You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα -
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 555
- Εμφανίσεις 34K
-
- Ετικέτες
- cif
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LV, CIF, COB, CIM...τι ειναι αυτα βρε παιδια??
Νέες μάρκες ρούχων !!!!! Χι Χι Χι
Επισκέπτης
bonbenito...αλλο Guzzi,αλλο Gucci kι'αλλο poutsoi...καταλαβες...η να κανω και κακα???
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Στο τελος ρευοντε?
Ου καλα εισαι.....Ειδικα σε τπτ πιπες που μπαινει κ αερας πιο πολυ σκαω απο το καταπιεσμενο ρεψιμο παρα απο το πουλι του αλλου (Πως καμια φορα κλανουμε απο μουνι???ε φαντασου να θελει να βγει ο αντιστοιχος αερας κ απο το στομα)......
Ου καλα εισαι.....Ειδικα σε τπτ πιπες που μπαινει κ αερας πιο πολυ σκαω απο το καταπιεσμενο ρεψιμο παρα απο το πουλι του αλλου (Πως καμια φορα κλανουμε απο μουνι???ε φαντασου να θελει να βγει ο αντιστοιχος αερας κ απο το στομα)......
Ρεεεε κλάνουν και τα μουνιάαααα????Πως καμια φορα κλανουμε απο μουνι???
Τι άλλο θα μάθουμε... Ρέυονται μήπως επίσης?
Επισκέπτης
...να στρωσει κατω τον κωλο της και να διαβασει!Να περασει με την αξια της την εξεταστικη!Αντε...καλομαθαμε στις αντιγραφες...(ψιθυριζω στον μπον)Ρε μπον ...τι σημαινουν ολα τουτα?Δεν παμε στο θρεντακι μας καλυτερα?νοιωθω ΕΝΤΕΛΩΣ μαλακας εδω(ψιθυριζω στον εαυτο μου)σαμπως δεν εισαι???Loui τσαντουλες κλπ. Come In Face. Come On Body. Come In Mouth. Γιατι δε τα λετε ρε στο κοριτσι και το βαζετε να διαβαζει κατεβατα?
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ρεεεε κλάνουν και τα μουνιάαααα????
Χμμμμ.....Το οτι χυνουν το ξερεις η κ αυτο τωρα το μαθαινεις???
Σύρε κι έρχομαι(ψιθυριζω στον μπον)Ρε μπον ...τι σημαινουν ολα τουτα?Δεν παμε στο θρεντακι μας καλυτερα?
Καλοοοοοοοοοοό !!!!!
Επισκέπτης
...καλα...πες οτι ΔΕΝ κανεις πλακα,να την κανω σπαγγετι την φλεβα...Ρεεεε κλάνουν και τα μουνιάαααα????
Ακόμα εδώ είσαι? Κολλάς ρε συ, κολλάς......καλα...πες οτι ΔΕΝ κανεις πλακα,να την κανω σπαγγετι την φλεβα...
Επισκέπτης
...να σου πω...ρωτα εμενα τον ειδικο αυτο ειχα ρωτησει κι'εγω οταν γραφτηκα στο σαιτ , και μου εστειλαν ενα λινκ που με μπερδεψε χειροτερα...δε γαμιεται...κανε τον/την κινεζο/α
Τοτε κανω την κινεζα (κανω την κινεζα )
Ορίστε το "μάνουαλ" που ψάχνεις Αγρίμι, το link που λέει ο ΝΟΤ...
Κοιτα τι μαθαινει ο ανθρωπος
Επισκέπτης
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Τωρα για να σου πω τη μαυρη μου αληθεια, κραταω Feragamo, Gucci και Prada. Δε ζω γι αυτες ομως Και τις εχω παρει ολες μοναχουλα μου. Δεν αφηνω κανεναν να με γνωρισει τοσο καλα ωστε να αρχισει τα δωρακια και τις παπαριες. Εργενισσα. Τελος. Διοτι αμα μου κανει δωρακι και το δεχτω, η επομενη κινηση θα ειναι κατσικωθει και στο σβερκο μου και στο σπιτι μου. Πρωτα η οδοντοβουρτσα, μετα ξεχασα το πουκαμισο και παει λεγοντας και κλαιγοντας. Αρχοζουν τα που εισαι, θα φυγουμε μαζι το Σ/Κ, τι θα κανουμε τα Χριστουγεννα κλπ
Μου έκανε εντύπωση η συγκεκριμένη δημοσίευση. Αν δεν έβλεπα το φύλο της Avras θα έλεγα ότι διάβαζα κάποιο γράμμα ενός άντρα πριν 20 - 30 χρόνια. Και τα ίδια ακούω τακτικά και από τις κολητές μου. Οι γυναίκες σήμερα "εκδικούνται" τους παλιούς άντρες. Βγάζουν τα ίδια και περισσότερα λεφτά από τους άντρες, έχουν καλύτερα αμάξια, πηδάνε περισσότερους άντρες από ότι παλιά οι άντρες πηδούσαν γυναίκες και έχουν γίνει αρκετά εγωκεντρικές σε εξωτερικό επίπεδο (για τί σε εσωτερικό πάντα ήταν) ώστε να μην θέλουν να μοιράζονται το διαμέρισμα τους και την οδοντόκρεμα τους με κανένα και να αποφεύγουν γενικά τις συμβιώσεις και τις συναισθηματικές εμπλοκές (που παλιά υποτίθεται ότι κυνηγούσαν λυσασμένα).
Σούπερ αρρενωπό και εμφανίσιμο φιλαράκι μου που συζητούσαμε χτες μου έλεγε "τι έχουν πάθει ρε μαλάκα οι γυναίκες; Με μαμάνε από μόνες τους στην ψύχρα αλλά άμα πάω να τους την πέσω εγώ ή άμα ζητήσω αγάπη με κλάνουνε"! Τι να πω; Μάλλον στην Ελλάδα έχουν κάνει μεγάλο κακό οι μανάδες και τo "Sex and the City".
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Προσωπικά δε θελω να εκδικηθω κανεναν. Απλως ετσι περναω καλα. Δε μπορω να μπω σε καλουπια. Ουτε να βαλω νερο στο κρασι μου, κατι που προυποθετει μια σχεση. Οποτε γιατι να ταλαιπωρησω τον αλλο;
Ναι μωρέ, για τον άλλο νοιάζεσαι εσύ....
Μου θυμίζει όλο αυτό ένα "φίλο". Πριν 30 χρόνια και βάλε γνώρισε μια τύπισα που του την έπεσε γιατί προφανώς τον γούσταρε πολύ. Ε, η πρώτη του σκέψη ήταν πως είναι πουτάνα!!! Έφυγε τρέχοντας. Ευτυχώς που αυτό αλλάζει(;) σιγά-σιγά...