Νέα

Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 34K
  • Ετικέτες
    cif
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που αρέσει στις Ελληνίδες να τελειώνει ο άντρας

• Στο σώμα

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Στο πρόσωπο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο στόμα

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Στο στόμα και να τα φτύνουν

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Στο στόμα και να τα καταπίνουν

Ψήφοι: 5 27,8%
  • Παντού

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Πουθενά-Ντροπή τι πράγματα είναι αυτα

Ψήφοι: 3 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Το ευτυχως ή δυστυχως θα το δειξει η ...νεκροψια :2funny: Ειναι απλα επιλογη μου να ειμαι εργενισσα. Θελω το σπιτι να ειναι σπιτι ΜΟΥ. Μ αρεσει να ζω μονη μου.

Επισκέπτης
bonbenito...αλλο Guzzi,αλλο Gucci kι'αλλο poutsoi...καταλαβες...η να κανω και κακα???

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Loui τσαντουλες κλπ. Come In Face. Come On Body. Come In Mouth. Γιατι δε τα λετε ρε στο κοριτσι και το βαζετε να διαβαζει κατεβατα? :2funny:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στο τελος ρευοντε?

Ου καλα εισαι.....Ειδικα σε τπτ πιπες που μπαινει κ αερας πιο πολυ σκαω απο το καταπιεσμενο ρεψιμο παρα απο το πουλι του αλλου (Πως καμια φορα κλανουμε απο μουνι???ε φαντασου να θελει να βγει ο αντιστοιχος αερας κ απο το στομα)......

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ου καλα εισαι.....Ειδικα σε τπτ πιπες που μπαινει κ αερας πιο πολυ σκαω απο το καταπιεσμενο ρεψιμο παρα απο το πουλι του αλλου (Πως καμια φορα κλανουμε απο μουνι???ε φαντασου να θελει να βγει ο αντιστοιχος αερας κ απο το στομα)......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Loui τσαντουλες κλπ. Come In Face. Come On Body. Come In Mouth. Γιατι δε τα λετε ρε στο κοριτσι και το βαζετε να διαβαζει κατεβατα? :2funny:
...να στρωσει κατω τον κωλο της και να διαβασει!Να περασει με την αξια της την εξεταστικη!Αντε...καλομαθαμε στις αντιγραφες...(ψιθυριζω στον μπον)Ρε μπον ...τι σημαινουν ολα τουτα?Δεν παμε στο θρεντακι μας καλυτερα?νοιωθω ΕΝΤΕΛΩΣ μαλακας εδω(ψιθυριζω στον εαυτο μου)σαμπως δεν εισαι???

Επισκέπτης
...να σου πω...ρωτα εμενα τον ειδικο :2funny: :2funny: :2funny:αυτο ειχα ρωτησει κι'εγω οταν γραφτηκα στο σαιτ , και μου εστειλαν ενα λινκ που με μπερδεψε χειροτερα...δε γαμιεται...κανε τον/την κινεζο/α

Τοτε κανω την κινεζα  :cheesy:  :cheesy: (κανω την κινεζα  :2funny: )

Ορίστε το "μάνουαλ" που ψάχνεις Αγρίμι, το link που λέει ο ΝΟΤ...

Κοιτα τι μαθαινει ο ανθρωπος   :grin:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τωρα για να σου πω τη μαυρη μου αληθεια, κραταω Feragamo, Gucci και Prada. Δε ζω γι αυτες ομως :2funny: Και τις εχω παρει ολες μοναχουλα μου. Δεν αφηνω κανεναν να με γνωρισει τοσο καλα ωστε να αρχισει τα δωρακια και τις παπαριες. Εργενισσα. Τελος. Διοτι αμα μου κανει δωρακι και το δεχτω, η επομενη κινηση θα ειναι κατσικωθει και στο σβερκο μου και στο σπιτι μου. Πρωτα η οδοντοβουρτσα, μετα ξεχασα το πουκαμισο και παει λεγοντας και κλαιγοντας. Αρχοζουν τα που εισαι, θα φυγουμε μαζι το Σ/Κ, τι θα κανουμε τα Χριστουγεννα κλπ  :tickedoff:

Μου έκανε εντύπωση η συγκεκριμένη δημοσίευση. Αν δεν έβλεπα το φύλο της Avras θα έλεγα ότι διάβαζα κάποιο γράμμα ενός άντρα πριν 20 - 30 χρόνια. Και τα ίδια ακούω τακτικά και από τις κολητές μου. Οι γυναίκες σήμερα "εκδικούνται" τους παλιούς άντρες. Βγάζουν τα ίδια και περισσότερα λεφτά από τους άντρες, έχουν καλύτερα αμάξια, πηδάνε περισσότερους άντρες από ότι παλιά οι άντρες πηδούσαν γυναίκες και έχουν γίνει αρκετά εγωκεντρικές σε εξωτερικό επίπεδο (για τί σε εσωτερικό πάντα ήταν) ώστε να μην θέλουν να μοιράζονται το διαμέρισμα τους και την οδοντόκρεμα τους με κανένα και να αποφεύγουν γενικά τις συμβιώσεις και τις συναισθηματικές εμπλοκές (που παλιά υποτίθεται ότι κυνηγούσαν λυσασμένα).

Σούπερ αρρενωπό και εμφανίσιμο φιλαράκι μου που συζητούσαμε χτες μου έλεγε "τι έχουν πάθει ρε μαλάκα οι γυναίκες; Με μαμάνε από μόνες τους στην ψύχρα αλλά άμα πάω να τους την πέσω εγώ ή άμα ζητήσω αγάπη με κλάνουνε"! Τι να πω; Μάλλον στην Ελλάδα έχουν κάνει  μεγάλο κακό οι μανάδες και τo "Sex and the City".  

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Προσωπικά δε θελω να εκδικηθω κανεναν. Απλως ετσι περναω καλα. Δε μπορω να μπω σε καλουπια. Ουτε να βαλω νερο στο κρασι μου, κατι που προυποθετει μια σχεση. Οποτε γιατι να ταλαιπωρησω τον αλλο;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Προσωπικά δε θελω να εκδικηθω κανεναν. Απλως ετσι περναω καλα. Δε μπορω να μπω σε καλουπια. Ουτε να βαλω νερο στο κρασι μου, κατι που προυποθετει μια σχεση. Οποτε γιατι να ταλαιπωρησω τον αλλο;

Ναι μωρέ, για τον άλλο νοιάζεσαι εσύ....

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Σαφως και νοιαζομαι. Δε γουσταρω να παιζω με τον άλλο και να του φορτωνω τις δικες μου επιλογες τροπου ζωης.

dada54gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μου θυμίζει όλο αυτό ένα "φίλο". Πριν 30 χρόνια και βάλε γνώρισε μια τύπισα που του την έπεσε γιατί προφανώς τον γούσταρε πολύ. Ε, η πρώτη του σκέψη ήταν πως είναι πουτάνα!!! Έφυγε τρέχοντας. Ευτυχώς που αυτό αλλάζει(;) σιγά-σιγά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom