Διάβασα μέσες ακρες όσα έγραψες στα post σου. Ειλικρινά δεν βρίσκω καμία συνοχή και δεν ξέρω σε τί να απαντήσω. Πιάνω τη συζήτηση μετά το τελευταίο μου post και σχολιάζω το πρώτο δικό σου.
Ασχολίαστο.
Οταν καποιος χρηστης κανει log in στο Skype ή και σε ένα σαιτ δεν κάνει login στον σερβερ του σαιτ
log in στον σερβερ μπορει να κανει μονο ο διαχειριστης αν θυμαμαι καλα. Αλλα παρολαυτα αν κανω λαθος ειναι 10 λεπτα υποθεση να σου αποδειξω πως αυτο που λες ειναι παντελως λαθος και Αυτο ειναι το 4.
Πού κάνει ρε γκασμά login αν δεν κάνει στον server; Στην Ταγκανίκα;
Μου αρέσει το "αν θυμάμαι καλά" και το "αν δεν κάνω λάθος". Αν δεν είσαι σίγουρος, βούλωστο*.
Στο 1. αυτο που ειπες με τις εφαρμογες ισως ειναι και αυτο λαθος διοτι στα δικτυα υπαρχει μια διαδικασια που κοβει το καθε πακετο σε μικροτερα για λογους μικροτερης καθυστερησης θα πρεπει να εξηγησεις παραπανω τι εννοεις με αυτα που ειπες περι δικτυου και οριων οτι δεν το αφηνουν
Σχολιάζω το "ίσως". Τί ίσως; Πάλι δεν είσαι σίγουρος; Μαντεύεις; Ισχύει ότι και στο προηγούμενο (*).
Το block γίνεται σε επίπεδο εφαρμογής (κυρίως). Τί σχέση έχουν τα πακέτα στο δίκτιο και τα πράσιν' άλογα που γράφεις; Έχουν βάλει ένα μαμημένο counter εκεί στον κώδικα και μετράνε πόσες φορές προσπάθησε ο χρήστης να κάνει login.
στο 3) πριν πας στοιχημα στο οτιδηποτε γνωριζεις ποιο πρωτοκολλο ασφαλειας μπορει να υποστηριξει το καθε προφιλ του χρήστη? Παρολαυτα τους ελεγχους τους εκανα και ηταν ετσι οπως το ειπα και ας πας και 100 στοιχηματα μονος σου
Το "πάω στοίχημα" είχε την έννοια του "είναι πολύ πιθανό". Αν εσύ στερείσαι στοιχειώδους αντίληψης δεν φταίω εγώ.
Μου είπες πρώτος πως το facebook δεν κάνει κάτι τέτοιο και τώρα λες πως το δοκίμασες (εκ των υστέρων). Εσύ είσαι αυτός που απάντησε με βεβαιότητα χωρίς να ξέρεις.
Επίσης, το 5 που είπα ήταν ενδεικτικό. Μπορεί να μην είναι 5 ο αριθμός, να είναι 15. Αν εσύ αρχίσεις να κοπανάς ένα λογαριασμό και να προσπαθείς με dictionary attack (από εκεί ξεκινήσαμε) να βρείς ποιο είναι το password, θα σε κόψουν. Για λόγους ασφαλείας.
Κατα τα αλλα μην συνεχιζεις αλλο γιατι δεν ειναι καθολου σοβαρα αυτα που λες.
Ε, μη παίρνεις και όρκο...
Απορώ πάντως γιατί ανοίγεις διάλογο μαζί μου. Εγώ προσπάθησα να μην αρχίσω τέτοιου είδους flame σε ένα forum σαν αυτό γιατί θα μας βλέπει και σοβαρός κόσμος και θα γελάει. Ούτε quote δεν σου κανα παρότι αντίθετα με σενα δεν είχα πει ότι δεν θα το κάνω.