Νέα

Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 34K
  • Ετικέτες
    cif
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που αρέσει στις Ελληνίδες να τελειώνει ο άντρας

• Στο σώμα

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Στο πρόσωπο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο στόμα

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Στο στόμα και να τα φτύνουν

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Στο στόμα και να τα καταπίνουν

Ψήφοι: 5 27,8%
  • Παντού

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Πουθενά-Ντροπή τι πράγματα είναι αυτα

Ψήφοι: 3 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Όταν έπρεπε να τα πούμε, ντρεπόμαστε. Τώρα που δεν ντρεπόμαστε, δεν χρειάζεται να τα λέμε.  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυρα, να υποθέσω ότι δεν σου έχουν κάνει ποτέ δώρο μια τσάντα LV ή ότι δεν έχεις πάει ποτέ να φας στη Σπονδη, έ? (μη ψάχνεις να βρεις τι κρύβει η ερώτηση, απλά απάντησε για στατιστικούς λόγους :2funny:)

Στη Σπονδή με γυναίκα το βρίσκω πολύ βαρετό, προτιμώ τους Ορίζοντες (τ. 50) ή και το Απλά, που έχει ιδιαίτερα καλή κουζίνα αν και χωρίς τόσους σκούφους!!. (off topic)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
;)

Εγώ πάλι θα υποστηρίξω ότι οι ελλεηνίδες είναι από άλλο πλανήτη, διαφορετικού τύπου γυναίκες και ΔΕΝ κάνουν τίποτα από όλα αυτά.  :idiot:

Νέαρχε... μάλλον δεν έχεις γνωρίσει την κατάλληλη γυναίκα ακόμα για να σε πείσει για το αντίθετο  :-*

Οι Ελληνίδες τα κάνουν όλα αυτά και λεν και ένα τραγούδι.  

Μάλλον πρέπει να γνωριστούμε καλύτερα οι δυο μας μικρούλα.   :cool2:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Στη Σπονδή με γυναίκα το βρίσκω πολύ βαρετό, προτιμώ τους Ορίζοντες (τ. 50) ή και το Απλά, που έχει ιδιαίτερα καλή κουζίνα αν και χωρίς τόσους σκούφους!!. (off topic)

το ξέρω ότι έιναι off, κάνω μια στατιστική.

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Όταν έπρεπε να τα πούμε, ντρεπόμαστε. Τώρα που δεν ντρεπόμαστε, δεν χρειάζεται να τα λέμε.  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυρα, να υποθέσω ότι δεν σου έχουν κάνει ποτέ δώρο μια τσάντα LV ή ότι δεν έχεις πάει ποτέ να φας στη Σπονδη, έ? (μη ψάχνεις να βρεις τι κρύβει η ερώτηση, απλά απάντησε για στατιστικούς λόγους :2funny:)
Τα LV δε μ αρεσουν και οχι, τις τσαντουλες μου τις παιρνω μονη μου. Στη Σπονδη μου εχουν κανει το τραπεζι για επαγγελματικους λογους, οπως το εχω κανει και εγω

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
οκ, θενκς.

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Ρε παιδιά ξεκολάτε και βγειτε εξω να δειξετε αν και κατα ποσο ειστε σεξουαλικα απελευθερωμενοι... αυτο το λεω χωρις ιχνος ειρωνειας η σαρκασμου...
το να τα λεμε εδω εινα ισαν να ομφαλοσκοπουμε..

Επισκέπτης
Οι Ελληνίδες τα κάνουν όλα αυτά και λεν και ένα τραγούδι.  

Μάλλον πρέπει να γνωριστούμε καλύτερα οι δυο μας μικρούλα.   :cool2:

Θάλεια ... τι βλέπουν τα μεγάλα μου αυτιά; Ο κύριος Νέαρχος ερωτοτροπεί μαζί σου..μικρουλινι μου;;;;;;; εεεεεεε;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
Οσο ειναι ελευθερες κανουν τα παντα... :rockon: :rockon:

Μετα τον Γαμο τα ξεχνανε ομως μερικες  :jerking: :jerking:
Συμφωνω απολυτα αν και την δικια μου με διαφορα τρικ την κρατω σε εγρηγορση σε αυτο αλλα δεν ειναι τοσο προθυμη οσο παλια ειδικα για cif

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τα LV δε μ αρεσουν και οχι, τις τσαντουλες μου τις παιρνω μονη μου.
Είδατε που τα ελεινολογείτε τα κορίτσια διαδίδοντας πως όλες για μια LV ζούνε... :2funny: :2funny: :2funny:
Avra, ελπίζω να μη με διαψεύσεις και να μην μας πεις πως σ'αρέσουν μόνο οι Gucci. ;)

Επισκέπτης
Είδατε που τα ελεινολογείτε τα κορίτσια διαδίδοντας πως όλες για μια LV ζούνε... :2funny: :2funny: :2funny:
Avra, ελπίζω να μη με διαψεύσεις και να μην μας πεις πως σ'αρέσουν μόνο οι Gucci. ;)

για μια;; για πολλες... και γκουτσι και πουτσοι... :2funny: :2funny: :2funny:

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Τωρα για να σου πω τη μαυρη μου αληθεια, κραταω Feragamo, Gucci και Prada. Δε ζω γι αυτες ομως :2funny: Και τις εχω παρει ολες μοναχουλα μου. Δεν αφηνω κανεναν να με γνωρισει τοσο καλα ωστε να αρχισει τα δωρακια και τις παπαριες. Εργενισσα. Τελος. Διοτι αμα μου κανει δωρακι και το δεχτω, η επομενη κινηση θα ειναι κατσικωθει και στο σβερκο μου και στο σπιτι μου. Πρωτα η οδοντοβουρτσα, μετα ξεχασα το πουκαμισο και παει λεγοντας και κλαιγοντας. Αρχοζουν τα που εισαι, θα φυγουμε μαζι το Σ/Κ, τι θα κανουμε τα Χριστουγεννα κλπ  :tickedoff:

allos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα για να σου πω τη μαυρη μου αληθεια, κραταω Feragamo, Gucci και Prada. Δε ζω γι αυτες ομως :2funny: Και τις εχω παρει ολες μοναχουλα μου. Δεν αφηνω κανεναν να με γνωρισει τοσο καλα ωστε να αρχισει τα δωρακια και τις παπαριες. Εργενισσα. Τελος. Διοτι αμα μου κανει δωρακι και το δεχτω, η επομενη κινηση θα ειναι κατσικωθει και στο σβερκο μου και στο σπιτι μου. Πρωτα η οδοντοβουρτσα, μετα ξεχασα το πουκαμισο και παει λεγοντας και κλαιγοντας. Αρχοζουν τα που εισαι, θα φυγουμε μαζι το Σ/Κ, τι θα κανουμε τα Χριστουγεννα κλπ  :tickedoff:
Να γαμάω πολύ θέλω και να φεύγω... Κάνω?

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
για μια;; για πολλες... και γκουτσι και πουτσοι... :2funny: :2funny: :2funny:
Την πάτησα με το Γκούτσι
2-0. :cheesy:
Έχεις ισχυρή άποψη, είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε... Δεν είσαι όμως ο μέσος όρος. Ευτυχώς ή δυστυχώς;

Επισκέπτης
LV, CIF, COB, CIM...τι ειναι αυτα βρε παιδια??  :think:

Επισκέπτης
Του χεις δειξει του κοριτσιου τι σ αρεσει; Της το χεις βαλει όλο μεσα στο στομα και να της πεις "ετσι μωρο μου ολο" και να καταλαβει τι γουσταρεις και πως; Τωρα θα μου πεις τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται, αλλα που ξερεις; Μπορει να θελει λιγη ενθαρρυνση, λιγη καθοδηγηση.
Eνα owners manual... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
LV, CIF, COB, CIM...τι ειναι αυτα βρε παιδια??  :think:
...να σου πω...ρωτα εμενα τον ειδικο :2funny: :2funny: :2funny:αυτο ειχα ρωτησει κι'εγω οταν γραφτηκα στο σαιτ , και μου εστειλαν ενα λινκ που με μπερδεψε χειροτερα...δε γαμιεται...κανε τον/την κινεζο/α

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom