Νέα

Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 34K
  • Ετικέτες
    cif
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που αρέσει στις Ελληνίδες να τελειώνει ο άντρας

• Στο σώμα

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Στο πρόσωπο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο στόμα

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Στο στόμα και να τα φτύνουν

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Στο στόμα και να τα καταπίνουν

Ψήφοι: 5 27,8%
  • Παντού

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Πουθενά-Ντροπή τι πράγματα είναι αυτα

Ψήφοι: 3 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.424
Πόντοι
506
Υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις οι μισοί λένε ότι δε κάνουν τίποτα οι άλλοι μισοί ότι τα κάνουν όλα και συμφέρουν αρκεί να είσαι μάγκας και να σε γουστάρουν...πάντως το θρέντ που άνοιξα καλά κρατεί και από ότι φαίνεται ότι και να ανοίξεις που να χει σχέση με ελληνίδες γίνεται τζερτζελές.. αυτό με τις ανατολικοευρωπαίες  θα συμφωνήσω...το χουν από φυσικού τους..

Να συμφέρουν αποκλείεται. Να τα κάνουν όλα, επίσης. Αν νομίζεις ότι είναι μαγκιά να γαμίσεις Ελεηνίδα, πλανάσαι πλάνην οικτράν. Φθορά είναι. Κάνε καμιά βόλτα Ουγγαρία να βρεις την υγειά σου.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Σημερα παιδες ειχαμε το απογευμα και cif kai cim και καταποση με ορεξη και παθος τρελο και απο ολα!!!! Μεσ την χαρα η συζηγος αλλα μαλλον οχι εξαιτιας της κορμαρας μου οπως εμαθα πριν λιγο εφυγαν απο την καρτα μου 380 ευρω στο hondo στην ομονοια σημερα!!!Ατιμη κοινωνια ολα επι πληρωμη πλεον..

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.424
Πόντοι
506
ωδειο πανεπιστημιο μεταπτυχιακο.....παντου πηγε η αφεντια μου :P

Τα είδατε?? Για τσιμπούκια και σπέρμα μιλάμε, κι αυτές μιλάνε για ωδεία και μεταπτυχιακά του κώλου. Ε, βέβαια. Δε συμφέρει...

Επισκέπτης
Να συμφέρουν αποκλείεται. Να τα κάνουν όλα, επίσης. Αν νομίζεις ότι είναι μαγκιά να γαμίσεις Ελεηνίδα, πλανάσαι πλάνην οικτράν. Φθορά είναι. Κάνε καμιά βόλτα Ουγγαρία να βρεις την υγειά σου.

Έχω κάνει και Ουγγαρία και Ρωσία και την έχω βρει την υγειά μου τυχαία νομίζεις έχω τη Ρωσίδα αβατάρ;

Επισκέπτης
Ως συνήθως, οι κομπλεξικές στρέφουν τη συζήτηση αλλού. Και οι άλλοι ακολουθούν. Από τα τσιμπούκια και τις καταπιές στο Beethoven και το Mozart. Αύριο θαχουν σειρά τα αυτοκίνητα...
Παλλικαρι,μεχρι και περιγραφη,που εκσπερματιζα , σε καθε πρωην,εκαμα!!!Τι αλλο,να πω?Εχω και μια καποια σχεση με την μουσικη,σπουδαζα και στην Ιταλια,ειπα να πω και μια κουβεντα παραπανω!Αν σου το'χαλασα,συγχωρα με,αλλα , χαβαλε κανουμε!Αμα τα παιρνουμε κι'ολα τοις μετρητοις,τις καρδιες μας χαλαμε!Στο κατω-κατω,ας ποσταρει ο καθεις τις εμπειριες του...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα είδατε?? Για τσιμπούκια και σπέρμα μιλάμε, κι αυτές μιλάνε για ωδεία και μεταπτυχιακά του κώλου. Ε, βέβαια. Δε συμφέρει...

σταματα να περιφερεις ανα τα θρεντ του σαιτ την ηλιθιοτητα σου σε παρακαλω...ζαλιστηκα πια :)

Επισκέπτης
Σημερα παιδες ειχαμε το απογευμα και cif kai cim και καταποση με ορεξη και παθος τρελο και απο ολα!!!! Μεσ την χαρα η συζηγος αλλα μαλλον οχι εξαιτιας της κορμαρας μου οπως εμαθα πριν λιγο εφυγαν απο την καρτα μου 380 ευρω στο hondo στην ομονοια σημερα!!!Ατιμη κοινωνια ολα επι πληρωμη πλεον..

Χεχε σου στοίχισε ο κούκος αηδόνι το cim  :grin:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.424
Πόντοι
506

Στο γραψα ακριβώς από πάνω. ΔΕ συμφέρουν....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι να της δωσεις την πιστωτικη σου καρτα?
και γιατι να δωσει ενας ανθρωπος 380 ευρω στο χοντο?
και μετα ΓΙΑΤΙ παραπονιεσαι? :P

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Στο γραψα ακριβώς από πάνω. ΔΕ συμφέρουν....
Και εμενα που ηθελα να παρω εναν καινουριο σκληρο μου ελεγε δεν εχουμε και ολο εξοδα κλπ.Πανε τα φραγκα σε αρωματα και κρεμες.

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Dura λόγω βαθμού και γαλονιών (4 μπλε αστράκια) είσαι πρώτος υποψήφιος....

Να παίρνουμε όμως σιγά-σιγά σειρά και εμείς οι υπόλοιποι για fuck buddies της Avras...
εχμ βαλτε και μενα μεσα σαυτην την λιστα >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: 0:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom