Νέα

Κανονικα το παιχνιδι με το strapon πρεπει βρισκεται στο φυσιολογικο προγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ανοιγω αγαπητοι φιλοι μου  αυτο το θεμα σχετικα με το Strapon. Απο τη γνωριζω και απο τη εχω δει σε αρκετες ταινιες ( με λεσβιες  οπως επισης και με αντρογυνα ) κανανε ερωτα με strapon ( αλλαγη ρολων ) χωρις κανενα αυταρχικο προγραμμα , ξυλο η φετιχισμο και λαγνειες . Απλο φυσιολογικο σεξ κανανε. Γιατι λοιπον οταν ειναι καποιος να κανει ερωτα με strapon απο κοπελα θα πρεπει να πληρωσει 80-100 ευρω στο στουντιο και οτι ανηκει στο αυταρχικο προγραμμα. Παραδειγματος χαρη εμενα μου αρεσει παρα πολυ το πρωκτικο σεξ με το strapon απο μια κοπελα και οχι ο φετιχισμο η το ξυλο γιατι λοιπον θα πρεπει να πληρωνω 80-100 ευρω στο στουντιο.

Ξερω πολλα αντρογυνα που κανουν αυτο αυτο το παιχνιδι στο φυσιολογικο προγραμμα χωρις κανενα φετιχισμο.

Οταν εμεις λοιπον γαμαμε την κοπελα απο πισω στον κωλο θα πρεπει δηλαδη να χτυπαμε ασχημα την κοπελα στο ξυλο.

Ετσι λοιπον οπως σε εμενα οπως επισης και σε αλλους συναγωνιστες που μας αρεσει παρα πολυ το πρωκτικο σεξ απο strapon οπως επισης σε αλλους που δυσκολα μπορουν να γαμησουν η εχουν προβλημα στυσης και δεν τους σηκονετε ευκολα το :bigdick: και χρειαζονται βοηθεια απο τον πρωκτο γιατι να πληρωνου ασκοπα και αδικα τα 80-100 ευρω στο αυταρχικο ππρογραμμα ( ξυλο , λαγνειες , φετιχισμο κλπ .)

Ελπιζω οι υπευθυνοι των στουντιων να δουν αυτο το θεμα και να λογικεψουν και αλλαξουν γνωμη και να βαλουν το παιχνιδι με το Strapon στο φυσιολογικο προγραμμα.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Αν και δεν ειμαι φαν του ειδους μαλλον ουτε καν το εχω δοκιμασει συμφωνω με τον φιλο!!!!!

τιποτα στον ερωτα και το σεξ δεν ειναι εξτρα ολα ειναι φυσιολογικα μεταξυ δυο ενηλικων ανθρωπων!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.193
Πόντοι
25.467
Αν και δεν ειμαι φαν του ειδους μαλλον ουτε καν το εχω δοκιμασει συμφωνω με τον φιλο!!!!!

τιποτα στον ερωτα και το σεξ δεν ειναι εξτρα ολα ειναι φυσιολογικα μεταξυ δυο ενηλικων ανθρωπων!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γιατί θέτετε περιορισμούς στον αριθμό των συμμετεχόντων; Το να συμμετέχουν πλέον των δύο ατόμων το θεωρείτε αφύσικο;

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Φυσιολογικό = αυτό που κάνουν οι περισσότεροι. Αν θεωρείς ότι η πλειοψηφία των ανδρών χώνει αντικείμενα στον κώλο του για να φτιαχτεί κάπου έχεις χάσει την μπάλα, και ελπίζω όχι μες στον κώλο σου  :grin:! Σε μία κοπέλα που είναι ετεροφυλόφυλη δεν νομίζω ότι θα ήταν και το πιο ευχάριστο πράγμα να κάνει, λογικό να χρεώνεται παραπάνω. Αυτά.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Φυσιολογικό = αυτό που κάνουν οι περισσότεροι. Αν θεωρείς ότι η πλειοψηφία των ανδρών χώνει αντικείμενα στον κώλο του για να φτιαχτεί κάπου έχεις χάσει την μπάλα, και ελπίζω όχι μες στον κώλο σου  :grin:!

Σε μία κοπέλα που είναι ετεροφυλόφυλη δεν νομίζω ότι θα ήταν και το πιο ευχάριστο πράγμα να κάνει, λογικό να χρεώνεται παραπάνω. Αυτά.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν παίζουν τέννις ή σκάκι, αλλά φυσιολογικό είναι!
Ούτε κι εμένα μου αρέσει να μου χώνουν πράγματα στον κώλο μου, αλλά δεν είναι φυσιολογικό μόνο ότι αρέσει σε μας.
Σε κάθε περίπτωση το "φυσιολογικό" και τις αποκλίσεις από αυτό στο σεξ τις ορίζει η ψυχιατρική επιστήμη και το συγκεκριμένο ΔΕΝ το θεωρεί παρέκλιση.

Στο θέμα του αν τα κορίτσια που στραπονιάζουν το κάνουν ευχάριστα ή δυσάρεστα και επειδή έχει τύχει να γνωρίσω, αρκετά καλά, κάποια call girls που στραπόνιαζαν ενίοτε, θα έλεγα πως το κάνουν μάλλον αδιάφορα, σαν δουλειά. Κάποια (μικρή και αρκετά γνωστή) διετείνετο μάλιστα πως της άρεσε, διότι προσέφερε ηδονή στον στραπονιαζόμενο, οπότε θεωρούσε πως "καταξιωνόταν" μέσω της "δουλειάς" της.
Σε κάθε περίπτωση καμία δεν χρέωνε παραπάνω για να γαμήσει κώλο.
Αντιθέτως για να γαμήσουν τον δικό τους χρέωναν! ;) :grin:

Και, εν τέλει, μην νομίζεις πως η κάθε ετερόφυλη κοπέλα που εκδίδεται αρέσκεται από τις συνευρέσεις με τον κάθε πελάτη. Δουλειά κάνει! Άντε να της αρέσει με τον έναν στους δέκα...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Γιατί θέτετε περιορισμούς στον αριθμό των συμμετεχόντων; Το να συμμετέχουν πλέον των δύο ατόμων το θεωρείτε αφύσικο;

...κάπως έτσι φτάνουμε στο ότι, όλα όσα επιθυμούν ή κάνουν  οι άνθρωποι να θεωρούνται φυσιολογικά  :rockon: :rolleyes:
το παραπλατιάσαμε  ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
...κάπως έτσι φτάνουμε στο ότι, όλα όσα επιθυμούν ή κάνουν  οι άνθρωποι να θεωρούνται φυσιολογικά  :rockon: :rolleyes:
το παραπλατιάσαμε  ;)

Υπάρχουν κάποια όρια που μας προφυλάσουν από υπερβολές και προστατεύουν όσους έχουν ανάγκη προστασίας.
1. Συναινούντες έμφρονες ενήλικοι!
2. Χωρίς πράξεις που θα προκαλέσουν σωματικές οι ψυχικές βλάβες.

Κατά τα άλλα, όπως την βρίσκει ο καθένας...

Υ.Γ. Για να κάνω λίγο σαφές τί θεωρώ "ψυχική βλάβη" ας αναφέρω το απλό πως αν σε κάποια της πουλήσεις έρωτα και της τάξεις τον ουρανό με τ' άστρα για να την πηδήσεις και μετά δεν σηκώνεις το κινητό, της προκαλείς "ψυχική βλάβη".
Πιο έντιμο θα ήταν να της πεις "Γουστάρω να σας παρτουζιάσω με την φίλη σου και πεστε μου πόσο κάνει, τί δώρο θέλετε, που να σας πάω για τριήμερο", κι αν καθόταν καλώς.

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
φιλοι δε θελω να κοροιδεψω αληθεια     αλλα με αυτα που ακουω
προσεχε μη σκιστεις
μας

Συνημμένα

• f0685168cea57f9de0f85603283baf3f.jpg
    f0685168cea57f9de0f85603283baf3f.jpg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 45

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Υπάρχουν κάποια όρια που μας προφυλάσοουν από υπερβολές και προστατεύουν όσους έχουν ανάγκη προστασίας.

Συμφωνώ , ..
απλώς ήθελα  να τονίσω οτι  αποδέχομενοι το <πλέον των δύο ατόμων> ..μπορείς να φτάσεις και στο άπειρο

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
29
Πόντοι
1
... και η απόσβεση του δονητη πως θα γίνει ρε μαγκες;;; γιαυτο το χρεωνουν παραπανω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.193
Πόντοι
25.467
Ούτε κι εμένα μου αρέσει να μου χώνουν πράγματα στον κώλο μου, αλλά δεν είναι φυσιολογικό μόνο ότι αρέσει σε μας.
Σε κάθε περίπτωση το "φυσιολογικό" και οι αποκλίσεις από αυτό στο σεξ το ορίζει η ψυχιατρική επιστήμη και το συγκεκριμένο ΔΕΝ το θεωρεί παρέκλιση.

Στο θέμα του αν τα κορίτσια που στραπονιάζουν το κάνουν ευχάριστα ή δυσάρεστα και επειδή έχει τύχει να γνωρίσω, αρκετά καλά, κάποια call girls που στραπόνιαζαν ενίοτε, θα έλεγα πως το κάνουν μάλλον αδιάφορα, σαν δουλειά. Κάποια (μικρή και αρκετά γνωστή) διετείνετο μάλιστα πως της άρεσε, διότι προσέφερε ηδονή στον στραπονιαζόμενο, οπότε θεωρούσε πως "καταξιωνόταν" μέσω της "δουλειάς" της.

Και, εν τέλει, μην νομίζεις πως η κάθε ετερόφυλη κοπέλα που εκδίδεται αρέσκεται από τις συνευρέσεις με τον κάθε πελάτη. Δουλειά κάνει! Άντε να της αρέσει με τον έναν στους δέκα...

Υπάρχουν κάποια όρια που μας προφυλάσοουν από υπερβολές και προστατεύουν όσους έχουν ανάγκη προστασίας.

Συμφωνούμε. Πλήν όμως δεν θεωρώ (γενικότερα) ως "Θέσφατες"  τις γνωματεύσεις της ψυχιατρικής επιστήμης.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Σε κάθε περίπτωση το "φυσιολογικό" και οι αποκλίσεις από αυτό στο σεξ το ορίζει η ψυχιατρική επιστήμη και το συγκεκριμένο ΔΕΝ το θεωρεί παρέκλιση.

Στατιστική καθαρά, όπως το φυσιολογικό ύψος, βάρος, κ.λ.π. Η ερώτηση είναι παρόμοια για εμένα με μία του στυλ "Γιατί τα περισσότερα αντικείμενα φτιάχνονται για δεξιόχειρες;". Έλα ντε...
Υπάρχουν άνθρωποι ψηλοί, κοντοί, χοντροί και αδύνατοι, έξυπνοι και χαζοί. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποτελούν ανωμαλία, απλά ότι δεν ανήκουν στην πλειοψηφία... Αυτά...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166

Συμφωνώ μαζί σου φίλτατε, με την προϋπόθεση να μην είμαι η μηχανή στο τραινάκι.... :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.193
Πόντοι
25.467

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Συμφωνούμε. Πλήν όμως δεν θεωρώ (γενικότερα) ως "Θέσφατες"  τις γνωματεύσεις της ψυχιατρικής επιστήμης.

Δίκιο έχεις, αλλά δεν έχουμε και που αλλού να "πιαστούμε".

Κάτι σαν την κοινοβουλευτική δημοκρατία. Πραφανώς μπορεί ο λαός να πάρει λάθος αποφάσεις, αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή.

Στο θέμα δε της ψυχιατρικής υπάρχει και το πλεονέκτημα του ότι αποφασίζουν οι "επαίοντες", όχι ο οποισδήποτε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.193
Πόντοι
25.467
Δίκιο έχεις, αλλά δεν έχουμε και που αλλού να "πιαστούμε".

Κάτι σαν την κοινοβουλευτική δημοκρατία. Πραφανώς μπορεί ο λαός να πάρει λάθος αποφάσεις, αλλά δεν υπάρχει ενναλακτική επιλογή.

Στο θέμα δε της ψυχιατρικής υπάρχει και το πλεονέκτημα του ότι αποφασίζουν οι "επαίοντες", όχι ο οποισδήποτε.

Δεν αντιλέγω. Αλλά αυτό το πλεονέκτημα υφίσταται μόνον όταν οι εκάστοτε  επαΐοντες δεν έχουν έπαρση και δεν προβαίνουν σε εργαλειακή χρήση της επιστήμης τους.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom