You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα -
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 555
- Εμφανίσεις 34K
-
- Ετικέτες
- cif
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πάντως εγώ την σημερινή παγκόσμια ημέρα πεοθηλασμού θα την εορτάσω με αλλοδαπή .
Μα, νομίζω ότι είναι στις 14 Μαρτίου! Εναν ακριβώς μήνα μετά του Αγίου Βαλεντίνου. Εορτάζεται μαζί με την παγκόσμια ημέρα της μπριζόλας. Πρώτα μία πιπούλα, και μετά μπριζολίτσα, ή το αντίστροφο.... ;)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Μα, νομίζω ότι είναι στις 14 Μαρτίου! Εναν ακριβώς μήνα μετά του Αγίου Βαλεντίνου. Εορτάζεται μαζί με την παγκόσμια ημέρα της μπριζόλας. Πρώτα μία πιπούλα, και μετά μπριζολίτσα, ή το αντίστροφο.... ;)
καπου το ειχε παρει το αυτι μου αυτο που λες.....η ημερα της πιπας και της μπριζολας συγκεκριμενα λεγεται νομιζω....καπως ετσι
ετσι ειναιΜα, νομίζω ότι είναι στις 14 Μαρτίου! Εναν ακριβώς μήνα μετά του Αγίου Βαλεντίνου. Εορτάζεται μαζί με την παγκόσμια ημέρα της μπριζόλας. Πρώτα μία πιπούλα, και μετά μπριζολίτσα, ή το αντίστροφο.... ;)
καπου το ειχε παρει το αυτι μου αυτο που λες.....η ημερα της πιπας και της μπριζολας συγκεκριμενα λεγεται νομιζω....καπως ετσι
Για ποιό από τα δύο ενδιαφέρεσαι περισσότερο εσύ μικρή μουνίτσα? ;)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Για ποιό από τα δύο ενδιαφέρεσαι περισσότερο εσύ μικρή μουνίτσα? ;)
α και για τα δυο....δεν κανω διαχωρισμους στα κρεατα
α και για τα δυο....δεν κανω διαχωρισμους στα κρεατα
αχααααα, κρέας νά'ναι, κι ότι νά'ναι ε? Τελικά πως προτιμάς να την τρώς? (τη μπριζολίτσα εννοώ ε?) ;)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
αχααααα, κρέας νά'ναι, κι ότι νά'ναι ε? Τελικά πως προτιμάς να την τρώς? (τη μπριζολίτσα εννοώ ε?) ;)
με το αιματακι της οπως και το φιλετο μου ;)
Μοσχάρι ωμό και χοιρινό καμμένο είναι ο κανόνας για το κρέας στη σχάρααχααααα, κρέας νά'ναι, κι ότι νά'ναι ε? Τελικά πως προτιμάς να την τρώς? (τη μπριζολίτσα εννοώ ε?) ;)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ειναι στις 14 μαρτιου πεοθηλασμος και μπιζολα,καλα ρουφηγματα και ξεκοκαλισματαΜα, νομίζω ότι είναι στις 14 Μαρτίου! Εναν ακριβώς μήνα μετά του Αγίου Βαλεντίνου. Εορτάζεται μαζί με την παγκόσμια ημέρα της μπριζόλας. Πρώτα μία πιπούλα, και μετά μπριζολίτσα, ή το αντίστροφο.... ;)
Μοσχάρι ωμό και χοιρινό καμμένο είναι ο κανόνας για το κρέας στη σχάρα
...εγώ πάντως ξέρω ότι καλό είναι να τρώς κρέας άψητο και ψάρι ψημένο!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.029
- Πόντοι
- 22.785
Δεν αφηνης να πεση τιποτα κατω βλεπω............εγώ πάντως ξέρω ότι καλό είναι να τρώς κρέας άψητο και ψάρι ψημένο!
Δεν αφηνης να πεση τιποτα κατω βλεπω.........
....είμαι καλοφαγάς....! τι να κάνουμε?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.029
- Πόντοι
- 22.785
Αυριο να εχεις προφυλακτικα μπανανας μην καταβρεξης το κοριτσι..................είμαι καλοφαγάς....! τι να κάνουμε?
Του χεις δειξει του κοριτσιου τι σ αρεσει; Της το χεις βαλει όλο μεσα στο στομα και να της πεις "ετσι μωρο μου ολο" και να καταλαβει τι γουσταρεις και πως; Τωρα θα μου πεις τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται, αλλα που ξερεις; Μπορει να θελει λιγη ενθαρρυνση, λιγη καθοδηγηση.Δηλαδη κυριες μου η δικια μου που μου παιρνει 2-3 τζουρες ανα εβδομαδα δεν με γουσταρει ? Μαλον ουτε τζουρες ετσι απλο γλυψιματακι σαν παγωτο χωνακι ας πουμε. :o :o
akatanomastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Αυρουλα μα τι ειναι αυτα που λες? ... ειναι και μεσημερι μια δυσκολη ωρα... μας εχεις αναψει καλο μου.
οσο πιο μετρια ειναι η γκομενα κανει και πιο πολλα γιατι εχει σαν οπλο της το σεξ για να κρατησει τον αλλο
Και αυτό μύθος είναι!
Η δικιά μου εμπειρία μου έχει δείξει το αντίθετο.
Όσο πιο όμορφη ήταν η κοπέλα που πήγαινα, τόσο πιο εύκολα έκανε τα διάφορα δωράκια (A, CIM, CIF, swallow).
Όσο πιο μέτρια ήταν, τόσο λιγότερα έκανε.
Η όμορφη κοπέλα έχει καλή αυτοπεπήθηση, ξέρει ότι είναι γκομενάρα και ότι τη γουστάρεις και ότι θέλεις να είσαι μαζί της. Έτσι νιώθει ολοκληρωμένη σα γυναίκα μαζί σου, αισθάνεται ασφάλεια και δέχεται τα ερωτικά παιχνίδια με ευκολία.
Η ασχημούλα ή χοντρούλα όλο και κάποιο κόμπλεξ θα έχει. Πιστεύει ότι δεν την πολυθέλεις και το μόνο που σε νοιάζει είναι να ρήξεις ένα πούτσο, νιώθει ότι την εκμεταλλεύεσαι και γενικότερα νιώθει ανασφάλεια και θέλει συνέχεια να επιβεβαιώνει ότι την θέλεις και ότι τη σέβεσαι. Έτσι νιώθει ένα γενικότερο σφίξιμο ως προς τα σεξουαλικά παιχνίδια και δεν αφήνεται εύκολα σε αυτά.
Χωρίς να είναι απόλυτο, η δικιά μου εμπειρία λέει ότι όσο πιο όμορφη είναι η κοπέλα, τόσο πιο καλό σεξ κάνει.
Όμως:
Οι άντρες τείνουν πάντα να πιστεύουν ότι οι ασχημότερες γυναίκες κάνουν καλύτερο σεξ.
Νιώθουν έτσι διότι όταν μία γυναίκα είναι πολύ όμορφη ο άντρας νιώθει ανασφάλεια, νιώθει ότι θα απορριφτεί σίγουρα, και ο αντρισμός του καταστέλλεται.
Ενώ, όταν η κοπέλα είναι ασχημούλα, τότε ο άντρας νιώθει ότι έχει πολλές πιθανότητες να τον δεχτεί, ο ανδρισμός του στη σκέψη αυτή τονώνεται και φτιάχνει με το μυαλό του ιστορίες για το τι θα της κάνει και μετά τα πιστεύει.
Επιμένω ότι αντικειμενικά, όσο πιο όμορφη είναι η κοπέλα, τόσο πιο εύκολα δέχεται τα διάφορα ερωτικά παιχνίδια.
Του χεις δειξει του κοριτσιου τι σ αρεσει; Της το χεις βαλει όλο μεσα στο στομα και να της πεις "ετσι μωρο μου ολο" και να καταλαβει τι γουσταρεις και πως; Τωρα θα μου πεις τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται, αλλα που ξερεις; Μπορει να θελει λιγη ενθαρρυνση, λιγη καθοδηγηση.
Όταν έπρεπε να τα πούμε, ντρεπόμαστε. Τώρα που δεν ντρεπόμαστε, δεν χρειάζεται να τα λέμε.
Αυρα, να υποθέσω ότι δεν σου έχουν κάνει ποτέ δώρο μια τσάντα LV ή ότι δεν έχεις πάει ποτέ να φας στη Σπονδη, έ? (μη ψάχνεις να βρεις τι κρύβει η ερώτηση, απλά απάντησε για στατιστικούς λόγους )
Επιμένω ότι αντικειμενικά, όσο πιο όμορφη είναι η κοπέλα, τόσο πιο εύκολα δέχεται τα διάφορα ερωτικά παιχνίδια.
Δεν κατάλαβα! Πηδάτε και άσχημες??????????