Νέα

Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 34K
  • Ετικέτες
    cif
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που αρέσει στις Ελληνίδες να τελειώνει ο άντρας

• Στο σώμα

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Στο πρόσωπο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο στόμα

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Στο στόμα και να τα φτύνουν

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Στο στόμα και να τα καταπίνουν

Ψήφοι: 5 27,8%
  • Παντού

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Πουθενά-Ντροπή τι πράγματα είναι αυτα

Ψήφοι: 3 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
γεια σου vickula
γιατι ρε παιδια ρωτατε,οι ελληνιδες δεν εχουν ψυχη?απ ολα κανουν τα κοριτσια

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Απο γελοιοτητες αλλο πραγμα.....

Κοιτατε ρε τα χαλια σας που εχετε αναγαγει το μπουρδελο σε δευτερο σπιτη σας...

και αφηστε τις Ελεινιδες ...
Ετσι,ετσι.

Περιμενε τωρα οπου να'ναι θα γεμισεις με πμ απο γκομενες που θα σου λενε ευχαριστω που τις υπερασπιστηκες.
Κοιτα να κουνησεις καλα την ουριτσα σου.
Τι ρατσα εισαι?

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ετσι,ετσι.

Περιμενε τωρα οπου να'ναι θα γεμισεις με πμ απο γκομενες που θα σου λενε ευχαριστω που τις υπερασπιστηκες.
Τι ρατσα εισαι?

Τα σέβη μου στον Stabit (και στην εκφυλάρα τη Sonnet)

Δική του είναι η έκφραση: "Νεο-συντηρητικές, νεο-πουτάνες" σημερινές Ελληνίδες. Με 2 λέξεις κατάφερε και περιέγραψε όλο αυτό που είναι η σημερινή μέση Ελληνίδα.

Επισκέπτης
Ετσι,ετσι.

Τι ρατσα εισαι?

ελεος πια με τους μουνοδουλους :headbang:  :birdman:

Leman

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μονιμο ban στις ελλεινιδες ρε!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ετσι,ετσι.

Τι ρατσα εισαι?

οποιος γραφει κατι το οποιο διαφωνει μαζι σας δηλαδη ειναι μουνοδουλος και θα πλακωσουν οι γκομενες του σαιτ να τον ευχαριστησουν? οι γκομενες τουλαχιστον τις οποιες ξερω ΕΓΩ εδω μεσα δε θα εκαναν ποτε κατι τετοιο....

γιατι δε δεχεστε οτι υπαρχουν ανθρωποι με διαφορετικες αποψεις??? γιατι πρεπει ολοι να θεωρουν φολες τις ελληνιδες? γιατι πρεπει ολοι να γαμανε στα μπουρδελα? γιατι πρεπει ολοι να εχουν παθει οπωσδηποτε πουστια απο ελληνιδα? γιατι πρεπει ολοι να φτυνουν ολοι αιμα για να τους κατσει γκομενα? γιατι πρπει ολες οι ελληνιδες να ειναι πουτανες-ανοργασμικες-ανεραστες-προικοθηρουδες??

σιγα μην κατσω να στειλω πμ με τα ευσημα στον καθε ακατανομαστο του φορουμ....οπως δε στελνω υβριστικο πμ σε κανεναν που κραζει τις ελληνιδες....και οπως δε θεωρω ουτε τον ακατανομαστο ουτε τον ναρουτο (γιατι και σε κεινον τα ειχατε χωσει αμα τη εμφανισει) μουνοδουλους και τουλαχιστον αυτο εχουν δειξει με τη συμπεριφορα τους....

καποιοι αλλοι που το παιζουν τρελοι μπηχτες και γαμιαδες ειναι πιο μουνοδουλους και απο τους μουνοδουλους ;) (τα κοριτσα εδω μεσα νομιζω μπορουν να καταλαβουν ποιους εννοω...οι μουνοδουλοι κανουν κρα απο μακρυα)

και επιτελους ειναι εκπληκτικο ΠΩΣ μπορουν οι αντρες να "μυριστουν" εναν μουνοδουλο και δεν μπορουν οι γυναικες....πιστεψτε με οταν ο αντρας ειναι κακομοιρης και λυσσαει να γαμησει κανει μπαμ ;)
και μαλλον με τα λαθος ατομα τα βαζετε ;)

υ.γ. ειδες παλιε μου τελικα που δεν ειμαστε εμεις τα κοριτσακια του φορουμ ζηλιαρικα και με υφακι αλλα μαλλον τα αγορακια? :) :)

Επισκέπτης
mounitsa μια θερμη παρακληση:

μπορεις να σταματησεις να μας τα κανεις τσουρεκια σε ολα τα θρεντς?
Αν δεν εχεις τι να κανεις μπορεις να πατησεις start-programms-games κ να αφοσιωθεις στην πασιεντζα κ στον ναρκαλιευτη :jerking:

ευχαριστω :-*

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

Αν δεν εχεις τι να κανεις μπορεις να πατησεις start-programms-games κ να αφοσιωθεις στην πασιεντζα κ στον ναρκαλιευτη :jerking:

να φανταστεις,μεχρι κ εγω που ειμαι σε αλλο φορουμ δεν αντεξα κ της το ειπα..
δεν αντεχεται πλεον..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
να φανταστεις,μεχρι κ εγω που ειμαι σε αλλο φορουμ δεν αντεξα κ της το ειπα..
δεν αντεχεται πλεον..

Εσυ να ξαναγυρισεις στο αλλο φορουμ :) χειροτερο του κουτσομπολη αντρα δεν υπαρχει.... ;)

μια θερμη παρακληση και σε σενα....επειδη εισαι μελος απο τις 27.09 τουτουνού....μηπως να μην πεταγεσαι σα σφηνοπουτσα κανοντας υποδειξεις? γιατι ΜΑΛΛΟΝ σε 2 βδομαδες δεν προλλαβα να στα πρηξω και τοσο ε? επισηςμπορεις να μη με διαβαζεις....απλο και πρακτικο :)

Επισκέπτης
οκ mounitsa i rest my case αφου σευχαριστει να εχεις τετοια συμπεριφορα κ να μιλας συνεχεια μαυτο τον τροπο επειδη νομιζεις οτι αποκτας αξια κανε οτι νομιζεις.
Επισης το σαιτ το διαβαζω αρκετο καιρο σαν γκεστ οπως ειχα πει κ στην φιλη σου την bite η οποια ειχε παραθεσει ακριβως το ιδιο επιχειρημα με εσενα ολως τυχαιως ;)

Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τις Ελληνιδες.Καποιες ειναι καλες καποιες μαλακισμενες καποιες αδιαφορες οτι ακριβως γινεται κ με τους Ελληνες δηλαδη.

Επισης πως γινεται να μην σε διαβαζω αφου εχεις ξεσκιστει στο ποσταρισμα σε οτι θρεντ υπαρχει γαμω το στανιο μου :cheesy: :cheesy: :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οκ mounitsa i rest my case αφου σευχαριστει να εχεις τετοια συμπεριφορα κ να μιλας συνεχεια μαυτο τον τροπο επειδη νομιζεις οτι αποκτας αξια κανε οτι νομιζεις.
Επισης το σαιτ το διαβαζω αρκετο καιρο σαν γκεστ οπως ειχα πει κ στην φιλη σου την bite η οποια ειχε παραθεσει ακριβως το ιδιο επιχειρημα με εσενα ολως τυχαιως ;)

Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τις Ελληνιδες.Καποιες ειναι καλες καποιες μαλακισμενες καποιες αδιαφορες οτι ακριβως γινεται κ με τους Ελληνες δηλαδη.

Επισης πως γινεται να μην σε διαβαζω αφου εχεις ξεσκιστει στο ποσταρισμα σε οτι θρεντ υπαρχει γαμω το στανιο μου :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Οταν με αφορα κατι εχω δικαιωμα να ποσταρω ή κανω λαθος? εκτος αν με εχεις δει να ποσταρω και σε κριτικες για πτανες και δεν το χω παρει πρεφα.....ο τροπος που μιλαω δεν εχει σχεση με το αν αποκτω αξια ή οχι....ισα ισα αν ηθελα να αποκτησω αξια ΕΔΩ θα μιλαγα τελειως διαφορετικα και θα εκανα διαφορετικα πραγματα ;) αρα μαλλον δε με ενδιαφερει το θεμα αυτο....

κατα ταλλα αν δε μου την ελεγες τοσο ακομψα δε θα σου ειχα μιλησει και τοσο αποτομα.... ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Παλι μου ξεφυγες mounitsa...... :headbang: :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε μαλλον με κυνηγας στα λαθος μερη :P

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Σημερα έμαθα ότι κανείς αποκτά αξια και υποσταση στο διαδύκτιο από τα γραφόμενα του.

Μάλιστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom