Νέα

Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 34K
  • Ετικέτες
    cif
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που αρέσει στις Ελληνίδες να τελειώνει ο άντρας

• Στο σώμα

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Στο πρόσωπο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο στόμα

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Στο στόμα και να τα φτύνουν

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Στο στόμα και να τα καταπίνουν

Ψήφοι: 5 27,8%
  • Παντού

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Πουθενά-Ντροπή τι πράγματα είναι αυτα

Ψήφοι: 3 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
στο μυαλο μου εισαι Μπαικερακο :-*

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Οχι βίδι προσπαθω να αντιληφθω προς τι ο πονος και ο οδυρμος για τις γυναικες του σαιτ που επαναλαμβανω ΔΕΝ ειναι στην ζωη σου...σου ειναι αδιαφορες και ανουσιες  τα ειπαμε αυτα.Παρακολουθησε βρε αδελφε τα θεματα που γουσταρεις οπως εκανες παντα. Τι αλλαζει στην ζωη σου . πες μου ενα λογο. Ενα. Θα προσπαθησω να καταλαβω, πως ενα νικ σε ενα φορουμ σε ενοχλει. Αδυνατω. Ο δικος μου νους, συγνωμη αλλα δεν χαλιεται παρα μονο με θεματα της ζωης μου.
Οσο για την γυναικα της ζωής σου, μην αγχωνεσαι καλο μου δεν θα την γνωρίσεις εδω στο υπόσχομαι.  :2funny: :2funny:
Αλλα πες μου...στην επεσε καποια και σε πιέζει απο εδω μεσα να την παντρευτεις; Ειλικρινα.. θα τρελαθω αν συμβαινει αυτο.!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελα μ... στον τοπο σου... :2funny: :2funny:
Είναι αβάσταχτος ο πόνος μου καλέ μου. :grin: :grin: :grin: Χαλάρωσε δεν είπαμε για οδυρμό. Θα έχεις δει ότι αποφεύγω κάποια threads και ποστάρω ελάχιστα.(Μαλακίες όπως πάντα) :grin: Δεν μπορώ να μην τα διαβάσω όμως. Πάει μόνο του το ποντίκι. ;)

Υ.Γ. Μου την έπεσε αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν άντρας. :grin:

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ειχα μια συμφοιτητρια στη Ρωμη που της ειχαν πει ότι το σπερμα κανει καλο στο δερμα λογω πρωτεινων. Μια μερα λοιπον μου εκμυστηρευτηκε ότι επεμενε να τη χυνουν στο προσωπο. Πηγαινε στο μπανιο και εμενε αρκετη ωρα γιατι το απλωνε σε όλο της το προσωπο, σαν μασκα ομορφιας :idiot: Οταν της ειπα ότι το σπερμα οντως εχει πρωτεινες, αλλα ο λογος που φτιαχνει το δερματακι της ειναι ότι ειναι χαρουμενη που πηδιεται καλα και αυτο φαινεται, αρχισε να τα παιρνει παντου και να τα καταπινει κιολας. Αυτο που εφτιαξε σιγουρα ηταν το δερματακι του τοτε γκομενου της. Απο τη χαρα του φυσικά. :2funny:

Επισκέπτης
Ειχα μια συμφοιτητρια στη Ρωμη που της ειχαν πει ότι το σπερμα κανει καλο στο δερμα λογω πρωτεινων. Μια μερα λοιπον μου εκμυστηρευτηκε ότι επεμενε να τη χυνουν στο προσωπο. Πηγαινε στο μπανιο και εμενε αρκετη ωρα γιατι το απλωνε σε όλο της το προσωπο, σαν μασκα ομορφιας :idiot: Οταν της ειπα ότι το σπερμα οντως εχει πρωτεινες, αλλα ο λογος που φτιαχνει το δερματακι της ειναι ότι ειναι χαρουμενη που πηδιεται καλα και αυτο φαινεται, αρχισε να τα παιρνει παντου και να τα καταπινει κιολας. Αυτο που εφτιαξε σιγουρα ηταν το δερματακι του τοτε γκομενου της. Απο τη χαρα του φυσικά. :2funny:

Αυρα    :o :o :o :o :o ωστε ..ειναι ψεματα;;!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Αλλα πες μου...στην επεσε καποια και σε πιέζει απο εδω μεσα να την παντρευτεις;

Υ.Γ. Μου την έπεσε αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν άντρας. :grin:

Ρε ViDi...ο...άλλακσέ με...δεν είναι άνδρας...απλά ζεί σε λάθος σώμα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Signora !!!!!A Roma?????????Piacere!!!!Dove a Roma???Madonna mia!!!Tanto felice per la conoscenza!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εξακολουθώ να επιμένω και να λέω.
κάποτε το σάιτ είχε γέλιο, ωραίες συζητήσεις, κόντρες και γενικά ενδιαφέρον.
Τουλάχιστον τα θέματα που με απασχολούσαν....
Διαπίστωσα προσωπική έξη σε μια μαλακία και μισή.
Στην κόντρα.
Τώρα τελευταία διαπίστωσα και έξη στο χάσιμο χρόνου.
Ετσι λοιπόν και αποφάσισα να απέχω.
Αλλά η ποιότητα κάποιων καριόληδων (Σιγμούνδιος, ίσιος, Ενφό, Βολταίρος, σταύρος, χρηστίδης, πλέ κ.α.)
δε μ αφήνει ν αγιάσω
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Και δεν εννοάω μόνο πνευματική ποιότητα.
Τα λέμε ίσως αύριο πάλι.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Σιγα καλε πως κανεις ετσι; Απλα σπουδαζα, δεν ειμαι Ιταλιδα :grin:
Ημουν στο Conservatorio Musicale di Santa Cecilia (Corso di Composizione per la Musica Moderna (Pianoforte))

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Οσο θες :2funny:
Μεταπτυχιακο ηταν. ΟΙ σπουδες μου ειναι στην κλασικη μουσικη. Αλλα μηπως ειμαστε ΠΑΛΙ εκτος θεματος???

Επισκέπτης
Ημουν στο Conservatorio Musicale di Santa Cecilia (Corso di Composizione per la Musica Moderna (Pianoforte))
Δηλαδη εισαι ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΣ   ??? :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:Και γιατι ρε κοπελλα μου , να μην χαιρομαι???Βρηκε ο γυφτος την γενεια του!!!!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Οσο θες :2funny:
Μεταπτυχιακο ηταν. ΟΙ σπουδες μου ειναι στην κλασικη μουσικη. Αλλα μηπως ειμαστε ΠΑΛΙ εκτος θεματος???
Ε τοτε περιμενω μια γνωμη απο σενα στο θρεντ που ανοιξε για Μοτσαρτ Μπετοβεν.
Κατι για τις ελαττωμενες :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

pianoforte διαβαζω.....μηπως να κατεβασουμε ομαδα?? μαζευομαστε πολλοι :P :P

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.239
Πόντοι
506
Άστε, ρε που ρωτάτε για τις Ελεηνίδες. ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ είναι σ' όλα. Τίποτε δεν κάνουν. Όλα με το ζόρι. Και με την απέχθεια στο πρόσωπο. Τι να πουν και οι Ανατολικοευρωπαίες. Άντε, καληνύχτα.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.239
Πόντοι
506
Ως συνήθως, οι κομπλεξικές στρέφουν τη συζήτηση αλλού. Και οι άλλοι ακολουθούν. Από τα τσιμπούκια και τις καταπιές στο Beethoven και το Mozart. Αύριο θαχουν σειρά τα αυτοκίνητα...

Επισκέπτης
Άστε, ρε που ρωτάτε για τις Ελεηνίδες. ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ είναι σ' όλα. Τίποτε δεν κάνουν. Όλα με το ζόρι. Και με την απέχθεια στο πρόσωπο. Τι να πουν και οι Ανατολικοευρωπαίες. Άντε, καληνύχτα.

Υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις οι μισοί λένε ότι δε κάνουν τίποτα οι άλλοι μισοί ότι τα κάνουν όλα και συμφέρουν αρκεί να είσαι μάγκας και να σε γουστάρουν...πάντως το θρέντ που άνοιξα καλά κρατεί και από ότι φαίνεται ότι και να ανοίξεις που να χει σχέση με ελληνίδες γίνεται τζερτζελές.. αυτό με τις ανατολικοευρωπαίες  θα συμφωνήσω...το χουν από φυσικού τους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom