Ανοιγω αγαπητοι φιλοι μου αυτο το θεμα σχετικα με το Strapon. Απο τη γνωριζω και απο τη εχω δει σε αρκετες ταινιες ( με λεσβιες οπως επισης και με αντρογυνα ) κανανε ερωτα με strapon ( αλλαγη ρολων ) χωρις κανενα αυταρχικο προγραμμα , ξυλο η φετιχισμο και λαγνειες . Απλο φυσιολογικο σεξ κανανε. Γιατι λοιπον οταν ειναι καποιος να κανει ερωτα με strapon απο κοπελα θα πρεπει να πληρωσει 80-100 ευρω στο στουντιο και οτι ανηκει στο αυταρχικο προγραμμα. Παραδειγματος χαρη εμενα μου αρεσει παρα πολυ το πρωκτικο σεξ με το strapon απο μια κοπελα και οχι ο φετιχισμο η το ξυλο γιατι λοιπον θα πρεπει να πληρωνω 80-100 ευρω στο στουντιο.
Ξερω πολλα αντρογυνα που κανουν αυτο αυτο το παιχνιδι στο φυσιολογικο προγραμμα χωρις κανενα φετιχισμο.
Οταν εμεις λοιπον γαμαμε την κοπελα απο πισω στον κωλο θα πρεπει δηλαδη να χτυπαμε ασχημα την κοπελα στο ξυλο.
Ετσι λοιπον οπως σε εμενα οπως επισης και σε αλλους συναγωνιστες που μας αρεσει παρα πολυ το πρωκτικο σεξ απο strapon οπως επισης σε αλλους που δυσκολα μπορουν να γαμησουν η εχουν προβλημα στυσης και δεν τους σηκονετε ευκολα το
και χρειαζονται βοηθεια απο τον πρωκτο γιατι να πληρωνου ασκοπα και αδικα τα 80-100 ευρω στο αυταρχικο ππρογραμμα ( ξυλο , λαγνειες , φετιχισμο κλπ .)
Ελπιζω οι υπευθυνοι των στουντιων να δουν αυτο το θεμα και να λογικεψουν και αλλαξουν γνωμη και να βαλουν το παιχνιδι με το Strapon στο φυσιολογικο προγραμμα.