Νέα

Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 34K
  • Ετικέτες
    cif
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που αρέσει στις Ελληνίδες να τελειώνει ο άντρας

• Στο σώμα

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Στο πρόσωπο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο στόμα

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Στο στόμα και να τα φτύνουν

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Στο στόμα και να τα καταπίνουν

Ψήφοι: 5 27,8%
  • Παντού

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Πουθενά-Ντροπή τι πράγματα είναι αυτα

Ψήφοι: 3 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ολοι αυτοι που κατηγορουν τις λεγομενες Ελλεινιδες ειμαι σιγουρος για δυο πραγματα....
1ον Οτι εχουν να γαμησουν απο καταβολής κόσμου
και 2ον οσοι έχουν γαμήσει το έχουν κάνει μόνο με καταβολή του σχετικού αντιτίμου η εχουν ψοφήσει στη μαλακία.

Τ' ότι ασχολούμαστε με κάποιες (ελάχιστες) Ελληνίδες που αποτελούν ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ... δεν σημαίνει οτι δεν θα κράζουμε τις υπόλοιπες Ελλεηνίδες που δυστηχώς αποτελούν την θλιβερή πλειοψηφία... κι ακριβώς αυτό, όσοι γυρνάμε (+γαμάμε πολύ), είμαστε σε θέση να τις ξεχωρίσουμε κ να το διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι !!!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ρε νικολακι οτι και να κανις ο μακ δε προκιτε να σε παρι μαζι,δεν ισε γαβραρος
δεν ιμε τπτ βασικα..δεν ασχωλουμε με μπαλα
ουτε με περνι κανισ μαζι  ;) 
αμα τιχι δε λεο οχι  ;)  ;) 
στα γαμαζια που λετε κι εσισ σινιθοσ
παο μοναχουλισ για να πεζουν ροματνικεσ
φασισ τα λεμεεεεε!!  :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:

Επισκέπτης
Τ' ότι ασχολούμαστε με κάποιες (ελάχιστες) Ελληνίδες που αποτελούν ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ... δεν σημαίνει οτι δεν θα κράζουμε τις υπόλοιπες Ελλεηνίδες που δυστηχώς αποτελούν την θλιβερή πλειοψηφία... κι ακριβώς αυτό, όσοι γυρνάμε (+γαμάμε πολύ), είμαστε σε θέση να τις ξεχωρίσουμε κ να το διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι !!!

Οπως αντιλήφθηκα με το φτωχό μου το μυαλό, οι ελληνίδες δεν σου κάθονται ; :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Οπως αντιλήφθηκα με το φτωχό μου το μυαλό, οι ελληνίδες δεν σου κάθονται ; :2funny: :2funny: :2funny:

Αν αυτό κατάλαβες απ' όλα όσα έγραψα, τότε όντως το μυαλό σου είναι πολύ λίγο κ συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε τον διάλογο...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ολοι αυτοι που κατηγορουν τις λεγομενες Ελλεινιδες ειμαι σιγουρος για δυο πραγματα....

και 2ον οσοι έχουν γαμήσει το έχουν κάνει μόνο με καταβολή του σχετικού αντιτίμου η εχουν ψοφήσει στη μαλακία.

Αυτα είπα και οποιος θέλει με πιστευει.

Σιγά ρε Ιησού Χριστέ!

Η εκδοχή του να έχουν κάποιοι προχωρημένες αντιλήψεις για τα βλαχο-μπαρόκ σημερινά Ελληνικά δεδομένα και να μην αντέχουν το δίδυμο "νεο-συντηρητισμός" - "νεο-πουτανιά" της σημερινής μέσης Ελληνίδας δεν σου πέρασε καθόλου από το μυαλό;

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Λεβεντες ... βαλτε μεσα τα γαμιστιρια σας μην παθετε καμμια ζημια....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Εγώ έιμαι σίγουρος για ένα πράγμα. Δεν φτάνουν τα παραπάνω για να γαμίσεις εδώ. Try harder.

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Απο γελοιοτητες αλλο πραγμα.....

Κοιτατε ρε τα χαλια σας που εχετε αναγαγει το μπουρδελο σε δευτερο σπιτη σας...

και αφηστε τις Ελεινιδες ...

Επισκέπτης
Αν αυτό κατάλαβες απ' όλα όσα έγραψα, τότε όντως το μυαλό σου είναι πολύ λίγο κ συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε τον διάλογο...

Ο διάλογος απαιτεί γερό μυαλό - βαθιά γνώση - απώλεια εγωισμού - ανάγκη μάθησης. Δεν είχα τόσες μεγάλες απαιτήσεις. Παρόλα αυτά η κατανόηση της σύν-θλιψης πάντα μου είναι δυσχερής φίλτατε.Και αν η μνήμη μου δεν με απατά..εσύ ήσουν που κάποτε άνοιγες δακρύβρεχτα θρεντ για το ποσο δύσκολο ειναι να βρεις μια σχέση. Οπότε πριν συγκρουστείς με τον αλλον, συγκρούσου με την σκέψη σου.. ;)
Πάντα φιλικά

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

Ρε φίλε συγνώμη που ρωτάω, στο εξωτερικό έχεις πάει καθόλου ?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Και αν η μνήμη μου δεν με απατά..εσύ ήσουν που κάποτε άνοιγες δακρύβρεχτα θρεντ για το ποσο δύσκολο ειναι να βρεις μια σχέση. Οπότε πριν συγκρουστείς με τον αλλον, συγκρούσου με την σκέψη σου.. ;)
Πάντα φιλικά

Κοίτα, είμαι θέμα market orientation/possitioning. Αν η τακτική ''θέλω να κάνω σοβαρή σχέση αλλά είναι δύσκολο'' δεν έπειασε τα αναμενόμενα νούμερα, ορθώς ο συναγωνιστής χρήστης άλλαξε τη στρατιγική του και την προσάρμωσε στα νέα δεδομένα. :2funny: :2funny: :2funny:

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
cim- αρουμε , cif- αρουμε και cob-αρουμε, καταπίνωντας πευκοβελόνες .... :birdman:  Στο όργωμα όμως τα πάμε περήφημα.   :cheesy:
Ps. εγώ ψήφισα με βάση την λογική του συντηρητισμού που με διακρίνει. :sunglasses:

εισαι συ ενα παιδι :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Κοίτα, είμαι θέμα market orientation/possitioning. Αν η τακτική ''θέλω να κάνω σοβαρή σχέση αλλά είναι δύσκολο'' δεν έπειασε τα αναμενόμενα νούμερα, ορθώς ο συναγωνιστής χρήστης άλλαξε τη στρατιγική του και την προσάρμωσε στα νέα δεδομένα. :2funny: :2funny: :2funny:

Λάθος πελάτη διάλεξε...  :2funny: :2funny: :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Γεια σου ρε τρισμέγιστη Βίκυ!

Παρασάγγας απέχεις από τις άλλες υφακιασμενο- υποκριτικο - συντηρητικούρες εδώ μέσα.

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Παράθεση από: doctore στις σήμερα στις 16:52
Ρε φίλε συγνώμη που ρωτάω, στο εξωτερικό έχεις πάει καθόλου ?

Ούτε εσωτερικό δε βλέπω... 2funny

ΜΠΑΑΑΑΑΑ ΕΝΑ ΤΥΡΟΓΑΛΟ ΕΙΜΑΙ... ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom