Νέα

Κάνουν οι Ελληνίδες COB, CIF, CIM, Κατάποση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 34K
  • Ετικέτες
    cif
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που αρέσει στις Ελληνίδες να τελειώνει ο άντρας

• Στο σώμα

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Στο πρόσωπο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο στόμα

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Στο στόμα και να τα φτύνουν

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Στο στόμα και να τα καταπίνουν

Ψήφοι: 5 27,8%
  • Παντού

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Πουθενά-Ντροπή τι πράγματα είναι αυτα

Ψήφοι: 3 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν βαριέσαι ρε Sigmund...

Έτσι καταλήγουνε πια οι γυναίκες στην εποχή μας. Ξεκινάνε καψουρευόμενες στα 16,17,18 τρώνε συνήθως προδοσία και εγκατάλειψη από τον κάθε τσωλαρά που "πιστέψανε" τότε και μετά μετατρέπονται σε αχαλίνωτες λάμιες όπου είτε απορρίπτουν οδυνηρά τους άντρες είτε πηδάνε αβέρτα κουβέρτα (και μετά παρατάνε) κάθε εμφανίσημο αρσενικό που συναντάνε στη ρούγα τους. Καταλήγουν δε να παίρνουν ολόκληρες διμοιρίες από άντρες και πάλι να είναι δυστυχισμένες....

Όπως λέει και αυτή η παλιά ρήση (που ήταν σε βάρος των αντρών τότε) η οποία έγινε πάλι επίκαιρη (αλλά σε βάρος των γυναικών τώρα): "κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει"    
Παλιέ, σε χάνω τελείως...
Εσύ δεν είσαι που έλεγες πως οι Ελληνίδες δεν είναι αρκετά απελευθερωμένες κλπ, κλπ...
Τώρα τα βάζεις με αυτές που θέλουν "μόνο σεξ, όχι φίλος".
Πως τις θέλεις τέλος πάντων???????? :think: :think: :think: :think:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχαχα :rockon:

Στο γαμήσι, είμαστε όλοι ίσοι!
Ας αφήσουμε λοιπόν,
την Αύρα ν' αποφασίσει...
σε ποιόν το μουνί της θα χαρίσει !!! :2funny:

(μόλις εμπνεύστηκα το ποιηματάκι... απολαμβάνοντας ένα φοβερό πουράκι μαζί μ' ένα δυνατό espressaki! Δεν θα με χάλαγε όμως κι ένα τσιμπουκάκι... απ' της Αύρας το στοματάκι) !!! :grin: ;)
ελυτης?

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
χαχαχαχα :rockon:

Στο γαμήσι, είμαστε όλοι ίσοι!
Ας αφήσουμε λοιπόν,
την Αύρα ν' αποφασίσει...
σε ποιόν το μουνί της θα χαρίσει !!! :2funny:

(μόλις εμπνεύστηκα το ποιηματάκι... απολαμβάνοντας ένα φοβερό πουράκι μαζί μ' ένα δυνατό espressaki! Δεν θα με χάλαγε όμως κι ένα τσιμπουκάκι... απ' της Αύρας το στοματάκι) !!! :grin: ;)

Dura είσαι θεός - ήλιος καλοκαιρινός!

Μόνο με τη λαλακία που έχει πιάσει τις γυναίκες σήμερα (να την πέφτουν αυτές στους άντρες εκείνους που μπορεί να είναι μέχρι και ψιλο-αδιάφοροι απέναντι τους και την ίδια στιγμή να την "λένε" σε όσους άντρες εκδηλώνουν ανοιχτό ενδιαφέρον γι' αυτές) μάλλον δεν θα απολαύσουμε ψιμπουκάκι από της Avras το στοματάκι.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
:2funny:Εισατε απιστευτοιιιι :2funny: Το ποιηματακι θεικό :grin: Οσο για το ότι με πληγωσε καποιος πολυ η απαντηση ειναι αρνητική. Εκτος απο εναν συμμαθητη μου στο Λυκειο που δε μου κατσε και ακομα τον εχω αποθημενο (αμα τον βρω αλοιμονο του ;) ) δε μ εχει πληγωσει κανεις μεχρι σημερα. Μαλλον δεν προλαβε :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
 Εκτος απο εναν συμμαθητη μου στο Λυκειο που δε μου κατσε και ακομα τον εχω αποθημενο (αμα τον βρω αλοιμονο του ;) )
αυρααααα
που εισαι βρε ψυχη?περιπου 10 χρονια εχουμε να τα πουμε

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Οσο για τα τσιμπουκακια, διαδικτυακες γνωριμιες τετοιου τυπου δεν κανω. Ευτυχως η δυστυχως ειμαι χορτασμενη μεσα στην πραγματικη ζωη και δεν ψαχνομαι στο δικτυο. Αν κανονισετε καφεδακια με παρεα απο το σαιτ το ξανασυζηταμε. Τιμη μου και καμαρι μου παντως και σας ευχαριστω.
Αλλα εχω μια απορια βρε παιδια... Πως ειναι δυνατον να επιθυμεις καποιον χωρις να τον εχεις δει; Μπορει να ειμαι χοντρη και ασχημη και μπαζο τελειως...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καμμια ελλεινιδα που να κανει παστιτσιο,μουσακα,στιφαδο και σιδερωμα  υπαρχει? :think:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παλιέ, σε χάνω τελείως...
Εσύ δεν είσαι που έλεγες πως οι Ελληνίδες δεν είναι αρκετά απελευθερωμένες κλπ, κλπ...
Τώρα τα βάζεις με αυτές που θέλουν "μόνο σεξ, όχι φίλος".
Πως τις θέλεις τέλος πάντων???????? :think: :think: :think: :think:

Αγαπητέ Sigmund με χάνεις γιατί δεν με έχεις παρακολουθήσει σωστά!

Άν με είχες, θα είχες διαβάσει δημοσιεύσεις μου στις οποίες γράφω για τις σημερινές Ελληνίδες ότι "είναι με το σώμα τους στο 2008 - πηδάνε διμοιρίες αντρών - αλλά με τα μυαλά τους στο 1960 - φοβούνται μην τις πούνε οι άλλοι - ή μην οι ίδιες αναγνωρίσουν στόν εαυτό τους, χάρη και στην επίδραση μπαμπά, μαμάς - ότι είναι πουτάνες! Δεν υπάρχει αγαπητέ δάσκαλε ψυχαναλυτά πιο σχιζοφρενικός συνδυασμός από αυτόν, να είσαι με το σώμα στο 2008 και με τα μυαλά στο 1960 (ή με όρους του "stabit", να είναι η σημερινή Ελληνίδα "νεο-συντηρητική", "νεο-πουτάνα", "Ελλεηνίδα" με λίγα λόγια)!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Οσο για τα τσιμπουκακια, διαδικτυακες γνωριμιες τετοιου τυπου δεν κανω. Ευτυχως η δυστυχως ειμαι χορτασμενη μεσα στην πραγματικη ζωη και δεν ψαχνομαι στο δικτυο. Αν κανονισετε καφεδακια με παρεα απο το σαιτ το ξανασυζηταμε. Τιμη μου και καμαρι μου παντως και σας ευχαριστω.
Αλλα εχω μια απορια βρε παιδια... Πως ειναι δυνατον να επιθυμεις καποιον χωρις να τον εχεις δει; Μπορει να ειμαι χοντρη και ασχημη και μπαζο τελειως...
το μπορει μ'αρεσε :2funny:

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
καμμια ελλεινιδα που να κανει παστιτσιο,μουσακα,στιφαδο και σιδερωμα  υπαρχει? :think:
Ολα τα παραπανω και σουτζουκακια. Η γιαγια μου ηταν απο τη Σμυρνη. Σιδερο ομως ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :tickedoff:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Είδες που σκέφτεσαι τελικά σα γυναίκα;

Σεξ είπαμε να κάνουμε μαζί σου, όχι να παντρευτούμε κιόλας....

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Ελα βρε Αυρα... την κουβεντα σου ειχαμε....

Βρε μπας και εχεις υπερεκτιμησει τον εαυτο σου?

Επισκέπτης
Ε, δεν πληγωθήκαμε όλοι το ίδιο...

Ο πόνος του έρωτα φίλτατε δεν έχει μονάδα μέτρησης. Ο τρόπος αντιμετώπισης του/θεώρησής του είναι αντιστρόφως ανάλογος του βαθμού  μη - καλλιέργειας του μυαλού..  :S
erinal_w (για να μην ψάχνουμε πάλι τον συγγραφέα)
:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom