Νέα

Κάνναβη, ένα φυτό με πολλά χαρίσματα αλλά απαγορευμένο και προπαγανδισμένο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 716
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Μαγκες μακρια εχει πολλα ωραια πραγματα η ζωη που μας φτιαχνουν!!!

pontik

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θα προσπαθήσω κι εγώ με την σειρά μου να σας μπερδέψω λίγο ακόμα επί του θέματος που αν δεν με απατά η μνήμη μου(χρόνια χρήση βλέπετε) ήταν η ινδική κάνναβη.Θα μπορούσα να σας παραπέμψω στο βιβλίο του Γιώργου Καράμπελα "Το ιερό χόρτο" όπου και μετά απο 500 διαβασμένες σελίδες θα καταλήγατε σε κάτι πιο συγκεκριμένο.
Ειμαι μια βδομάδα πρίν κλείσω τα 35 μου και είμαι συστηματικός "χρήστης" ινδικής κάνναβης απο τα 23 μου.Ε και? Κι ολοι εσείς είστε συστηματικοί χρήστες κάποιας άλλης ουσίας και βγαίνετε να μιλήσετε για κάτι που απλά το μυρίσατε κάποια στιγμή στον δρόμο και ίσως σκεφτήκατε "αλήτες θα μένουν εδώ κοντά".
Αντε και κάποιοι άλλοι που έτυχε ένα βράδυ στις διακοπές στο χ νησί να το θεωρήσουν κάτι σαν extreme sport και αντί να πηδήξουν απο κάποια γέφυρα, ήπιαν ένα μπάφο και "γουάου!!!ήταν υπέροχα, αλλά την άλλη μέρα ήμουν σκατά".
Λάθος.
Σκατά ήσουν κι απο πρίν κι αυτά τα σκατά βρήκες στο κατώφλι σου την επόμενη μέρα.
Μην μπερδεύετε κατ'αρχήν τα τραίνα με τα πορτοκάλια.Δεν είναι το ίδιο πράγμα η κάνναβις,η κοκαινη,η πρεζα και ουτω καθεξής.Αλλωστε ο όρος ναρκωτικό μπορεί να αποδοθεί κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά.
Εδώ μιλάμε για κάτι που μας το δίνει η φύση και μάλιστα όχι μόνο σαν ευφορικό ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το αλλά ας θυμηθούμε και τις άλλες χρήσεις της κάνναβης (σχοινί,υφάσματα,λάδι,ιατρική).
Ξέρετε κάποιο άλλο ναρκωτικό που να γίνεται μπλουζάκι?
Αν ναι ευχαρίστως το φοράω...
Ξέρετε κάποιο άλλο ναρκωτικο που να γίνεται σχοινί?
Αν ναι κάθομαι να με δέσετε...

Διάβασα προσεκτικά το thread και συμφωνώ με το παληκάρι που ισχυρίζεται οτι οι χρήστες κάνναβης είναι η ιδανική δεξαμενή πελατών για πιο σκληρά ναρκωτικά.Υπήρξαν φορές που ένοιωσα να κολυμπάω σ αυτήν την δεξαμενή και κάποιες απ'αυτές τις φορές βγήκα για λίγο στις "ακτές" της δεξαμενής δοκιμάζοντας τις "παραλίες" της.

Απο κει και πέρα όμως όλα σχετίζονται με το περιβάλλον μας.Το χ ναρκωτικό δεν λειτουργεί μόνο του.Χρειάζεται κι εσένα χαρά μου...
Απο που προκύπτει ο τρόμος σας για την ινδική κάνναβη?
Απ τους θανάτους που προκαλεί?
Δεν είδα κανέναν να απαγορεύει η να προσπαθεί να έλεγξει την κατανάλωση αλκοολ που παρεπίπτοντως οδηγεί σε τραυματισμους και θανατους μέσα απ την οδήγηση,σε περιστατικά οικογενειακής βίας και γενικότερα σε συμπεριφορές αλλοπρόσαλλες -κάπου εδώ είδε ο τρελλός τον μεθυσμένο και φοβήθηκε-
Το τσιγάρο που απενοχοποίησε την ζημιά που κάνει με μια πινακίδα που μας προειδοποιεί για αυτήν?
Ελεος πια με την υποκρισία αυτών που τους δείχνεις το δάσος και κοιτάνε το δέντρο.
Η κάνναβις για μένα είναι κάτι σαν μεγεθυντικός φακός που σε βοηθάει να δείς το μέσα σου.
Αν μέσα σου υπάρχει μια ισοροπία θα νοιώσεις ακόμα καλύτερα,μα αν είσαι σκατάς φίλε μου θα τα νοιώσεις τόσο έντονα μέχρι που θα τα μυρίσεις κιόλας.Καλά θα κάνεις να μην ξανακαπνίσεις πρώτα για το δικό σου καλό και στην συνέχεια στο σύνολο των χρηστών (καθώς τα ναρκωτικά ποτέ δεν είναι αρκετά,κι όποιος διαφωνεί ας σκεφτει τις πουτάνες και αν παραδεχτεί οτι δεν θα ήθελε κι άλλες τότε το συζητάμε).
Κάνω χρήση 12 χρόνια λοιπόν και μέσα απ αυτά τα χρόνια έμαθα πως να το χειρίζομαι (να το πίνω και να μην με πίνει δηλαδή) και μην πιστέψει κανείς οτι είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.
Εμαθα να βρίσκω το καλό όχι απαραίτητα συναναστρεφόμενος με "αλήτες και πρεζόνια" κι έτσι να διασφαλίζω την υγεία μου στον μεγαλύτερο βαθμό.
Σ'αυτά τα 12 χρόνια είμαι σίγουρος οτι έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος,έμαθα να σέβομαι και να δίνω χώρο στους ανθρώπους για να κινηθούν και στα πράγματα για να συμβούν,έμαθα να μην αγχώνομαι ακόμα κι όταν έτρωγα "πακέτο απ'το βέρι μου",έμαθα πολλά κι άλλα τόσα.
Δεν υπήρξε μια μέρα όλα αυτά τα χρόνια που να υπέκφυγα των υποχρεώσεων μου εξ αιτίας της χρήσης κάνναβης και αναφέρομαι σε όλων των ειδών τις υποχρεώσεις.
Δουλεύω καθημερινά 12 με 14 ώρες μιας και τρέχω την λειτουργία δύο καταστημάτων και πραγματικά αν δεν πιώ ένα τσιγάρο το βράδυ που γυρνάω στο σπίτι θα αργήσω πολύ να αποβάλλω την ένταση της ημέρας απο πάνω μου και μιας και όλοι ξέρουμε ότι ο χρόνος είναι χρήμα (ειδικά σε περιπτώσεις με cg)κι αν αργήσω να την αποβάλλω θα αργήσω να κοιμηθώ με συνέπεια να αργήσω να ξυπνήσω και όλοι θυμόμαστε τι πάθαινε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης όταν αργούσε να ξυπνήσει στο τραγούδακι απ την δεκαετία του '80.
Γι αυτό πίνω λοιπόν...
Για να βρίσκω πάρκινγκ το πρωϊ...
Πειράζω κανέναν?

Υ.Γ.Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους συναγωνιστές που δείχνουν οτι το κατέχουν το άθλημα...
Στην υγειά μας λοιπόν...
Ο Ελβις ζει...
:rockon:

Εξαλου μην παίρνεται ναρκωτικά

δεν φτάνουν για όλους  :2funny:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Αναγνωρίζω ότι δεν είχες καμιά κακή διάθεση..Αλλά επειδή το κείμενο σου προδιαθέτει...

Άλλωστε ο όρος ναρκωτικό μπορεί να αποδοθεί κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά.
Όταν μπορέσεις απέδωσε τον όρο ''κυριολεκτικά΄΄ και ΄΄ μεταφορικά ΄΄.
Εδώ μιλάμε για κάτι που μας το δίνει η φύση και μάλιστα όχι μόνο σαν ευφορικό ή όπως αλλιώς.
Υπαρχουν και πολλα αλλα ναρκωτικά που βασική τους πήγη ειναι κομμάτι της φύσης..Το ελαφρυντικό δεν βλέπω...
Ξέρετε κάποιο άλλο ναρκωτικό που να γίνεται μπλουζάκι?
Γιατι αυτο πρεπει να ειναι σημαντικο???
Ξέρετε κάποιο άλλο ναρκωτικο που να γίνεται σχοινί?
Επίσης αδιάφορο..Αντοχή να έχει...
Διάβασα προσεκτικά το thread και συμφωνώ με το παληκάρι που ισχυρίζεται οτι οι χρήστες κάνναβης είναι η ιδανική δεξαμενή πελατών για πιο σκληρά ναρκωτικά.Υπήρξαν φορές που ένοιωσα να κολυμπάω σ αυτήν την δεξαμενή και κάποιες απ'αυτές τις φορές βγήκα για λίγο στις "ακτές" της δεξαμενής δοκιμάζοντας τις "παραλίες" της.
Και? Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα???
Απο κει και πέρα όμως όλα σχετίζονται με το περιβάλλον μας.Το χ ναρκωτικό δεν λειτουργεί μόνο του.Χρειάζεται κι εσένα χαρά μου...
Ναι χαρα μου αλλά όταν ο έφηβος, πιτσιρικάς  έχει ανακαλύψει την ΄΄ευφορία ΄΄  , την ΄΄ηρεμία΄΄ και την γαμάτη φάση μέσα από την ινδική κάνναβη, ποιος θα τον πείσει ότι όλα τα υπόλοιπα κάνουν τζιζζζζζ (θα είσαι εσύ εκεί???) ?????
Από που προκύπτει ο τρόμος σας για την ινδική κάνναβη?
Απ τους θανάτους που προκαλεί?
Όχι...Βασικά τρόμο προκαλεί ότι αποτελεί τον προθάλαμο για τα άλλα. Μην απαντήσεις...Έχει απαντήσει για εσένα όλοι η επιστημονική κοινότητα.
Δεν είδα κανέναν να απαγορεύει η να προσπαθεί να έλεγξει την κατανάλωση αλκοολ που παρεπίπτοντως οδηγεί σε τραυματισμους και θανατους μέσα απ την οδήγηση,σε περιστατικά οικογενειακής βίας και γενικότερα σε συμπεριφορές αλλοπρόσαλλες -κάπου εδώ είδε ο τρελλός τον μεθυσμένο και φοβήθηκε-
Σε άλλο κόσμο ζεις?
Η κάνναβις για μένα είναι κάτι σαν μεγεθυντικός φακός που σε βοηθάει να δείς το μέσα σου.
Ασχολίαστο...
Αν μέσα σου υπάρχει μια ισοροπία θα νοιώσεις ακόμα καλύτερα,μα αν είσαι σκατάς φίλε μου θα τα νοιώσεις τόσο έντονα μέχρι που θα τα μυρίσεις κιόλας.Καλά θα κάνεις να μην ξανακαπνίσεις πρώτα για το δικό σου καλό και στην συνέχεια στο σύνολο των χρηστών (καθώς τα ναρκωτικά ποτέ δεν είναι αρκετά,κι όποιος διαφωνεί ας σκεφτει τις πουτάνες και αν παραδεχτεί οτι δεν θα ήθελε κι άλλες τότε το συζητάμε).
Μια βόλτα στην Ομόνοια ή Βάθης θα σε πείσει για το αντίθετο.
Σ'αυτά τα 12 χρόνια είμαι σίγουρος ότι έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος,έμαθα να σέβομαι και να δίνω χώρο στους ανθρώπους για να κινηθούν και στα πράγματα για να συμβούν,έμαθα να μην αγχώνομαι ακόμα κι όταν έτρωγα "πακέτο απ'το βέρι μου",έμαθα πολλά κι άλλα τόσα.
Με λίγα λόγια μέσα από 12 χρόνια χρήσης ουσίας, κατάφερες να γίνεις καλύτερος και να σέβεσαι τον χωροχρόνο των υπολοίπων.... Διαφορετικά πως θα ήταν τα πράγματα ???? :think: :think: :think:
Δεν υπήρξε μια μέρα όλα αυτά τα χρόνια που να υπέκφυγα των υποχρεώσεων μου εξ αιτίας της χρήσης κάνναβης και αναφέρομαι σε όλων των ειδών τις υποχρεώσεις.
Δουλεύω καθημερινά 12 με 14 ώρες μιας και τρέχω την λειτουργία δύο καταστημάτων και πραγματικά αν δεν πιώ ένα τσιγάρο το βράδυ που γυρνάω στο σπίτι θα αργήσω πολύ να αποβάλλω την ένταση της ημέρας απο πάνω μου και μιας και όλοι ξέρουμε ότι ο χρόνος είναι χρήμα (ειδικά σε περιπτώσεις με cg)κι αν αργήσω να την αποβάλλω θα αργήσω να κοιμηθώ με συνέπεια να αργήσω να ξυπνήσω και όλοι θυμόμαστε τι πάθαινε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης όταν αργούσε να ξυπνήσει στο τραγούδακι απ την δεκαετία του '80.
Εσύ μια χαρά ακούγεσαι...Υπάρχουν άλλες 5.000.000.000 που δεν έμειναν εκεί ούτε είχαν τον δικό σου αυτοέλεγχο...
Γι αυτό πίνω λοιπόν...
Για να βρίσκω πάρκινγκ το πρωϊ...
Πειράζω κανέναν?
Κανέναν..Φτάνει να μην εκθειάζεις (χώρις πρόθεση)πράγματα και καταστάσεις...Εσύ άρχισες στα 23 σου...Υπάρχουν αναγνώστες 15,16,17,18 ετών....

Επισκέπτης
Προκαλέι απο την 1η κι ολασ χρήση ΘΑΝΑΤΟ εγκεφαλικών κυττάρων πολύ μεγαλύτερο απο αυτον που προκαλεί το αλκοολ.

Ναι, όταν πίνεις καμιά 20αριά τσιγάρα την ημέρα (σαν να κάνεις πακέτο δηλαδή!), όχι με περιστασιακή χρήση.

2ον ζημιά στα νεφρά

Aυτό δεν το ήξερα καν!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ακούστε -διαβάστε μαλλον

Προκαλέι απο την 1η κι ολασ χρήση ΘΑΝΑΤΟ εγκεφαλικών κυττάρων πολύ μεγαλύτερο απο αυτον που προκαλεί το αλκοολ.
2ον ζημιά στα νεφρά

Δώσε αναφορές.

Πάντως οι αλκοολικοί θα πεθάνουν πολύ νωρίτερα από κίρρωση του ήπατος από ότι ένας μαστούρης.

Αυτό για τα νεφρά είναι φούμαρα. Μία περίπτωση υπάρχει στην βιβλιογραφία και εκεί ακόμη δεν μπορεί να αποδοθεί στην χρήση η αιτία:

Εμένα η κάνναβις δεν συμφωνεί με τον οργανισμό μου, δεν έχω όμως πρόβλημα με όποιον την χρησιμοποεί αρκεί να μην γίνεται επικίνδυνος για τους άλλους (να μην οδηγεί μαστουρωμένος).

Το να λέμε και να διαδίδουμε ανακρίβειες δεν καταπολεμά το φαινόμενο. Αντίθετα το μεγενθύνει.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ινδική Κάνναβη (μαριχουάνα-χασίς) 

Λεξιλόγιο "πιάτσας": χόρτο, γκρας, μαύρο/η, φούντα, λιβάνι, κ.ά.

Η κάνναβη είναι ένα θαμνώδες φυτό που διακρίνεται για τη μεγάλη του ικανότητα προσαρμογής σε διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες.

Η μαριχουάνα/χασίς επηρεάζει τη μνήμη, την κρίση και την αντίληψη.

Διάφορες μελέτες δείχνουν ότι η συστηματική και χρόνια χρήση επιδρά σε διάφορες εγκεφαλικές λειτουργίες. Δημιουργεί παρόμοιες μεταβολές με αυτές της χρήσης ηρωίνη, κοκαΐνης και οινοπνεύματος. Επίσης, διάφορες μελέτες δείχνουν ότι η χρήση μαριχουάνας/χασίς ίσως σχετίζεται με κάποια είδη καρκίνου και με διαταραχές στο αναπνευστικό, ανοσοποιητικό και γεννητικό σύστημα. Έχει αποδειχθεί πως κάποιος που κάνει 5 τσιγάρα μαριχουάνα/χασίς την εβδομάδα προσλαμβάνει τόσα καρκινογόνα χημικά συστατικά όσα κάποιος που καπνίζει 20 τσιγάρα καπνού την ημέρα. Μελέτες σε ζώα έχουν δείξει πως η χρήση της κάνναβης καταστρέφει κύτταρα και ιστούς που σχετίζονται με την άμυνα του οργανισμού απέναντι στις διάφορες ασθένειες.

Μπορείς να εξαρτηθείς από τη μαριχουάνα/χασίς;

Η εξάρτηση ξεκινάει όταν το άτομο αναζητά ενεργά την ουσία και τη χρησιμοποιεί συστηματικά. Η συστηματική χρήση χασίς μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη ανοχής, δηλαδή την ανάγκη για λήψη όλο και μεγαλύτερης ποσότητας από την ουσία για να αισθανθεί την επίδραση που ένιωθε προηγουμένως με μικρότερες ποσότητες. Έτσι είναι περισσότερο πιθανό να οδηγηθεί ο χρήστης κάνναβης και στη χρήση άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ορισμένοι αμφισβητούν σήμερα το κατά πόσο είναι βλαβερή η χρήση της μαριχουάνας και του χασίς. Ποιά είναι η αλήθεια;

Eίναι γεγονός ότι υπάρχει μια κίνηση αμφισβήτησης της επικινδυνότητας της κάνναβης (μαριχουάνα, χασίς). Μάλιστα αρκετοί υποστηρίζουν την υιοθέτηση αντιαπαγορευτικής πολιτικής απέναντι στην ουσία αυτή. Ένα από τα βασικά επιχειρήματα αυτής της τοποθέτησης είναι ότι το αλκοόλ, που είναι νόμιμη και κοινωνικά αποδεκτή ουσία, είναι πιο επικίνδυνο και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα στους χρήστες από ό,τι η κάνναβη. Η αντίληψη αυτή για την κάνναβη έχει διαδοθεί ευρέως στη νεολαία μέσω της άμεσης και έμμεσης διαφήμισης που γίνεται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με αποτέλεσμα τη σημαντική εξάπλωση της χρήσης της, όπως τεκμηριώνεται από τις πανελλήνιες έρευνες στη χώρα μας.

Η πραγματικότητα είναι ότι η μαριχουάνα και το χασίς είναι ψυχοτρόπες ουσίες που παράγονται από το φυτό της ινδικής κάνναβης και επιδρούν στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα. Από την πλευρά της φαρμακολογικής τοξικότητας η κάνναβη είναι πράγματι λιγότερο τοξική ουσία από το αλκοόλ. Το κριτήριο της τοξικότητας δεν είναι όμως το μόνο κριτήριο βάση του οποίου η χρήση μιας ουσίας κρίνεται ως επικίνδυνη. Πρόσφατα υπάρχει αυξανόμενος αριθμός  επιστημονικών μελετών που δείχνουν ότι η χρήση της κάνναβης δεν είναι ακίνδυνη, ιδιαίτερα σε άτομα εφηβικής ηλικίας.  Αντίθετα μπορεί να δημιουργήσει, κάτω από ορισμένες συνθήκες και σε ορισμένα άτομα, σοβαρά προβλήματα. Για το λόγο αυτό άλλωστε όλες οι χώρες που ακολουθούσαν μια πιο ανεκτική πολιτική στο θέμα της χρήσης της κάνναβης, συμπεριλαμβανομένης και της Ολλανδίας, αναθεωρούν την πολιτική τους. 

Ειδικές μελέτες δείχνουν ότι για ένα χρονικό διάστημα μιάμισης περίπου ώρας από τη λήψη της ουσίας παρατηρούνται σημαντικές επιπτώσεις στις λειτουργίες του ατόμου, όπως μείωση των αντανακλαστικών, διαταραχή στην αντίληψη του χρόνου, διαταραχή στην προσοχή και στη μνημονική λειτουργία. Aν και δεν υπάρχει σαφώς τεκμηριωμένη φυσική εξάρτηση από την ουσία, εντούτοις η χρήση της μαριχουάνας και του χασίς δημιουργεί ψυχολογική εξάρτηση, που σε πολλές περιπτώσεις οδηγεί σε μια σχεδόν καταναγκαστικά επαναλαμβανόμενη συχνή χρήση. Αυτή με τη σειρά της οδηγεί το άτομο σε κατάσταση μειωμένης δραστηριότητας και κινήτρων για την επιδίωξη στόχων. Από την κλινική πείρα έχει φανεί ότι σε νεαρά άτομα με ιδιοσυστασιακή προδιάθεση στην ψυχική διαταραχή, η χρήση της κάνναβης μπορεί να αποτελέσει εκλυτικό παράγοντα στην εκδήλωση ψυχωσικών επεισοδίων, καθώς και αυξημένο κίνδυνο υποτροπής της ψυχικής διαταραχής μετά την αποδρομή του επεισοδίου. Τέλος, η χρήση της κάνναβης φέρνει το νέο άτομο σε ευκολότερη επαφή και με άλλες παράνομες ουσίες, αυξάνοντας την πιθανότητα εμπλοκής με αυτές.

Σε καμία αναπτυγμένη χώρα δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία η ελεύθερη χρήση της κάνναβης. Σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες προβλέπεται νομικά η διαφοροποίηση της ποινής, αναλόγως της ποσότητας, καθώς και της χρήσης από το ίδιο το άτομο ή όχι. Σε ελάχιστες χώρες δεν διώκεται ποινικά η υπό σαφείς και καθορισμένους όρους χρήση της κάνναβης, όπως σε συγκεκριμένους χώρους, έως συγκεκριμένη ποσότητα κ.λπ.

Πηγή:ΟΚΑΝΑ

Υ.Γ. Ακούστε και την γνώμη μου που πέρασα από αυτό το λούκι πριν έναν χρόνο περίπου.Ξεκινήσαμε με την παρέα να ψαχνόμαστε και αρχίσαμε να κάνουμε χρήση κάνναβης.Ενώ αρχικά πήραμε μια χ ποσότητα που θα μπορούσαμε 4 άτομα να την κάνουμε σε πολύ καιρό (άλλωστε έτσι είχαμε συμφωνήσει) αυτό δεν έγινε ποτέ διότι όσο το είχαμε στα χέρια μας τόσο το σκεφτόμασταν.Και έτσι αντί που και που , όπως είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε το κάναμε σχεδόν κάθε μέρα μέχρι να τελειώσει.(1ο ηθικό δίδαγμα:Σε τραβάει να το κάνεις συνέχεια) Όποιοι μάθανε ότι κάνω χρήση (δηλαδή κάποιοι πολύ γνωστοί μου) μου λέγανε έλα ρε χαζός είσαι σταμάτησέ το και τέτοια.Και εγώ απαντούσα έλα μωρέ σιγά για την πλάκα μας το κάνουμε όποτε θέλω μπορώ να το σταματήσω και τέτοια.Κάτι παίχτηκε τέλος πάντων και εγώ και ένας άλλος απο τους 4 σταματήσαμε να το κάνουμε αναγκαστηκά(Όποιοι θέλουν να μάθουν γιατί ας ρωτήσουνε με πμ).Οι άλλοι 2 της παρέας συνεχίζουν.Εγώ που πέρασε ένας χρόνος σχεδόν που δεν ξανά έκανα από τότε στο διάστημα αυτό ήθελα να κάνω πάλι και τότε κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι να το κόψεις τελικά. (2ο ηθικό δίδαγμα: Όλοι οι χρήστες της συγκεκριμένης ουσίας που λένε όποτε θέλω το κόβω λένε ψέμματα και βάση προσωπικών εμπειριών είναι αρκετά δύσκολο γιατί θες να ξανά κάνεις)Τώρα που το βλέπω από την απέξω το θέμα και λέω στους φίλους σταματήστε να κάνετε δεν θα μπορείτε μετά να σταματήσετε με τίποτα αυτοί απαντάνε το ίδιο που απαντούσα και εγώ όταν έκανα δηλαδή ότι όποτε θέλουν μπορούν να το κόψουν κτλ.Επίσης ακόμα και τώρα θέλω ορισμένες φορές να κάνω έτσι για την παρέα και έτσι καταλαβαίνω ότι το πράγμα σε τραβάει και δεν σ'αφήνει ήσυχο.Τέλος , να προσθέσω ότι κατά την διάρκεια που έκανα αυτό το πράγμα καθότι ήμουν και σε σημαντική χρονιά για το σχολείο είχα χάσει και παρατήσει όλα τα ενδιαφέροντα μου και τα καθήκοντα μου και είχα αποπροσανατολιστεί εντελώς. (3ο ηθικό δίδαγμα: Οι χρήστες χάνουν τα ενδιαφέροντα τους , τους στόχους τους , τα όνειρα τους και τα ιδανικά τους)Αυτά από μένα που πέρασα αυτό το λούκι.

Συμβουλή:

Και μην σας παρασύρουν αυτοί που κάνουν και σας λένε έλα μωρέ 1 τσιγαράκι για την φάση.Το ένα φέρνει 2 και το δεύτερο 3 και πάει λέγοντας.Μακρυά από τα ναρκωτικά.Μην είστε οι βλάκες εσείς που σας εκμεταλλεύονται οι ανώτεροι πιστεύοντας & ευελπιστώντας ότι αυτόι που κάνουν χασίς θα συνεχίσουν στα σκληρότερα.Γιατί αυτό θέλει κάθε έμπορος.Από το χασίς δεν βγάζουν τίποτα.Η πρέζα και οι άλλες μαλακίες έχουν τα πολλά λεφτά.Σκεφτείτε καλά αυτά που έγραψα και ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ....

Ευχαριστώ για την προσοχή σας!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Ρε μάγκες, γι' αυτό το έχω κάψει τελικά;

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Σε αυτό το θέμα έχω διαβάσει ένα κάρο αηδείες και ανακρίβειες  :2funny:

άλλοι λένε την φούντα χασίσι
άλλο την παρουσιάζουνε ίδια με την πρέζα

και το καλύτερο?

Ακούστε -διαβάστε μαλλον

2ον ζημιά στα νεφρά

:2funny:

Διάβασε:

Η πρώτη διατύπωση - η μαριχουάνα σκοτώνει τα εγκεφαλικά κύτταρα - βασίζεται σε μια έρευνα που έγινε κατά την διάρκεια της δεύτερης Reefer Madness.Μια "μελέτη" προσπάθησε να δείξει ότι το κάπνισμα μαριχουάνας κατέστρεψε εγκεφαλικές δομές στις μαϊμούδες.Η μελέτη ήταν αρκετά ελειπής και ασκήθηκε έντονη κριτική από ένα ιατρικό περιοδικό.Της ίδιας εποχής ήταν και μια μελέτη με ινδικά χοιρίδια, όπου δεν ανάπνεαν καθόλου αέρα, μονάχα καπνό από φλεγόμενη κάνναβη.Η έλλειψη οξυγόνου και η καθολική παρουσία οξειδίων του άνθρακα, σκότωσαν τα καημένα τα ποντίκια...Μελέτες που έγιναν αργότερα απέτυχαν να δείξουν οποιαδήποτε εγκεφαλική ζημιά.Μάλιστα μια πολύ πρόσφατη έρευνα [σ.σ. την εποχή που γραφόταν αυτό ίσχυε η παλιά έκθεση της ΙΜΟ του 1982 που άφηνε ακόμα υποψίες.Τώρα πια το θέμα βλάβης εγκεφαλικών κυττάρων έχει αφεθεί από την αμερικάνικη προπαγάνδα, αφού η νέα έκθεση 1999 της ΙΜΟ μιλάει για σφάλμα στο συγκεκριμένο θέμα] που έγινε σε Ρέζους πιθήκους χρησιμοποίησε τέτοια υψηλή τεχνολογία που μπορούσαν, κυριολεκτικά, να δουν μέσα στον εγκέφαλο.Τα αποτελέσματα που βγήκαν από αυτή την τόσο αναλυτική μελέτη ήταν πως καμία ζημιά δεν δημιουργήθηκε στον εγκέφαλο των πιθήκων.

Τώρα για τα νεφρά που το άκουσες δεν ξέρω, ίσως απο κανένα φίλο, γνωστό κτλπ

Διάβασε λίγοοοοοοοοοοοοο οτιδήποτε πριν πείς κάτι τόσο συμαντικό γιατί τα διαβάζει αρκετός κόσμος, please! Χορτάσαμε απο αυτά.

Υ.Γ. Ακούστε και την γνώμη μου που πέρασα από αυτό το λούκι πριν έναν χρόνο περίπου.Ξεκινήσαμε με την παρέα να ψαχνόμαστε και αρχίσαμε να κάνουμε χρήση κάνναβης.Ενώ αρχικά πήραμε μια χ ποσότητα που θα μπορούσαμε 4 άτομα να την κάνουμε σε πολύ καιρό (άλλωστε έτσι είχαμε συμφωνήσει) αυτό δεν έγινε ποτέ διότι όσο το είχαμε στα χέρια μας τόσο το σκεφτόμασταν.Και έτσι αντί που και που , όπως είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε το κάναμε σχεδόν κάθε μέρα μέχρι να τελειώσει.(1ο ηθικό δίδαγμα:Σε τραβάει να το κάνεις συνέχεια)

άν θεωρείς τον εαυτό σου λογικό ας πούμε που κάνατε την τρελή ποσότητα τότε τι να πώ, sorry κι'όλας.
Σε όλα ισχύει το "παν μέτρον άριστον" δεν ξέρουμε επίσης σε ποιά ηλικία τα έκανες αυτά γιατί δεν μας είπες. Το λέω αυτό γιατί όλοοο και κάποιοι απο την παρέα λένε "άντε ρε φλώρε" και άλλα τέτοια ωραία με αποτέλεσμα να σε πιέζουν να καπνίζεις :)

(2ο ηθικό δίδαγμα: Όλοι οι χρήστες της συγκεκριμένης ουσίας που λένε όποτε θέλω το κόβω λένε ψέμματα και βάση προσωπικών εμπειριών είναι αρκετά δύσκολο γιατί θες να ξανά κάνεις)Τώρα που το βλέπω από την απέξω το θέμα και λέω στους φίλους σταματήστε να κάνετε δεν θα μπορείτε μετά να σταματήσετε με τίποτα αυτοί απαντάνε το ίδιο που απαντούσα και εγώ όταν έκανα δηλαδή ότι όποτε θέλουν μπορούν να το κόψουν κτλ.

Η προσωπική σου εμπειρία δεν μου λέει κάτι ξέρω και άλλα άτομα που όποτε θέλουν σταματάνε.
Βέβαια είναι κάτι ευχάριστο η φούντα όπως το φαγητό, το σέξ κλπ οπότε εκεί αρχίζει και δυσκολεύει τα άτομα που δεν έχουν μέτρο.

Συμβουλή:

Και μην σας παρασύρουν αυτοί που κάνουν και σας λένε έλα μωρέ 1 τσιγαράκι για την φάση.Το ένα φέρνει 2 και το δεύτερο 3 και πάει λέγοντας.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας!

Όσο είναι παράνομη θα έχει και μεγαλύτερη ζήτηση  :)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Σε αυτό το θέμα έχω διαβάσει ένα κάρο αηδείες και ανακρίβειες  :2funny:

άλλοι λένε την φούντα χασίσι
άλλο την παρουσιάζουνε ίδια με την πρέζα

και το καλύτερο?

:2funny:

Διάβασε:

Η πρώτη διατύπωση - η μαριχουάνα σκοτώνει τα εγκεφαλικά κύτταρα - βασίζεται σε μια έρευνα που έγινε κατά την διάρκεια της δεύτερης Reefer Madness.Μια "μελέτη" προσπάθησε να δείξει ότι το κάπνισμα μαριχουάνας κατέστρεψε εγκεφαλικές δομές στις μαϊμούδες.Η μελέτη ήταν αρκετά ελειπής και ασκήθηκε έντονη κριτική από ένα ιατρικό περιοδικό.Της ίδιας εποχής ήταν και μια μελέτη με ινδικά χοιρίδια, όπου δεν ανάπνεαν καθόλου αέρα, μονάχα καπνό από φλεγόμενη κάνναβη.Η έλλειψη οξυγόνου και η καθολική παρουσία οξειδίων του άνθρακα, σκότωσαν τα καημένα τα ποντίκια...Μελέτες που έγιναν αργότερα απέτυχαν να δείξουν οποιαδήποτε εγκεφαλική ζημιά.Μάλιστα μια πολύ πρόσφατη έρευνα [σ.σ. την εποχή που γραφόταν αυτό ίσχυε η παλιά έκθεση της ΙΜΟ του 1982 που άφηνε ακόμα υποψίες.Τώρα πια το θέμα βλάβης εγκεφαλικών κυττάρων έχει αφεθεί από την αμερικάνικη προπαγάνδα, αφού η νέα έκθεση 1999 της ΙΜΟ μιλάει για σφάλμα στο συγκεκριμένο θέμα] που έγινε σε Ρέζους πιθήκους χρησιμοποίησε τέτοια υψηλή τεχνολογία που μπορούσαν, κυριολεκτικά, να δουν μέσα στον εγκέφαλο.Τα αποτελέσματα που βγήκαν από αυτή την τόσο αναλυτική μελέτη ήταν πως καμία ζημιά δεν δημιουργήθηκε στον εγκέφαλο των πιθήκων.

Τώρα για τα νεφρά που το άκουσες δεν ξέρω, ίσως απο κανένα φίλο, γνωστό κτλπ

Διάβασε λίγοοοοοοοοοοοοο οτιδήποτε πριν πείς κάτι τόσο συμαντικό γιατί τα διαβάζει αρκετός κόσμος, please! Χορτάσαμε απο αυτά.

άν θεωρείς τον εαυτό σου λογικό ας πούμε που κάνατε την τρελή ποσότητα τότε τι να πώ, sorry κι'όλας.
Σε όλα ισχύει το "παν μέτρον άριστον" δεν ξέρουμε επίσης σε ποιά ηλικία τα έκανες αυτά γιατί δεν μας είπες. Το λέω αυτό γιατί όλοοο και κάποιοι απο την παρέα λένε "άντε ρε φλώρε" και άλλα τέτοια ωραία με αποτέλεσμα να σε πιέζουν να καπνίζεις :)

Η προσωπική σου εμπειρία δεν μου λέει κάτι ξέρω και άλλα άτομα που όποτε θέλουν σταματάνε.
Βέβαια είναι κάτι ευχάριστο η φούντα όπως το φαγητό, το σέξ κλπ οπότε εκεί αρχίζει και δυσκολεύει τα άτομα που δεν έχουν μέτρο.

Όσο είναι παράνομη θα έχει και μεγαλύτερη ζήτηση  :)
Ποιοί λένε ότι το χασίς δεν καίει εγκεφαλικά κύτταρα? Μήπως οι χρήστες ? Άσε μας ρε φίλε.Για να ξεκαθαρίσουμε το χασίς είναι βλαβερό και μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά.Τώρα τις εκφράσεις τύπου όποτε θέλουν το κόβουν δεν είναι έτσι.Το χόρτο είναι κόλλημα.Το θέμα είναι ότι κολλάς εύκολα και αν κολλήσεις...Άντε γεια.Ξέρω άτομα που είναι 28 Μαϊων και το κάνουν από τα 16,17 και δεν μπορούν να το κόψουνε με τίποτα...Άσε τώρα την προπαγάνδα σου...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Διάβασε:

Για γράψε την πήγη από όπου το βρήκε αυτό το άρθρο να γελάσουμε λίγο ???

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Οσοι υποστιριζουν οτι το χασισι δεν προκαλει βλαβη στα εγκεφαλικα κυταρα θα τους παραπεμψω στο θρεντ Εκ του μηδενος για να βγαλουν τα συμπερασματα τους.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Δηλαδή ρε παίδες που τα ξέρετε και τα ψάχνετε: πείτε μου κι εμένα που δεν έχω τέτοια εμπειρία αλλά είμαι καπνιστής Καρέλια: είναι ακόμα πιο δύσκολο από το να κόψεις το ρημάδι το απλό τσιγάρο;
Προσοχή δεν ειρωνεύομαι, απλά έχω δοκιμάσει να το κόψω αλλά δεν.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδή ρε παίδες που τα ξέρετε και τα ψάχνετε: πείτε μου κι εμένα που δεν έχω τέτοια εμπειρία αλλά είμαι καπνιστής Καρέλια: είναι ακόμα πιο δύσκολο από το να κόψεις το ρημάδι το απλό τσιγάρο;
Προσοχή δεν ειρωνεύομαι, απλά έχω δοκιμάσει να το κόψω αλλά δεν.
To ιδιο ειναι.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
@Galb φίλε μου,

πόσο βλαβερό είναι το τσιγάρο και το αλκοολ γνωρίζεις;

Επειδή γνωρίζεις τα άτομα που λες σημαίνει πως είναι εθισμένοι? Είσαι σίγουρος πως δεν το κάνουν επειδή γουστάρουνε?

Όσο για τις πηγές ορίστε μερικές εγκυρες

Επίσης διάβασε το γνωστό βιβλίο του Κλεάνθη Γρίβα "Μαριχουάνα - Κάνναβη" (Ψυχίατρος, νευρολόγος, διδάκτωρ ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) που είναι απο τα ποιό ψαγμένα άτομα στην Ελλάδα στο θέμα των ναρκωτικών και θα δείς τι γράφει.

Ρε φίλε αυτά που σου λένε εσένα είναι αμερικανίστικες προπαγάνδες, πάρτο χαμπάρι! Σχεδόν όλη η Ευρώπη πάει για αποποινικοποίηση και εμείς κάνουμε μάγκες τους Ζωνιανούς και τους πολιτικούς.

Χωρίς να έχεις κάνει κάτι δεν μπορείς να έχεις γνώμη..άσε τι ακούς και τι λένε.

Εγώ δεν είπα πως κάνει καλό τίποτα ούτε είπα "σκάστε μπάφους ελεύθερα", απλά θέλω να ακούγεται η αλήθεια και όχι ότι μαλακία του κατέβει του καθενώς στο κεφάλι να την λέει επειδή κάπου την άκουσε χωρίς να ξέρεις τα βασικά πάνω στο θέμα κάνναβης.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

Εγώ δεν είπα πως κάνει καλό τίποτα ούτε είπα "σκάστε μπάφους ελεύθερα", απλά θέλω να ακούγεται η αλήθεια και όχι ότι μαλακία του κατέβει του καθενώς στο κεφάλι να την λέει επειδή κάπου την άκουσε χωρίς να ξέρεις τα βασικά πάνω στο θέμα κάνναβης.
Και που ξερεις εσυ φιλε μου τι εμπειριες εχει ο καθε ενας που γραφει της αποψης του?

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
@Galb φίλε μου,

πόσο βλαβερό είναι το τσιγάρο και το αλκοολ γνωρίζεις;

Επειδή γνωρίζεις τα άτομα που λες σημαίνει πως είναι εθισμένοι? Είσαι σίγουρος πως δεν το κάνουν επειδή γουστάρουνε?

Όσο για τις πηγές ορίστε μερικές εγκυρες

Επίσης διάβασε το γνωστό βιβλίο του Κλεάνθη Γρίβα "Μαριχουάνα - Κάνναβη" (Ψυχίατρος, νευρολόγος, διδάκτωρ ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) που είναι απο τα ποιό ψαγμένα άτομα στην Ελλάδα στο θέμα των ναρκωτικών και θα δείς τι γράφει.

Ρε φίλε αυτά που σου λένε εσένα είναι αμερικανίστικες προπαγάνδες, πάρτο χαμπάρι! Σχεδόν όλη η Ευρώπη πάει για αποποινικοποίηση και εμείς κάνουμε μάγκες τους Ζωνιανούς και τους πολιτικούς.

Λοιπόν διάβασε στην προηγούμενη σελίδα τη βρήκα εγώ από το ΟΚΑΝΑ και δες ότι οι πληροφορίες μου με τις δικές σου δεν έχουν καμία σχέση...

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Εμπιστεύεσε με τυφλά μάτια βλέπω τα ελληνικά ανοργάνωτα ιδρύματα  :)

Ο ΟΚΑΝΑ λέει ανακρίβειες κατα την γνώμη μου (απο την μια καλά κάνει γιατί απευθύνεται σε ανήλικους).

Όσον αφορά την εξάρτηση δεν δίνει ειλικρινής απάντηση παρα μόνο λέει ότι θα φουμάρεις συνέχεια μέχρι που θα φτάσεις στα άλλα ναρκωτικά  :headbang:

Δηλαδή απο την απο την φούντα μετά θα κάνεις κόκα επειδή δεν θα σε καλύπτει η δόση?  :2funny: Καταρχάς έχουνε εντελώς διαφορετικά effects όλα τα ναρκωτικά. Με την φούντα μαστουρώνεις και με την κόκα θες να τρέχεις και να κοπανιέσε όλη την ώρα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο ωστε να φτιαχτεί ο χρήστης περισσότερο.

Τα άλλα ναρκωτικά θα τα πάρει απο την στιγμή που θα του πεί ο έμπορος "σήμερα δεν έχω χόρτο.." "τι έχεις..?" θα ρωτήσει.. "κόκα και λευκή μόνο, δοκίμασε"  ;)

Στο Ορισμένοι αμφισβητούν σήμερα το κατά πόσο είναι βλαβερή η χρήση της μαριχουάνας και του χασίς. Ποιά είναι η αλήθεια; λέει

Από την πλευρά της φαρμακολογικής τοξικότητας η κάνναβη είναι πράγματι λιγότερο τοξική ουσία από το αλκοόλ. Το κριτήριο της τοξικότητας δεν είναι όμως το μόνο κριτήριο βάση του οποίου η χρήση μιας ουσίας κρίνεται ως επικίνδυνη. Πρόσφατα υπάρχει αυξανόμενος αριθμός  επιστημονικών μελετών που δείχνουν ότι η χρήση της κάνναβης δεν είναι ακίνδυνη, ιδιαίτερα σε άτομα εφηβικής ηλικίας.  Αντίθετα μπορεί να δημιουργήσει, κάτω από ορισμένες συνθήκες και σε ορισμένα άτομα, σοβαρά προβλήματα.

Πολύ σωστά πως δεν είναι τοξική όσο το αλκοολ. Μετά μιλάει για μελέτες για τις γνωστές μελέτες που γίνανε..! Σίγουρα είναι επικίνδυνη για ανήλικους και σε μερικά άτομα όπως λέει που έχουν προδιάθεση για ψύχωση ειδικά με το κάπνισμα Skunk.
Φυσικά και δεν είναι για όλους όπως και το τσιγάρο σε άτομα με άσθμα!!

Δεν χρειάζεται να τα μηδενίζουμε όλα ούτε και να τα βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι!

Προσωπικά με έχει καταστρέψει το ΝΟΜΙΜΟ τσιγάρο, όχι οι φούντες και έχω αγανακτήσει στις προσπάθειές μου να το κόψω.. πραγματικά δεν πρόκειται να αφήσω τα παιδιά μου να το βάλουν στο στόμα τους.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Εμπιστεύεσε με τυφλά μάτια βλέπω τα ελληνικά ανοργάνωτα ιδρύματα  :)

Ο ΟΚΑΝΑ λέει ανακρίβειες κατα την γνώμη μου (απο την μια καλά κάνει γιατί απευθύνεται σε ανήλικους).

Όσον αφορά την εξάρτηση δεν δίνει ειλικρινής απάντηση παρα μόνο λέει ότι θα φουμάρεις συνέχεια μέχρι που θα φτάσεις στα άλλα ναρκωτικά  :headbang:

Δηλαδή απο την απο την φούντα μετά θα κάνεις κόκα επειδή δεν θα σε καλύπτει η δόση?  :2funny: Καταρχάς έχουνε εντελώς διαφορετικά effects όλα τα ναρκωτικά. Με την φούντα μαστουρώνεις και με την κόκα θες να τρέχεις και να κοπανιέσε όλη την ώρα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο ωστε να φτιαχτεί ο χρήστης περισσότερο.

Τα άλλα ναρκωτικά θα τα πάρει απο την στιγμή που θα του πεί ο έμπορος "σήμερα δεν έχω χόρτο.." "τι έχεις..?" θα ρωτήσει.. "κόκα και λευκή μόνο, δοκίμασε"  ;)

Στο Ορισμένοι αμφισβητούν σήμερα το κατά πόσο είναι βλαβερή η χρήση της μαριχουάνας και του χασίς. Ποιά είναι η αλήθεια; λέει

Πολύ σωστά πως δεν είναι τοξική όσο το αλκοολ. Μετά μιλάει για μελέτες για τις γνωστές μελέτες που γίνανε..! Σίγουρα είναι επικίνδυνη για ανήλικους και σε μερικά άτομα όπως λέει που έχουν προδιάθεση για ψύχωση ειδικά με το κάπνισμα Skunk.
Φυσικά και δεν είναι για όλους όπως και το τσιγάρο σε άτομα με άσθμα!!

Δεν χρειάζεται να τα μηδενίζουμε όλα ούτε και να τα βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι!

Προσωπικά με έχει καταστρέψει το ΝΟΜΙΜΟ τσιγάρο, όχι οι φούντες και έχω αγανακτήσει στις προσπάθειές μου να το κόψω.. πραγματικά δεν πρόκειται να αφήσω τα παιδιά μου να το βάλουν στο στόμα τους.
Ωχ δεν καταλαβαίνεις καθόλου τι λέει ??? Είναι εθιστικό στο να αυξάνεις τις δόσεις για να πετύχεις τις ίδιες μαστούρες.Μετά από ένα διάστημα όταν έχεις πιεί πολλά τσιγάρα δεν θα φτιάχνεσαι τό ίδιο και έτσι θα διπλασιάζεις τις δόσεις.Αντί ένα τρίφυλλο π.χ. θα πίνεις 2 ή 3 ... Τόσο δύσκολο να το καταλάβεις???Και μετά από αυτό όταν πλέον ο οργανισμός σου θα έχει αποκτήσει μια Χ ανοσία δεν θα κάνεις μισό κιλό χόρτο για να φτιαχτείς αλλά ίσως πιέις κάτι άλλο μικρότερης ποσότητας αλλά δυνατότερης μαστούρας... Έλεος δηλαδή... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Κατάλαβα τι λεει.. μεγαλύτερης μαστούρας στυλ σαν του χόρτου άλλο ναρκωτικό δεν υπάρχει γιατί είναι κάτι το ξεχωριστό.. anyway.

Απλα λέω και πράγματα απο προσωπική εμπειρία που είχα παλιά.. ουδέποτε εθίστικα, σε τίποτα δεν με έκανε άχρηστο για εκείνη την περίοδο, δεν έπαθα καμία απάθεια ούτε ζημιά και φυσικά το σταμάτησα απο την μια μέρα στην άλλη (oh yes!) γιατί λόγο της ελληνικής νομοθεσίας είναι παράνομη η χρήση (έλεος!) που σιγά μην ρισκάρο φυλάκιση για το τίποτα, πανάκριβο και αναγκαστικά μπαίνεις σε κύκλο "κακών γνωριμιών".
Τσάμπα χρήμα γενικά η φούντες στο Ελλάδα. Δεν είναι κ κάτι απαραίτητο στην ζωή μου.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom