Θα προσπαθήσω κι εγώ με την σειρά μου να σας μπερδέψω λίγο ακόμα επί του θέματος που αν δεν με απατά η μνήμη μου(χρόνια χρήση βλέπετε) ήταν η ινδική κάνναβη.Θα μπορούσα να σας παραπέμψω στο βιβλίο του Γιώργου Καράμπελα "Το ιερό χόρτο" όπου και μετά απο 500 διαβασμένες σελίδες θα καταλήγατε σε κάτι πιο συγκεκριμένο.
Ειμαι μια βδομάδα πρίν κλείσω τα 35 μου και είμαι συστηματικός "χρήστης" ινδικής κάνναβης απο τα 23 μου.Ε και? Κι ολοι εσείς είστε συστηματικοί χρήστες κάποιας άλλης ουσίας και βγαίνετε να μιλήσετε για κάτι που απλά το μυρίσατε κάποια στιγμή στον δρόμο και ίσως σκεφτήκατε "αλήτες θα μένουν εδώ κοντά".
Αντε και κάποιοι άλλοι που έτυχε ένα βράδυ στις διακοπές στο χ νησί να το θεωρήσουν κάτι σαν extreme sport και αντί να πηδήξουν απο κάποια γέφυρα, ήπιαν ένα μπάφο και "γουάου!!!ήταν υπέροχα, αλλά την άλλη μέρα ήμουν σκατά".
Λάθος.
Σκατά ήσουν κι απο πρίν κι αυτά τα σκατά βρήκες στο κατώφλι σου την επόμενη μέρα.
Μην μπερδεύετε κατ'αρχήν τα τραίνα με τα πορτοκάλια.Δεν είναι το ίδιο πράγμα η κάνναβις,η κοκαινη,η πρεζα και ουτω καθεξής.Αλλωστε ο όρος ναρκωτικό μπορεί να αποδοθεί κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά.
Εδώ μιλάμε για κάτι που μας το δίνει η φύση και μάλιστα όχι μόνο σαν ευφορικό ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το αλλά ας θυμηθούμε και τις άλλες χρήσεις της κάνναβης (σχοινί,υφάσματα,λάδι,ιατρική).
Ξέρετε κάποιο άλλο ναρκωτικό που να γίνεται μπλουζάκι?
Αν ναι ευχαρίστως το φοράω...
Ξέρετε κάποιο άλλο ναρκωτικο που να γίνεται σχοινί?
Αν ναι κάθομαι να με δέσετε...
Διάβασα προσεκτικά το thread και συμφωνώ με το παληκάρι που ισχυρίζεται οτι οι χρήστες κάνναβης είναι η ιδανική δεξαμενή πελατών για πιο σκληρά ναρκωτικά.Υπήρξαν φορές που ένοιωσα να κολυμπάω σ αυτήν την δεξαμενή και κάποιες απ'αυτές τις φορές βγήκα για λίγο στις "ακτές" της δεξαμενής δοκιμάζοντας τις "παραλίες" της.
Απο κει και πέρα όμως όλα σχετίζονται με το περιβάλλον μας.Το χ ναρκωτικό δεν λειτουργεί μόνο του.Χρειάζεται κι εσένα χαρά μου...
Απο που προκύπτει ο τρόμος σας για την ινδική κάνναβη?
Απ τους θανάτους που προκαλεί?
Δεν είδα κανέναν να απαγορεύει η να προσπαθεί να έλεγξει την κατανάλωση αλκοολ που παρεπίπτοντως οδηγεί σε τραυματισμους και θανατους μέσα απ την οδήγηση,σε περιστατικά οικογενειακής βίας και γενικότερα σε συμπεριφορές αλλοπρόσαλλες -κάπου εδώ είδε ο τρελλός τον μεθυσμένο και φοβήθηκε-
Το τσιγάρο που απενοχοποίησε την ζημιά που κάνει με μια πινακίδα που μας προειδοποιεί για αυτήν?
Ελεος πια με την υποκρισία αυτών που τους δείχνεις το δάσος και κοιτάνε το δέντρο.
Η κάνναβις για μένα είναι κάτι σαν μεγεθυντικός φακός που σε βοηθάει να δείς το μέσα σου.
Αν μέσα σου υπάρχει μια ισοροπία θα νοιώσεις ακόμα καλύτερα,μα αν είσαι σκατάς φίλε μου θα τα νοιώσεις τόσο έντονα μέχρι που θα τα μυρίσεις κιόλας.Καλά θα κάνεις να μην ξανακαπνίσεις πρώτα για το δικό σου καλό και στην συνέχεια στο σύνολο των χρηστών (καθώς τα ναρκωτικά ποτέ δεν είναι αρκετά,κι όποιος διαφωνεί ας σκεφτει τις πουτάνες και αν παραδεχτεί οτι δεν θα ήθελε κι άλλες τότε το συζητάμε).
Κάνω χρήση 12 χρόνια λοιπόν και μέσα απ αυτά τα χρόνια έμαθα πως να το χειρίζομαι (να το πίνω και να μην με πίνει δηλαδή) και μην πιστέψει κανείς οτι είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.
Εμαθα να βρίσκω το καλό όχι απαραίτητα συναναστρεφόμενος με "αλήτες και πρεζόνια" κι έτσι να διασφαλίζω την υγεία μου στον μεγαλύτερο βαθμό.
Σ'αυτά τα 12 χρόνια είμαι σίγουρος οτι έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος,έμαθα να σέβομαι και να δίνω χώρο στους ανθρώπους για να κινηθούν και στα πράγματα για να συμβούν,έμαθα να μην αγχώνομαι ακόμα κι όταν έτρωγα "πακέτο απ'το βέρι μου",έμαθα πολλά κι άλλα τόσα.
Δεν υπήρξε μια μέρα όλα αυτά τα χρόνια που να υπέκφυγα των υποχρεώσεων μου εξ αιτίας της χρήσης κάνναβης και αναφέρομαι σε όλων των ειδών τις υποχρεώσεις.
Δουλεύω καθημερινά 12 με 14 ώρες μιας και τρέχω την λειτουργία δύο καταστημάτων και πραγματικά αν δεν πιώ ένα τσιγάρο το βράδυ που γυρνάω στο σπίτι θα αργήσω πολύ να αποβάλλω την ένταση της ημέρας απο πάνω μου και μιας και όλοι ξέρουμε ότι ο χρόνος είναι χρήμα (ειδικά σε περιπτώσεις με cg)κι αν αργήσω να την αποβάλλω θα αργήσω να κοιμηθώ με συνέπεια να αργήσω να ξυπνήσω και όλοι θυμόμαστε τι πάθαινε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης όταν αργούσε να ξυπνήσει στο τραγούδακι απ την δεκαετία του '80.
Γι αυτό πίνω λοιπόν...
Για να βρίσκω πάρκινγκ το πρωϊ...
Πειράζω κανέναν?
Υ.Γ.Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους συναγωνιστές που δείχνουν οτι το κατέχουν το άθλημα...
Στην υγειά μας λοιπόν...
Ο Ελβις ζει...