Νέα

Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 34K
  • Ετικέτες
    cif
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που αρέσει στις Ελληνίδες να τελειώνει ο άντρας

• Στο σώμα

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Στο πρόσωπο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο στόμα

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Στο στόμα και να τα φτύνουν

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Στο στόμα και να τα καταπίνουν

Ψήφοι: 5 27,8%
  • Παντού

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Πουθενά-Ντροπή τι πράγματα είναι αυτα

Ψήφοι: 3 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Τα θέλει ο ποπος σου βρε τάλε μου..γιατί δεν κάνεις παρέα με τις κολλητές του παλιού που κάθε εβδομάς και γαμιάς για να βρεις την τυχη σου λέμεεε;  :2funny: :2funny:
χμμμμμμμ........με βάζεις σε σκέψεις..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:2funny: Αμα ειναι για παρτη σου να κανω παρθενοραφη :2funny:
όχι με πολύ γερή κλωστή όμως......μην τρέχουμε στα νοσοκομεία με ....ατυχήματα την πρώτη νύχτα........και πονάειιιιιιιιιιιιιιι...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ρε συ Avra έχουμε γίνει εμείς οι άντρες στην εποχή μας πιο συναισθηματικοί. Σας ζητάμε αγάπη αλλά εσείς μας πηδάτε και μας παγώνετε κι από πάνω. Γιατί;
Τι να σου πω... Μονο για μενα μπορω να σου απαντησω. Αλλα νομιζω οτι το χουμε ξεσκισει στο off topic το θρεντ...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σωστος, 27 χρονων ειμαι
Λιγο καθυστερημενα απαντω γιατι ειχα δουλεια,εγραψα ετσι γιατι θα μπορουσα να ημουν πατερας σου,αμεσως αρχισαν οι αλλοι για φλωρους και διαφορα αλλα ΜΗΠΩΣ ειναι αυτοι

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τα θέλει ο ποπος σου βρε τάλε μου..γιατί δεν κάνεις παρέα με τις κολλητές του παλιού που κάθε εβδομάς και γαμιάς για να βρεις την τυχη σου λέμεεε;  :2funny: :2funny:

Δεν παίζει ρε erinal...

Εδώ εγώ πάω και ακούω τις μύριες όσες μαλακίες τους με τον καθένα και μια στις τόσες φιλοτιμούνται να μου ρίξουνε κάνα νουνί....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τι να σου πω... Μονο για μενα μπορω να σου απαντησω. Αλλα νομιζω οτι το χουμε ξεσκισει στο off topic το θρεντ...

Απάντησε για σένα. Θέλεις συναισθηματική εμπλοκή αφού έχεις "πάρει" έναν άντρα;

Επισκέπτης
Δεν παίζει ρε erinal...

Εδώ εγώ πάω και ακούω τις μύριες όσες μαλακίες τους με τον καθένα και μια στις τόσες φιλοτιμούνται να μου ρίξουνε κάνα νουνί....

αφιλοτιμες γυναίκες ..δεν ενθυμούμαι και το ασμα αφιλοτιμη να το ψάλλω σε φα μειζονα :grin:

Επισκέπτης
πραγματι ενα τετοιο συμπερασμα βγαίνει παρακολουθώντας αυτόν τον θεικο και εμπνευσμένο δίαλογο. Οι μισοί ζούν σε μια ανυδρη ζώνη γης με allien ελληνιδες και περιμενουν να πεσουν ρωσσορουμανες αλεξιπτωτίστριες να τους σωσουν  ,και οι αλλοι μισοι ζουν ενα πολυ γαματο βιο γεματο σεξ βια και βατοπαίδιο .Κατι στραβό υπάρχει στο βασίλειο της δανιμαρκίας .

:2funny: Μπραβο ποσειδώνα έγραψες με τις άλιεν ελληνίδες και τις ρωσίδες αλεξιπτώτριες.. δε γίνεται να σκάσει κανα C130 να μας ρίξει αρκετές.. ;)

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Απάντησε για σένα. Θέλεις συναισθηματική εμπλοκή αφού έχεις "πάρει" έναν άντρα;
Εχω ηδη απαντησει. Οχι. Με τιποτα. Φιλαρακια ή fuck budies ναι, ευχαριστως. Μολις ομως αρχισουν τα που ησουν και τι εκανες την κανω με ελαφρα... Δε λεω ότι δεν εχω κανει ποτε σχεση. Στα πολυ νιατα μου εκει γυρω στα 17 και μεχρι τα 21-22 καμια φορα κραταγα μια "σχεση" λιγους μηνες. Την τελευταια 5ετια ομως, η τους στελνω εγω λογω του δεσιματος που επιθυμουν ή την κανουν απο μονοι τους γιατι τους πεφτω πολυ ...ανεξαρτητη για τα γουστα τους.  :)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...[size=14pt]fuck budies[/size] ναι, ευχαριστως.

...πολυ ανεξαρτητη  ;)

My type of girl... :boobies: :grin: ;)

Μολις ομως αρχισουν τα που ησουν και τι εκανες την κανω με ελαφρα...

Κι εγώ τότε αρχίζω να ντύνομαι... :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Dura λόγω βαθμού και γαλονιών (4 μπλε αστράκια) είσαι πρώτος υποψήφιος....

Να παίρνουμε όμως σιγά-σιγά σειρά και εμείς οι υπόλοιποι για fuck buddies της Avras...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Ακουσον ακουσον φιλαρακι σουταρησε πριν σε σουταρη.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εχω ηδη απαντησει. Οχι. Με τιποτα. Φιλαρακια ή fuck budies ναι, ευχαριστως. Μολις ομως αρχισουν τα που ησουν και τι εκανες την κανω με ελαφρα... Δε λεω ότι δεν εχω κανει ποτε σχεση. Στα πολυ νιατα μου εκει γυρω στα 17 και μεχρι τα 21-22 καμια φορα κραταγα μια "σχεση" λιγους μηνες. Την τελευταια 5ετια ομως, η τους στελνω εγω λογω του δεσιματος που επιθυμουν ή την κανουν απο μονοι τους γιατι τους πεφτω πολυ ...ανεξαρτητη για τα γουστα τους.  :)
Κάποιος μαλάκας πρέπει να σε πλήγωσε πολύ εσένα...

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
:thumbsup:...με μια πολυ μικρη επιφυλαξη!Ειναι και να το'χει η κουτρα σου,μερικες φορες!!!
Ακόμα δεν έφυγες? Αυτοί οι μηχανόβιοι, πάντα καθυστερουνε. "μηχανή έχω, μια γκαζιά είναι να φτάσω"

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν βαριέσαι ρε Sigmund...

Έτσι καταλήγουνε πια οι γυναίκες στην εποχή μας. Ξεκινάνε καψουρευόμενες στα 16,17,18 τρώνε συνήθως προδοσία και εγκατάλειψη από τον κάθε τσωλαρά που "πιστέψανε" τότε και μετά μετατρέπονται σε αχαλίνωτες λάμιες όπου είτε απορρίπτουν οδυνηρά τους άντρες είτε πηδάνε αβέρτα κουβέρτα (και μετά παρατάνε) κάθε εμφανίσημο αρσενικό που συναντάνε στη ρούγα τους. Καταλήγουν δε να παίρνουν ολόκληρες διμοιρίες από άντρες και πάλι να είναι δυστυχισμένες....

Όπως λέει και αυτή η παλιά ρήση (που ήταν σε βάρος των αντρών τότε) η οποία έγινε πάλι επίκαιρη (αλλά σε βάρος των γυναικών τώρα): "κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει"    

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Dura λόγω βαθμού και γαλονιών (4 μπλε αστράκια) είσαι πρώτος υποψήφιος....

Να παίρνουμε όμως σιγά-σιγά σειρά και εμείς οι υπόλοιποι για fuck buddies της Avras...

χαχαχαχα :rockon:

Στο γαμήσι, είμαστε όλοι ίσοι!
Ας αφήσουμε λοιπόν,
την Αύρα ν' αποφασίσει...
σε ποιόν το μουνί της θα χαρίσει !!! :2funny:

(μόλις εμπνεύστηκα το ποιηματάκι... απολαμβάνοντας ένα φοβερό πουράκι μαζί μ' ένα δυνατό espressaki! Δεν θα με χάλαγε όμως κι ένα τσιμπουκάκι... απ' της Αύρας το στοματάκι) !!! :grin: ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom