει νόημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει κανένας από τους δυο μας κερδισμένος. Καλύτερα να παω να πουλήσω πάγο σε εσκιμώους.
Ακριβώς επειδή έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω (βάλε και το coding μέσα σε αυτά), παραδίνομαι, πες ότι θες.

χαχαχαχα οκ νο προμπ.  :grin:

θα πω κατι τελευταιο και θα φυγω...ελπιζοντας πως θα σε βοηθησει στο coding σου

Τις περισσοτερες φορες για να καταλαβεις τι λαθη υπάρχουν στον κώδικα πρεπει να ξέρεις πως δουλεύει ο αλγόριθμος
τα συντακτικα λάθη σε απασχολούν τους πρώτους 2 μήνες της ενασχολησης σου με την γλώσσα που δεν έχεις μάθει ακομη τους συντακτικούς κανόνες και σου πετάει σφάλματα ο μεταγλωτιστής (πχ απουσια ερωτηματικού , συμβόλων (άγκιστρα στα σώματα κάποιων εντολών) , μπερδέματα με τον τελεστή έμμεσης διευθυνσιοδότησης , τιμή επιστροφης απο μια συναρτηση που ειναι τυπου void κτλπ) προχωροντας και μαθαινοντας την γλώσσα πλεον ο μονος "σοβαρος" εχθρος ειναι τα λογικά λάθη. Ο μεταγλωτιστης δεν δειχνει ποτε αυτα τα λαθη. Εκτος απο μερικα warns και μονο κάποιες φορες. Τα λάθη αυτα ειναι τα πιο δυσκολα λάθη εγγυημένα για μενα ειναι και τα μοναδικα λάθη μιας και ένα συντακτικό λάθος ειναι ελάσσονος σημασίας συγκριτικα με ενα λογικο γιατι δεν υπάρχει κάποια ενδειξη που να το προσδιοριζει (αλλο τι πιστευεις εσυ και αλλο τι ισχυει δηλαδη στην πραγματικοτητα αν υπάρχει αποκλιση υπαρχει λογικο λαθος) , επομένως όταν δεν ξέρεις ΠΩΣ δουλεύει  ο αλγόριθμος που έχεις μπροστα σου τοτε δεν μπορεις να βρεις και το λάθος αυτα  (μιας και αναρωτηθηκες αν σε ρωτησα τι λαθος έχει ο κωδικας ή τι λειτουργια επιτελεί)

εφυγα... χαχαχα καλημερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom