doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ολες μου οι ελπιδες πεφτουν στην εριναλλλλΟλα τα παραπανω και σουτζουκακια. Η γιαγια μου ηταν απο τη Σμυρνη. Σιδερο ομως ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ολες μου οι ελπιδες πεφτουν στην εριναλλλλΟλα τα παραπανω και σουτζουκακια. Η γιαγια μου ηταν απο τη Σμυρνη. Σιδερο ομως ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εχεις και αλλα δικα της?Ο πόνος του έρωτα φίλτατε δεν έχει μονάδα μέτρησης. Ο τρόπος αντιμετώπισης του/θεώρησής του είναι αντιστρόφως ανάλογος του βαθμού μη - καλλιέργειας του μυαλού.. :S
erinal_w (για να μην ψάχνουμε πάλι τον συγγραφέα)
Κανεις σεξ με χοντρες, ασχημες και μπαζα; Να παντρευτεις μια τετοια μπορει, για τα λεφτα της ή οτιδηποτε άλλο. Θα εκανες ομως σεξ μαζι της?Είδες που σκέφτεσαι τελικά σα γυναίκα;
Σεξ είπαμε να κάνουμε μαζί σου, όχι να παντρευτούμε κιόλας....
εχεις και αλλα δικα της?
οχι δεν ρωταγε,αλλα εμενα αυτο με ενδιαφερει απο τις ελλεινιδεςΗ ερώτηση ήταν για CIM, CIF κλπ... Ρώταγε κάπου για το αν κάνουμε καλό μουσακά? Παίζουν ρόλο όλα αυτά για να είσαι καλή cimατζου???
φυσικα ....γιατι αλλοιως ειναι το cim αν τον εχεις ταισει και ενα μουσακα πρωτα ...Η ερώτηση ήταν για CIM, CIF κλπ... Ρώταγε κάπου για το αν κάνουμε καλό μουσακά? Παίζουν ρόλο όλα αυτά για να είσαι καλή cimατζου???
Τώρα σιδερώνω τα πουκάμισα του δωρητή...δεν μπορώ να σου απαντήσω
Σωστη η θαλεια. Το χουμε ξεσκισει στο off topic το θρεντ. Το πα απο χθες αλλα με τσιγκλανε τα παλιοπαιδα και δε μπορω να μην απαντησω 0Η ερώτηση ήταν για CIM, CIF κλπ... Ρώταγε κάπου για το αν κάνουμε καλό μουσακά? Παίζουν ρόλο όλα αυτά για να είσαι καλή cimατζου???
καλή [size=14pt]cimατζου[/size]???
Ο Αλβέρτος θα σου απαντούσε πως όλα είναι σχετικά. Ο Σιγμούνδιος πως μπορεί και να έχεις δίκιο...Ο πόνος του έρωτα φίλτατε δεν έχει μονάδα μέτρησης.
Ποια έριναλ; Clopy-paste του "μακάριοι οι πτωχοι..."Ο τρόπος αντιμετώπισης του/θεώρησής του είναι αντιστρόφως ανάλογος του βαθμού μη - καλλιέργειας του μυαλού.. :S
erinal_w (για να μην ψάχνουμε πάλι τον συγγραφέα)
Αλλα εχω μια απορια βρε παιδια... Πως ειναι δυνατον να επιθυμεις καποιον χωρις να τον εχεις δει; Μπορει να ειμαι χοντρη και ασχημη και μπαζο τελειως...
κοιτα να μην βρω τσακιση,την γαμησες
;) :-*Αδύνατον εκπέμπεις ωραία αύρα
Κανεις σεξ με χοντρες, ασχημες και μπαζα; Να παντρευτεις μια τετοια μπορει, για τα λεφτα της ή οτιδηποτε άλλο. Θα εκανες ομως σεξ μαζι της?
αν δεν σας αρεσουν τα οφ τοπικ,πειτε μας ξεκαθαρα τι απο ολα αυτα κανετε και ποσταρετε τις αναλογες φωτοΣωστη η θαλεια. Το χουμε ξεσκισει στο off topic το θρεντ. Το πα απο χθες αλλα με τσιγκλανε τα παλιοπαιδα και δε μπορω να μην απαντησω 0
:-*Αυτό τώρα είναι κακό;;Κώδικας:
Ρε ζηλιάρα thaleia εσείς οι κοπέλες του "κατεστημένου" εδώ μέσα όλο "υφάκι" και συντηρητικούρα είσαστε.