Είδες εγώ εχεμύθεια...ε μην πεις οτι ειναι διπλη κ γεματη τριχες..
δεν ειναι σωστο να βγαζεις τα προσωπικα μου στη φορα...
*P *P *P
Silence!
(αλήθεια, πως είναι μια διπλή ρόγα????? )
Είδες εγώ εχεμύθεια...ε μην πεις οτι ειναι διπλη κ γεματη τριχες..
δεν ειναι σωστο να βγαζεις τα προσωπικα μου στη φορα...
*P *P *P
Να υποθέσω ότι γαμάμε και χωρίς τη συνδρομή του ίντερνετ, να μην το ξεχνάμε...
Είδες εγώ εχεμύθεια...
Silence!
(αλήθεια, πως είναι μια διπλή ρόγα????? )
Αν σε ενοχλουν,απλα τις αγνοεις,και πας παρακατω!Δυσκολο,θα μου πεις,και το καταλαβαινω!Τι να σου πω?Αβυσσος...Αν,ομως,λεω αν,και μην το παρεις σαν προτροπη,τις ακουσεις,ολο και κατι , ειναι πιθανο να κερδισεις!Διαφωνώ με όλα τα τελευταία ποσταρίσματα(εκτός της ανεπιθύμητης γιατί μόλις τώρα τα είδα).Καθέτως και οριζοντίως. Οι γυναίκες μου μπαίνουν σε αυτό το site και φτιάχνουν λογαριασμό αρχίζοντας να ποστάρουν μανιωδώς δεν νομίζω να θέλουν να μελετήσουν τα εσώψυχά μας. Αυτό μπορούν να το κάνουν απλά διαβάζοντάς μας!!!
H εμφάνιση δεν έχει καμμία σχέση με όλα αυτά που περιγράφετε.Χεστήκαμε για την εμφάνισή σας κυρίες μου.Απλά να μη μας τα ζαλίζετε θα θέλαμε. Εγώ ειδικά όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω στο site και έβλεπα γυναίκες να ποστάρουν είπα: Ρε συ τι γίνεται εδώ:Πουθενά δε θα ηρεμήσω. Ούτε στο site με μπουρδέλα και στριπτιζάδικα. Ήμαρτοοοοοοοον!!!!
Την γυναίκα της ζωής μου θα τη γνωρίσω στην προσωπική μου ζωή και όχι εδω μέσα.
Το site εξυπηρετεί συγκεκριμένο target group γυναικών.Σε αντίθεση με τους άντρες που καλύπτει όλο το φάσμα.
Από πάπιες και ανεπιθύμητες μέχρι κωλόγριες και χοντρές.....
Υ.Γ. Πότε θα ποστάρετε γυμνές φωτογραφίες σας;
έχεις πμ. Τα εν οίκω μη εν δήμωειναι κατι το τρελλο
δεν μπορω να στο περιγραψω
μονο αν τ ο δεις θα καταλαβεις
Αστα ρε περσονα. Εγω ειχα παει μια φορα σε στριπτιζαδικο και η Σλαβα μου ελεγε, οτι δεν γινεται τηλεοραση με εκπομπες που στηριζονται σε ενα πλανο καθε 8 λεπτα( Τα ειχε χρονομετρησει).Ειδικα μου ειπε το πρωιναδικο του Αρναουτογλου(το εβλεπε για να μαθει ελληνικα, στα ρεπο της)δεν στεκει με τιποτα.δε με χαλάει να άγεται και να φέρεται εδώ μέσα μόνο ως καριόλα.
με χαλάει να φέρεται ως καριόλα και να παρεξηγιέται όταν την φέρονται κατ αυτόν τον τρόπο.
κάποτε σε ένα κωλάδικο είχα μια συζήτηση γενικής φύσεως με μια στριπτηζού.......
Η συζήτηση ήρθε στα στριπτηζάδικα και της λέω....
Εγώ έχω πάει σε πολλά κωλόμπαρα.....
Πριν συνεχίσω την πρόταση μου λέει.... Εδώ δεν είναι κωλόμπαρο. Εδώ είναι στριπτηζάδικο. Παραδίπλα μάλλον επροσφέρετο φραπές.
Με απλά λόγια αγαπητέ η γυναίκα θέλει να είναι καριόλα όταν και όπου τη συμφέρει.
Για όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι κυρία, καλλιτέχνις, ευγενούς καταγωγής και όλα τα γνωστά............
Εντάξει γαμώ το στανιό σου. Να σε σέβομαι. Αλλά μη μου λες ότι περιμένεις στο κωλόμπαρο, ή στο μπουρδέλα τελεία κομ να έρθει να σε συνεπάρει ο πρίγκηψ πάνω σε λευκό άτι.
Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω μάθει κάτι καινούργιο που να έχει νόημα. Μάλλον χειρότερα έχουν γίνει τα πράγματα μέσα στο μυαλό μου. Είναι η διαφορετικότητά τους που τα έχει κάνει τόσο ακαθόριστα και θολά. ;)Αν σε ενοχλουν,απλα τις αγνοεις,και πας παρακατω!Δυσκολο,θα μου πεις,και το καταλαβαινω!Τι να σου πω?Αβυσσος...Αν,ομως,λεω αν,και μην το παρεις σαν προτροπη,τις ακουσεις,ολο και κατι , ειναι πιθανο να κερδισεις!
έχεις πμ. Τα εν οίκω μη εν δήμω
Αν σε ενοχλουν,απλα τις αγνοεις,και πας παρακατω!Δυσκολο,θα μου πεις,και το καταλαβαινω!Τι να σου πω?Αβυσσος...Αν,ομως,λεω αν,και μην το παρεις σαν προτροπη,τις ακουσεις,ολο και κατι , ειναι πιθανο να κερδισεις!
Τεραστια κουβεντα!Μαλλον θα τα πουμε,μεσω του Β.Β.C.,απο κοντα...οποτε ας μην απασχολουμε αλλο το νημα!Μπραβο σου,παντως!Το παλευεις!Δεν το καταπινεις αμασητο!Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω μάθει κάτι καινούργιο που να έχει νόημα. Μάλλον χειρότερα έχουν γίνει τα πράγματα μέσα στο μυαλό μου. Είναι η διαφορετικότητά τους που τα έχει κάνει τόσο ακαθόριστα και θολά. ;)
...Μα το ξαναπα,ως δειγμα,ειναι μια χαρα!Εκτος αυτου,ομως,ολοι και ολες ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ?ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΑΣ?17 ΙΝΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?Οχι βεβαια!Αν το δει κανείς σαν learning process ισως. Γιατί όμως να αρχίσει κανείς την αναζήτηση από τις εξαιρέσεις/χλέμπα του δείγματος? Χάθηκαν οι φρέσκιες, έξυπνες, ακομπλεξάριστες, ψαγμένες θηλικές του έξω κόσμου
Μας εχεσες ολους καλα καλα ρε μαλακα περσονα και νομιζεις οτι θα φυγεις τωρα ετσι απλα απο δω?
Αυτο το "Και υστερα ηρθαν οι μελισσες............" κοντευει να γινει σαν το "περναμε καλα κι'αυτο βγαινει προς τα εξω" και το "Η Θεσσαλονικη ειναι ερωτικη πολη"Και υστερα ηρθαν οι μελισσες............
Δεν ειμαι ,θετικα η αρνητικα ,διακειμμενος,απεναντι σε καποια η καποιον!Παρουσες ειναι,απ'οτι βλεπω,ολες οι περι ων,ο λογος...οποτε μπορουν να σε διαβεβαιωσουν,οτι ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ εδω η στο τσατ!Το τι αποκομισα,στον λιγο καιρο που βρισκομαι εδω?ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!Καλους φιλους και παλιους γνωστους,μεσω Β.Β.C.!Aπο τις κυριες του σαιτ,τιποτα απολυτως!Δεν ειναι,αλλωστε,σκοπος μου!Οι γνωριμιες,με καποιες,ηταν προγενεστερες!not so easy biker εσυ που συνομιλεις μαζι τους κ απο τα διαφορα θρεντς δειχνεις να τις συμπαθεις τι ακριβως εχεις μαθει- κερδισει? :-