Νέα

Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 34K
  • Ετικέτες
    cif
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που αρέσει στις Ελληνίδες να τελειώνει ο άντρας

• Στο σώμα

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Στο πρόσωπο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο στόμα

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Στο στόμα και να τα φτύνουν

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Στο στόμα και να τα καταπίνουν

Ψήφοι: 5 27,8%
  • Παντού

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Πουθενά-Ντροπή τι πράγματα είναι αυτα

Ψήφοι: 3 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Σπανίως αντιπαρατίθεμαι όπως ξέρεις με χρήστες που πιστευώ οτι δεν εχουν θέση εδω. Δεν μπορώ ομως παρα να ρωτήσω: Ποιές είναι (και πώς είναι) αυτές που ξέρεις εσύ?

Εγώ 2 που ξέρω από εδώ, παρά το ότι γράφουν εξαιρετικά (και καθόλου προκλητικά, με σωστή παρουσία στο φόρουμ) παρά τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητας τους, ατυχώς, είναι άσχημες.

Θα έλεγα λοιπόν στους χρήστες που γύρω από ένα νικ/παρουσία/κείμενα χτίζουν μιά εικόνα για κάποιες να είναι πολυ προσεκτικοί γιατί παραμονεύουν αισθητικά σόκ στην πραγματικότητα.

Μ' αρέσει ρε Elftex που είχες και προσδοκίες...

Λίγο να παρακολουθήσει κανείς τον λόγο τους φαίνεται καθαρά ότι πρόκειται για μίζερες και υφακιο-συμπλεγματο-σοβαροφανείς γυναίκες (εκτός ίσως της Βίκυς που μας δημοσιεύει εδώ εικόνες από τις παρτούζες της και ίσως μίας - δύο ακόμη). Ο λόγος είναι η ψυχή του ανθρώπου και η ψυχή φαίνεται στο πρόσωπο. Και με τον άσχημο λόγο που έχουν οι περισσότερες (ιδιαίτερα οι τσατσούδες) εδώ μέσα, προσωπικά δεν περίμενα ποτέ να έχουν όμορφο πρόσωπο....

Επισκέπτης
Σπανίως αντιπαρατίθεμαι όπως ξέρεις με χρήστες που πιστευώ οτι δεν εχουν θέση εδω. Δεν μπορώ ομως παρα να ρωτήσω: Ποιές είναι (και πώς είναι) αυτές που ξέρεις εσύ?

Εγώ 2 που ξέρω από εδώ, παρά το ότι γράφουν εξαιρετικά (και καθόλου προκλητικά, με σωστή παρουσία στο φόρουμ) παρά τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητας τους, ατυχώς, είναι άσχημες.

Θα έλεγα λοιπόν στους χρήστες που γύρω από ένα νικ/παρουσία/κείμενα χτίζουν μιά εικόνα για κάποιες να είναι πολυ προσεκτικοί γιατί παραμονεύουν αισθητικά σόκ στην πραγματικότητα.

Δεν αμφέβαλλα ούτε μια στιγμή για την κουτοπονηρια και την πουτανιά πολλών αντρων που έιχαν το θράσσος και την αηδιστική συμπεριφορά, να φτάσουν να αναφέρονται σε γυναικείο μέλος του σαιτ (ρουλι) η οποία ήταν κάποια στιγμή μοντ με θλιβερά υπονοούμενα. Μονο ένας άνθρωπος τυχαρπαστος, βδελυρός και άθλιας πάστας θα μπόρούσε να φτάσει σε αυτό το σημείο. Και ερωτώ πως έχουν την απαιτηση τέτοιου είδους καθάρματα να έχουν ορθη αντιμετώπιση απο γυναίκες ή απο άντρες;
΄Το μονο που ταιριάζει σε αυτήν την κατάντια ειναι η ίδια τους ή θλίψη.. γιατί γεμάτη απο αυτήν θα ναι η ζωή ενός ανθρώπου που φθονεί και φθίνει ..

fonias

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν αμφέβαλλα ούτε μια στιγμή για την κουτοπονηρια και την πουτανιά πολλών αντρων που έιχαν το θράσσος και την αηδιστική συμπεριφορά, να φτάσουν να αναφέρονται σε γυναικείο μέλος του σαιτ (ρουλι) η οποία ήταν κάποια στιγμή μοντ με θλιβερά υπονοούμενα. Μονο ένας άνθρωπος τυχαρπαστος, βδελυρός και άθλιας πάστας θα μπόρούσε να φτάσει σε αυτό το σημείο. Και ερωτώ πως έχουν την απαιτηση τέτοιου είδους καθάρματα να έχουν ορθη αντιμετώπιση απο γυναίκες ή απο άντρες;
΄Το μονο που ταιριάζει σε αυτήν την κατάντια ειναι η ίδια τους ή θλίψη.. γιατί γεμάτη απο αυτήν θα ναι η ζωή ενός ανθρώπου που φθονεί και φθίνει ..
αναμενόμενο...
αν το γράψεις αντίστροφα ,παίζει να μου κινήσει περισσότερο το ενδιαφέρον.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Οπως ειπα την ερωτηση την εκανα με 100% αγνη και καθαρη ζηλοφθονη διαθεση.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Το κείμενο μου που κάνεις copy/paste και στηρίζεις το βόρθο σου δεν αναφέρει πουθενά καμιά ρουλί ή κάποια άλλη. Μάζεψε τα περιτώματα που κουβαλάς στο μυαλό και στη ψυχή σου και εναπόθεσέ τα αλλού θλιβερό κακομοίρο γυναικείο υποκατάστατο.

Επισκέπτης
Το κείμενο μου που κάνεις copy/paste και στηρίζεις το βόρθο σου δεν αναφέρει πουθενά καμιά ρουλί ή κάποια άλλη. Μάζεψε τα περιτώματα που κουβαλάς στο μυαλό και στη ψυχή σου και εναπόθεσέ τα αλλού θλιβερό κακομοίρο γυναικείο υποκατάστατο.

Συμβουλές στην οικογένεια σου κύριος... ;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Συμβουλές στην οικογένεια σου κύριος... ;)

Θα μπορούσες να πείς ''σόρρυ, εκανα λάθος, άλλου απευθυνόμουν''. Αλλά αυτές είναι καθαρές εξηγήσεις.

ΥΓ. Σου εύχομαι να κάνεις και εσύ (οικογένεια).

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν μπορώ να καταλάβω μετά από 3 χρόνια που είμαι εδώ το κόλλημα ορισμένων να μην μπορούν να δεχτούν γυναίκες εδώ μέσα.......τι φρίκη που είχανε φάει όταν έγεινε το Ρουλί μοντ........απίστευτα και τραγικά πράγματα ειλικρινά.........αν θέλετε βρε παιδιά ανοίξτε ένα δικό σας φόρουμ και απαγορέψτε δια ροπάλου τις γυναίκες ή ελεεινίδες όπως τις λέτε......ήμαρτον.

Επισκέπτης
Θα μπορούσες να πείς ''σόρρυ, εκανα λάθος, άλλου απευθυνόμου''. Αλλά αυτές είναι καθαρές εξηγήσεις.

ΥΓ. Σου εύχομαι να κάνεις και εσύ (οικογένεια).

Δεν σε καταλαβαίνω εφλέκτ..σε εβρισα; σου αναφέρθηκα; Επειδή έκανα κόπι πειστ το τελευταίο σου ποστ ως απαύγασμα μιας κατα εμέ αθλιας κουβέντας που είχατε και χαρακτηρισα συμπεριφορές κάποιων ... εσύ θίχτηκες; Σε παρακαλώ.. χαλάρωσε και άσε με να εκφραστώ. Αν εσύ δεν έχεις σχέση με τοςυ ανθρώπους που αναφέρεις γιατί θίγεσαι; συγκεντωσου. Και παρεπιμτόντως το τι έχω και τι θα κάνω ..δεν νομίζω να σε αφορά. Μπας και θες να σας ζητάμε και άδεια να βήξουμε; :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
:) :) :) :) :) :) :) :)

Συνημμένα

• MBK03.jpg
    MBK03.jpg
    63,3 KB · Εμφανίσεις: 21

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μετά τις 15.00 μμ σταματώ τις αντιπαραθέσεις. πρώτα τρώμε και μετά χωνεύουμε (με κανένα CG). κάνε οτι θες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν μπορώ να καταλάβω μετά από 3 χρόνια που είμαι εδώ το κόλλημα ορισμένων να μην μπορούν να δεχτούν γυναίκες εδώ μέσα.......τι φρίκη που είχανε φάει όταν έγεινε το Ρουλί μοντ........απίστευτα και τραγικά πράγματα ειλικρινά.........αν θέλετε βρε παιδιά ανοίξτε ένα δικό σας φόρουμ και απαγορέψτε δια ροπάλου τις γυναίκες ή ελεεινίδες όπως τις λέτε......ήμαρτον.
χωρίς να διαφωνώ επί της ουσίας με την άποψή σου έχω και γω μια άλλη απορία.
Γιατί τόσο καιρό ο τύπος της γυναίκας που περιφέρεται στο σάιτ είναι συγκεκριμένος και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά;

Επισκέπτης
χωρίς να διαφωνώ επί της ουσίας με την άποψή σου έχω και γω μια άλλη απορία.
Γιατί τόσο καιρό ο τύπος της γυναίκας που περιφέρεται στο σάιτ είναι συγκεκριμένος και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά;
να σου απαντήσω εγώ που είμαι και καλός άνθρωπος;
Γιατί όταν βλέπεις με τα σκούρα γυαλιά, σου φαίνονται όλα σκούρα... ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
γιατι μαλλον αυτος (ο τυπος γυναικας) μπορει να μας αντεξει..  :grin:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Κανενα κολλημα με τις γυναικες, καμια φρικη, κανενα ροπαλα,κανενα ημαρτον.Μια ερωτηση εγινε(απο εμενα)στη Ρουλι επειδη ακριβως δεν γνωριζα τι και πως.Θα μπορουσε να απαντησει, "ημουν Μοντ". Τοσο απλα.
Αντι γιάυτο αφησε αλλους ν'απαντησουν,αλλους να πιθανολογισουν,κι'αλλους να το παιξουν Ιεροκυρηκες.
Ειναι κι'αυτο μια συμπεριφορα

Επισκέπτης

φιλε sonyp900 νομιζω οτι εδω κανεις λαθος.Κανεις δεν εβαλε στον ιδιο κουβα ολες της κοπελες που συμμετεχουν στο σαιτ.Υπαρχουν κ αξιολογα ατομα που προσωπικα θελω να συμμετεχουν κ να διαβαζω την αποψη τους(η οποιες πλεον δεν γραφουν καθολου)  αλλα κ αθλιες συμπεριφορες9που εχουν ξεσκιστει στο ποσταριμα) που δεν χρειαζεται να ψαξει ιδιαιετερα κανεις. ενα θρεντ να διαβασει κανουν μπαμ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σόρρυ μάγκες αλλα θα το πω.....αναφέρομαι σε αυτόν που μιλά με υπονοούμενα εναντίον της ρούλι.......φιλάρα,την ξέρεις καλά και εννοείς όσα ...εννοείς?.....έχετε κάνει πα΄ρεα,είσαστε ζευγάρι,φίλοι,δεν σούκατσε ή δεν ξέρω τι άλλο και βγάζεις τα συμπεράσματα σου?.....και αφήνεις υπονοούμενα?......το ίδιο και για οποιαδήποτε άλλη που μπορούμε να πούμε ότι μας κατέβει......αν λοιπόν την ξέρεις τόσο καλά τότε σωστά τα λες...αν όχι τότε απλά συκοφαντείς κάποια απο δεν ξέρω και εγω ποιό λόγο.....μήπως θα πρέπει να σκεφτόμαστε λίγο πριν πούμε κάτι?........αλλο να διαφωνήσουμε εδω και να σκυλοβριστούμε , και άλλο να λέμε διάφορα απλά για να βγάλουμε τ αποθημένα μας........ελπίζω να έγινα κατανοητός...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Sony είσαι Global moderator και έχεις την υποχρέωση να βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά.

Το bourdela είναι ένα από τα site με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ελλάδα (θέλοντας και μη, πολύ σημαντικό site για την Ελληνική κοινωνία). To targhet group του είναι βασικά άντρες (πάνω από 60.000 άντρες μέλη). Φυσικά, δεν το συζητάμε ότι είναι πολύ καλό για το site να ακούγονται και γυναικείες φωνές. Είναι όμως λιγάκι αντιφατικό το site αυτό να είναι site σεξουαλικής απελευθέρωσης και ο κόσμος να συναντά εδώ από τις πιο συντηρητικές, σοβαροφανείς, ψιλομίζερες, κενόδοξες και γεμάτες υφάκι γυναίκες. Τέτοιες - δόξα τω γιαραμπή - συναντά διαρκώς έξω στη ζωή του. Εδώ θα ήθελε να συναντήσει πιο προχωρημένες γυναίκες, με πιο ανοιχτά μυαλά, με λιγότερο υφάκι, πιο φιλικές και συντροφικές. Ειδικά οι γυναίκες όμως εδώ που είναι "τσατσούδες" το έχουν παραχέσει στο υφάκι και στην εξουσία...Συμμαζέψτε τες λιγάκι, λοιπόν, αντί να κατηγορείτε εμάς - που θέλουμε σωστό αυτό το site, ακόμη και αν δεν έχουμε συμφέροντα σε αυτό!    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom