gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
:Sοχι ελληναρας!!! γιατι να ειναι σικελος??!!
:Sοχι ελληναρας!!! γιατι να ειναι σικελος??!!
πω πω πω μια μπηχτήσικελος ειναι φιλεναδα;
Ιδιο email με κωδικο 12345
Τετοιες ηταν οι αναλογιες μετα τον πολεμο οταν ειχαν σκοτωσει 30 εκατομμυρια ρωσοι πλεον δεν υφίστανται αυτες οι αναλογιεςΗ Ρωσσια ειδικα η αναλογια ειναι 3 προς ενα οι γυναικεσ με τους ανδρες-
την κυριακη ετοιμαστειτε για ενα θεμα βομβα που θα ανοιξω κι εγωΓυρισα σπιτι πριν απο λιγο και καποιος ειχε μπει στο λογαριασμο μου αντι για μενα!Οσοι πηρατε μυνηματα σημερα μετα της 4 το απογευμα ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ'ΜΕΝΑ παρομοιος ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ (δεν ξερω αν εγραψε τιποτα αυτος που μπηκε για λογαριασμο μου).Εγω τωρα μολις μπηκα σπιτι.Ας μου εξηγησει καποιος αν ξερει απο κομπιουτερ τι συνεβει?Καποιοι φιλοι μου που ξερουνε μου ειπαν οτι καποιος μπηκε στο κομπιουτερ μου και δουλεψε απο την IP μου.Γινεται αυτο?ή οτι καποιος εκλεψε υπεκλεψε τον κωδικο μου και μπηκε στο σα'ι'τ (αυτο δε νομιζω οτι ειναι και πολυ δυσκολο).Αν θυμαστε παλια καποιο μου ειχε κλεψει το σκα'ι'π και ειχα αναγκαστει να φτιαξω καινουργιο.Για το Σκα'ι'π πιστευω οτι μου το πηρε αυτος που μου το ειχε φτιαξει αφου ηξερε το αρχικο e-mail.Τωρα τι λετε να εχει γινει?Επεσα θυμα επιθεσης Χακερ?Το καταλαβα γιατι το e-mail μου ειναι συνδεδεμενο με το τηλεφωνο μου και πηρα sms.
την κυριακη ετοιμαστειτε για ενα θεμα βομβα που θα ανοιξω κι εγω
καποιος παιζει με το πουλι μου και δεν ειμαι εγω αυτος......
ξερεις οτι αυτο που λες , μπορει να μεταφραστει σε γκειλικι ετσι ?
ξερεις οτι αυτο που λες , μπορει να μεταφραστει σε γκειλικι ετσι ?
Τους απαντησα σχετικα με το γιατι ειναι πολλες φορες φτηνοτερα να παιρνεις πουτανες στο Thread του Πριντνεστροβιε.Ολοι ασχετοι ειναι εδω μεσα και δεν ξερουν που δεν ξερουν λενε οτι θελουνε.Παντος σε πολλες μικρες πολεις παιζουν τετοιες αναλογιες.Παλια στο Ιβανοβο δεν εβλεπες αντρα.Στο Νοβγκοροντ εχει αναλογιες 3 προς γιατι οι αντρες φευγουν για να πανε για δουλεια Μοσχα ή Αγια Πετρουπολη ενω για της γυναικες ειναι πιο δυσκολο να φυγουνεΤετοιες ηταν οι αναλογιες μετα τον πολεμο οταν ειχαν σκοτωσει 30 εκατομμυρια ρωσοι πλεον δεν υφίστανται αυτες οι αναλογιες
Τετοιες ηταν οι αναλογιες μετα τον πολεμο οταν ειχαν σκοτωσει 30 εκατομμυρια ρωσοι πλεον δεν υφίστανται αυτες οι αναλογιες
Ρόμπας, Τρόμπας, Δημητρόμπας
Της Ρωσίας ο Tσαρόμπας
Μαλλον σε λαθος ανθρωπο απευθύνεσαι φιλε γιατι εχω γεννηθει και μεγαλωσει εκει, 8 χρονια μανατζερ σε τουριστικο γραφειο τησ Mοσχας ήμουνα, και εδω με ρωσους δουλευω.Στις μεγαλοπολης δεν μετραει το ελληνικο μας διαβατηριο,το τι δειχνουν στις ρωσικες ειδησεις για την Ελλαδα ειναι αλλο πραγμα,εδω με παιρνουν συγγενης τηλεφωνο απο Ρωσια και ρωτανε αν χρειαζομαι βοηθεια.Ενταξει.εσεις που ζειτε ελλαδα ξερετε καλυτερα απο εμας που ζησαμε -και δεν γαμουσαμε πουτανες αλλα κανονικες- εκει. εγω παω πασο. Και στην Ουκρανια το ιδιο ειναι. και ο λογος δεν ειναι λογω πολεμου και παπαριες,αλλα επειδη πρωτον οι ρωσσιδες γεννανε περισσοτερα κοριτσια ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΑΛΙΑ, και κατα δεφτερον οι αντρες μεχρι τα 45-50 πεθαινουνε απο το αλκοολ. πριν γραφετε κατι ρωτηστε και καμμια ρωσσιδα καμμια ουκρανη,οχι μονο οτι διαβαζετε απο το ιντερνετ...
Αν μιλας για μπαζα ναι ειναι ευκολα και σου την πεφτουν αλλα οι πρωτοκλασατες γκομενες ουτε θα σε κοιταξουν γιατι εχουν πλεον πολους σπονσορες, αυτα που αναφερεις γινοταν στο παρελθον που έβγαινες με οποια ηθελεςΠαντως εγω ξερω ενα πραγμα: Καλα στην Ελλαδα να το δεχτω οτι φταινε οι ελλεεινιδες και λοιπα που δεν τις πηδατε για χιλιους δυο λογους. Αλλα επειδη εχω ζησει χρονια Ουκρανια και ρωσσια σας λεω οτι για να φτασει ενας ευρωπαιος-μετραει πολυ το ευρωπαικο διαβατηριο- στην Ρωσσια Η στην Ουκρανια και αντι να πηδαει καθε μερα και απο μια, αυτος να πληρωνει να πηδηξει την στιγμη που υπαρχουνε εκατομμυρια γυναικες διαθεσιμες, τοτε αυτος πρεπει να ειναι πολυ ρομπας και πολυ χλεχλες για να το διατυμπανιζει. Εκει οι γυναικες θελουνε ενα καλο λογο,το οτι εισαι ξενος μετραει, και ενα ποτο και λιγη κουβεντόυλα και πεφτουνε μονες τους,αφου ως γνωστον οι συμπατριωτες τους τις εχουνε αγαμрτες. Για αυτο σας λεω: Να βρισκεσαι σε αυτες τις χωρες και να πληρωνεις να πηδηξεις,ε αυτο ειναι το λιγοτερο ξεφτιλα. Αλλα ενταξει τι περιμενεις απο... αντρες στυλ δημητρακιδες?
εχεις δικιο,το ελληνικο δεν μετραει. Το ΚΥΠΡΙΑΚΟ ομως μετραει...Μαλλον σε λαθος ανθρωπο απευθύνεσαι φιλε γιατι εχω γεννηθει και μεγαλωσει εκει, 8 χρονια μανατζερ σε τουριστικο γραφειο τησ Mοσχας ήμουνα, και εδω με ρωσους δουλευω.Στις μεγαλοπολης δεν μετραει το ελληνικο μας διαβατηριο,το τι δειχνουν στις ρωσικες ειδησεις για την Ελλαδα ειναι αλλο πραγμα,εδω με παιρνουν συγγενης τηλεφωνο απο Ρωσια και ρωτανε αν χρειαζομαι βοηθεια.
Οταν μιλας για παρελθον,εννοεις μεχρι πριν 2 χρονια που ζουσα εκει? γιατι αυτα που σου λεω συνεβαιναν πριν 2 χρονια...Αν μιλας για μπαζα ναι ειναι ευκολα και σου την πεφτουν αλλα οι πρωτοκλασατες γκομενες ουτε θα σε κοιταξουν γιατι εχουν πλεον πολους σπονσορες, αυτα που αναφερεις γινοταν στο παρελθον που έβγαινες με οποια ηθελες
Εξαρτάται που ζουσες, δεν το παιζω εξυπνος αλλα γνωριζω πολυ καλα τα πραγματαΟταν μιλας για παρελθον,εννοεις μεχρι πριν 2 χρονια που ζουσα εκει? γιατι αυτα που σου λεω συνεβαιναν πριν 2 χρονια...
Ολα θελουνε τροπο.λεγειν,κατανοηση, ωραια λογια. τα αλλα ολα τα ακουω βερεσε. Αμα ξερεις να τις παραμυθιασεις και να τις κανεις να νιωσουν ομορφα,ολα γινονται...
ιλαρακο εχεις δικιο σε αρκετα,αλλα για μπες σε ενα κλαμπ με ενα χιλιαρικο στην τσεπη και παρε τραπεζι πιστα και παραγγειλε μια βοτκα,σαμπανια συνοδευτικα, δωσε και ενα 10ακι στον σερβιτορο για λαδωμα, και αρχισε να φλερταρεις με το ματακι. Δεν ειπα οτι θα αρχισουνε να πεφτουνε σαν υπνωτισμενες,αλλα με το αναλογο μπλα μπλα και να κανεις το πρωτο βημα,δυσκολα δεν θα βγαλεις καθε βραδυ και απο μια. αυτο λεω. Αλλα για να φτασεις να πληρωσεις για να πηδηξεις-οπως καποιος εδω μεσα ονοματα δεν λεμε- σε μια χωρα που απο τα 80 τοσα εκατομμιρια τα 50 ειναι γυναικες,πρεπει να εισαι πολυ ξεφτιλας.αυτο λεω. ολα θελουνε τροπο και στυλ. να ξερεις να μιλας,να της πεις μια καλη κουβεντα οτι ειναι ομορφη κουκλα και τα λοιπα,να της κερασεις ενα ποτο.ολα αυτα παιζουνε ρολο. δεν μετραει τοσο η ομορφια αλλα το στυλ. αυτο λεω.δεν σε αποπαιρνω...Εξαρτάται που ζουσες, δεν το παιζω εξυπνος αλλα γνωριζω πολυ καλα τα πραγματα
Καταρχην τωρα πια ουτε το Ελληνικο διαβατηριο μετραει ουτε το Κυπριακο.Αυτα ηταν καποτε.Αν θελει η γκομενα δινει 300-400 Ευρω και πηγαινει Ροδο,Κρητη ή Κυπρο για μια βδομαδα δεν χρειαζεται να περιμενει απο καποιον να την καλεσει.Οσο για αυτα που λες ή πηγες σε καμια πολη 200.000 κατοικων ή μιλας για 10 χρονια πριν που με αυτα τα λεφτα τα εκανες αυτα.ΤΩΡΑ για να παρεις τραπεζι στο ΧΧΧΧ με το που κατσεις ΘΕΛΕΙΣ 6.000 ΡΟΥΒΛΙΑ (150 Ευρω) σαν πάγιο και οχι ενα χιλιαρικακι!Για να της παραμυθιασεις πρεπει να εχεις και καποιες προοπτικες αν εισαι χωρις αμαξι ντυμενος οπως ντυνονται οι περισσοτεροι Ελληνες (οριεβατικα μποτακια και αντιανεμικο μπουφαν)τοτε εισαι για ειχαν ερθει εδω κατι Κυπριοι 40-45 ετων μεσω ιντερνετ (ηλεκτρονικο καμακι) πολλες γκομενες αλλα ηλικιας 35+.ιλαρακο εχεις δικιο σε αρκετα,αλλα για μπες σε ενα κλαμπ με ενα χιλιαρικο στην τσεπη και παρε τραπεζι πιστα και παραγγειλε μια βοτκα,σαμπανια συνοδευτικα, δωσε και ενα 10ακι στον σερβιτορο για λαδωμα, και αρχισε να φλερταρεις με το ματακι. Δεν ειπα οτι θα αρχισουνε να πεφτουνε σαν υπνωτισμενες,αλλα με το αναλογο μπλα μπλα και να κανεις το πρωτο βημα,δυσκολα δεν θα βγαλεις καθε βραδυ και απο μια. αυτο λεω. Αλλα για να φτασεις να πληρωσεις για να πηδηξεις-οπως καποιος εδω μεσα ονοματα δεν λεμε- σε μια χωρα που απο τα 80 τοσα εκατομμιρια τα 50 ειναι γυναικες,πρεπει να εισαι πολυ ξεφτιλας.αυτο λεω. ολα θελουνε τροπο και στυλ. να ξερεις να μιλας,να της πεις μια καλη κουβεντα οτι ειναι ομορφη κουκλα και τα λοιπα,να της κερασεις ενα ποτο.ολα αυτα παιζουνε ρολο. δεν μετραει τοσο η ομορφια αλλα το στυλ. αυτο λεω.δεν σε αποπαιρνω...
εν μερη εχεις δικιο αλλου ομως ειναι το θεμα οι πρωτοκλασατες γκομενες ΣΠΑΝΙΑ πηγαινουν Ντισκο.Οι περισσοτερες που βλεπω στις Ντισκο ειναι φτωχομπινεδιαρες απο αλλες πολεις .Αν μιλας για μπαζα ναι ειναι ευκολα και σου την πεφτουν αλλα οι πρωτοκλασατες γκομενες ουτε θα σε κοιταξουν γιατι εχουν πλεον πολους σπονσορες, αυτα που αναφερεις γινοταν στο παρελθον που έβγαινες με οποια ηθελες