Νέα

Κανονικα το παιχνιδι με το strapon πρεπει βρισκεται στο φυσιολογικο προγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
Συμφωνώ μαζί σου φίλτατε, με την προϋπόθεση να μην είμαι η μηχανή στο τραινάκι.... :grin:

Εσας Λουλούδι μου, Θα σας βάλουμε (όπως πάντα βέβαια) στην μέση. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο μεσαίος είναι αυτός που παίρνει όλη την γλύκα.  :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εσας Λουλούδι μου, Θα σας βάλουμε (όπως πάντα βέβαια) στην μέση. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο μεσαίος είναι αυτός που παίρνει όλη την γλύκα.  :grin:

Μέση παίρνω μόνο στο κοκορέτσι (γιατί δεν είναι τσουρουφλισμένο όπως στις άκρες) και στην τούρτα για να τρώω τις φράουλες.

(Στην περίπτωσή μας, προτιμώ να παραμείνω ουδέτερος παρατηρητής :grin:) :-* :-* :-*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
Μέση παίρνω μόνο στο κοκορέτσι (γιατί δεν είναι τσουρουφλισμένο όπως στις άκρες) και στην τούρτα για να τρώω τις φράουλες.

(Στην περίπτωσή μας, προτιμώ να παραμείνω ουδέτερος παρατηρητής :grin:):-* :-* :-*

Τώρα θέτετε ενα πολύ σοβαρό θέμα.

Το μπανιστήρι θα πρέπει να χρεώνεται ως έξτρα;  :think:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ηξερα τι ειναι το στραπον και μπηκα....ουστ  :o

Ομογενης

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
συγγνωμη γιατι να δωσεις 100 ευρω για να σε πηδηξει μια πορνη με στραπ ον? δε λες καλυτερα να το φορεσει κανενασ κολλητος ωστε να σου ρθει και τζαμπα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
συγγνωμη γιατι να δωσεις 100 ευρω για να σε πηδηξει μια πορνη με στραπ ον? δε λες καλυτερα να το φορεσει κανενασ κολλητος ωστε να σου ρθει και τζαμπα?
γιατι αυτο κατα βαθος θελουν να τους γαμησει ο κολητος αλλα χωρις στραπον,αλλα ντρεπονται να το παραδεχτουν.
για αυτο καταφευγουν σε κατι τετοιο.και καλα βγαζουν γουστο. :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Συνυπογράφω με τον νηματοθέτη. :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
γιατι αυτο κατα βαθος θελουν να τους γαμησει ο κολητος αλλα χωρις στραπον,αλλα ντρεπονται να το παραδεχτουν.
για αυτο καταφευγουν σε κατι τετοιο.και καλα βγαζουν γουστο. :grin:

Συνυπογράφω με τον νηματοθέτη. :rockon:

Προβλέπω ότι το μον πτι μπιζού θα χεστεί στα κατοστάρικα...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ανοιγω αγαπητοι φιλοι μου  αυτο το θεμα σχετικα με το Strapon. Απο τη γνωριζω και απο τη εχω δει σε αρκετες ταινιες ( με λεσβιες  οπως επισης και με αντρογυνα ) κανανε ερωτα με strapon ( αλλαγη ρολων ) χωρις κανενα αυταρχικο προγραμμα , ξυλο η φετιχισμο και λαγνειες . Απλο φυσιολογικο σεξ κανανε. Γιατι λοιπον οταν ειναι καποιος να κανει ερωτα με strapon απο κοπελα θα πρεπει να πληρωσει 80-100 ευρω στο στουντιο και οτι ανηκει στο αυταρχικο προγραμμα. Παραδειγματος χαρη εμενα μου αρεσει παρα πολυ το πρωκτικο σεξ με το strapon απο μια κοπελα και οχι ο φετιχισμο η το ξυλο γιατι λοιπον θα πρεπει να πληρωνω 80-100 ευρω στο στουντιο.

Ξερω πολλα αντρογυνα που κανουν αυτο αυτο το παιχνιδι στο φυσιολογικο προγραμμα χωρις κανενα φετιχισμο.

Οταν εμεις λοιπον γαμαμε την κοπελα απο πισω στον κωλο θα πρεπει δηλαδη να χτυπαμε ασχημα την κοπελα στο ξυλο.

Ετσι λοιπον οπως σε εμενα οπως επισης και σε αλλους συναγωνιστες που μας αρεσει παρα πολυ το πρωκτικο σεξ απο strapon οπως επισης σε αλλους που δυσκολα μπορουν να γαμησουν η εχουν προβλημα στυσης και δεν τους σηκονετε ευκολα το :bigdick: και χρειαζονται βοηθεια απο τον πρωκτο γιατι να πληρωνου ασκοπα και αδικα τα 80-100 ευρω στο αυταρχικο ππρογραμμα ( ξυλο , λαγνειες , φετιχισμο κλπ .)

Ελπιζω οι υπευθυνοι των στουντιων να δουν αυτο το θεμα και να λογικεψουν και αλλαξουν γνωμη και να βαλουν το παιχνιδι με το Strapon στο φυσιολογικο προγραμμα.

Για μενα πρεπει να πληρωνεται εχτρα.

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Εφ' όσων δεν αφορά τον δικό μου κώλο, δεν με πολυνοιάζει, αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε οτι αναφερόμαστε σε επαγγελματίες. Με αυτό το δεδομένο εκμεταλλεύονται το φετίχ του καθενός χρεώνοντας το σαν extra.
Με την ίδια λογική, θα πρέπει να προσφέρεται χωρίς extra και το πρωκτικό, το ελεύθερο στοματικό, το μαστίγιο, οι χειροπέδες, η ποδολαγνεία, η παρτούζα κλπ κλπ.
Όπως και να το κάνουμε είναι ιδιαιτερότητα, και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Ανοιγω αγαπητοι φιλοι μου  αυτο το θεμα σχετικα με το Strapon. Απο τη γνωριζω και απο τη εχω δει σε αρκετες ταινιες ( με λεσβιες  οπως επισης και με αντρογυνα ) κανανε ερωτα με strapon ( αλλαγη ρολων ) χωρις κανενα αυταρχικο προγραμμα , ξυλο η φετιχισμο και λαγνειες .
ωραιες ταινιες καθεσαι και βλεπεις  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
σωστος!!!ασε που θα σε προσεξει και θα εχει και αισθημα

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μια ερώτηση για μας τα αθωα αγορια:
Τι είναι στραπον?
:think:
Λαγουδάκη ξερεις?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom