Νέα

Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 34K
  • Ετικέτες
    cif
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που αρέσει στις Ελληνίδες να τελειώνει ο άντρας

• Στο σώμα

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Στο πρόσωπο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο στόμα

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Στο στόμα και να τα φτύνουν

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Στο στόμα και να τα καταπίνουν

Ψήφοι: 5 27,8%
  • Παντού

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Πουθενά-Ντροπή τι πράγματα είναι αυτα

Ψήφοι: 3 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Να υποθέσω ότι γαμάμε και χωρίς τη συνδρομή του ίντερνετ, να μην το ξεχνάμε...

εννοείτε, ντόκτορ. το ιντερνετ ειναι μονο για ανθρώπους με περιορισμένο χρόνο και δεσμεύσεις που θέλουν κάτι γρήγορα και ευκολα. για τους μη έχοντες τους παραπάνω περιορισμους, ΜΟΝΟ έξω απο το διαδύκτιο πρέπει να φλετράρουν Για όνομα...το αντίθετο ειναι θλιβερό.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Να μια υγιής άποψη. Μόλις γλύτωσες την επίσκεψη...

Επισκέπτης
Διαφωνώ με όλα τα τελευταία ποσταρίσματα(εκτός της ανεπιθύμητης γιατί μόλις τώρα τα είδα).Καθέτως και οριζοντίως. Οι γυναίκες μου μπαίνουν σε αυτό το site και φτιάχνουν λογαριασμό αρχίζοντας να ποστάρουν μανιωδώς δεν νομίζω να θέλουν να μελετήσουν τα εσώψυχά μας. Αυτό μπορούν να το κάνουν απλά διαβάζοντάς μας!!!
H εμφάνιση δεν έχει καμμία σχέση με όλα αυτά που περιγράφετε.Χεστήκαμε για την εμφάνισή σας κυρίες μου.Απλά να μη μας τα ζαλίζετε θα θέλαμε. Εγώ ειδικά όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω στο site και έβλεπα γυναίκες να ποστάρουν είπα: Ρε συ τι γίνεται εδώ:Πουθενά δε θα ηρεμήσω. Ούτε στο site με μπουρδέλα και στριπτιζάδικα. Ήμαρτοοοοοοοον!!!!
Την γυναίκα της ζωής μου θα τη γνωρίσω στην προσωπική μου ζωή και όχι εδω μέσα.
Το site εξυπηρετεί συγκεκριμένο target group γυναικών.Σε αντίθεση με τους άντρες που καλύπτει όλο το φάσμα.
Από πάπιες και ανεπιθύμητες μέχρι κωλόγριες και χοντρές..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  

Υ.Γ. Πότε θα ποστάρετε γυμνές φωτογραφίες σας; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Αν σε ενοχλουν,απλα τις αγνοεις,και πας παρακατω!Δυσκολο,θα μου πεις,και το καταλαβαινω!Τι να σου πω?Αβυσσος...Αν,ομως,λεω αν,και μην το παρεις σαν προτροπη,τις ακουσεις,ολο και κατι , ειναι πιθανο να κερδισεις!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
δε με χαλάει να άγεται και να φέρεται εδώ μέσα μόνο ως καριόλα.
με χαλάει να φέρεται ως καριόλα και να παρεξηγιέται όταν την φέρονται κατ αυτόν τον τρόπο.

κάποτε σε ένα κωλάδικο είχα μια συζήτηση γενικής φύσεως με μια στριπτηζού.......
Η συζήτηση ήρθε στα στριπτηζάδικα και της λέω....
Εγώ έχω πάει σε πολλά κωλόμπαρα.....
Πριν συνεχίσω την πρόταση μου λέει.... Εδώ δεν είναι κωλόμπαρο. Εδώ είναι στριπτηζάδικο. Παραδίπλα μάλλον επροσφέρετο φραπές.

Με απλά λόγια αγαπητέ η γυναίκα θέλει να είναι καριόλα όταν και όπου τη συμφέρει.
Για όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι κυρία, καλλιτέχνις, ευγενούς καταγωγής και όλα τα γνωστά............

Εντάξει γαμώ το στανιό σου. Να σε σέβομαι. Αλλά μη μου λες ότι περιμένεις στο κωλόμπαρο, ή στο μπουρδέλα τελεία κομ να έρθει να σε συνεπάρει ο πρίγκηψ πάνω σε λευκό άτι.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αστα ρε περσονα. Εγω ειχα παει μια φορα σε στριπτιζαδικο και η Σλαβα μου ελεγε, οτι δεν γινεται τηλεοραση με εκπομπες που στηριζονται σε ενα πλανο καθε 8 λεπτα( Τα ειχε χρονομετρησει).Ειδικα μου ειπε το πρωιναδικο του Αρναουτογλου(το εβλεπε για να μαθει ελληνικα, στα ρεπο της)δεν στεκει με τιποτα.
Αυτη μιλαγε και εγω κοιταγα τριγυρω και ελεγα "Τωρα θα πεταχτει απο πουθενα ο φλορ μανατζερ και θα της πει να κανει κατ για διαφημισεις

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αν σε ενοχλουν,απλα τις αγνοεις,και πας παρακατω!Δυσκολο,θα μου πεις,και το καταλαβαινω!Τι να σου πω?Αβυσσος...Αν,ομως,λεω αν,και μην το παρεις σαν προτροπη,τις ακουσεις,ολο και κατι , ειναι πιθανο να κερδισεις!
Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω μάθει κάτι καινούργιο που να έχει νόημα. Μάλλον χειρότερα έχουν γίνει τα πράγματα μέσα στο μυαλό μου. Είναι η διαφορετικότητά τους που τα έχει κάνει τόσο ακαθόριστα και θολά. ;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Αν το δει κανείς σαν learning process ισως. Γιατί όμως να αρχίσει κανείς την αναζήτηση από τις εξαιρέσεις/χλέμπα του δείγματος? Χάθηκαν οι φρέσκιες, έξυπνες, ακομπλεξάριστες, ψαγμένες θηλικές του έξω κόσμου? :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω μάθει κάτι καινούργιο που να έχει νόημα. Μάλλον χειρότερα έχουν γίνει τα πράγματα μέσα στο μυαλό μου. Είναι η διαφορετικότητά τους που τα έχει κάνει τόσο ακαθόριστα και θολά. ;)
Τεραστια κουβεντα!Μαλλον θα τα πουμε,μεσω του Β.Β.C.,απο κοντα...οποτε ας μην απασχολουμε αλλο το νημα!Μπραβο σου,παντως!Το παλευεις!Δεν το καταπινεις αμασητο!

Επισκέπτης
Αν το δει κανείς σαν learning process ισως. Γιατί όμως να αρχίσει κανείς την αναζήτηση από τις εξαιρέσεις/χλέμπα του δείγματος? Χάθηκαν οι φρέσκιες, έξυπνες, ακομπλεξάριστες, ψαγμένες θηλικές του έξω κόσμου :2funny: :2funny:
...Μα το ξαναπα,ως δειγμα,ειναι μια χαρα!Εκτος αυτου,ομως,ολοι και ολες ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ?ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΑΣ?17 ΙΝΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?Οχι βεβαια!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κλείνω το ποστάρισμα με την εξής διαπίστωση για τα σερνικά.........
Η ενασχόλησίς μου με τα κωλόμπαρα και το μπουρδέλα τελεία κομ με οδήγησε στο εξής θλιβερό:
Δε σιχαθηκα τόσο τις πουτάνες, ή τις καριόλες, ή τις κωλομπαρούδες, ή τις ελλεινίδες όσο σιχάθηκα τον έλληνα ψωλοφέροντα......

Τέτοια αγαμία, τέτοια ξεφτίλα, τέτοια κατάντια, τέτοια ηλιθιότητα, τέτοιο ψέμα, τέτοια δειλία και τόσα κόμπλεξ ειλικρινά δεν περίμενα ότι είναι ο καθημερινός κοινός τόπος του μαλάκα νεοέλληνα.

Καλό απόγευμα στους εκλεκτούς. Ξέρουν αυτοί ποιοί είναι.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
Μας εχεσες ολους καλα καλα ρε μαλακα περσονα και νομιζεις οτι θα φυγεις τωρα ετσι απλα απο δω? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
not so easy biker εσυ που συνομιλεις μαζι τους κ απο τα διαφορα θρεντς δειχνεις να τις συμπαθεις τι ακριβως εχεις μαθει- κερδισει? :-

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και υστερα ηρθαν οι μελισσες............

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και υστερα ηρθαν οι μελισσες............
Αυτο το "Και υστερα ηρθαν οι μελισσες............" κοντευει να γινει σαν το "περναμε καλα κι'αυτο βγαινει προς τα εξω" και το "Η Θεσσαλονικη ειναι ερωτικη πολη"

Επισκέπτης
not so easy biker εσυ που συνομιλεις μαζι τους κ απο τα διαφορα θρεντς δειχνεις να τις συμπαθεις τι ακριβως εχεις μαθει- κερδισει? :-
Δεν ειμαι ,θετικα η αρνητικα ,διακειμμενος,απεναντι σε καποια η καποιον!Παρουσες ειναι,απ'οτι βλεπω,ολες οι περι ων,ο λογος...οποτε μπορουν να σε διαβεβαιωσουν,οτι ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ εδω η στο τσατ!Το τι αποκομισα,στον λιγο καιρο που βρισκομαι εδω?ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!Καλους φιλους και παλιους γνωστους,μεσω Β.Β.C.!Aπο τις κυριες του σαιτ,τιποτα απολυτως!Δεν ειναι,αλλωστε,σκοπος μου!Οι γνωριμιες,με καποιες,ηταν προγενεστερες!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πρεπει να αποκομουμε κατι με οποιον μιλαμε σε ενα φορουμ δηλαδη? εξαρταται με ποιο σκεπτικο μπαινει ο καθεις τοτε.......αλλοι μπαινουν για να αποκομισουν πληροφοριες για μπουρδελα αλλοι για να κανουν φιλους αλλοι για να βρουν γκομενα να πηδηξουν αλλοι για να πουν μια σαχλαμαρα αλλοι για να τσκωθουν και αλλοι για να κανουν απλο χαβαλε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom