Νέα

Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 34K
  • Ετικέτες
    cif
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που αρέσει στις Ελληνίδες να τελειώνει ο άντρας

• Στο σώμα

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Στο πρόσωπο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο στόμα

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Στο στόμα και να τα φτύνουν

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Στο στόμα και να τα καταπίνουν

Ψήφοι: 5 27,8%
  • Παντού

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Πουθενά-Ντροπή τι πράγματα είναι αυτα

Ψήφοι: 3 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δεν  είναι τόσο μεγάλο .
Αλλιώς  θα  το  είχα  δοκιμάσει

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως  εγώ  την σημερινή  παγκόσμια  ημέρα  πεοθηλασμού  θα  την  εορτάσω  με  αλλοδαπή .

Μα, νομίζω ότι είναι στις 14 Μαρτίου! Εναν ακριβώς μήνα μετά του Αγίου Βαλεντίνου. Εορτάζεται μαζί με την παγκόσμια ημέρα της μπριζόλας. Πρώτα μία πιπούλα, και μετά μπριζολίτσα, ή το αντίστροφο....  ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μα, νομίζω ότι είναι στις 14 Μαρτίου! Εναν ακριβώς μήνα μετά του Αγίου Βαλεντίνου. Εορτάζεται μαζί με την παγκόσμια ημέρα της μπριζόλας. Πρώτα μία πιπούλα, και μετά μπριζολίτσα, ή το αντίστροφο....  ;)

καπου το ειχε παρει το αυτι μου αυτο που λες.....η ημερα της πιπας και της μπριζολας συγκεκριμενα λεγεται νομιζω....καπως ετσι :2funny:

pseg

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη κυριες μου η δικια μου που μου παιρνει 2-3 τζουρες ανα εβδομαδα δεν με γουσταρει ? Μαλον ουτε τζουρες ετσι απλο γλυψιματακι σαν παγωτο χωνακι ας πουμε. :( :( :( :o :o :huh: :huh:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ετσι ειναι

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
καπου το ειχε παρει το αυτι μου αυτο που λες.....η ημερα της πιπας και της μπριζολας συγκεκριμενα λεγεται νομιζω....καπως ετσι :2funny:

Για ποιό από τα δύο ενδιαφέρεσαι περισσότερο εσύ μικρή μουνίτσα?  ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ειναι στις 14 μαρτιου πεοθηλασμος και μπιζολα,καλα ρουφηγματα και ξεκοκαλισματα

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Δηλαδη κυριες μου η δικια μου που μου παιρνει 2-3 τζουρες ανα εβδομαδα δεν με γουσταρει ? Μαλον ουτε τζουρες ετσι απλο γλυψιματακι σαν παγωτο χωνακι ας πουμε. :( :( :( :o :o :huh: :huh:
Του χεις δειξει του κοριτσιου τι σ αρεσει; Της το χεις βαλει όλο μεσα στο στομα και να της πεις "ετσι μωρο μου ολο" και να καταλαβει τι γουσταρεις και πως; Τωρα θα μου πεις τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται, αλλα που ξερεις; Μπορει να θελει λιγη ενθαρρυνση, λιγη καθοδηγηση.

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Αυρουλα μα τι ειναι αυτα που λες? ... ειναι και μεσημερι μια δυσκολη ωρα... μας εχεις αναψει καλο μου.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
οσο πιο μετρια ειναι η γκομενα κανει και πιο πολλα γιατι εχει σαν οπλο της το σεξ για να κρατησει τον αλλο

Και αυτό μύθος είναι!

Η δικιά μου εμπειρία μου έχει δείξει το αντίθετο.
Όσο πιο όμορφη ήταν η κοπέλα που πήγαινα, τόσο πιο εύκολα έκανε τα διάφορα δωράκια (A, CIM, CIF, swallow).
Όσο πιο μέτρια ήταν, τόσο λιγότερα έκανε.

Η όμορφη κοπέλα έχει καλή αυτοπεπήθηση, ξέρει ότι είναι γκομενάρα και ότι τη γουστάρεις και ότι θέλεις να είσαι μαζί της. Έτσι νιώθει ολοκληρωμένη σα γυναίκα μαζί σου, αισθάνεται ασφάλεια και δέχεται τα ερωτικά παιχνίδια με ευκολία.

Η ασχημούλα ή χοντρούλα όλο και κάποιο κόμπλεξ θα έχει. Πιστεύει ότι δεν την πολυθέλεις και το μόνο που σε νοιάζει είναι να ρήξεις ένα πούτσο, νιώθει ότι την εκμεταλλεύεσαι και γενικότερα νιώθει ανασφάλεια και θέλει συνέχεια να επιβεβαιώνει ότι την θέλεις και ότι τη σέβεσαι. Έτσι νιώθει ένα γενικότερο σφίξιμο ως προς τα σεξουαλικά παιχνίδια και δεν αφήνεται εύκολα σε αυτά.

Χωρίς να είναι απόλυτο, η δικιά μου εμπειρία λέει ότι όσο πιο όμορφη είναι η κοπέλα, τόσο πιο καλό σεξ κάνει.

Όμως:
Οι άντρες τείνουν πάντα να πιστεύουν ότι οι ασχημότερες γυναίκες κάνουν καλύτερο σεξ.
Νιώθουν έτσι διότι όταν μία γυναίκα είναι πολύ όμορφη ο άντρας νιώθει ανασφάλεια, νιώθει ότι θα απορριφτεί σίγουρα, και ο αντρισμός του καταστέλλεται.
Ενώ, όταν η κοπέλα είναι ασχημούλα, τότε ο άντρας νιώθει ότι έχει πολλές πιθανότητες να τον δεχτεί, ο ανδρισμός του στη σκέψη αυτή τονώνεται και φτιάχνει με το μυαλό του ιστορίες για το τι θα της κάνει και μετά τα πιστεύει.

Επιμένω ότι αντικειμενικά, όσο πιο όμορφη είναι η κοπέλα, τόσο πιο εύκολα δέχεται τα διάφορα ερωτικά παιχνίδια.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Του χεις δειξει του κοριτσιου τι σ αρεσει; Της το χεις βαλει όλο μεσα στο στομα και να της πεις "ετσι μωρο μου ολο" και να καταλαβει τι γουσταρεις και πως; Τωρα θα μου πεις τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται, αλλα που ξερεις; Μπορει να θελει λιγη ενθαρρυνση, λιγη καθοδηγηση.

Όταν έπρεπε να τα πούμε, ντρεπόμαστε. Τώρα που δεν ντρεπόμαστε, δεν χρειάζεται να τα λέμε.  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυρα, να υποθέσω ότι δεν σου έχουν κάνει ποτέ δώρο μια τσάντα LV ή ότι δεν έχεις πάει ποτέ να φας στη Σπονδη, έ? (μη ψάχνεις να βρεις τι κρύβει η ερώτηση, απλά απάντησε για στατιστικούς λόγους :2funny:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom