Νέα

Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 34K
  • Ετικέτες
    cif
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που αρέσει στις Ελληνίδες να τελειώνει ο άντρας

• Στο σώμα

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Στο πρόσωπο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο στόμα

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Στο στόμα και να τα φτύνουν

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Στο στόμα και να τα καταπίνουν

Ψήφοι: 5 27,8%
  • Παντού

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Πουθενά-Ντροπή τι πράγματα είναι αυτα

Ψήφοι: 3 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σαφως και νοιαζομαι. Δε γουσταρω να παιζω με τον άλλο και να του φορτωνω τις δικες μου επιλογες τροπου ζωης.
Για να εχεις σοβαρο δεσμο ΔΕΝ πρεπει να παιζης,και να μην ειναι ο ενας βαρος στον αλλο θελει και καποια υποχωριση και απο τους 2

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μου θυμίζει όλο αυτό ένα "φίλο". Πριν 30 χρόνια και βάλε γνώρισε μια τύπισα που του την έπεσε γιατί προφανώς τον γούσταρε πολύ. Ε, η πρώτη του σκέψη ήταν πως είναι πουτάνα!!! Έφυγε τρέχοντας. Ευτυχώς που αυτό αλλάζει(;) σιγά-σιγά...

Σιγά σιγά;

Που ζεις αγαπητέ μου; Αν δεν ζεις στα Γκράβαρα και είσαι στοιχειωδώς εμφανίσημος, στην εποχή μας οι γυναίκες σε πηδάνε σε χρόνο dt!

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Για να εχεις σοβαρο δεσμο ΔΕΝ πρεπει να παιζης,και να μην ειναι ο ενας βαρος στον αλλο θελει και καποια υποχωριση και απο τους 2
Ακριβως. Και επειδη εμενα μ αρεσει να παιζω (ειμαι μικρο κοριτσι ακομα :2funny:) και δε μου αρεσουν οι υποχωρησεις ειμαι απο την αρχη ξεκαθαρη. Μηπως ομως ειμαστε παντελως off topic? :think: *P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Έχουμε καταντήσει εμείς οι άντρες να μιλάμε σαν γυναίκες....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Avra να σε ρωτήσω κάτι; Θα μου απαντήσεις ειλικρινά όμως...

Επισκέπτης
Ισως ειναι η αποδειξη οτι σε καποια πραγματα δεν διαφερουμε κ τοσο πολυ.....

Ειναι η αποδειξη οτι εξαιτιας καποιων μουνοδουλων και μπαζολων Ελεινιδων οι αντρες εχουν αρχισει να φλωρευουν...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Με πόσους (περίπου) άντρες έχεις συνευρεθεί ερωτικά;

(Μη μου απαντήσεις γυναικουλίστικα. Αφού είσαι αντράκι στα άλλα πρέπει κι εδώ να απαντήσεις ειλικρινά. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω κολημμένο μυαλό).

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Με πόσους (περίπου) άντρες έχεις συνευρεθεί ερωτικά;

(Μη μου απαντήσεις γυναικουλίστικα. Αφού είσαι αντράκι στα άλλα πρέπει κι εδώ να απαντήσεις ειλικρινά. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω κολημμένο μυαλό).
Δεν εχω κρατησει τεφτερι αλλα δεν ξεπερνουν τους 25

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν εχω κρατησει τεφτερι αλλα δεν ξεπερνουν τους 25

Και αν υπολογίζω σωστά είσαι γύρω στα 20φεύγα. Μια χαρά είσαι.

Οι κολητές μου είναι κάθε βδομάδα (μέσες άκρες) με καινούργιο σύντροφο και επειδή είναι 30φεύγα υπολογίζω να έχουν πάει με εκατοντάδες άντρες...

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Και αν υπολογίζω σωστά είσαι γύρω στα 20φεύγα. Μια χαρά είσαι.

Οι κολητές μου είναι κάθε βδομάδα (μέσες άκρες) με καινούργιο σύντροφο και επειδή είναι 30φεύγα υπολογίζω να έχουν πάει με εκατοντάδες άντρες...
Σωστος, 27 χρονων ειμαι

Επισκέπτης
όχι αγάπη μου ισχύει........παίζω σε πολλά ταμπλώ για να......φάω την μου΄ρη μου παντού..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα θέλει ο ποπος σου βρε τάλε μου..γιατί δεν κάνεις παρέα με τις κολλητές του παλιού που κάθε εβδομάς και γαμιάς για να βρεις την τυχη σου λέμεεε;  :2funny: :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε συ Avra έχουμε γίνει εμείς οι άντρες στην εποχή μας πιο συναισθηματικοί. Σας ζητάμε αγάπη αλλά εσείς μας πηδάτε και μας παγώνετε κι από πάνω. Γιατί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom