amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
Εισαι μια πληγη εσυ......... τι θα σε κανω λεμεεεεεεεεε.Σου ξέφυγε γιατί βάζει λάδι, γι'αυτό! Δεν ξέρω όμως αν έρχεται βράδυ....!
Εισαι μια πληγη εσυ......... τι θα σε κανω λεμεεεεεεεεε.Σου ξέφυγε γιατί βάζει λάδι, γι'αυτό! Δεν ξέρω όμως αν έρχεται βράδυ....!
Σημερα έμαθα ότι κανείς αποκτά αξια και υποσταση στο διαδύκτιο από τα γραφόμενα του.
Μάλιστα.
δεν το ξερες? ειναι ο αυτοσκοπος μας εδω μεσα....να αποκτησουμε αξια και υποσταση απο αυτα που γραφουμε
γιαυτο αλλωστε γραφουμε ετσι....
E se φορουμ βρισκομαστε κ ο καθενας κρινεται απο αυτα που γραφει.Το τι κανεις κ πως εισαι στη ζωη σου δεν το ξερω κ ουτε κ με νοιαζει οπως αντιστοιχα δεν σε νοιαζει κ το τι κανω εγω στη ζωη μου προφανως.
το ποστ του elftextp ηταν τοσο brainfart που δεν μπηκα καν στον κοπο να το σχολιασω κ εσυ το εκανες quote κ συμφωνησες κιολας
λολ σε ειχα για πιο εξυπνη χωρις πλακα
E se φορουμ βρισκομαστε κ ο καθενας κρινεται απο αυτα που γραφει.Το τι κανεις κ πως εισαι στη ζωη σου δεν το ξερω κ ουτε κ με νοιαζει οπως αντιστοιχα δεν σε νοιαζει κ το τι κανω εγω στη ζωη μου προφανως.
το ποστ του elftextp ηταν τοσο brainfart που δεν μπηκα καν στον κοπο να το σχολιασω κ εσυ το εκανες quote κ συμφωνησες κιολας
λολ σε ειχα για πιο εξυπνη χωρις πλακα
Τα σέβη μου στον Stabit (και στην εκφυλάρα τη Sonnet)
Δική του είναι η έκφραση: "Νεο-συντηρητικές, νεο-πουτάνες" σημερινές Ελληνίδες. Με 2 λέξεις κατάφερε και περιέγραψε όλο αυτό που είναι η σημερινή μέση Ελληνίδα.
Μουνιτσα ολα καλα.οποιος γραφει κατι το οποιο διαφωνει μαζι σας δηλαδη ειναι μουνοδουλος και θα πλακωσουν οι γκομενες του σαιτ να τον ευχαριστησουν? οι γκομενες τουλαχιστον τις οποιες ξερω ΕΓΩ εδω μεσα δε θα εκαναν ποτε κατι τετοιο....
γιατι δε δεχεστε οτι υπαρχουν ανθρωποι με διαφορετικες αποψεις??? γιατι πρεπει ολοι να θεωρουν φολες τις ελληνιδες? γιατι πρεπει ολοι να γαμανε στα μπουρδελα? γιατι πρεπει ολοι να εχουν παθει οπωσδηποτε πουστια απο ελληνιδα? γιατι πρεπει ολοι να φτυνουν ολοι αιμα για να τους κατσει γκομενα? γιατι πρπει ολες οι ελληνιδες να ειναι πουτανες-ανοργασμικες-ανεραστες-προικοθηρουδες??
σιγα μην κατσω να στειλω πμ με τα ευσημα στον καθε ακατανομαστο του φορουμ....οπως δε στελνω υβριστικο πμ σε κανεναν που κραζει τις ελληνιδες....και οπως δε θεωρω ουτε τον ακατανομαστο ουτε τον ναρουτο (γιατι και σε κεινον τα ειχατε χωσει αμα τη εμφανισει) μουνοδουλους και τουλαχιστον αυτο εχουν δειξει με τη συμπεριφορα τους....
καποιοι αλλοι που το παιζουν τρελοι μπηχτες και γαμιαδες ειναι πιο μουνοδουλους και απο τους μουνοδουλους ;) (τα κοριτσα εδω μεσα νομιζω μπορουν να καταλαβουν ποιους εννοω...οι μουνοδουλοι κανουν κρα απο μακρυα)
και επιτελους ειναι εκπληκτικο ΠΩΣ μπορουν οι αντρες να "μυριστουν" εναν μουνοδουλο και δεν μπορουν οι γυναικες....πιστεψτε με οταν ο αντρας ειναι κακομοιρης και λυσσαει να γαμησει κανει μπαμ ;)
και μαλλον με τα λαθος ατομα τα βαζετε ;)
υ.γ. ειδες παλιε μου τελικα που δεν ειμαστε εμεις τα κοριτσακια του φορουμ ζηλιαρικα και με υφακι αλλα μαλλον τα αγορακια?
Το μουνοδουλικο του συγκεκριμενου τυπου ,τι να κανουμε , βγαζει ματι.
Και το θεμα δεν ειναι αν μπορειτε να καταλαβεται τους μουνοδουλους, το θεμα ειναι αν γουσταρετε να υπαρχουν. Να μην τους καθεστε μεν αλλα να μην σας ενοχλουν κι'ολας. Οπως τάδεσποτα στο δρομο. Ωραια για να τα βλεπεις στο δρομο και να γελας με τις φιλες σου(οχι εσυ, γενικα), αλλα δεν τα ανεβαζεις στο κρεβατι σου
Rouli, γυναικα και τιμημενη με τετρακοσα ποστ στο μπουρδελα?Συγνωμη αλλα τι εκανες και σε τιμησαν?το δικό σου μάτι ίσως!
το δικό μας πάντως δεν το βγάζει
αλλά και το γινάτι βγάζει... δεν το κάνουμε όμως θέμα..
σε διαβεβαιώ δε.. πως υπάρχουν πολλά νούμερα τα οποία βλέπουμε και γελάμε..
και ούτε καν το υποψιάζεσαι...
Rouli, γυναικα και τιμημενη με τετρακοσα ποστ στο μπουρδελα?Συγνωμη αλλα τι εκανες και σε τιμησαν?
Μη με παρεξηγεισεις, απο καθαρη ζηλοφθονη διαθεση και μονο ρωταω
Μπαιτ δεν θα πληρωσω εγω τις καταστρεπτικες συνεπειες του ερωτα που εχει ξεσπασει μεταξυ εσου και του παλιου.τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????
σταμπιτ εσυ του τα μαθαινεις αυτα κ μας εχει τρελανει στο να μας τα υπενθυμιζει???
πω τι εχασα οσο ελειπα...
παλιε εισαι σταθερη αξια... κ απ οτι βλεπω ειχαμε ξανα εισοδο στο γηπεδο του μαχατμα... μεγαλες στιγμες...
Ε, ουτε κι'εγω λεμεΠροφανώς εκτιμήθηκε το πνεύμα, η ποιότητα τσάτινκ, ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα. Δεν διανοούμαι ότι κάτι άλλο θα μπορούσε να έχει συμβεί.
Rouli, γυναικα και τιμημενη με τετρακοσα ποστ στο μπουρδελα?Συγνωμη αλλα τι εκανες και σε τιμησαν?
είναι όντως παράδοξο.. αλλά είναι εκτός θέματος..
Χωρις καμία διάθεση αντιπαράθεσης και βλέποντας πάλι τον τίτλο του θρέντ, είναι εντελώς ΕΝΤΟΣ θέματος
το δικό σου μάτι ίσως!
το δικό μας πάντως δεν το βγάζει
αλλά και το γινάτι βγάζει... δεν το κάνουμε όμως θέμα..
σε διαβεβαιώ δε.. πως υπάρχουν πολλά νούμερα τα οποία βλέπουμε και γελάμε..
και ούτε καν το υποψιάζεσαι...
οι γκομενες τουλαχιστον τις οποιες ξερω ΕΓΩ εδω μεσα δε θα εκαναν ποτε κατι τετοιο....