You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
καποιος ΚΑΡΓΙΟΛΗς μου εκλεψε το Password του Skype
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 132
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Είπαμε στον κώλο σου. Γιατι έχει μεγάλο εύρος ζώνης και χαμηλό SNR.
Την αλλη φορα μου ζητουσες code repository να σου δειξω κωδικα...
Μπες στο θρεντ με τον apache & apache tomcat και βρες το λάθος
στον κωδικα που έχω παραθέσει και άν το βρείς τοτε σου δίνω code repository δικο μου
αλλιως σε ανιδεους δεν δινω και δεν απανταω.
Αχαχαχα. Αυτό λες:
char as[7]="phpVsC"
char *pa;
pa=as;
for(pa; *pa!='0'; pa++)
printf("%c",*pa);
Τί είναι αυτό; Η τρίτη σελίδα στο K&R; Βλάκα...
Για πες μας, έχεις δουλέψει ποτέ σαν coder;
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
O keyloger είναι ίσως το μόνο εργαλείο που κάποιος κακόβουλος του έκανε ζημιά όμως σε τέτοιες περιπτώσεις αφενώς είναι δύσκολο να τον "δεχτεί" το θύμα αφετέρου όπως είπα και πριν ο επιτιθέμενος θα προτιμήσει να κλέψει κάτι άλλο μιας και είναι σε θέση να το κάνει (π.χ. πιστωτική). Ο δε dimitrakis29 είπε πως τον κωδικό τον είχε αποθηκευμένο.
Δεν γίνεται να βρεις κωδικό με dictionary/bruteforce attack. Δεν είναι η ισχύς του υπολογιστή που σε περιορίζει αλλά το δίκτυο και η ίδια η εφαρμογή. Το ένα δεν σε αφήνει να στέλνεις μεγάλο όγκο δεδομένων, το δεύτερο συνήθως έχει κάποια δικλείδα του στυλ "Μετά από 5 λανθασμένες προσπάθειες, μην αφήνεις το χρήστη να μπει και στείλτου mail να κάνει reset το password".
εισαι παρα πολυ λαθος αλλα δεν εχω ουτε την ορεξη ουτε εδω ειναι το καταλληλο μερος να στο αποδειξω...απλως να σου πω οτι ο επιτιθεμενος ΔΕΝ εχει παντα καποιο συγκεκριμενο λογο να το κανει...δεν μιλαμε οτι επιτιθεται σε 1 τραπεζα και εχει συγκεκριμενο σκοπο. εδω μιλαμε για μαζικοτητα επιθεσεων ειτε για πλακα (ναι και ομως...) ειτε για να δοκιμασει νεες πρακτικες.
οποτε πολλα απο οσα ειπες δεν ειναι ετσι.
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ρε μαγκες κουλαρετε λιγο, σιγα μην καθεται ο καθε χακερ να ασχολειται με το σκαιπεισαι παρα πολυ λαθος αλλα δεν εχω ουτε την ορεξη ουτε εδω ειναι το καταλληλο μερος να στο αποδειξω...απλως να σου πω οτι ο επιτιθεμενος ΔΕΝ εχει παντα καποιο συγκεκριμενο λογο να το κανει...δεν μιλαμε οτι επιτιθεται σε 1 τραπεζα και εχει συγκεκριμενο σκοπο. εδω μιλαμε για μαζικοτητα επιθεσεων ειτε για πλακα (ναι και ομως...) ειτε για να δοκιμασει νεες πρακτικες.
οποτε πολλα απο οσα ειπες δεν ειναι ετσι.
καποια μαλακια θα εκανε ο δικος σου και κλειδωθηκε απ' εξω
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
@Boldemort: Δεν την λέω σε σένα...Εδώ σπάνε SSL 128άρια...Τι λέμε τώρα...
Του ξαδέλφου μου του αλλάξανε τους κωδικούς και στο facebook και στο email...
καλα φιλαρακι εαν θες να περιμενεις να σπασει ενας κωδικος που ειναι encrypted με AES 256bit...καντο...
εγω εχω καλυτερα πραγματα να κανω για τα επομενα χρονια!!!
σιγουρα ΟΛΑ σπανε το θεμα ειναι ΠΟΤΕ??? και με τι εργαλεια!
τι ακουμε εδω μεσα ρε!!!!
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
Διάβασα μέσες ακρες όσα έγραψες στα post σου. Ειλικρινά δεν βρίσκω καμία συνοχή και δεν ξέρω σε τί να απαντήσω. Πιάνω τη συζήτηση μετά το τελευταίο μου post και σχολιάζω το πρώτο δικό σου.Ασχολίαστο.Πού κάνει ρε γκασμά login αν δεν κάνει στον server; Στην Ταγκανίκα;
Μου αρέσει το "αν θυμάμαι καλά" και το "αν δεν κάνω λάθος". Αν δεν είσαι σίγουρος, βούλωστο*.
Σχολιάζω το "ίσως". Τί ίσως; Πάλι δεν είσαι σίγουρος; Μαντεύεις; Ισχύει ότι και στο προηγούμενο (*).
Το block γίνεται σε επίπεδο εφαρμογής (κυρίως). Τί σχέση έχουν τα πακέτα στο δίκτιο και τα πράσιν' άλογα που γράφεις; Έχουν βάλει ένα μαμημένο counter εκεί στον κώδικα και μετράνε πόσες φορές προσπάθησε ο χρήστης να κάνει login.Το "πάω στοίχημα" είχε την έννοια του "είναι πολύ πιθανό". Αν εσύ στερείσαι στοιχειώδους αντίληψης δεν φταίω εγώ.
Μου είπες πρώτος πως το facebook δεν κάνει κάτι τέτοιο και τώρα λες πως το δοκίμασες (εκ των υστέρων). Εσύ είσαι αυτός που απάντησε με βεβαιότητα χωρίς να ξέρεις.
Επίσης, το 5 που είπα ήταν ενδεικτικό. Μπορεί να μην είναι 5 ο αριθμός, να είναι 15. Αν εσύ αρχίσεις να κοπανάς ένα λογαριασμό και να προσπαθείς με dictionary attack (από εκεί ξεκινήσαμε) να βρείς ποιο είναι το password, θα σε κόψουν. Για λόγους ασφαλείας.Ε, μη παίρνεις και όρκο...
Απορώ πάντως γιατί ανοίγεις διάλογο μαζί μου. Εγώ προσπάθησα να μην αρχίσω τέτοιου είδους flame σε ένα forum σαν αυτό γιατί θα μας βλέπει και σοβαρός κόσμος και θα γελάει. Ούτε quote δεν σου κανα παρότι αντίθετα με σενα δεν είχα πει ότι δεν θα το κάνω.
απλα να προσθεσω οτι υπαρχει login σε web server και login σε application server...σε βοηθησα καθολου??
Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
απλα να προσθεσω οτι υπαρχει login σε web server και login σε application server...σε βοηθησα καθολου??
Εμένα; Μίλησα εγώ για αρχιτεκτονική;
Είναι ή δεν είναι αυτό το γαμίδι server που συνδέεσαι; Μιλάμε ελληνικά ή κινέζικα;
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Αχαχαχα. Αυτό λες:
Τί είναι αυτό; Η τρίτη σελίδα στο K&R; Βλάκα...
Για πες μας, έχεις δουλέψει ποτέ σαν coder;
Ακομη χειροτερα για σενα αν ειναι η 3η σελιδα
και δεν έχεις παραθέσει ακομη το λάθος. Οσο συνεχιζεις γελιοποιεισαι.
Σαν coder οχι γιατι εσυ λες coder και εννοεις τον προγραμματιστη ενω δεν ειναι ετσι.
Σου λεω οτι λες ειναι λαθος. Απο τα keyloggers πηγες στην C lol
το ενα ειναι θεμα που το διαβαζει ενας τεχνικος στο πλαισιο για να μπορεσει να πουλησει
το αντιβαιρους του μαγαζιου πιο ευκολα πειθοντας τον πελατη και το αλλο ειναι προγραμματισμος.
Μαλλον εχεις διαβάσει "λιγο" απο ολα χωρις ουσιαστικα βαθος σε κανενα απο αυτα.
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
ναι αλλα δεν μιλατε συγκεκριμενα. και η επιστημη αυτη θελει συγκεκριμενες κουβεντες. αλλο login σκετο και αλλο login σε ταδε server...Εμένα; Μίλησα εγώ για αρχιτεκτονική;
Είναι ή δεν είναι αυτό το γαμίδι server που συνδέεσαι; Μιλάμε ελληνικά ή κινέζικα;
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Sorry που παρεμβαίνω, αλλά υπάρχει και database server - (συνήθως) μόνο ο dba μπαίνει εκεί.απλα να προσθεσω οτι υπαρχει login σε web server και login σε application server...σε βοηθησα καθολου??
Πόσο χρονών είσαστε ρε τύποι που προσπαθείτε να πείσετε μέσω keyb ποιος την έχει πιο μεγάλη;
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εμένα; Μίλησα εγώ για αρχιτεκτονική;
Ρε φρικιο δεν υπάρχει ο χρηστης σου στον σερβερ για να κανεις λογκ ιν.
Καταλαβαινεις ελληνικα? Για να έχεις προσβαση στον σερβερ οπως το εννοησες χθες
(γιατι εγω καταλαβα πολυ καλα τι ηθελες να πεις αλλο που πας να τα γυρισεις τωρα σαν λάμια και τομαρι που εισαι)
θα πρεπει να μπαίνεις σε κάποιον φάκελο του σέρβερ και δικαιωματα για κατι τετοιο δεν έχεις.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ναι αλλα δεν μιλατε συγκεκριμενα. και η επιστημη αυτη θελει συγκεκριμενες κουβεντες. αλλο login σκετο και αλλο login σε ταδε server...
Εχεις απολυτο δίκιο. Ειδικα εγω δεν μιλησα συγκεκριμενα επειδη ηθελα να δω πως θα το εξηγησει.
Αλλα ο τυπος επιτηδες δεν απανταει σε ερωτησεις μου και εχει μετα την απαιτηση να απαντησω εγω σε δικιες του
λοιπον οχι για αυτον αλλα για σενα που ρωτησες
θα απαντησω τωρα συγκεκριμενα και αν εχω λαθος μπορει καποιος ειδικοτερος στο web να με διορθωσει.
Αν ηταν μονο αυτος θα τον ειχα γραψει στα αρχιδια μου γιατι δεν μ αρεσει να θρεφω κουτοπονηρουςς και κοτιτσες.
Και οταν αλλαζεις τα λεγομενα σου εισαι ακριβως αυτο το πραγμα (κουτοπονηρος + κοτιτσα) κουτοπονηρος γιατι σε καταλαβαινουν και κοτιτσα επειδη δεν εχεις το θαρρος να πεις εσφαλα δεν γνωριζα ειπα μαλακια διορθωστε με.
Λοιπον ο τυπος οπως το ειπε χθες εννοουσε πως κάποιος κάνει λογκ ιν μεσα στον σερβερ. Μεσα στους φακέλους του ή κατι τετοιο παντως ετσι οπως το ειπε ηταν υποπτο με μια απλη προταση θεωρησε πως για να κρακαραει καποιος τον λογαριασμο ενος χρηστη πρεπει να κρακαρει τον ιδιο τον σερβερ κατι που ειναι και για γελια αλλα και για κλαμματα το ωραιο ηταν οτι τσατιστηκε κιολας οταν του ειπα να μην λεει τετοιες ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Φυσικα και υπάρχει TCP ή UDP συνδεση σε κάποιον web server την στιγμή που είσαι στο σαιτ του και αυτο μπορεις να το δεις αν εγκαταστησεις στον υπολογιστη σου ενα προγραμμα που κανει αναλυση των πακετων του δικτυου(οπως πηγε πολυ κουτοπονηρα να τα γυρισει μετα λες και αμα πει πως δεν τα γνωριζω ακομη αυτα καλα θα παθει κατι το ποπουδακι του και θα κηλιδωθει η φημη του ) αλλα η επικοινωνια σε πιο πάνω επιπεδο του OSI πχ επιπεδο εφαρμογης - συνοδου ελέγχεται απο τα sessions και γενικα απο τετοιες προγραμματιστικες τεχνικές. Τι παραπανω χαρακτηριστικα έχουν τα sessions δεν το γνωριζω και δεν προκειται να το ψαξω για να το απαντησω σε αυτον εδω.
Τελος να ξεκαθαρισω πως δεν εχω κατι με τους ασχετους καθως παλαιοτερα ημουν και εγω και ειμαι και ακομη
αλλα τους κακους ασχετους τους μισω... αυτους που νομιζουν πως με την ημιμαθεια τους θα κοριδεψουν τους αλλους αυτους που νομιζουν πως επειδη εμαθαν ενα 30% απο κατι και επειδη εχουν μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους πως ξερουν πια το 110% -κουνια που τους κουναγε -
Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ρε φρικιο δεν υπάρχει ο χρηστης σου στον σερβερ για να κανεις λογκ ιν.
Καταλαβαινεις ελληνικα? Για να έχεις προσβαση στον σερβερ οπως το εννοησες χθες
(γιατι εγω καταλαβα πολυ καλα τι ηθελες να πεις αλλο που πας να τα γυρισεις τωρα σαν λάμια και τομαρι που εισαι)
θα πρεπει να μπαίνεις σε κάποιον φάκελο του σέρβερ και δικαιωματα για κατι τετοιο δεν έχεις.
Βρες που έγραψα εγώ αυτό το πράγμα! Ηλίθιε. Βρες το και κάν' το quote. Κι αν δεν το κάνεις είσαι ψέυτης.
Εσύ πάλι έγραψες:
Είπες ότι δεν κάνει login στον server. Σε ρωτάω πού στο διάολο κάνει και απάντηση δεν πήρα. Μας έχεις σκωτίσει τα @@ 4 σελίδες τώρα με πίπες. Βλάκα!Tι ειναι αυτα που λες βρε συ? Και λες εμενα ασχετο
Οταν καποιος χρηστης κανει log in στο Skype ή και σε ένα σαιτ δεν κάνει login στον σερβερ του σαιτ
log in στον σερβερ μπορει να κανει μονο ο διαχειριστης αν θυμαμαι καλα.
...
Κατα τα αλλα μην συνεχιζεις αλλο γιατι δεν ειναι καθολου σοβαρα αυτα που λες.
Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Πόσο χρονών είσαστε ρε τύποι που προσπαθείτε να πείσετε μέσω keyb ποιος την έχει πιο μεγάλη;
Αυτό ακριβώς ήθελα να αποφύγω.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
4) Ποια είναι στην εφαρμογή η σύνοψη του κωδικού; Τα hashes στη βάση του skype;[size=50pt] Δηλαδή κάποιος hackare τους server του skype,[/size] πήρε ένα dump από τη βάση και το καλύτερο που είχε να κάνει μετα ήταν να μιλήσει με τις γκόμενες του dimitrakis29;
Γιατι εκτος απο ασχετος - κουτοπονηρος και τρελος εισαι και στραβος.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Βρες που έγραψα εγώ αυτό το πράγμα! Ηλίθιε. Βρες το και κάν' το quote. Κι αν δεν το κάνεις είσαι ψέυτης.
Εσύ πάλι έγραψες:Είπες ότι δεν κάνει login στον server. Σε ρωτάω πού στο διάολο κάνει και απάντηση δεν πήρα. Μας έχεις σκωτίσει τα @@ 4 σελίδες τώρα με πίπες. Βλάκα!
Εγω εχω παρει απαντηση σε καμια απο τις ερωτησεις που σου εχω κανει?
προ λιγου ακριβως απαντησα στον αλλον και αρα το βλεπεις και εσυ πλεον...
ιδου η απαντηση μου. Εσυ θα απαντησεις? Θα δωσεις το λαθος στον κωδικα που έχω δώσει? Μιας και για σενα ειναι
"3" η σελίδα? ελα εγω απαντησα... απαντησε και εσυ τωρα περιμενω
Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Εγω εχω παρει απαντηση σε καμια απο τις ερωτησεις που σου εχω κανει?
προ λιγου ακριβως απαντησα στον αλλον και αρα το βλεπεις και εσυ πλεον...
ιδου η απαντηση μου. Εσυ θα απαντησεις? Θα δωσεις το λαθος στον κωδικα που έχω δώσει? Μιας και για σενα ειναι
"3" η σελίδα? ελα εγω απαντησα... απαντησε και εσυ τωρα περιμενω
Τί λάθος; Το ερωτηματικό που λείπει; Βλάκα.
Τί σχέση έχουν τα directories που γράφεις ρε κάραγκιόζη με το quote που έκανες; Τί λάθος είχε η πρότασή μου; Η βάση με τα hashes πού είναι αν όχι στον server; Σε τί διαφωνείς; Αυξησες και τα font... γελοίε.
Υ.Γ.Μέχρι χθες πίστευα ότι ο Petros Kwnstantinou είναι ο πιο ηλίθιος εδώ μέσα. Πλεον έχω αμφιβολίες.
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Υ.Γ.Μέχρι χθες πίστευα ότι ο Petros Kwnstantinou είναι ο πιο ηλίθιος εδώ μέσα. Πλεον έχω αμφιβολίες.
Τύπε όχι, μην έχεις αμφιβολίες. Όχι τίποτ' άλλο, να συμφωνήσετε και σε κάτι με τον Boldemort!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 6K