Νέα

Κάνναβη, ένα φυτό με πολλά χαρίσματα αλλά απαγορευμένο και προπαγανδισμένο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 716
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Καποτε σε ενα απο τα πολλα βραδυα που δοκιμαζαμε τις αντοχες μας
γυρισε και ειπε ενας <<μαγγας>>
-Εγω ποτε δεν την ακουω ποτε,απλα οταν πινω πολυ νυσταζω και κοιμαμαι
Μετα απο λιγο κοιμηθηκε στην πολυθρονα και ξυπνησε 9 ωρες αργοτερα!!!!

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παρακολουθούμε μια συζήτηση τύπου "κι εγώ ξέρω να σας πώ αλλά δεν ξέρω τι να σας πώ"

Ας φωνάξουμε εναν μηχανικό αυτοκινήτων να μας πεί για την εμμηνόπαυση,έναν δικηγόρο για την αλλαγή εξάτμισης και την ωφέλεια της στα γκάζια,μια παρθένα να μας πεί για το θαύμα της γέννησης και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας.

επιγραμματικά αναφέρω οτι παραμένετε εκτός θέματος
και πάντα φιλικά

Επισκέπτης
για το καλαματιανο τι εχετε να πειτε?

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Ενω όταν πίνατε ξύδια δεν κοιμήθηκε καθόλου,έλυσε το αίνιγμα της σφίγγας,ανακάλυψε την θεωρία της σχετικότητας και δυό αυγά τουρκίας.

Excuse me 4 spamming  :headbang: :headbang:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Καποτε σε ενα απο τα πολλα βραδυα που δοκιμαζαμε τις αντοχες μας
γυρισε και ειπε ενας <<μαγγας>>
-Εγω ποτε δεν την ακουω ποτε,απλα οταν πινω πολυ νυσταζω και κοιμαμαι
εδω μαλον ταιριαζει σ αυτον τον <μαγκα> το
παν μετρον αριστον...!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Να κάνουμε δλδ τι?Μια εποικοδομητική συζήτηση για το πόσο 'καλό' και 'ευεργετικό' είναι το χασίς???

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Και κατι αλλο
Δεν σημαινει οτι οτι ειναι φυσικο ειναι και αθωο
Μανιταρια απο απλες παραισθησεις μεχρι και θανατο.Πολλοι εχουν τρελλαθει απο αυτα
Φυτα Κοκαινης Σε ντοκυμαντερ που εχω δει οι ανθρωποι που μασανε φυλλα αυτου του φυτου ειναι γαμησετα
Παπαρουνα
Μην κοροιδευομαστε με το ειναι φυσικο.
για αυτο ειπα προσωπικη καλλιεργεια και δηλωμενη.Οποιος ειναι χρηστης δεν σημαινει οτι ειναι εγκληματιας
ουτε και αλητης αλλα πρεπει να εχει τη γνωση και να παραδεχεται οτι ειναι χρηστης.Αν καποιος δεν παραδεχεται οτι ειναι χρηστης (κανοντας συστηματικη χρηση)τοτε πως θα το κοντρολλαρει.
Το πιστευω αυτο που λεω οτι μερικοι ανθρωποι το χρειαζονται για να αποβαλουν την ενταση ή καποιοι πολυ νευρικοι να ηρεμουν οταν χρειαζεται.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Και κατι αλλο
Δεν σημαινει οτι οτι ειναι φυσικο ειναι και αθωο
Μανιταρια απο απλες παραισθησεις μεχρι και θανατο.Πολλοι εχουν τρελλαθει απο αυτα
Φυτα Κοκαινης Σε ντοκυμαντερ που εχω δει οι ανθρωποι που μασανε φυλλα αυτου του φυτου ειναι γαμησετα
Παπαρουνα
Μην κοροιδευομαστε με το ειναι φυσικο.
για αυτο ειπα προσωπικη καλλιεργεια και δηλωμενη.Οποιος ειναι χρηστης δεν σημαινει οτι ειναι εγκληματιας
ουτε και αλητης αλλα πρεπει να εχει τη γνωση και να παραδεχεται οτι ειναι χρηστης.Αν καποιος δεν παραδεχεται οτι ειναι χρηστης (κανοντας συστηματικη χρηση)τοτε πως θα το κοντρολλαρει.
Το πιστευω αυτο που λεω οτι μερικοι ανθρωποι το χρειαζονται για να αποβαλουν την ενταση ή καποιοι πολυ νευρικοι να ηρεμουν οταν χρειαζεται.
εγω παντως επιμενω οτι υπαρχουν χιλιαδες  τροποι για να χαλαρωσεις και να διωξεις το αγχος..!! το κοντρολαρισμα που λες χανεται πολλες φορες..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δηλαδή εγώ που καπνίζω κανονικό τσιγάρο,πίνω μόνο 1-2 ποτά όταν βγαίνω,δεν καπνίζω χασίς,δεν παίρνω ναρκωτικά ή χάπια και ασχολούμαι μόνο με τις όμορφες γυναίκες :dancing: :dancing: :dancing: είμαι...οπισθοδρομικός??? :headbang: :headbang: :headbang:Κοίτα να δείς.....Απλά ρε παίδες,η διασκέδαση που κάνει ο καθένας είναι προσωπικό του θέμα...γιατί απλά έτσι γουστάρει....όποιος καπνίζει χασίς,παίρνει ναρκωτικά ή χάπια,πίνει σαν τρελλός απλά έχει κάνει την επιλογή του...και δέχεται τα αποτελέσματα...όπως και εγώ που καπνίζω κανονικό τσιγάρο...ξέρω πώς κάνει κακό....αλλά το καπνίζω...άρα αναλαμβάνω την ευθύνη για τον εαυτό μου.

lordbyron

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Φιλε μου(αν μου επιτρεπεις)FIASCO δειχνεις να εισαι ο μονος που κατεχει το θεμα καλιτερα απο πολλους συναγονιστες..Ειμαι 49 πινω απο τα 18 και ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε.Και στην δουλεια μου στην ωρα μου,και στα γαμισια μου σωστος. Στα διαστηματα που εμεινα νηστικος και πολλες φορες ηταν μεγαλα ,κανενα προβλημα..
Ο καθε ξενερωτος διαβαζει 5 μαλακιες που εχει γραψει καποιος αλλος (ξενε) και τα ειδε ολα και τα ξερει σε τετοιο βαθμο που δεινει και συμβουλες.Τι να πω??
Boom Siba!!! :headbang: :huh: :idiot: :jerking: :jerking: :jerking:

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
εγω παντως επιμενω οτι υπαρχουν χιλιαδες  τροποι για να χαλαρωσεις και να διωξεις το αγχος..!! το κοντρολαρισμα που λες χανεται πολλες φορες..
Ο καθενας κανει τις επιλογες του δοκιμαζοντας και κρινοντας απο τον εαυτο του.
Αρκει ομως να μην ενοχλει τους γυρω του και να ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις του.
Προσωπικα γνωριζω 3 ανθρωπους που το χρειαζονται.
Ο ενας 30 ετων με πολυ υπευθυνη θεση σε πολυεθνικη πολυ μεγαλη εταιρια και η πορεια του την τελευταια 3ετια ειναι πολυ ανοδικη.
Ο αλλος 45 ετων που κανει χρηση 25ετιας και ειναι αψογος στους παντες και στα 2 του παιδια χωρις να τους εχει δωσει κανενα δικαιωμα τα τελευταια 10 χρονια που των γνωριζω.
Και ο τριτος τον ηξερα πριν αρχισει να κανει χρηση και καθε εβδομαδα παιζαμε ξυλο γιατι καποιος τον στροβακοιταζε.Απο τοτε που ξεκινησε την χρηση εγινα αλλος ανθρωπος.
Αλλα εχω γνωρισει και δεκαδες ατομα τα οποια τους χαλαει και επιμενουν!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Δηλαδή εγώ που καπνίζω κανονικό τσιγάρο,πίνω μόνο 1-2 ποτά όταν βγαίνω,δεν καπνίζω χασίς,δεν παίρνω ναρκωτικά ή χάπια και ασχολούμαι μόνο με τις όμορφες γυναίκες :dancing: :dancing: :dancing: είμαι...οπισθοδρομικός??? :headbang: :headbang: :headbang:Κοίτα να δείς.....Απλά ρε παίδες,η διασκέδαση που κάνει ο καθένας είναι προσωπικό του θέμα...γιατί απλά έτσι γουστάρει....όποιος καπνίζει χασίς,παίρνει ναρκωτικά ή χάπια,πίνει σαν τρελλός απλά έχει κάνει την επιλογή του...και δέχεται τα αποτελέσματα...όπως και εγώ που καπνίζω κανονικό τσιγάρο...ξέρω πώς κάνει κακό....αλλά το καπνίζω...άρα αναλαμβάνω την ευθύνη για τον εαυτό μου.
ναι μπορει για καποιους να ακουγεσαι και οπισθοδρομικος..!!το οτι εσυ ξερεις τις συνεπειες του τσιγαρου και παρολα αυτα το καπνιζεις αυτο ειναι αλλο θεμα και μπραβο σου γιατι ξερεις τις συνεπειες..!! ποσοι ειναι αυτοι που εχουνε ξεκινισει το τσιγαρο και μετα το χασις γιατι καπως ετσι παει (δεν εχω συναντησει πολλους αντικαπνιστες να κανουν μαυρο) και ξερεουν τις βλαβερες συνεπειες..???
ελαχιστοι
ολοι στην πορεια ενημερωνονται..!!

lordbyron

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Και ομως Thanos κανεις μεγαλο λαθος..Εγω ειμαι αντικαπνιστης οπως και σχεδον οι φιλοι μου.Ολοι και ενοω ολοι οι φιλοι μου πινουμε τα πιπακια μας..Πολλοι δε απο αυτους ειναι αθλητες διεθνεις,παρακαλω.
Μην με ρωτησετε για τα ντοπινγκ κοντρολ..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τι να σου πω φιλε μου μπορει να εχω και αδικο..!!δεν ειμαι ξερολας ουτε το παιζω..!!!

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Χθες πέρασα απο το Φεστιβαλ αποποινικοποιησης στη Πανεπιστημιούπολη ......Legalize it...μιας και μένω αρκετά κοντά. Εκανα περίπου 20 λεπτά να παρκάρω.... και μπήκα μέσα και είδα χιλιάδες κόσμο......Ειλικρινά δεν μπόρεσα να υπολογίσω πόσες χιλιάδες κόσμος ήταν στο φεστιβαλ !!!

Απο τελειωμένους μέχρι μεγάλους σε ηλικία κυριλέ ανθρώπους....

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Οπως ολα τα "γουστα",π.χ. ποτο ,αμαξι , γκομενα,τσαρκες,ταξιδια,κτλπ-κτλπ,(και εξαιρω απο ολα αυτά τους πιτσιρικάδες,που πεφτουνε με τα μουτρα,για την ¨μουρη" του θεματος),πιστευω πως και το καπνισμα χασις,ειναι προσωπικη πιλογη του καθενος.Δεν θα θίξω εαν ειναι καλο η κακο,κτλπ-κτλπ,απλως πιστευω πως αν κάποιος αποφασισει να κανει κατι,συμπεριλαμβανωμενων και ολων των παραπανω,ωφειλει να το κανει σωστα,με μετρο,για παρτη και προσωπικη του ευχαριστηση κυριως και χωρίς να ενοχλει κανεναν,και με τον καλυτερο τροπο.Δηλαδη,το καλυτερο μουνι,το καλυτερο "μαγαζι",κτλπ-κτλπ,κατα συνέπεια και το καλυτερο μαυρο,κ.ο.κ.
χωρις παρεξηγηση

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ακούστε -διαβάστε μαλλον

Προκαλέι απο την 1η κι ολασ χρήση ΘΑΝΑΤΟ εγκεφαλικών κυττάρων πολύ μεγαλύτερο απο αυτον που προκαλεί το αλκοολ.
2ον ζημιά στα νεφρά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom