Νέα

κάποιος μπήκε στο σά'ι'τ άπο το λογαριασμό μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μαλλον σε λαθος ανθρωπο απευθύνεσαι φιλε γιατι εχω γεννηθει και μεγαλωσει εκει, 8 χρονια μανατζερ σε τουριστικο γραφειο τησ Mοσχας ήμουνα, και εδω με ρωσους δουλευω.Στις μεγαλοπολης δεν μετραει το ελληνικο μας διαβατηριο,το τι δειχνουν στις ρωσικες ειδησεις για την Ελλαδα ειναι αλλο πραγμα,εδω με παιρνουν συγγενης τηλεφωνο απο Ρωσια και ρωτανε αν χρειαζομαι βοηθεια.
Εμενα μου λενε αλλο οπου πηγαινω παντου μου λενε:ΕΣΥ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΩΓΟΥΜΕΝΩΝ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ κλπ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εγραψα εδω μια αναλυση σχετικα με της τιμες

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
ιλαρακο εχεις δικιο σε αρκετα,αλλα για μπες σε ενα κλαμπ με ενα χιλιαρικο στην τσεπη και παρε τραπεζι πιστα και παραγγειλε μια βοτκα,σαμπανια συνοδευτικα, δωσε και ενα 10ακι στον σερβιτορο για λαδωμα, και αρχισε να φλερταρεις με το ματακι. Δεν ειπα οτι θα αρχισουνε να πεφτουνε σαν υπνωτισμενες,αλλα με το αναλογο μπλα μπλα και να κανεις το πρωτο βημα,δυσκολα δεν θα βγαλεις καθε βραδυ και απο μια. αυτο λεω. Αλλα για να φτασεις να πληρωσεις για να πηδηξεις-οπως καποιος εδω μεσα ονοματα δεν λεμε- σε μια χωρα που απο τα 80 τοσα εκατομμιρια τα 50 ειναι γυναικες,πρεπει να εισαι πολυ ξεφτιλας.αυτο λεω. ολα θελουνε τροπο και στυλ. να ξερεις να μιλας,να της πεις μια καλη κουβεντα οτι ειναι ομορφη κουκλα και τα λοιπα,να της κερασεις ενα ποτο.ολα αυτα παιζουνε ρολο. δεν μετραει τοσο η ομορφια αλλα το στυλ. αυτο λεω.δεν σε αποπαιρνω...
Ουκρανια ισως στην Μοσχα πολυ δυσκολο και 10 χιλιαδες να εχεις στην τσεπη σου, αν λαβεις υποψη οτι πολυ μικρο ποσοστο μιλαει αγγλικα σε τι γλωσσα θα της μιλαει ο ελληνας πορνοτουριστας? Ασε που στο τελος και να πηδηξεις θα εχεις φαει 5 φορες περισσοτερα απο το να πληρονες καποια για αυτο τον σκοπο.Για μενα η καλυτερη λυση ειναι να παρεις καποια που το κανει περιστασιακα οπως καποια φοιτητρια που υπαρχουν σε αφθονια.Θα πληρωσεις σχετικα λιγα θα την εχεις ολο το βραδυ χωρις προσθετες χρεωσεις στα εξτρα και γενικα θα ειναι σαν γκομενα σου  και μετα απο μερικες συναντησεις θα το κανει και τζαμπα μαζι σου.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πάει, ελλεϊνίδες τις κάνατε και τις Ρωσσο-ουκρανές!  :jerking:
Βρίσκουν και τα κάνουν, άκου λέει να τις παραμυθιάσεις να κάτσεις σε τραπέζι να ανοίξεις μπουκάλια και κατά τα άλλα δεν πληρώνεις για να γαμήσεις  :2funny:
Όξωωω ρεεεεε

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Καταρχην τωρα πια ουτε το Ελληνικο διαβατηριο μετραει ουτε το Κυπριακο.Αυτα ηταν καποτε.Αν θελει η γκομενα δινει 300-400 Ευρω και πηγαινει Ροδο,Κρητη ή Κυπρο για μια βδομαδα δεν χρειαζεται να περιμενει απο καποιον να την καλεσει.Οσο για αυτα που λες ή πηγες σε καμια πολη 200.000 κατοικων ή μιλας για 10 χρονια πριν που με αυτα τα λεφτα τα εκανες αυτα.ΤΩΡΑ για να παρεις τραπεζι στο ΧΧΧΧ με το που κατσεις ΘΕΛΕΙΣ 6.000 ΡΟΥΒΛΙΑ (150 Ευρω) σαν πάγιο και οχι ενα χιλιαρικακι!Για να της παραμυθιασεις πρεπει να εχεις και καποιες προοπτικες αν εισαι χωρις αμαξι ντυμενος  :shit:οπως ντυνονται οι περισσοτεροι Ελληνες (οριεβατικα μποτακια και αντιανεμικο μπουφαν)τοτε εισαι για  :2funny:ειχαν ερθει εδω κατι Κυπριοι 40-45 ετων  :knockinb:μεσω ιντερνετ (ηλεκτρονικο καμακι) πολλες γκομενες αλλα ηλικιας 35+.εν μερη εχεις δικιο αλλου ομως ειναι το θεμα οι πρωτοκλασατες γκομενες ΣΠΑΝΙΑ πηγαινουν Ντισκο.Οι περισσοτερες που βλεπω στις Ντισκο ειναι φτωχομπινεδιαρες απο αλλες πολεις :2funny:.
Πολλες απο αυτες τισ φτωχομπινεδιαρες ειναι ακατεργαστα διαμαντια

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Πάει, ελλεϊνίδες τις κάνατε και τις Ρωσσο-ουκρανές!  :jerking:
Βρίσκουν και τα κάνουν, άκου λέει να τις παραμυθιάσεις να κάτσεις σε τραπέζι να ανοίξεις μπουκάλια και κατά τα άλλα δεν πληρώνεις για να γαμήσεις  :2funny:
Όξωωω ρεεεεε
Και που εισαι ακομα αν μεινει ο Πουτιν μερικα χρονια ακομα στην εξουσια θα γεμισουν τα ρωσικα τα ντελα με ελληνηδες  :2funny: :2funny: :2funny:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Γυρισα σπιτι πριν απο λιγο και καποιος ειχε μπει στο λογαριασμο μου αντι για μενα!Οσοι πηρατε μυνηματα σημερα μετα της 4 το απογευμα ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ'ΜΕΝΑ παρομοιος ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ (δεν ξερω αν εγραψε τιποτα αυτος που μπηκε για λογαριασμο μου).Εγω τωρα μολις μπηκα σπιτι.Ας μου εξηγησει καποιος αν ξερει απο κομπιουτερ τι συνεβει?Καποιοι φιλοι μου που ξερουνε μου ειπαν οτι καποιος μπηκε στο κομπιουτερ μου και δουλεψε απο την IP μου.Γινεται αυτο?ή οτι καποιος εκλεψε υπεκλεψε τον κωδικο μου και μπηκε στο σα'ι'τ (αυτο δε νομιζω οτι ειναι και πολυ δυσκολο).Αν θυμαστε παλια καποιο μου ειχε κλεψει το σκα'ι'π και ειχα αναγκαστει να φτιαξω καινουργιο.Για το Σκα'ι'π πιστευω οτι μου το πηρε αυτος που μου το ειχε φτιαξει αφου ηξερε το αρχικο e-mail.Τωρα τι λετε να εχει γινει?Επεσα θυμα επιθεσης Χακερ?Το καταλαβα γιατι το e-mail μου ειναι συνδεδεμενο με το τηλεφωνο μου και πηρα sms.

:jerking:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ενταξει.εσεις που ζειτε ελλαδα ξερετε καλυτερα απο εμας που ζησαμε -και δεν γαμουσαμε πουτανες αλλα κανονικες- εκει. εγω παω πασο. Και στην Ουκρανια το ιδιο ειναι. και ο λογος δεν ειναι λογω πολεμου και παπαριες,αλλα επειδη πρωτον οι ρωσσιδες γεννανε περισσοτερα κοριτσια  ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΑΛΙΑ, και κατα δεφτερον οι αντρες μεχρι τα 45-50 πεθαινουνε απο το αλκοολ. πριν γραφετε κατι ρωτηστε και καμμια ρωσσιδα καμμια ουκρανη,οχι μονο οτι διαβαζετε απο το ιντερνετ...
Ειναι καρτα κατανομης του πληθυσμου της Ρωσιας στης ηλικιες μεχρι 35 οι ανδρες ειναι πιο πολυ απο τις γυναικες εκτος και αν μας ενδιαφερουν 50 και πανω 

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη το γ@μησατε το θεμα και ψοφησε,και επειδη ολοι ξερετε καλυτερα απο καποιους αλλουσ τι γινετε,και επειδη οι περισσοτεροι προτιματε αντι να πατε σε ενα μπαρ και να πιασετε κουβεντα σε μια κοπελα και να πηδηξετε με συναισθημα προτιματε να πληρωνετε π@υτανες για να πηδατε και να κανουν ψευτικα αχ και βαχ,και επειδη αυτο που ηθελα να πω δεν το πιασατε-ισως απο το πολυ πηδημα δεν προλαβαινετε να σκεφτειτε τι ειπε ο ποιητης, για αυτο λοιπον πεστε τα δικα σας και γ@μηστε οπως παντα το καθε θρεντ για να γινετε ολοι δημητρακηδες. Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα στην περιπτωση των περισσοτερων απο εσας...

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Παντως εγω το ξαναλεω: Αν ημουνα σε μια χωρα που ο μισος πληθυσμος ειναι γυναικες και πληρωνα για να πηδηξω, μαλλον θα προτιμουσα να αυτοκτονησω παρα να το γραψω στο σαιτ και να ειμαι περηφανος. Αυτο μονο αν λεγεσαι δημητρακης και λοιποι μπορεις να το κανεις. Ολα τα αλλα τα αφηνω σε εσας τους ειδικους,που τα ξερετε ολα...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Παντως εγω το ξαναλεω: Αν ημουνα σε μια χωρα που ο μισος πληθυσμος ειναι γυναικες και πληρωνα για να πηδηξω, μαλλον θα προτιμουσα να αυτοκτονησω παρα να το γραψω στο σαιτ και να ειμαι περηφανος. Αυτο μονο αν λεγεσαι δημητρακης και λοιποι μπορεις να το κανεις. Ολα τα αλλα τα αφηνω σε εσας τους ειδικους,που τα ξερετε ολα...
Μην φορτώνεις την πλακα μας κανουμε,δεν σου ειπαμε οτι εισαι λαθος αυτα μπορουμε αυτα κανουμε αν ειχα να χαλασω 500 ευρω καθε μερα και εγω το ιδιο με σενα θα εκανα

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
α στα διαλα ρε οποτε θελουμε παμε και μιλαμε και στα μπαρ και ριχνουμε και κανα μπουτσο στα στουδιο οτι θελουμε κανουμε  δε θα μας το παιξεις εσυ ανωτερος απο μας 
  εχω γνωστους που πηδανε 2 3 φορες το χρονο και κραζουνε τους αλλους που πανε στα μπουρδελα....  :shit: και το παιζουνε ανωτεροι και ετσι  :shit: :shit:  εχει κατι κοπελαρες στα στουδυο που η καθε ελλειηνιδα δε μετραει μια μπροστα τους 
  ελλειηνιδα και μπαζο και σκατοχαρακτηρας  2 σε 1  λουσου με ουλτρεξ και θα δεις 

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μην φορτώνεις την πλακα μας κανουμε,δεν σου ειπαμε οτι εισαι λαθος αυτα μπορουμε αυτα κανουμε αν ειχα να χαλασω 500 ευρω καθε μερα και εγω το ιδιο με σενα θα εκανα
Εγω δεν ειχα 500 ευρω καθε βραδυ να χαλασω,αλλα για να πηδηξω στην Ουκρανια αρκουσε ενα 50αρακι το πολυ με το ταξι,τα ποτα,τα φαγητα μας τα παντα. Αλλα να πληρωσω για να πηδηξω π@υτανες στην Ουκρανια-αν ειναι ποτε δυνατον  με 30 εκατομμυρια γυναικες- ε αυτο ειναι ξεφτιλα. Αυτο λεω και δεν μπορειτε να το καταλαβετε. Ενα ποτακι,κουβεντουλα, παικστο λιγο ρομαντικος,πεσε μια καλη κουβεντα και τελειωσε. Να δεις τι κρεβατι θα σου κανει μετα. Εσεις οοοχι. Πληρωνετε περισσοτερα για να ακουγετε ψευτικα αχ και βαχ. Αυτο ειπα. Τι αλλο να πω για να ''πιασετε'' τι ηθελα να πω?

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
α στα διαλα ρε οποτε θελουμε παμε και μιλαμε και στα μπαρ και ριχνουμε και κανα μπουτσο στα στουδιο οτι θελουμε κανουμε  δε θα μας το παιξεις εσυ ανωτερος απο μας   
  εχω γνωστους που πηδανε 2 3 φορες το χρονο και κραζουνε τους αλλους που πανε στα μπουρδελα....  :shit: και το παιζουνε ανωτεροι και ετσι  :shit: :shit:  εχει κατι κοπελαρες στα στουδυο που η καθε ελλειηνιδα δε μετραει μια μπροστα τους 
  ελλειηνιδα και μπαζο και σκατοχαρακτηρας   2 σε 1  λουσου με ουλτρεξ και θα δεις 
Καταλαβες γιατι εγω εχω πει οτι απο τα πολλα πηδηματα σε μπουρδελα το μυαλο σας εχει καψει τους περισσοτερουσ? Απο ολα αυτα που ειπα εσυ καταλαβες οτι προσπαθω να το παιξω ανωτερος?  :2funny: :2funny: :2funny: Απο ποτε η εμπειρια σε καποια πραγματα ειναι δειγμα ανωτεροτητας? σοβαρευτειτε καποιοι. Τελοσπαντων. ας μην το συνεχισω. συνεχιστε να γαματε το θρεντ.δεν θα σας κουρασω με το να απανταω...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Εγω δεν ειχα 500 ευρω καθε βραδυ να χαλασω,αλλα για να πηδηξω στην Ουκρανια αρκουσε ενα 50αρακι το πολυ με το ταξι,τα ποτα,τα φαγητα μας τα παντα. Αλλα να πληρωσω για να πηδηξω π@υτανες στην Ουκρανια-αν ειναι ποτε δυνατον  με 30 εκατομμυρια γυναικες- ε αυτο ειναι ξεφτιλα. Αυτο λεω και δεν μπορειτε να το καταλαβετε. Ενα ποτακι,κουβεντουλα, παικστο λιγο ρομαντικος,πεσε μια καλη κουβεντα και τελειωσε. Να δεις τι κρεβατι θα σου κανει μετα. Εσεις οοοχι. Πληρωνετε περισσοτερα για να ακουγετε ψευτικα αχ και βαχ. Αυτο ειπα. Τι αλλο να πω για να ''πιασετε'' τι ηθελα να πω?
Ναι στην Ουκρανια καλα στην Μοσχα τα 50 ευρο θα σου φτασουν για τον καφε και τα τσιγαρα σου

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι στην Ουκρανια καλα στην Μοσχα τα 50 ευρο θα σου φτασουν για τον καφε και τα τσιγαρα σου
Τωρα που καταλαβε οτι λεει  :jerking: μας γραφει οτι ειναι Ουκρανια.ΣΟΒΑΡΙΤΗΤΑ 0.Στην αρχη ειπε για Ρωσσια οταν καταλαβε οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου το γυρισε για Ουκρανια.Αυτο που ειπε ΈΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ συντομα θα το διωρθοσει και θα το κανει ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ η αληθεια πρεπει να 'ναι ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ 2002-2003.Τωρα για Ουκρανια 50 Ευρω ειναι τρελα λεφτα να χαλασεις σε ενα βραδυ! :headbang:Εκει οπως εγραψα στην αναλυση μου στο Thread της ΠΜΡ της παιρνεις απο της ντισκο ετσι ΟΥΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΟΥΤΕ  :jerking:.Εκτος αν εισαι ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ σαν τον Skatoharas (το εκτρωμα που εγραφε πριν λιγο καιρο και το επαιζε γκομενος.Αν θυμαστε ειχε πει ειμαι 1,76 ΕΜΦΑΝΗΣΙΜΟΣ με γαλανα ματια και εχω πιο πολλα μαλλια απο 'σενα :2funny:).
α στα διαλα ρε οποτε θελουμε παμε και μιλαμε και στα μπαρ και ριχνουμε και κανα μπουτσο στα στουδιο οτι θελουμε κανουμε  δε θα μας το παιξεις εσυ ανωτερος απο μας  
 εχω γνωστους που πηδανε 2 3 φορες το χρονο και κραζουνε τους αλλους που πανε στα μπουρδελα....  :shit: και το παιζουνε ανωτεροι και ετσι  :shit: :shit:  εχει κατι κοπελαρες στα στουδυο που η καθε ελλειηνιδα δε μετραει μια μπροστα τους  
 ελλειηνιδα και μπαζο και σκατοχαρακτηρας   2 σε 1  λουσου με ουλτρεξ και θα δεις  
Μα τι λες η Ελλαδα εχει τις πιο ομορφες γυναικες στον κοσμο :2funny:ειναι βεβαια λιγο χοντρες αλλα εχουνε την ομορφια τους :2funny:   μεχρι και οι Αγγλοι ο πιο κακογουστος λαος καταλαβαν την ασχημια των Ελεηνιδων! :headbang:μας πηρανε χαμπαρι διεθνως! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• x_f090b805.jpg
    x_f090b805.jpg
    72,8 KB · Εμφανίσεις: 76

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96