Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Δεν εγραψα κατι ασχημο βρε;;;...Εγραψα οτι εκτιμας τον Εκτορα....αφου και αυτος σε εκτιμα βρε....:S :S :S
Βρε απαιχτε ....
Βρε απαιχτε ......
Δεν εγραψα κατι ασχημο βρε;;;...Εγραψα οτι εκτιμας τον Εκτορα....αφου και αυτος σε εκτιμα βρε....:S :S :S
Βρε απαιχτε ....
Βρε απαιχτε ......
οι ρωσιδες δεν ζηλευουν τυπε
:S :S :S
Βρε απαιχτε ....
Βρε απαιχτε ......
μουναρος διμετρος την ειχα παρει παλια στο Αχαρνων 85!:S τυπε οι ρωσσιδες ειναι ο ορισμος της ζηλειας. δεν εχεις παιξει μπαλιτσα με ρουσλανα φαινεται
τυπε αυτες που γαμαει ο δημητρακης δεν τολμουν να τον ζηλεψουν:S τυπε οι ρωσσιδες ειναι ο ορισμος της ζηλειας. δεν εχεις παιξει μπαλιτσα με ρουσλανα φαινεται
Δηλαδη τωρα, εχει και το τηλεφωνο σου και την διευθυνση σου.Οταν θελω να αλλαξω τον κωδικο μου στο e-mail μου.Οταν παω να αλλαξω τον κωδικο μου μου ζηταει να πληκτρολογισω εναν κωδικο που μου στελνει με sms στο κινητο μου.Καποιος πιθανοτατα μπηκε στο e-mail μου και πηγε να αλλαξει τον κωδικο μου αλλα δεν μπορεσε γιατι επρεπε να βαλει τον κωδικο που μου ηρθε με sms.Ισως καποιος να μπηκε στο κομπιουτερ μου και να δουλεψε απο την IP μου.Ισως δεν ηξερε Ελληνικα γιατι στο σα'ι'τ δεν ειδα να εχει γραψει τιποτα απλως μπηκε αλλα στο 24pen εγραψε σε κατι γκομενες και στο vkontakte μου προσθεσε 2 γκομενες στους φιλους.Αυτο παιδια μπορει να γινει?ή ειναι πρακτικα αδυνατον?
αλλα στο 24pen εγραψε σε κατι γκομενες και στο vkontakte μου προσθεσε 2 γκομενες στους φιλους.Αυτο παιδια μπορει να γινει?ή ειναι πρακτικα αδυνατον?
αμεσως αμεσως μπορω να σκεφτω οτι θελουνε τις επαφες του με τις γκομενες στα ρωσικα σαιτ και αλλα που εχει.
αλλα θελει ερευνα να δουμε μηπως υπαρχουν και αλλα σχεδια μη ορατα εκ πρωτης οψεως.
o βολτεμορτ ο χακερ θα ξερεινα δημιουργηθει ομαδα με μελη του σαιτ που να χειριζονται τετοια θεματα τυπε
Τι να γαμησει ρε παιδια ο δημητρακης?μ'αρεσει που τον παιρνετε στα σοβαρα καποιοι. Εδω ο ανθρωπος ζει στην χωρα του μουνιου,- Η Ρωσσια ειδικα η αναλογια ειναι 3 προς ενα οι γυναικεσ με τους ανδρες- και αντι καθε μερα να εχει και απο μια, αυτος πληρωνει για να πηδηξει. Απο εδω να δουνε καποιοι ποσο ρομπας ειναιτυπε αυτες που γαμαει ο δημητρακης δεν τολμουν να τον ζηλεψουν
Οταν θελω να αλλαξω τον κωδικο μου στο e-mail μου.Οταν παω να αλλαξω τον κωδικο μου μου ζηταει να πληκτρολογισω εναν κωδικο που μου στελνει με sms στο κινητο μου.Καποιος πιθανοτατα μπηκε στο e-mail μου και πηγε να αλλαξει τον κωδικο μου αλλα δεν μπορεσε γιατι επρεπε να βαλει τον κωδικο που μου ηρθε με sms.Ισως καποιος να μπηκε στο κομπιουτερ μου και να δουλεψε απο την IP μου.Ισως δεν ηξερε Ελληνικα γιατι στο σα'ι'τ δεν ειδα να εχει γραψει τιποτα απλως μπηκε αλλα στο 24pen εγραψε σε κατι γκομενες και στο vkontakte μου προσθεσε 2 γκομενες στους φιλους.Αυτο παιδια μπορει να γινει?ή ειναι πρακτικα αδυνατον?
Τι να γαμησει ρε παιδια ο δημητρακης?μ'αρεσει που τον παιρνετε στα σοβαρα καποιοι. Εδω ο ανθρωπος ζει στην χωρα του μουνιου,- Η Ρωσσια ειδικα η αναλογια ειναι 3 προς ενα οι γυναικεσ με τους ανδρες- και αντι καθε μερα να εχει και απο μια, αυτος πληρωνει για να πηδηξει. Απο εδω να δουνε καποιοι ποσο ρομπας ειναι
Γυρισα σπιτι πριν απο λιγο και καποιος ειχε μπει στο λογαριασμο μου αντι για μενα!Οσοι πηρατε μυνηματα σημερα μετα της 4 το απογευμα ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ'ΜΕΝΑ παρομοιος ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ (δεν ξερω αν εγραψε τιποτα αυτος που μπηκε για λογαριασμο μου).Εγω τωρα μολις μπηκα σπιτι.Ας μου εξηγησει καποιος αν ξερει απο κομπιουτερ τι συνεβει?Καποιοι φιλοι μου που ξερουνε μου ειπαν οτι καποιος μπηκε στο κομπιουτερ μου και δουλεψε απο την IP μου.Γινεται αυτο?ή οτι καποιος εκλεψε υπεκλεψε τον κωδικο μου και μπηκε στο σα'ι'τ (αυτο δε νομιζω οτι ειναι και πολυ δυσκολο).Αν θυμαστε παλια καποιο μου ειχε κλεψει το σκα'ι'π και ειχα αναγκαστει να φτιαξω καινουργιο.Για το Σκα'ι'π πιστευω οτι μου το πηρε αυτος που μου το ειχε φτιαξει αφου ηξερε το αρχικο e-mail.Τωρα τι λετε να εχει γινει?Επεσα θυμα επιθεσης Χακερ?Το καταλαβα γιατι το e-mail μου ειναι συνδεδεμενο με το τηλεφωνο μου και πηρα sms.
σικελος ειναι φιλεναδα;εμενα ο γκομενος μου μου εχει δωσει τον λογαριασμο του και μου λεει να γραφω κριτικες απο city tour!!! πότε απο γκομενες με τις οποιες πηγε, και ποτε με γκομενες που δεν εχει παει καν!! αλλα δε σας λεω ποιο ειναι το username του για να μην το βρισετε!!!
σικελος ειναι φιλεναδα;