Νέα

Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 34K
  • Ετικέτες
    cif
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που αρέσει στις Ελληνίδες να τελειώνει ο άντρας

• Στο σώμα

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Στο πρόσωπο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο στόμα

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Στο στόμα και να τα φτύνουν

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Στο στόμα και να τα καταπίνουν

Ψήφοι: 5 27,8%
  • Παντού

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Πουθενά-Ντροπή τι πράγματα είναι αυτα

Ψήφοι: 3 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έχω παρατηρήσει ότι οι άρρενες του φόρουμ ασχολούνται με διάφορα τοπικ (πολιτικά, αθλητικά, θρησκευτικά, ιστορικά, οικονομικά, ιατρικά, κλπ).

Θέλω να μου πει ένας που έχει παρατηρήσει μια γκόμενα να μπαίνει σε αυτά τα θρεντ να εκφέρει τις απόψεις της.

Μόλις ανοίγεται ένα θρεντ για πουτάνες, για χύσια, για τσόντες, για γαμήσια, τα "θηλυκά" μέλη μαζεύονται σαν τα περιστέρια στο καλαμπόκι.
Και μετά έχουν και παράπονο που ακούνε μπινελίκια.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
έχω παρατηρήσει ότι οι άρρενες του φόρουμ ασχολούνται με διάφορα τοπικ (πολιτικά, αθλητικά, θρησκευτικά, ιστορικά, οικονομικά, ιατρικά, κλπ).

Θέλω να μου πει ένας που έχει παρατηρήσει μια γκόμενα να μπαίνει σε αυτά τα θρεντ να εκφέρει τις απόψεις της.

Μόλις ανοίγεται ένα θρεντ για πουτάνες, για χύσια, για τσόντες, για γαμήσια, τα "θηλυκά" μέλη μαζεύονται σαν τα περιστέρια στο καλαμπόκι.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Τα εν λόγω θρετ (οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά κπλ) δεν προσφέρονται για αποβάλει η ασθενής χρήστρια τα περιτώματα της ψυχής και του μυαλού της. Είναι φυσικό λοιπόν να αποφεύγονται.

Επισκέπτης
Mαλλον ειναι εκτος θεματος,η ολη αντιπαραθεση,αλλα,θα ηθελα να καταθεσω κι'εγω την αποψη μου!Εχοντας γνωρισει τρεις κοπελλες,που επισκεπτονται το σαιτ,ομολογω,οτι ειναι ολες τους,μια χαρα και,σας διαβεβαιω γι'αυτο ΔΕΝ ειμαι κι'απο τους τυπους που λενε ευκολα καλη κουβεντα , για την ομορφια μιας γυναικας!Βλεποντας,δε,πριν μια ωρα,στο τσατ,μια φωτο της erinal_w(το αν ηταν δικη της η οχι ,εννοειτε οτι δεν μπορω να το ελεγξω)ομολογω οτι ειναι ωραιοτατη!De gustibus ,βεβαιως...kolokythopitus!Kαι παλι συγγνωμη για την παρεμβαση!

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Την άποψή μου. για τον καυγά Ελλείνων/Ελλεεινίδων την έχω ξαναπει και βαριέμαι να τα ξαναλέω.
Ο καθένας τις απόψεις του.
Αυτό που στην προκειμένη περίπτωση δεν βρίσκω σωστό είναι να βγάζουμε φόρα παρτίδα προσωπικά στοιχεία μελών του φόρουμ που έτυχε να τα γνωρίσουμε. Αυτό είναι κατάχρηση εμπιστοσύνης με τη δημοσίευση προσωπικών πληροφοριών που δεν αφορούν το αντικείμενο του φόρουμ και που δεν μπορούν να διασταυρωθούν.
Το λέω από ιδιοτέλεια, διότι έχω γνωρίσει 3 κορίτσια από εδώ μέσα και δεν θα ήθελα να αποκαλύψουν σε όλους σας πως είμαι ένας κοντόχοντρος καράφλας -και μιρκοτσούτσουνος συν τοις άλλοις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα εν λόγω θρετ (οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά κπλ) δεν προσφέρονται για αποβάλει η ασθενής χρήστρια τα περιτώματα της ψυχής και του μυαλού της. Είναι φυσικό λοιπόν να αποφεύγονται.

δεν ξέρω τι κάνουν αυτές.
εγώ ξέρω ότι για να σεβαστώ έναν άνθρωπο και να συνδιαλλέγομαι μαζί του σε κόσμιο επίπεδο πρέπει πρώτα να κατανοήσω τη γενική κοσμοθεωρία του.
το να μπαίνει μια καριόλα (άσχημη ή όμορφη, χοντρή ή αδύνατη, ψηλή ή κοντή) και να μου λέει γουστάρω να γαμιέμαι έτσι, αλλιώς, χύνω, παχύνω, κάνω παρτούζες και δεν ξέρω γω τι άλλο χωρίς να μου δίνει κανένα άλλο στοιχείο του χαρακτήρα της σε βάθος χρόνου (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων) σημαίνει ότι από τη στιγμή που μου δείχνει μόνο πόσο καριόλα είναι, εγώ έχω κάθε δικαίωμα να της φέρομαι κατ αυτόν τον τρόπο.

Επισκέπτης

Πιθανον,να συμβαινει αυτο,γιατι μπορει,να θελουν να ανιχνευσουν σε βαθος τις ψυχες μας!Κατω απο εντελως προφυλαγμενες συνθηκες,οντας λιγοτερο στημενοι,εκφραζομενοι,πιο ελευθερα...νοιωθωντας πιο ανετα,μεταξυ φιλων,χωρις ταμπου...ισως...δεν μπορω να το πω με βεβαιοτητα!Αβυσσος...ετσι κι'αλλιως

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Mαλλον ειναι εκτος θεματος,η ολη αντιπαραθεση,αλλα,θα ηθελα να καταθεσω κι'εγω την αποψη μου!Εχοντας γνωρισει τρεις κοπελλες,που επισκεπτονται το σαιτ,ομολογω,οτι ειναι ολες τους,μια χαρα και,σας διαβεβαιω γι'αυτο ΔΕΝ ειμαι κι'απο τους τυπους που λενε ευκολα καλη κουβεντα , για την ομορφια μιας γυναικας!Βλεποντας,δε,πριν μια ωρα,στο τσατ,μια φωτο της erinal_w(το αν ηταν δικη της η οχι ,εννοειτε οτι δεν μπορω να το ελεγξω)ομολογω οτι ειναι ωραιοτατη!De gustibus ,βεβαιως...kolokythopitus!Kαι παλι συγγνωμη για την παρεμβαση!
Συμφωνώ με το γούστο σου NOT (για την έριναλ εννοώ). :2funny:
Αλλά έχει καμμία σημασία το αν είναι όμορφες ή άσχημες? Έχει αυτό καμία σχέση με το δικαίωμά τους να γράφουν εδώ μέσα?
Μην πέφτεις στη λούμπα του να σκέφτεσαι έτσι.
Αν υπάρχουν ηλίθιοι που δεν καταλαβαίνουν πως συνομιλούν με ένα νικ που μπορεί να είναι από θεά έως καραμπάζο, αλλά επίσης τραβέλι ή πισωγλέντης που παριστάνει την γκόμενα, κακό του κεφαλιού τους. :headbang: :headbang:
Ή μήπως εμείς όλοι οι άντρες εδώ μέσα είμαστε δίδυμα αδελφάκια του Brad Pitt??

Επισκέπτης
Την άποψή μου. για τον καυγά Ελλείνων/Ελλεεινίδων την έχω ξαναπει και βαριέμαι να τα ξαναλέω.
Αυτό που στην προκειμένη περίπτωση δεν βρίσκω σωστό είναι να βγάζουμε φόρα παρτίδα προσωπικά στοιχεία μελών του φόρουμ που έτυχε να τα γνωρίσουμε. Αυτό είναι κατάχρηση εμπιστοσύνης με τη δημοσίευση προσωπικών πληροφοριών που δεν αφορούν το αντικείμενο του φόρουμ και που δεν μπορούν να διασταυρωθούν.
Το λέω από ιδιοτέλεια, διότι έχω γνωρίσει 3 κορίτσια από εδώ μέσα και δεν θα ήθελα να αποκαλύψουν σε όλους σας πως είμαι ένας κοντόχοντρος καράφλας -και μιρκοτσούτσουνος συν τοις άλλοις.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...ΠΟΣΟ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ,Δοκτωρ...και δυστυχως...ΔΕΝ κανω πλακα!!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Πιθανον,να συμβαινει αυτο,γιατι μπορει,να θελουν να ανιχνευσουν σε βαθος τις ψυχες μας!

Ελπίζω η παραπάνω φράση να γράφτηκε κατά λάθος και να πήγαινε αλλού. Αν όχι, αρχίζω να φοβάμαι και θα πάρω τα κουβαδάκια μου και θα παω μόνο στα CT/CG κρητικές.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ζορια που συνεχιζουν να τραβανε μερικοι
πολλα ζορια...

αυτο ακριβως
σωστος 1000%

κ δεν καταλαβα σας χρωσταγε καμια ελφτπιοιτθογφπκλπ να ναι γκομεναρα για να σας γνωρισει?

Επισκέπτης
Συμφωνώ με το γούστο σου NOT (για την έριναλ εννοώ). :2funny:
Αλλά έχει καμμία σημασία το αν είναι όμορφες ή άσχημες? Έχει αυτό καμία σχέση με το δικαίωμά τους να γράφουν εδώ μέσα?
Μην πέφτεις στη λούμπα του να σκέφτεσαι έτσι.
Αν υπάρχουν ηλίθιοι που δεν καταλαβαίνουν πως συνομιλούν με ένα νικ που μπορεί να είναι από θεά έως καραμπάζο, αλλά επίσης τραβέλι ή πισωγλέντης που παριστάνει την γκόμενα, κακό του κεφαλιού τους. :headbang: :headbang:
Ή μήπως εμείς όλοι οι άντρες εδώ μέσα είμαστε δίδυμα αδελφάκια του Brad Pitt??
Μα , ακριβως το ιδιο πρεσβευω , δοκτωρ!Απαντηση,εκ του βαμβακος ητο!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πιθανον,να συμβαινει αυτο,γιατι μπορει,να θελουν να ανιχνευσουν σε βαθος τις ψυχες μας!Κατω απο εντελως προφυλαγμενες συνθηκες,οντας λιγοτερο στημενοι,εκφραζομενοι,πιο ελευθερα...νοιωθωντας πιο ανετα,μεταξυ φιλων,χωρις ταμπου...ισως...δεν μπορω να το πω με βεβαιοτητα!Αβυσσος...ετσι κι'αλλιως
δε με χαλάει να άγεται και να φέρεται εδώ μέσα μόνο ως καριόλα.
με χαλάει να φέρεται ως καριόλα και να παρεξηγιέται όταν την φέρονται κατ αυτόν τον τρόπο.

κάποτε σε ένα κωλάδικο είχα μια συζήτηση γενικής φύσεως με μια στριπτηζού.......
Η συζήτηση ήρθε στα στριπτηζάδικα και της λέω....
Εγώ έχω πάει σε πολλά κωλόμπαρα.....
Πριν συνεχίσω την πρόταση μου λέει.... Εδώ δεν είναι κωλόμπαρο. Εδώ είναι στριπτηζάδικο. Παραδίπλα μάλλον επροσφέρετο φραπές.

Με απλά λόγια αγαπητέ η γυναίκα θέλει να είναι καριόλα όταν και όπου τη συμφέρει.
Για όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι κυρία, καλλιτέχνις, ευγενούς καταγωγής και όλα τα γνωστά............

Εντάξει γαμώ το στανιό σου. Να σε σέβομαι. Αλλά μη μου λες ότι περιμένεις στο κωλόμπαρο, ή στο μπουρδέλα τελεία κομ να έρθει να σε συνεπάρει ο πρίγκηψ πάνω σε λευκό άτι.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...ΠΟΣΟ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ,Δοκτωρ...και δυστυχως...ΔΕΝ κανω πλακα!!!
Μόνο στα πολιτικά διαφωνούμε Καβαλάρη. Από το ίδιο σημείο ξεκινήσαμε αλλά εσύ αρνήθηκες να μεγαλώσεις και έχεις παραμείνει αθεράπευτα αφελής. Το σέβομαι... ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μόνο στα πολιτικά διαφωνούμε Καβαλάρη. Από το ίδιο σημείο ξεκινήσαμε αλλά εσύ αρνήθηκες να μεγαλώσεις και έχεις παραμείνει αθεράπευτα αφελής. Το σέβομαι... ;) ;)
και συ που μεγάλωσες τι κατάλαβες ρε ;

Επισκέπτης
Ελπίζω η παραπάνω φράση να γράφτηκε κατά λάθος και να πήγαινε αλλού. Αν όχι, αρχίζω να φοβάμαι και θα πάρω τα κουβαδάκια μου και θα παω μόνο στα CT/CG κρητικές.
Οχι,δεν την εγραψα,κατα λαθος!Εδω ειμαστε 60.000 ανδρες,που γραφουμε τις αποψεις μας,για ολα,σχεδον ,οσα μας ενδιαφερουν!Ενα εξαιρετικα μεγαλο δειγμα,προς μελετη,για μια γυναικα που μπορει να θελει να ανιχνευσει πραγματα που,πιθανον,δεν θα τα μαθει απο τους αντρες που συναναστρεφεται!Ας το σκεφτουμε κι'αυτο σαν πιθανοτητα!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Περσονα εγω προσωπικα γραφω σε ολα τα θεματα που αναφερεις εκτος απο τα αθλητικα...και ο λογος που δε γραφω εκει ειναι γιατι ΕΚΕΙ κι αν θα φαω κραξιμο :2funny: (θα αρχισουν ολοι....πφφφ βλεπεις μπαλα και τετοια κατινιστικα)αρα ακυρο το επιχειρημα σου....

ElftexTP και τα δυο γκομενακια που γνωριζω απο δω μεσα ειναι μια χαρα κοριτσα ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οχι,δεν την εγραψα,κατα λαθος!Εδω ειμαστε 60.000 ανδρες,που γραφουμε τις αποψεις μας,για ολα,σχεδον ,οσα μας ενδιαφερουν!Ενα εξαιρετικα μεγαλο δειγμα,προς μελετη,για μια γυναικα που μπορει να θελει να ανιχνευσει πραγματα που,πιθανον,δεν θα τα μαθει απο τους αντρες που συναναστρεφεται!Ας το σκεφτουμε κι'αυτο σαν πιθανοτητα!
κάνεις λάθος υπόθεση.
Δεν είναι 60000 τα ενεργά μέλη.
Ξεκόλλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom