Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kozima

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
12
Like
100
Πόντοι
11
Α γεια σου.Αλλά πολύ νικοτίνη παίρνεις ακόμα.Η καλύτερη συσκευή,μόνο που δεν έχει καπάκι σαν το want,για μην είναι συνέχεια εκτεθειμένο.
Αν κι εγώ τις πρώτες μέρες φόρτιζα και ξαναγέμιζα ανά 3 ημέρες.Αλλά δεν πρέπει να τα καπνίζεις παράλληλα

Τι εννοεις "δεν έχει καπάκι σαν το want" ?

Παιδια για να ξεχωρισουμε λιγο το νοημα "καλη συσκευη" να πω πως το ηλ.τσιγαρο αποτελειται απο 2 κομματια.Το 1 ειναι η μπαταρια και το αλλο ο ατμοποιητης,δηλ το εξαρτημα που περιεχει ενα φυτιλι το οποιο ζεστενεται απο την μπαταρια και δημιουργει τον ατμο που εισπνεουμε.
Επειδη ο ατμοποιητης ειναι κατι το αναλωσιμο να τονισουμε πως ΟΤΙ μπαταρια και να βαλεις αν δεν εχεις ατμοποιητη που να παραγει μπολικο ατμο,ειναι το ιδιο.
Να πω επισης πως ολες οι μπαταριες τυπου ego φτιαχνωνται στο ιδιο εργοστασιο(Κινα) αρα αυτοματως δεν υπαρχει καλη και κακη μπαταρια.Υπαρχει ομως μπαταρια με περισσοτερα και λιγοτερα  αμπερ.Υπαρχει μπαταρια που δεχεται και usb ωστε να καπνιζεις και να φορτιζεις ταυτοχρονα ειτε οταν καθεσαι στον υπολογιστη ,ειτε οταν οδηγας!Αυτα λοιπον πληρωνεις συν βεβαια την οποια υποστηριξη εχεις απο τις εταιριες που τα φερνουν.(σερβις,εγγυησεις κλπ)
Σημειωνω πως οι μπαταριες του Giant μου κρατησαν 2,5 και 3 μηνες αντιστοιχα.

Ολη παντως την δουλεια την κανουν οι ατμοποιητες.Εγω πεταξα του Giant και τωρα χρησιμοποιω του Want και 9αρι υγρο.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Μου αρεσεις!! Γιατι εισαι διαβασμενος,ετσι ειναι,αν καi προσωπικα μου αρεσουν οι ατμοποιητες του ego c απο  ovale,εχουν πιο αερατη τζουρα απο του want και το συν οτι μπορεις να τους ανοιξεις και να τους καθαρισεις,μου βγαζουν ανετα 15-20 μερες,αποτιμη σχεδον τα ιδια,5 ευρω του c 5,50 του want,το συν του want ειναι οτι εχουν μηδεν διαροες ενω του c θελουν πιο προσεχτικη χρηση για να μην χανουν

kozima

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
12
Like
100
Πόντοι
11
[size=25pt]Μου αρεσεις!![/size] Γιατι εισαι διαβασμενος,ετσι ειναι,αν καi προσωπικα μου αρεσουν οι ατμοποιητες του ego c απο  ovale,εχουν πιο αερατη τζουρα απο του want και το συν οτι μπορεις να τους ανοιξεις και να τους καθαρισεις,μου βγαζουν ανετα 15-20 μερες,αποτιμη σχεδον τα ιδια,5 ευρω του c 5,50 του want,το συν του want ειναι οτι εχουν μηδεν διαροες ενω του c θελουν πιο προσεχτικη χρηση για να μην χανουν

Πολυ? :-*    :2funny:

Οντως του Want δεν εχει διαροες.Εκτος απο οταν το γεμιζω που μεχρι να βρω σωστο μπουκαλακι γινοταν της πουτανας..Του C δεν τον γνωριζω αλλα θα τον κοιταξω.Μονο η ovale τουε εχει??

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.566
Πόντοι
17.085
Υπάρχει τo app Stop Smoking Now στο Apple Store. Tο δοκίμασε κανείς; Κάνει δουλειά;  :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μου αρεσεις!! Γιατι εισαι διαβασμενος,ετσι ειναι,αν καi προσωπικα μου αρεσουν οι ατμοποιητες του ego c απο  ovale,εχουν πιο αερατη τζουρα απο του want και το συν οτι μπορεις να τους ανοιξεις και να τους καθαρισεις,μου βγαζουν ανετα 15-20 μερες,αποτιμη σχεδον τα ιδια,5 ευρω του c 5,50 του want,το συν του want ειναι οτι εχουν μηδεν διαροες ενω του c θελουν πιο προσεχτικη χρηση για να μην χανουν
φουμαρεις λαγουδακη?  :2funny:

bunny_high.jpg

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Πολυ? :-*    :2funny:

Οντως του Want δεν εχει διαροες.Εκτος απο οταν το γεμιζω που μεχρι να βρω σωστο μπουκαλακι γινοταν της πουτανας..Του C δεν τον γνωριζω αλλα θα τον κοιταξω.Μονο η ovale τουε εχει??
ναι..αλλα θελεις και κωνο με το δοχειο και την βαση

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν προσλαμβάνουν καπνιστές οι Αυστραλοί εργοδότες
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 20 Μαΐου 2012, 11:49

Ως απαραίτητη προϋπόθεση να μην είναι κάποιος καπνιστής θέτουν όλο και περισσότεροι εργοδότες στην Αυστραλία, προκειμένου να προσλάβουν κάποιον υπάλληλο στην επιχείρησή τους.

Η νέα αυτή μορφή διάκρισης κατά των καπνιστών πρωτοέκανε την εμφάνισή της στις ΗΠΑ και έχει αρχίσει να εξαπλώνεται σιγά σιγά και στην Αυστραλία.

Εργοδότες που ζητούν οδηγούς, γραφίστες, γυμναστές αλλά και φροντιστές ατόμων με ειδικές ανάγκες στην Αυστραλία έχουν ήδη αρχίσει να θέτουν τον συγκεκριμένο όρο ως βασικό, προκειμένου να προσλάβουν προσωπικό.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 20 Μαΐου 2012, 11:56

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Δεν προσλαμβάνουν καπνιστές οι Αυστραλοί εργοδότες
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 20 Μαΐου 2012, 11:49

Ως απαραίτητη προϋπόθεση να μην είναι κάποιος καπνιστής θέτουν όλο και περισσότεροι εργοδότες στην Αυστραλία, προκειμένου να προσλάβουν κάποιον υπάλληλο στην επιχείρησή τους.

Η νέα αυτή μορφή διάκρισης κατά των καπνιστών πρωτοέκανε την εμφάνισή της στις ΗΠΑ και έχει αρχίσει να εξαπλώνεται σιγά σιγά και στην Αυστραλία.

Εργοδότες που ζητούν οδηγούς, γραφίστες, γυμναστές αλλά και φροντιστές ατόμων με ειδικές ανάγκες στην Αυστραλία έχουν ήδη αρχίσει να θέτουν τον συγκεκριμένο όρο ως βασικό, προκειμένου να προσλάβουν προσωπικό.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 20 Μαΐου 2012, 11:56

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Α ρε γιωργακη ποσο μπροστα ησουνα!!!!!αυτη δεν ηταν η πρωτη βαθια τομη που εκανε στην ελληνικη κοινωνια???

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
"Κάπνισμα τέλος"

αντε ρε μαλακες....  :birdman: :birdman: :birdman:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
382 μερες χωρις το γαμημένο και συνεχίζω ακάθεκτος!!!!!!! :rockon: :rockon:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
419
Πόντοι
6.135
138 μερες χωρις τσιγαρο κ εγω ! Δειτε το σαν δωρο στον εαυτο σας (να μην καπνιζετε) μαγκες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom