ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
του τα εξηγησες ομορφα?
του τα εξηγησες ωραια τυπε?
τυπε δες το θρεντ της μελετης να μου πεις. ομορφα και ωραια εγω.
του τα εξηγησες ομορφα?
του τα εξηγησες ωραια τυπε?
Α γεια σου.Αλλά πολύ νικοτίνη παίρνεις ακόμα.Η καλύτερη συσκευή,μόνο που δεν έχει καπάκι σαν το want,για μην είναι συνέχεια εκτεθειμένο.
Αν κι εγώ τις πρώτες μέρες φόρτιζα και ξαναγέμιζα ανά 3 ημέρες.Αλλά δεν πρέπει να τα καπνίζεις παράλληλα
[size=25pt]Μου αρεσεις!![/size] Γιατι εισαι διαβασμενος,ετσι ειναι,αν καi προσωπικα μου αρεσουν οι ατμοποιητες του ego c απο ovale,εχουν πιο αερατη τζουρα απο του want και το συν οτι μπορεις να τους ανοιξεις και να τους καθαρισεις,μου βγαζουν ανετα 15-20 μερες,αποτιμη σχεδον τα ιδια,5 ευρω του c 5,50 του want,το συν του want ειναι οτι εχουν μηδεν διαροες ενω του c θελουν πιο προσεχτικη χρηση για να μην χανουν
φουμαρεις λαγουδακη?Μου αρεσεις!! Γιατι εισαι διαβασμενος,ετσι ειναι,αν καi προσωπικα μου αρεσουν οι ατμοποιητες του ego c απο ovale,εχουν πιο αερατη τζουρα απο του want και το συν οτι μπορεις να τους ανοιξεις και να τους καθαρισεις,μου βγαζουν ανετα 15-20 μερες,αποτιμη σχεδον τα ιδια,5 ευρω του c 5,50 του want,το συν του want ειναι οτι εχουν μηδεν διαροες ενω του c θελουν πιο προσεχτικη χρηση για να μην χανουν
ναι..αλλα θελεις και κωνο με το δοχειο και την βασηΠολυ? :-*
Οντως του Want δεν εχει διαροες.Εκτος απο οταν το γεμιζω που μεχρι να βρω σωστο μπουκαλακι γινοταν της πουτανας..Του C δεν τον γνωριζω αλλα θα τον κοιταξω.Μονο η ovale τουε εχει??
Α ρε γιωργακη ποσο μπροστα ησουνα!!!!!αυτη δεν ηταν η πρωτη βαθια τομη που εκανε στην ελληνικη κοινωνια???Δεν προσλαμβάνουν καπνιστές οι Αυστραλοί εργοδότες
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 20 Μαΐου 2012, 11:49
Ως απαραίτητη προϋπόθεση να μην είναι κάποιος καπνιστής θέτουν όλο και περισσότεροι εργοδότες στην Αυστραλία, προκειμένου να προσλάβουν κάποιον υπάλληλο στην επιχείρησή τους.
Η νέα αυτή μορφή διάκρισης κατά των καπνιστών πρωτοέκανε την εμφάνισή της στις ΗΠΑ και έχει αρχίσει να εξαπλώνεται σιγά σιγά και στην Αυστραλία.
Εργοδότες που ζητούν οδηγούς, γραφίστες, γυμναστές αλλά και φροντιστές ατόμων με ειδικές ανάγκες στην Αυστραλία έχουν ήδη αρχίσει να θέτουν τον συγκεκριμένο όρο ως βασικό, προκειμένου να προσλάβουν προσωπικό.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 20 Μαΐου 2012, 11:56
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε εγω επειδη αγαπω το ελληνικο κρατος θελω να το στηριζωΚόψτο ρε να ησυχάσεις.
Θα σου αρέσει όταν το κόψεις.Ξέρω που σου λέω.τυπε εγω επειδη αγαπω το ελληνικο κρατος θελω να το στηριζω
οχι σαν κατι αλλους ανθεληνες που οταν πηραν απανω τα τσιγαρα το εκοψαν
αφου το εχουν απαγορευσει ρε τυπε"Κάπνισμα τέλος"
αντε ρε μαλακες....![]()
![]()
![]()
Έτσι.382 μερες χωρις το γαμημένο και συνεχίζω ακάθεκτος!!!!!!!![]()
![]()