Νέα

Κάνναβη, ένα φυτό με πολλά χαρίσματα αλλά απαγορευμένο και προπαγανδισμένο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 716
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συγνωμη φιλοι, αλλα εδω γραφονται πολλες ανακριβιες. Καπνιζω "χορτο" απο τα 17 και ειμαι 40 χρονων. Τα τελέυταια 15 χρονια σε καθημερινη βαση. Ξερω ανθρωπους πολυ μεγαλυτερους μου στο χωριο που την πινουν για περισοτερα απο μενα χρονια. Ταυτοχρονα πινω -με μετρο- κρασακι δικιας μου παραγωγης. Σπανια γινομε λιωμα. Δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα ουτε με τη δουλεια μου, ουτε με το sex αλλα ουτε με τον περιγυρο μου, αλλωστε στο χωριο οι περισοτεροι "την πινουν". Αν δεν εχω 1 - 2 μερες να πιω, δεν χαλασε κι κοσμος. Εχω δει ομως και ατομα τα οποια ειναι κολημενα με το χορτο. Η εξαρτηση απο τη φουντα ειναι ψυχολογικη και μονο. Πιστευω ειναι θεμα χαρακτηρα αν θα κολησει καποιος. Αυτοι που κολανε, ειναι αυτοι που θα κολαγαν ή με το αλκοολ, ή με τον τζογο (δεν βλεπετε καθημερινα στα Προπατζιδικα ατομα να παιζουν ολοι μερα ΚΙΝΟ και να χανουν λεφτα?) ή και με τις πουτανες ακομα. Εχω δοκιμασει επισης σχεδον ολων των ειδων τα ναρκωτικα, αλλα δεν κολησα, ηταν απλα θεμα εμπειριας και νεανικης μαγκιας. Αν απο κατι θελω να απεξαρτηθω ειναι απο τα 30 περιπου τσιγαρα camel που καπνιζω καθημερινα. Αυτα πιστευω μου διμιουργουν μεγαλυτερο προβλημα απο τη φουντα και το κρασακι.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Paralimnios πες τα πες τα  :grin:

Πόσοι είναι οι θάνατοι απο το τσιγάρο αντι-χασικληδες? Απο την φούντα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ!  :birdman:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Συγνωμη φιλοι, αλλα εδω γραφονται πολλες ανακριβιες. Καπνιζω "χορτο" απο τα 17 και ειμαι 40 χρονων. Τα τελέυταια 15 χρονια σε καθημερινη βαση. Ξερω ανθρωπους πολυ μεγαλυτερους μου στο χωριο που την πινουν για περισοτερα απο μενα χρονια. Ταυτοχρονα πινω -με μετρο- κρασακι δικιας μου παραγωγης. Σπανια γινομε λιωμα. Δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα ουτε με τη δουλεια μου, ουτε με το sex αλλα ουτε με τον περιγυρο μου, αλλωστε στο χωριο οι περισοτεροι "την πινουν". Αν δεν εχω 1 - 2 μερες να πιω, δεν χαλασε κι κοσμος. Εχω δει ομως και ατομα τα οποια ειναι κολημενα με το χορτο. Η εξαρτηση απο τη φουντα ειναι ψυχολογικη και μονο. Πιστευω ειναι θεμα χαρακτηρα αν θα κολησει καποιος. Αυτοι που κολανε, ειναι αυτοι που θα κολαγαν ή με το αλκοολ, ή με τον τζογο (δεν βλεπετε καθημερινα στα Προπατζιδικα ατομα να παιζουν ολοι μερα ΚΙΝΟ και να χανουν λεφτα?) ή και με τις πουτανες ακομα. Εχω δοκιμασει επισης σχεδον ολων των ειδων τα ναρκωτικα, αλλα δεν κολησα, ηταν απλα θεμα εμπειριας και νεανικης μαγκιας. Αν απο κατι θελω να απεξαρτηθω ειναι απο τα 30 περιπου τσιγαρα camel που καπνιζω καθημερινα. Αυτα πιστευω μου διμιουργουν μεγαλυτερο προβλημα απο τη φουντα και το κρασακι.
Αλήθεια ? Και εγώ ξέρω έναν 45 στην Νίκαια που από το πολύ χόρτο είναι σαν φυτό ...Τι έχεις να πεις ??

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Καθώς επίσης και κάποιους φίλους μου 17 χρονών και τους βλέπεις κοιτάζουν λες και είναι χαμένοι..

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Εγώ ξέρω νεαρές ρωσσίδες (βλέπε Silvia Saint) που πληρώνουνε 500€ ανα γαμήσι. Τι έχετε να πείτε?

υγ sorry αν φαίνεται ειρωνικό το ύφος μου ρε συ αλλα δεν γίνοντε αυτά που λες με την φούντα παρα μόνο με την πρέζα. Ποτέ δεν ξέρεις τι πέρνει ο καθένας. Και στον ΟΚΑΝΑ να πας να τα πείς αυτά θα σου πούνε οτι δεν υπάρχουν καν.

Ότι παθένεις με την φούντα είναι προσωρινό με διάρκεια 1 ώρας ώς 8 maximum.

Επισκέπτης
Αλήθεια ? Και εγώ ξέρω έναν 45 στην Νίκαια που από το πολύ χόρτο είναι σαν φυτό ...Τι έχεις να πεις ??
οτι εχετε πληρη διασταση αποψεων & ως εκ τουτου η κουβεντα δεν οδηγειται ΠΟΥΘΕΝΑ..ο καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει οτι του καυλωνει & να πρατει αναλογως..

Επισκέπτης

Την απαντηση θα τη βρεις σε αυτα που εγραψα πιο πανω.
Και ο γειτονας μου οταν πινει πολυ αλκοολ και γινεται λιωμα πλακωνει τη γυναικα του στο ξυλο. Εχεις να πεις κατι για αυτο ?

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
γιατι τσακωνεστε ρε παιδια ...εχω ενα φιλο που δουλευει σε ογκολογικο νοσοκομειο ...στη γενια των 30+ οταν θα φτασουν στα 50 ο 1 στους 4 (και αυτη ειναι η πιο αισιοδοξη αποψη) θα προσβαλετε απο καρκινο μονο και μονο απο την ακτινοβολια των κινητων τηλεφωνων... και σεις λετε για το χορτο ....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
οτι εχετε πληρη διασταση αποψεων & ως εκ τουτου η κουβεντα δεν οδηγειται ΠΟΥΘΕΝΑ..ο καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει οτι του καυλωνει & να πρατει αναλογως..
Pleausuregiver εσένα ποιά είναι η γνώμη σου πάνω στο θέμα..???

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
γιατι τσακωνεστε ρε παιδια ...εχω ενα φιλο που δουλευει σε ογκολογικο νοσοκομειο ...στη γενια των 30+ οταν θα φτασουν στα 50 ο 1 στους 4 (και αυτη ειναι η πιο αισιοδοξη αποψη) θα προσβαλετε απο καρκινο μονο και μονο απο την ακτινοβολια των κινητων τηλεφωνων... και σεις λετε για το χορτο ....
Με αυτήν την προοπτική ή να αυτοκτονήσουμε από τώρα ή να κλειστούμε ξανά στις σπηλιές...

pontik

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ωχ δεν καταλαβαίνεις καθόλου τι λέει ??? Είναι εθιστικό στο να αυξάνεις τις δόσεις για να πετύχεις τις ίδιες μαστούρες.Μετά από ένα διάστημα όταν έχεις πιεί πολλά τσιγάρα δεν θα φτιάχνεσαι τό ίδιο και έτσι θα διπλασιάζεις τις δόσεις.Αντί ένα τρίφυλλο π.χ. θα πίνεις 2 ή 3 ... Τόσο δύσκολο να το καταλάβεις???Και μετά από αυτό όταν πλέον ο οργανισμός σου θα έχει αποκτήσει μια Χ ανοσία δεν θα κάνεις μισό κιλό χόρτο για να φτιαχτείς αλλά ίσως πιέις κάτι άλλο μικρότερης ποσότητας αλλά δυνατότερης μαστούρας... Έλεος δηλαδή... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

εδώ είναι το λάθος στη φούντα δεν χρειάζεται να αυξάνεις την ποσότητα .
Μπορώ να σου πω ότι οι έμπυροι  φτιάχνονται με λιγότερο από οσο οι άπειροι 

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
εδώ είναι το λάθος στη φούντα δεν χρειάζεται να αυξάνεις την ποσότητα .
Μπορώ να σου πω ότι οι έμπυροι  φτιάχνονται με λιγότερο από οσο οι άπειροι 
Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε..Οι <<έμπειροι>> όπως λες εσύ θέλουν πολύ περισσότερο για να φτιαχτούν γιατί παθαίνουν ανοσία....

Επισκέπτης
Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε..Οι <<έμπειροι>> όπως λες εσύ θέλουν πολύ περισσότερο για να φτιαχτούν γιατί παθαίνουν ανοσία....
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ξεκολλλλλαααααααααα λεμεεεεεεεεεεεεε..δεν προκειται να τους πεισεις,ουτε & να πειστεις..ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ..ποιο το νοημα της συζητησης απο την στιγμη που πιστευετε εκ διαμετρου αντιθετα πραγματα???

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Γνωρίζατε ότι 3500 φυλακισμένοι είναι ΜΗ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ χρήστες ουσιών??

* 3.500 άνθρωποι συνωστίζονται στη φυλακή για αδικήματα σχετικά με ναρκωτικά συγκροτώντας το 40% του πληθυσμού των φυλακισμένων. Υπολογίζεται ότι από τις φυλακές κατάσχονται κάθε τριετία 3,5 έως 5 κιλά ναρκωτικών.

Μία μόνο ματιά στην ειδησεογραφία των τελευταίων μηνών καταδεικνύει με τον πιο τραγικό τρόπο τον ανθρωποβόρο παραλογισμό ενός ακήρυχτου πολέμου: Τον Ιούνιο καίγεται ζωντανός στο κελί του 35χρονος που είχε συλληφθεί για δέκα γραμμάρια χασίς.

απο

ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Γνωρίζατε ότι 3500 φυλακισμένοι είναι ΜΗ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ χρήστες ουσιών??

* 3.500 άνθρωποι συνωστίζονται στη φυλακή για αδικήματα σχετικά με ναρκωτικά συγκροτώντας το 40% του πληθυσμού των φυλακισμένων. Υπολογίζεται ότι από τις φυλακές κατάσχονται κάθε τριετία 3,5 έως 5 κιλά ναρκωτικών.

Μία μόνο ματιά στην ειδησεογραφία των τελευταίων μηνών καταδεικνύει με τον πιο τραγικό τρόπο τον ανθρωποβόρο παραλογισμό ενός ακήρυχτου πολέμου: Τον Ιούνιο καίγεται ζωντανός στο κελί του 35χρονος που είχε συλληφθεί για δέκα γραμμάρια χασίς.

απο

ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

Ναι επίσης γνωρίζω καλά για την διακίνηση ναρκωτικών που γίνεται μέσα στις φυλακές.... ;)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
καλά το θέμα έχει ξαναπαίξει εδώ μέσα, και πάντα η ίδια μιζέρια από αδαής και υπερμαχους καταστολής και ψυχαναγκασμού, από κολλημένους και ξεκολλημένους. Αλλά ας είναι. Προσθέτω ενδιαφέρουσες όψεις και στοιχεία για προβληματισμό.

Νόμιμα ναρκωτικά αλκοχολ και νικοτινοχολ (με περίσσεια πίσσας εκτός κι αν κάνεις ναργιλέ που δε βολεύει στο αυτοκίνητο), έτσι και με τα παράνομα και μην ξεχνάτε ή παραγράφετε όλα τα φάρμακα (ΦαρμΆκια)των πολυεθνικών...η ανάγκη για υπέρβαση από την πεζή και άχρωμη πραγματικότητα σε άλλη κατάσταση είναι δεδομένη. Ο καθένας διαλέγει τον τρόπο του, άλλος με διαλογισμό, άλλος λερώνοντας και ξαναπλένοντας τα πιάτα, άλλος με την τηλεόραση παναθεμάτη τη γαμιόλα.

Παραθέτω τα εξής:

Η κάνναβη δεν είναι μόνο για κάπνισμα. Ίσως με ανάλογη ρυθμιστική πολιτική διάταξη τα Ζωνιανα να μπορούσαν να παράγουν πλούτο με νόμιμα μέσα. Πως; Έτσι: Διαβάστε και θα καταλάβετε τι παίζει
Συμφωνώ με όλους τους παραπάνω που υποστηρίξανε τον ψυχικό εθισμό λόγω αδυναμίας παθών και ποιος ξέρει τί άλλων μιασμάτων κουβαλάνε οι επιρρεπείς. Συμφωνώ ότι κι αν δεν ήτο φούντα θα ήταν πρέζα, πουτάνες, Ιντερνετ, τζόγος, κλειτορίδα, πούτσα κοκ

Ενδιαφέρουσα η άποψη η καλλιτεχνική με τις γνωστές πορνοστάρ που όλοι έχουμε θαυμάσει και όλοι τον έχουμε παίξει γενναιόδωρα εδώ:

κι εδώ για όποιον θέλει να αγοράσει το βιβλίον:

Έχω γνωρίσει πολύ μα πάρα πολύ κόσμο που την πίνει. Άλλοι είναι κολλημένοι γιατί ο χαρακτήρας τους είναι τέτοιος που γαντζώνονται σε οτιδήποτε τους αποσπά τη σκέψη από τη μαυρίλα. Άλλοι έχουν δουλειές που απαιτούν όχι μόνο παρουσία σε συγκεκριμένο ωράριο, αλλά πλήρη συγκέντρωση και δημιουργηκότητα, Δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα από χρόνια μετρημένη χρήση.
Αυτοί που αντιμετωπίζουν πρόβλημα είναι οι άμετροι, αυτοί που καρκινιάζουν στο τέλος λόγω ανεξέλεγκτης συμπεριφοράς. Αλλά αυτό είναι χαρακτηριστικό που τους διακατέχει σε όλες τους τις πράξεις/ σκέψεις. Γίνονται οι καλλίτεροι πελάτες ψυχιάτρων ψυχολόγων παπάδων και λοιπά.

Στην Ιταλία στη βουλή πέρυσι κάνανε δειγματολειπτικό έλεγχο σε 50 πολιτικούς κοινοβουλίου () οι οποίοι βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση προ 36 ωρών κοκας και χαςςς. Αν κάνουν τό ίδιο στη δική μας βουλή και ίσως στον Αλογομούρη με το σκουφί του μάλλον θα βγει αποτέλεσμα για LSD, ή μη μου πείτε ότι η Βάσω Παπα*ρεου δεν μοιάζει με τον Διονυσίου (ΛΙΒΑΔΙΑ) σε τεκέ;

Ελπίζω να διασκεδάσατε και να προβληματιστήκατε με τα παραπάνω. Όλη η ζωή ένα δίπολο, ένα που εξέχει κι ένα που θυληκώνει, τίποτα δεν ξεφεύγει από το δυαδισμό ούτε και οι απόψεις μας για τη φούντα και τους χρήστες της.

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
Με αυτήν την προοπτική ή να αυτοκτονήσουμε από τώρα ή να κλειστούμε ξανά στις σπηλιές...

χαχα δεν ειπα κατι τετοιο ...απλα διααβαζω σε ολο το ποστ για τις επιπτωσεις και τις βρισκω μηδαμινες μπροστα σε αλλες καθημερινες επιβλαβεις συνηθειες που εχουμε ολοι μας και που οι νομοι τις αγορας δεν θελουν να μας τις παρουσιασουν... στην ολλανδια οπου ειναι στα επιχειρισιακα κρατικα πλανα το ολο θεμα δεν υπαρχει κανενα προβλημα εδω απο την στιγμη που δεν τα παιρνει ευθεως το κρατος καταπολεματε ...προσωπικα πιστευω οτι ενα τσιγαρο βλαπτει και καιει λιγοτερα εγκεφαλικα κυτταρα απο μια ωρα ομολιας με τη γκομενα στο κινητο...

Επισκέπτης
καλά το θέμα έχει ξαναπαίξει εδώ μέσα, και πάντα η ίδια μιζέρια από αδαής και υπερμαχους καταστολής και ψυχαναγκασμού, από κολλημένους και ξεκολλημένους. Αλλά ας είναι. Προσθέτω ενδιαφέρουσες όψεις και στοιχεία για προβληματισμό.
τα ειπες ολα..respect απο εμενα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom