Νέα

καποιος ΚΑΡΓΙΟΛΗς μου εκλεψε το Password του Skype

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παντως η κυβερνοεπιθεση στον Δημητρακη μπορει να εχει σχεση και με την υποψηφιοτητα του Πουτιν για την προεδρια ξανα, στη θεση του μεντβεντεφ... δεν θελει ο κοντος να διακινδυνεψει την εκλογη του και να αναμετρηθει στα ισια με τον τιτανοτεραστιο πορνομεταναστη  :rockon:
ισως σχετιζεται και με κανα πραξικοπημα στον λουκασενκο τυπε :grin:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
@Boldemort: Δεν την λέω σε σένα...Εδώ σπάνε SSL 128άρια...Τι λέμε τώρα...

Του ξαδέλφου μου του αλλάξανε τους κωδικούς και στο facebook και στο email...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
@Boldemort: Δεν την λέω σε σένα...Εδώ σπάνε SSL 128άρια...Τι λέμε τώρα...

Του ξαδέλφου μου του αλλάξανε τους κωδικούς και στο facebook και στο email...

Ε ναι δεν ειπα οτι την ειπες σε μενα  σε τιποτα Μεξικανους πρεπει να την πεις ομως  :2funny: :2funny: :2funny:
που μπαινει και σου λεει "Δεν μπορει καποιος ευκολα να σου κρακαρει τον λογαριασμο" καλα στο μεταξυ
ο μεξικανεζος προδοθηκε απο αυτο που ειπε με τον σερβερ αχαχα καλα εκει εδωσε τρομερο πατημα να βγει νοκ αουτ.
Δεν γινεται να θες να σε παρει στα σοβαρα ο αλλος και να πετας τετοιες ελληνικουρες!!!! Και με ειπε και ασχετο!!!!
χαχαχαχχα ηγετικη φιγουρα... ευχομαι μονο να ξερει καλη κονσολα στο Linux αλλιως εχει να μαααθει πολλα μαζι μας.  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το SSL 128 bit key που λες ποιον αλγοριθμο χρησιμοποιει θυμασαι?

Ο ΑΕS εχει 3 εκδόσεις πχ 128, 192 και 256 καλα γινονται κατι XOR εκει μεσα

η εξοδος ειναι η επομενη εισοδος κανει και γυρους και δωστου παλι XOR και χανεται η μπαλα  :grin:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Δεν θυμάμαι, απλά "θεωρείται" ασφαλής...

339,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 πιθανά κλειδιά...

Και σπάει...

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Διάβασα μέσες ακρες όσα έγραψες στα post σου. Ειλικρινά δεν βρίσκω καμία συνοχή και δεν ξέρω σε τί να απαντήσω. Πιάνω τη συζήτηση μετά το τελευταίο μου post και σχολιάζω το πρώτο δικό σου.
Tι ειναι αυτα που λες βρε συ? Και λες εμενα ασχετο  :2funny: :2funny: :2funny:
Ασχολίαστο.
Οταν καποιος χρηστης κανει log in στο Skype ή και σε ένα σαιτ δεν κάνει login στον σερβερ του σαιτ  :2funny:
log in στον σερβερ μπορει να κανει μονο ο διαχειριστης αν θυμαμαι καλα. Αλλα παρολαυτα αν κανω λαθος ειναι 10 λεπτα υποθεση να σου αποδειξω πως αυτο που λες ειναι παντελως λαθος και Αυτο ειναι το 4.
Πού κάνει ρε γκασμά login αν δεν κάνει στον server; Στην Ταγκανίκα;
Μου αρέσει το "αν θυμάμαι καλά" και το "αν δεν κάνω λάθος". Αν δεν είσαι σίγουρος, βούλωστο*.

Στο 1. αυτο που ειπες με τις εφαρμογες ισως ειναι και αυτο λαθος διοτι στα δικτυα υπαρχει μια διαδικασια που κοβει το καθε πακετο σε μικροτερα για λογους μικροτερης καθυστερησης θα πρεπει να εξηγησεις παραπανω τι εννοεις με αυτα που ειπες περι δικτυου και οριων οτι δεν το αφηνουν
Σχολιάζω το "ίσως". Τί ίσως; Πάλι δεν είσαι σίγουρος; Μαντεύεις; Ισχύει ότι και στο προηγούμενο (*).
Το block γίνεται σε επίπεδο εφαρμογής (κυρίως). Τί σχέση έχουν τα πακέτα στο δίκτιο και τα πράσιν' άλογα που γράφεις; Έχουν βάλει ένα μαμημένο counter εκεί στον κώδικα και μετράνε πόσες φορές προσπάθησε ο χρήστης να κάνει login.
στο 3) πριν πας στοιχημα στο οτιδηποτε γνωριζεις ποιο πρωτοκολλο ασφαλειας μπορει να υποστηριξει το καθε προφιλ του χρήστη? Παρολαυτα τους ελεγχους τους εκανα και ηταν ετσι οπως το ειπα και ας πας και 100 στοιχηματα μονος σου  :2funny: :2funny:
Το "πάω στοίχημα" είχε την έννοια του "είναι πολύ πιθανό". Αν εσύ στερείσαι στοιχειώδους αντίληψης δεν φταίω εγώ.
Μου είπες πρώτος πως το facebook δεν κάνει κάτι τέτοιο και τώρα λες πως το δοκίμασες (εκ των υστέρων). Εσύ είσαι αυτός που απάντησε με βεβαιότητα χωρίς να ξέρεις.
Επίσης, το 5 που είπα ήταν ενδεικτικό. Μπορεί να μην είναι 5 ο αριθμός, να είναι 15. Αν εσύ αρχίσεις να κοπανάς ένα λογαριασμό και να προσπαθείς με dictionary attack (από εκεί ξεκινήσαμε) να βρείς ποιο είναι το password, θα σε κόψουν. Για λόγους ασφαλείας.
Κατα τα αλλα μην συνεχιζεις αλλο γιατι δεν ειναι καθολου σοβαρα αυτα που λες.
Ε, μη παίρνεις και όρκο...
Απορώ πάντως γιατί ανοίγεις διάλογο μαζί μου. Εγώ προσπάθησα να μην αρχίσω τέτοιου είδους flame σε ένα forum σαν αυτό γιατί θα μας βλέπει και σοβαρός κόσμος και θα γελάει. Ούτε quote δεν σου κανα παρότι αντίθετα με σενα δεν είχα πει ότι δεν θα το κάνω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1.Πού κάνει ρε γκασμά login αν δεν κάνει στον server; Στην Ταγκανίκα;
2.Μου αρέσει το "αν θυμάμαι καλά" και το "αν δεν κάνω λάθος". Αν δεν είσαι σίγουρος, βούλωστο*.
Σχολιάζω το "ίσως". Τί ίσως; Πάλι δεν είσαι σίγουρος; Μαντεύεις; Ισχύει ότι και στο προηγούμενο (*).

1. Ρε μην το συνεχιζεις αυτο , ειλικρινα κανω απλα πως δεν το διαβασα ποτε. Γελουσε ο κοσμος.
Μαθε το τωρα τουλαχιστον. Οτι αυτο που ειπες ηταν τελειως λανθασμενο. Ενεργοποιειται ένας πινακας μεσα στην ΒΔ του σαιτ οπου επαληθευεται το login σου και απλα ενεργοποιειται ενα session στην php για να βλεπεις το σαιτ. Δεν εχεις καμια συναλλαγη με τον σερβερ ξεχασε το αυτο που ειπες να μην το ξαναπεις ειναι λαθος.

2.->
Το software γράφεται από ανθρώπους και ως τέτοιο αρκετές φορές έχει λάθη. Μερικές φορές μπορεί να δεις να γίνονται περίεργα πράγματα εξ' αιτίας τους.

Καλή συνέχεια

Μονος σου ειπες χθες πως κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος επειδη τα προγραμματα ειναι ανθρωπινα δημιουργηματα αρα και εγω σε αυτα που λεω μπορω να μην ειμαι σιγουρος. Στο μεταξυ δεν απαντησες σε καμια απο τις ερωτησεις μου και συνεχιζεις την κοντρα. Τι σε ενδιαφερει να κοντραρεις ή να μαθεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν μπορω να μην κανω quote οταν γραφεις λαθος πραγματα επειδη εσυ μπορει
να μην εισαι ενσυνειδητος και ακριβης σε αυτα που λες αλλα αλλοι μπορει
να μην γουσταρουν την παραπληροφορηση. Δεν μ αρεσει να βλεπω ανακριβειες και λαθη.
Κανονικα δεν πρεπει να σου κανω παραθεσεις γιατι δεν φαινεσαι και πολυ σοι τυπος.
Εχεις λαθος και συνεχιζεις σαν μαλακας να φερεσαι πες ενα δεν ηξερα να τελειωσει το θεμα.
Οσο πιο πολυ επιμενεις ενω εχεις λαθος τοσο πιο χαζος δειχνεις

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
1. Ρε μην το συνεχιζεις αυτο , ειλικρινα κανω απλα πως δεν το διαβασα ποτε. Γελουσε ο κοσμος.
Μαθε το τωρα τουλαχιστον. Οτι αυτο που ειπες ηταν τελειως λανθασμενο. Ενεργοποιειται ένας πινακας μεσα στην ΒΔ του σαιτ οπου επαληθευεται το login σου και απλα ενεργοποιειται ενα session στην php για να βλεπεις το σαιτ. Δεν εχεις καμια συναλλαγη με τον σερβερ ξεχασε το αυτο που ειπες να μην το ξαναπεις ειναι λαθος.

Ασε τις "χάρες" και πες που συνδέεται ο χρήστης (αν δεν ξέρεις... είπαμε). Στην Ταγκανίκα; Στις Μαλδίβες; Με την καφετιέρα του administrator; O php κώδικας πού τρέχει; Στο server δεν τρέχει; Είπα εγώ ότι ο χρήστης εκτελεί Queries κατευθείαν στη βάση ή ότι συνδέεται με αυτή;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Τον κωδικό δεν θα το πάρουν έτσι...Μπαίνει στη database και από κει είναι κωδικοποιημένα. Κατεβάζει τη database και κάποια στιγμή θα βρει την κωδικοποίηση και συνάμα τον κωδικό σου.

Ετσι πιστεύω τουλάχιστον.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ασε τις "χάρες" και πες που συνδέεται ο χρήστης (αν δεν ξέρεις... είπαμε). Στην Ταγκανίκα; Στις Μαλδίβες; Με την καφετιέρα του administrator; O php κώδικας πού τρέχει; Στο server δεν τρέχει; Είπα εγώ ότι ο χρήστης εκτελεί Queries κατευθείαν στη βάση ή ότι συνδέεται με αυτή;

Μια τελευταια συμβουλη , δεν απαντάς στον άλλον με το να αντιστρέφεις τις ερωτήσεις του.
Ασε το υφος και τον εγωισμο γιατι εχεις πολυ δρομο και δουλεια να ριξεις μεχρι να φτασεις στο κανονικο - μετριο επιπεδο. Ξερω τι σου λεω.  Καλη τυχη  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τον κωδικό δεν θα το πάρουν έτσι...Μπαίνει στη database και από κει είναι κωδικοποιημένα. Κατεβάζει τη database και κάποια στιγμή θα βρει την κωδικοποίηση και συνάμα τον κωδικό σου.

Ετσι πιστεύω τουλάχιστον.

Δεν μαθαινει καποιος κατι με το να κρακαρει τον λογαριασμο ενος χρηστη.
Αν θες να μαθεις για τους υπολογιστες πρεπει να λιωσεις στον προγραμματισμο
και τα δικτυα. Το web ειναι πιο πολυ για τους γραφιστες  :P (τελειως προσωπικη αποψη)
και στην ασφαλεια του web να δουλευεις αν δεν εχεις δει τα πραγματα εκ των εσω θα χεις κενα.
Απλα θα ανακυκλωνεις τα οσα λεγονται χωρις να γνωριζεις σε βαθος για τι πραγματα μιλας
Πιστευω η αναγκη να ασχοληθει με C καποιος ειναι επιτακτικη οταν θελει να θεσει γερες βασεις.
Και παραλληλα να διαβαζει και καλη δικτυωση. Το web δεν με συγκινει. Βιτρινα ειναι!!!!
Και ειδικα αμα αρχισεις να ασχολεισαι και με CMS???Και Joomla? χαχα αισχος.  

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Τη C Προσωπικά τη σιχαίνομαι...Μου γυρνάνε τα μυαλά...

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Μια τελευταια συμβουλη , δεν απαντάς στον άλλον με το να αντιστρέφεις τις ερωτήσεις του.
Ασε το υφος και τον εγωισμο γιατι εχεις πολυ δρομο και δουλεια να ριξεις μεχρι να φτασεις στο κανονικο - μετριο επιπεδο. Ξερω τι σου λεω.  Καλη τυχη  :grin:

Ρε παπάρα, ποια ερώτηση αντέστρεψα; Έγραψα κάτι και τελείως υποτιμητικά μου λες "μη το ξαναπείς...", "κάνω πως δεν το άκουσα..." και ένα σωρό πίπες. Ουσία μηδέν. Τώρα μου δίνεις και συμβουλές. Σάλτα και γαμήσου. Με ξέρεις;

Η ερώτησή μου ήταν συγκεκριμένη. Μου λες ότι ο χρήστης δε συνδέεται στο server όταν κάνει login κάπου και σε ρωτάω, πού συνδέεται; Αν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό κάντο, αλλιώς κόφτο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε παπάρα, ποια ερώτηση αντέστρεψα; Έγραψα κάτι και τελείως υποτιμητικά μου λες "μη το ξαναπείς...", "κάνω πως δεν το άκουσα..." και ένα σωρό πίπες. Ουσία μηδέν. Τώρα μου δίνεις και συμβουλές. Σάλτα και γαμήσου. Με ξέρεις;

Η ερώτησή μου ήταν συγκεκριμένη. Μου λες ότι ο χρήστης δε συνδέεται στο server όταν κάνει login κάπου και σε ρωτάω, πού συνδέεται; Αν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό κάντο, αλλιώς κόφτο.

Εσυ νομιζεις οτι σου μιλανε υποτιμητικα επειδη εχεις κομπλεξ κατωτεροτητας. Εγω κανονικα σου μιλησα.
Το μην το ξαναπεις ειναι μια λογικη προοτροπη οταν καποιος λεει μπουρδες... πιστεψε με ημουν πολυ επιεικης και ευγενικος.

Ουτε η ερωτηση που ρωτας δεν ειναι σωστη ποσο μαλλον συγκεκριμενη (και ας βγαλουμε τελειως απεξω οτι δεν απαντησες καθολου στις ερωτησεις που πρωτος εγω εθεσα). Για αυτο και δεν προκειται να απαντησω περαιτερω (παρολο που απαντησα πιο πανω αλλα εφοσον εχεις κενα δεν μπορεις να την καταλαβεις και συνεχιζεις να γελιοποιεισαι) επομενως η ερωτηση που διατυπωνεις δειχνει
οτι δεν ξερεις καν τι ειναι αυτο που ρωτας. Συνεχιζεις να επιμενεις ενω εισαι ανιδεος και ακομη χειροτερα λες αλλους ασχετους χωρις να κοιταζεις πρωτα τα δικα σου χαλια. Κοινως ενας χαρακτηρας που θελει πολυ δουλεια ακομη... επιβεβαιωνεις ολα οσα ειπα περι χαμηλου επιπεδου παλαιοτερα . Αυτα κοιτα να βαλεις μυαλο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ακυρο! Τωρα καταλαβα πως θα ηθελε να του μιλησω ο κυριος Μεξικανος.

"Κυριε Μεξικανε... με συγχωρειτε πολυ για την ενοχληση να με συμπαθα η μεγαλη χαρη σας αλλα θα ηθελα να σας επισημανω οτι σε ενα σημειο (δεν κανατε εσεις λαθακι βασικα) λαθος ειναι οπως το δουλευουν χιλιαδες σερβερς αλλα θα το διορθωσουν στο μελλον... θα ηθελα λοιπον να σας πω πως οι σερβερς το δουλευουν λιγακι διαφορετικα το λογκ ιν... (ειναι ασχετοι) βλεπεται για αυτο... σε λιγα χρονια θα διορθωθουν ολοι συμφωνα με τις δικιες σας επιταγες και διορθωσεις και παλι να με συγχωρειτε για την ενοχληση και να ειστε καλα!"

αλλα ειναι τοσο κομπλας που ακομη και με αυτο θα πειραζοταν βαζω και στοιχημα.  :2funny: :2funny: :2funny:

Π.Σ Ξερω που συνδεεται ο σερβερ. Στο κωλο σου απο πισω. Εχει μια μεγαλη υποδοχη η οποια παίρνει 100 καλωδια πολυπλεγμενα και περνανε μεσα απο μια γραμμη (αρκετα μεγαλη σε χωρητικοτητα) ξερεις εσυ.Βοδι.. αντε και αρκετη υπομονη εκανα!

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Π.Σ Ξερω που συνδεεται ο σερβερ. Στο κωλο σου απο πισω. Εχει μια μεγαλη υποδοχη η οποια παίρνει 100 καλωδια πολυπλεγμενα και περνανε μεσα απο μια γραμμη (αρκετα μεγαλη σε χωρητικοτητα) ξερεις εσυ.Βοδι.. αντε και αρκετη υπομονη εκανα!

Έτσι, δείξε μας τις γνώσεις σου...
Η ερώτηση ήταν μικρή και σαφέστατη "Που συνδέεται ο χρήστης όταν κάνει login σε ένα site αν όχι στον server;". Την διατύπωσα 3 φορες όμως απέφυγες να απαντήσεις.
Ψόφα, πολύ ασχολήθηκα μαζί σου. Βλήμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έτσι, δείξε μας τις γνώσεις σου...
Η ερώτηση ήταν μικρή και σαφέστατη "Που συνδέεται ο χρήστης όταν κάνει login σε ένα site αν όχι στον server;". Την διατύπωσα 3 φορες όμως απέφυγες να απαντήσεις.
Ψόφα, πολύ ασχολήθηκα μαζί σου. Βλήμα.

Είπαμε στον κώλο σου. Γιατι έχει μεγάλο εύρος ζώνης και χαμηλό SNR.

Την αλλη φορα μου ζητουσες code repository να σου δειξω κωδικα...
Μπες στο θρεντ με τον apache & apache tomcat και βρες το λάθος
στον κωδικα που έχω παραθέσει και άν το βρείς τοτε σου δίνω code repository δικο μου
αλλιως σε ανιδεους δεν δινω και δεν απανταω.  :grin:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Τελικα ο καρΓιολης που εκλεψε του παιδιου τον κωδικο , βρεθηκε.....?....?..?.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom