Γεια σου ρε τρισμέγιστη Βίκυ!
Παρασάγγας απέχεις από τις άλλες υφακιασμενο- υποκριτικο - συντηρητικούρες εδώ μέσα.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Γεια σου ρε τρισμέγιστη Βίκυ!
Παρασάγγας απέχεις από τις άλλες υφακιασμενο- υποκριτικο - συντηρητικούρες εδώ μέσα.
γεια σου vickula
γιατι ρε παιδια ρωτατε,οι ελληνιδες δεν εχουν ψυχη?απ ολα κανουν τα κοριτσια
τελικα ο βοθρος εχει κανει σχοληκαι ψυη εχουμε και απο ολα κανουμε απλα επολεγουμε οπως και σεις βρε παιδια
τελικα ο βοθρος εχει κανει σχολη
Ετσι,ετσι.Απο γελοιοτητες αλλο πραγμα.....
Κοιτατε ρε τα χαλια σας που εχετε αναγαγει το μπουρδελο σε δευτερο σπιτη σας...
και αφηστε τις Ελεινιδες ...
Ετσι,ετσι.
Περιμενε τωρα οπου να'ναι θα γεμισεις με πμ απο γκομενες που θα σου λενε ευχαριστω που τις υπερασπιστηκες.
Κοιτα να κουνησεις καλα την ουριτσα σου.
Τι ρατσα εισαι?
Ετσι,ετσι.
Περιμενε τωρα οπου να'ναι θα γεμισεις με πμ απο γκομενες που θα σου λενε ευχαριστω που τις υπερασπιστηκες.
Τι ρατσα εισαι?
και ψυη εχουμε και απο ολα κανουμε απλα επολεγουμε οπως και σεις βρε παιδια
Ετσι,ετσι.
Τι ρατσα εισαι?
mounitsa μια θερμη παρακληση:
μπορεις να σταματησεις να μας τα κανεις τσουρεκια σε ολα τα θρεντς?
Αν δεν εχεις τι να κανεις μπορεις να πατησεις start-programms-games κ να αφοσιωθεις στην πασιεντζα κ στον ναρκαλιευτη
ευχαριστω :-*
να φανταστεις,μεχρι κ εγω που ειμαι σε αλλο φορουμ δεν αντεξα κ της το ειπα..
δεν αντεχεται πλεον..
mounitsa μια θερμη παρακληση:
μπορεις να σταματησεις να μας τα κανεις τσουρεκια σε ολα τα θρεντς?
Αν δεν εχεις τι να κανεις μπορεις να πατησεις start-programms-games κ να αφοσιωθεις στην πασιεντζα κ στον ναρκαλιευτη
ευχαριστω :-*
οκ mounitsa i rest my case αφου σευχαριστει να εχεις τετοια συμπεριφορα κ να μιλας συνεχεια μαυτο τον τροπο επειδη νομιζεις οτι αποκτας αξια κανε οτι νομιζεις.
Επισης το σαιτ το διαβαζω αρκετο καιρο σαν γκεστ οπως ειχα πει κ στην φιλη σου την bite η οποια ειχε παραθεσει ακριβως το ιδιο επιχειρημα με εσενα ολως τυχαιως ;)
Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τις Ελληνιδες.Καποιες ειναι καλες καποιες μαλακισμενες καποιες αδιαφορες οτι ακριβως γινεται κ με τους Ελληνες δηλαδη.
Επισης πως γινεται να μην σε διαβαζω αφου εχεις ξεσκιστει στο ποσταρισμα σε οτι θρεντ υπαρχει γαμω το στανιο μου
Παλι μου ξεφυγες mounitsa......