Νέα

κάποιος μπήκε στο σά'ι'τ άπο το λογαριασμό μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:S τυπε οι ρωσσιδες ειναι ο ορισμος της ζηλειας. δεν εχεις παιξει μπαλιτσα με ρουσλανα φαινεται
τυπε αυτες που γαμαει ο δημητρακης δεν τολμουν να τον ζηλεψουν
πεφτει  :bottom:

Συνημμένα

• 000001.jpg
    000001.jpg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 46
OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οταν θελω να αλλαξω τον κωδικο μου στο e-mail μου.Οταν παω να αλλαξω τον κωδικο μου μου ζηταει να πληκτρολογισω εναν κωδικο που μου στελνει με sms στο κινητο μου.Καποιος πιθανοτατα μπηκε στο e-mail μου και πηγε να αλλαξει τον κωδικο μου αλλα δεν μπορεσε γιατι επρεπε να βαλει τον κωδικο που μου ηρθε με sms.Ισως καποιος να μπηκε στο κομπιουτερ μου και να δουλεψε απο την IP μου.Ισως δεν ηξερε Ελληνικα γιατι στο σα'ι'τ δεν ειδα να εχει γραψει τιποτα απλως μπηκε αλλα στο 24pen εγραψε σε κατι γκομενες και στο vkontakte μου προσθεσε 2 γκομενες στους φιλους.Αυτο παιδια μπορει να γινει?ή ειναι πρακτικα αδυνατον?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οταν θελω να αλλαξω τον κωδικο μου στο e-mail μου.Οταν παω να αλλαξω τον κωδικο μου μου ζηταει να πληκτρολογισω εναν κωδικο που μου στελνει με sms στο κινητο μου.Καποιος πιθανοτατα μπηκε στο e-mail μου και πηγε να αλλαξει τον κωδικο μου αλλα δεν μπορεσε γιατι επρεπε να βαλει τον κωδικο που μου ηρθε με sms.Ισως καποιος να μπηκε στο κομπιουτερ μου και να δουλεψε απο την IP μου.Ισως δεν ηξερε Ελληνικα γιατι στο σα'ι'τ δεν ειδα να εχει γραψει τιποτα απλως μπηκε αλλα στο 24pen εγραψε σε κατι γκομενες και στο vkontakte μου προσθεσε 2 γκομενες στους φιλους.Αυτο παιδια μπορει να γινει?ή ειναι πρακτικα αδυνατον?
Δηλαδη τωρα, εχει και το τηλεφωνο σου και την διευθυνση σου.

Τυπε καποιον τσαντισες εκει στην ρωσια ........ το νου σου !!!!!!!!!

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
αν χρησιμοποιεις chrome κ εχεις google chrome account κ συνδεθηκες απο αλλο πισι στον chrome τοτε αθτοματος οι κωδικοι προσβασης κ οι σελιδοδεικτες σου μεταφερονται στο πισι αυτο
εκανες κατι τετοιο ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αλλα στο 24pen εγραψε σε κατι γκομενες και στο vkontakte μου προσθεσε 2 γκομενες στους φιλους.Αυτο παιδια μπορει να γινει?ή ειναι πρακτικα αδυνατον?

ειμαι απαιχτο ντουφεκι. με παραδεχεσαι?

αμεσως αμεσως μπορω να σκεφτω οτι θελουνε τις επαφες του με τις γκομενες στα ρωσικα σαιτ και αλλα που εχει.
αλλα θελει ερευνα να δουμε μηπως υπαρχουν και αλλα σχεδια μη ορατα εκ πρωτης οψεως.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
μαλακια παιχτηκε φιλε εκτος αν σου ανοιξαν το πσ ωταν ελειπες απο το σπυτι....

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
τυπε αυτες που γαμαει ο δημητρακης δεν τολμουν να τον ζηλεψουν
Τι να γαμησει ρε παιδια ο δημητρακης?μ'αρεσει που τον παιρνετε στα σοβαρα καποιοι. Εδω ο ανθρωπος ζει στην χωρα του μουνιου,- Η Ρωσσια ειδικα η αναλογια ειναι 3 προς ενα οι γυναικεσ με τους ανδρες- και αντι καθε μερα να εχει και απο μια, αυτος πληρωνει για να πηδηξει. Απο εδω να δουνε καποιοι ποσο ρομπας ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936

Ρε φωτεινή ηλιαχτίδα της  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: το ίδιο μέϊλ έχεις παντού???

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
μηπως τελικα ειναι αυτο?? :think: :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ιδιο email με κωδικο 12345

Vergara

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τι να γαμησει ρε παιδια ο δημητρακης?μ'αρεσει που τον παιρνετε στα σοβαρα καποιοι. Εδω ο ανθρωπος ζει στην χωρα του μουνιου,- Η Ρωσσια ειδικα η αναλογια ειναι 3 προς ενα οι γυναικεσ με τους ανδρες- και αντι καθε μερα να εχει και απο μια, αυτος πληρωνει για να πηδηξει. Απο εδω να δουνε καποιοι ποσο ρομπας ειναι   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

Ρόμπας, Τρόμπας, Δημητρόμπας
Της Ρωσίας ο Tσαρόμπας :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Γυρισα σπιτι πριν απο λιγο και καποιος ειχε μπει στο λογαριασμο μου αντι για μενα!Οσοι πηρατε μυνηματα σημερα μετα της 4 το απογευμα ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ'ΜΕΝΑ παρομοιος ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ (δεν ξερω αν εγραψε τιποτα αυτος που μπηκε για λογαριασμο μου).Εγω τωρα μολις μπηκα σπιτι.Ας μου εξηγησει καποιος αν ξερει απο κομπιουτερ τι συνεβει?Καποιοι φιλοι μου που ξερουνε μου ειπαν οτι καποιος μπηκε στο κομπιουτερ μου και δουλεψε απο την IP μου.Γινεται αυτο?ή οτι καποιος εκλεψε υπεκλεψε τον κωδικο μου και μπηκε στο σα'ι'τ (αυτο δε νομιζω οτι ειναι και πολυ δυσκολο).Αν θυμαστε παλια καποιο μου ειχε κλεψει το σκα'ι'π και ειχα αναγκαστει να φτιαξω καινουργιο.Για το Σκα'ι'π πιστευω οτι μου το πηρε αυτος που μου το ειχε φτιαξει αφου ηξερε το αρχικο e-mail.Τωρα τι λετε να εχει γινει?Επεσα θυμα επιθεσης Χακερ?Το καταλαβα γιατι το e-mail μου ειναι συνδεδεμενο με το τηλεφωνο μου και πηρα sms.

είναι πολύ εύκολο να δεις τι παίχτηκε αφού στο προφίλ υπάρχουν επιλογές ...δεν θέλει και διδακτορικό :jerking:

Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εμενα ο γκομενος μου μου εχει δωσει τον λογαριασμο του και μου λεει να γραφω κριτικες απο city tour!!! πότε απο γκομενες με τις οποιες πηγε, και ποτε με γκομενες που δεν εχει παει καν!! αλλα δε σας λεω ποιο ειναι το username του για να μην το βρισετε!!!  :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εμενα ο γκομενος μου μου εχει δωσει τον λογαριασμο του και μου λεει να γραφω κριτικες απο city tour!!! πότε απο γκομενες με τις οποιες πηγε, και ποτε με γκομενες που δεν εχει παει καν!! αλλα δε σας λεω ποιο ειναι το username του για να μην το βρισετε!!!  :cheesy:
σικελος ειναι φιλεναδα; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom