BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αναλυσεις επι αναλυσεων καθε λιγο κ λιγακι για το τι ψαχνουμε στο σαιτ
ο ενας κ ο αλλος
τι βαρεμαρα...
ο ενας κ ο αλλος
τι βαρεμαρα...
Διαφωνώ με όλα τα τελευταία ποσταρίσματα(εκτός της ανεπιθύμητης γιατί μόλις τώρα τα είδα).Καθέτως και οριζοντίως. Οι γυναίκες μου μπαίνουν σε αυτό το site και φτιάχνουν λογαριασμό αρχίζοντας να ποστάρουν μανιωδώς δεν νομίζω να θέλουν να μελετήσουν τα εσώψυχά μας. Αυτό μπορούν να το κάνουν απλά διαβάζοντάς μας!!!
H εμφάνιση δεν έχει καμμία σχέση με όλα αυτά που περιγράφετε.Χεστήκαμε για την εμφάνισή σας κυρίες μου.Απλά να μη μας τα ζαλίζετε θα θέλαμε. Εγώ ειδικά όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω στο site και έβλεπα γυναίκες να ποστάρουν είπα: Ρε συ τι γίνεται εδώ:Πουθενά δε θα ηρεμήσω. Ούτε στο site με μπουρδέλα και στριπτιζάδικα. Ήμαρτοοοοοοοον!!!!
Την γυναίκα της ζωής μου θα τη γνωρίσω στην προσωπική μου ζωή και όχι εδω μέσα.
Το site εξυπηρετεί συγκεκριμένο target group γυναικών.Σε αντίθεση με τους άντρες που καλύπτει όλο το φάσμα.
Από πάπιες και ανεπιθύμητες μέχρι κωλόγριες και χοντρές.....
Υ.Γ. Πότε θα ποστάρετε γυμνές φωτογραφίες σας;
Εγώ ξεκίνησα ψάχνοντας θέματα και σχόλια για το ποια μαγαζιά και στριπτιζάδικα πρέπει να αποφεύγω. Μετά πέρασε ο καιρός και έκανα φίλους. Διάβαζα τις απόψεις κάποιων ατόμων και προσπαθούσα να βελτιωθώ. Θα δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό. Εσύ γιατί γράφτηκες; ;)αναλυσεις επι αναλυσεων καθε λιγο κ λιγακι για το τι ψαχνουμε στο σαιτ
ο ενας κ ο αλλος
τι βαρεμαρα...
αναλυσεις επι αναλυσεων καθε λιγο κ λιγακι για το τι ψαχνουμε στο σαιτ
ο ενας κ ο αλλος
τι βαρεμαρα...
Εγώ ξεκίνησα ψάχνοντας θέματα και σχόλια για το ποια μαγαζιά και στριπτιζάδικα πρέπει να αποφεύγω. Μετά πέρασε ο καιρός και έκανα φίλους. Διάβαζα τις απόψεις κάποιων ατόμων και προσπαθούσα να βελτιωθώ. Θα δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό. Εσύ γιατί γράφτηκες; ;)
ναι προσεχε μην συνομιλησεις με κανενα ανθρωπο ειδικα αντρα κ σου πεσει η μυτη
Κατσε να ριξω ενα C μινορε, που ταιριαζει στο δραματοποιημενο της παρουσης...
η μπάιτ δεν έχει κολλήματα φίλε γκάντυ
τα κάνει όλα και συμφέρει!....
φτιάξε μου ένα φραπεδάκι πρώταεσενα θα σε κανω παστιτσιο..
Δεν με ενοχλεί αν το έχεις κάνει και μακάρι να το έχεις κάνει κιόλας!!! Δεν μου πέφτει λόγος.Βίδι έχουμε μιλήσει τρόπο τινά πολλάκις στο τσατ. Θα αναπτυξω την σκέψη μου χρησιμοποιώντας το δικο μου παραδειγμα επειδή με βρήκα πρόχειρο δείγμα..
Και σε ερωτω; Ας πούμε ότι δεν βλέπομαι ή οτι πράγματι είμαι χαζοβιόλα. Δεν θα μπορούσα να είχα γνωρίσει τουλάχιστον δέκα μέλη απο εδώ και να πηδιόμουν μαζί τους; Τι θα με εμπόδιζε;Οτι και να τους πεις οταν στην πεφτουν ... ειμαι χοντρη κοντη κουτση κτλ σου λενε μου αρεσει..
Προφανώς το ξέρεις.
Και ξαναρωτώ. Γνωρίζεις αν το έχω κάνει; Μπορεί και να το έχω κάνει. Σωστά;
Η οχι..
Είτε το ένα είτε το αλλο.. δεν θεωρω οτι αφορά κανέναν, την στιγμή που δεν εκδίδομαι.
Γιατί λοιπόν η δικές μου κρίσεις για συμπεριφορές και θέματα η ο δικός μου "σκοπός" η "λόγος" ύπαρξης σε ένα αντρικό φόρουμ αποτελεί μείζον θέμα.
Να συμφωνήσω βρε αδελφε είμαστε ανωμαλες, παρτολες, καριολες.. οτι θες..αυτο εσενα η τους κυρίους..που τους θίγει σε μια κοινωνία που θέλει ανθρώπου με ανοιχτά μυαλά..?
Να συμφωνήσω ότι είμαστε μυξοπαρθένες, αγάμητες απρόσωπα όντα χωρίς νοημοσύνη και ζωη.. εσένα πως σου ρυθμίζει την ομορφη ζωή σου ?? Γιατί σε απασχολεί η προοπτική της ζωής μου;
Αναρωτιέμαι εσύ που αναφωνείς .. βγάλτε γυμνές φωτογραφίες.. θα πιστοποιούσες έναν άνθρωπο σύμφωνα με αυτό;
Ειπε πριν ο περσόνα οτι βρισκομαστε σε μπουρδελα οποτε μας φερονται ως πουτάνες..
Αναρωτιέμαι.. αν πρέπει να κρίνω ενα ανθρωπο σε αυτόν τον κόσμο με τον χωρο που ζει ...ποσο άδικος θα μπορούσα να γίνω ;; Ελπίζω να μην κριθείτε ποτε έτσι απο άνθρωπο.
Και τέλος βιδι... ζεις σε ενα κοσμο με ανθρωπους γυναικες και άντρες
Δεν εισαι μονος. Η συναναστροφη σου με αυτους τους ανθρωπους λέγεται κοινωνικοποιηση. Ειπες σε σε ενοχλουν οι γυναίκες , ισως το είπες χαρην λογου .Το ελπίζω. Δεν μας έχεις στην ζωη σου βιδι και ουτε προκειται. Σε ενα φορουμ εισαι. Πως είναι δυνατόν να ακούγεται η έκφραση.. δεν θα ηρεμήσω πουθενα; ..
Αυτά απο μένα.
Και ενα τελευταίο: η γνωση ειναι δυναμη.... γνωστό και σοφο
[move][size=22pt]Ποτέ!......[size=22pt][/move]ντεκαφεινε?
Κανενα κολλημα με τις γυναικες, καμια φρικη, κανενα ροπαλα,κανενα ημαρτον.Μια ερωτηση εγινε(απο εμενα)στη Ρουλι επειδη ακριβως δεν γνωριζα τι και πως.Θα μπορουσε να απαντησει, "ημουν Μοντ". Τοσο απλα.
Αντι γιάυτο αφησε αλλους ν'απαντησουν,αλλους να πιθανολογισουν,κι'αλλους να το παιξουν Ιεροκυρηκες.
Ειναι κι'αυτο μια συμπεριφορα
Δεν με ενοχλεί αν το έχεις κάνει και μακάρι να το έχεις κάνει κιόλας!!! Δεν μου πέφτει λόγος.
"Το δεν θα ηρεμήσω πουθενά;" και "τι γίνεται εδω μέσα;" πήγαινε για ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών αλλά όχι για όλες!!!!
Υ.Γ. Οι γυναίκες του site με ενοχλούν (όχι όλες)!!! Ποιος σου είπε ότι με ενοχλούν γενικά; Μήπως το πας αλλού γιατί έτσι σε συμφέρει;
Την γυναίκα της ζωής μου θα την γνωρίσω παραέξω!!! ;)ε