Νέα

Κάνναβη, ένα φυτό με πολλά χαρίσματα αλλά απαγορευμένο και προπαγανδισμένο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 716
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ δεν υποστηρίζω ούτε την μια άποψη ούτε την άλλη.Εγώ αυτό που λέω στον καθένα ξεχωριστά που ψάχνει για απαντήσεις, αυτό το νόημα του συγκεκριμένου θέματος νομίζω, είναι να μην πιάνεται από τις απαντήσεις του καθενός μας.Ο ένας λέει το ένα, ο άλλος το άλλο αν θες απλά να βολευτείς και να πάρεις την απάντηση που θες εσύ ο ίδιος για σωστή τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.
Όποιος θέλει απαντήσεις να ψάξει να τις βρεί!
Και δεν είπα να κάνεις χρήση για 5 χρόνια και μετά να το ψάξεις είπα να το ψάξεις αν θες απαντήσεις είτε θες να κάνεις χρήση είτε όχι.Το θέμα άνοιξε και καλά για βρεθούν απαντήσεις στο θέμα του χασίς όχι για αυτούς που κάνουν χρήση και μετά από χρόνια αποφάσισαν να μάθουν τι σκατά κάνουν τόσα χρόνια.Όσο για την ψυχολογική εξάρτηση δεν είπα ότι δεν υπάρχει αλλά εφόσον είναι παράνομο σίγουρα μπορείς να το κόψεις ευκολότερα από το τσιγάρο ή τον τζόγο που και τα δύο τα έχεις όποτε και όπου θες.Περίπτερα και πρακτορεία τζόγου υπάρχουν σε κάθε γωνία.

whisper kmule: Πάνω από 2,5 εκατομμύρια είναι πλέον οι χρήστες του Internet στην Ελλάδα: ο αριθμός τους σχεδόν διπλασιάστηκε την τελευταία δεκαετία. Είναι κυρίως άντρες, ηλικίας από 25 έως 34 ετών, ανώτερου ή ανώτατου μορφωτικού, αλλά και οικονομικού, επιπέδου.

Επισκέπτης
Ο καθ' ένας με τις απόψεις του. Σεβαστές όλες. Απλά, επειδή πιστεύω ότι το θέμα θα διαβάζεται και απο έφηβους που φυσιολογικά οι άνθρωποι ψάχνονται και δεν έχουν κατασταλάξει πιστεύω πως το τελικό μήνυμα που πρέπει να βγεί απο το θέμα και που πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε είναι οτι χρειάζεται οι νέοι ειδικά, να έχουνε τα μάτια τους 14 , ότι κάνουν που να έχει σχέση με αυτό το πράγμα. Ο koproni65 σύγκρινε το αλκοόλ με το χασίσι και έχει σ' ένα μεγάλο ποσοστό δίκιο σε αυτά που έγραψε. Σε αυτό έχω απλά μια μικρη ένσταση που αφορά το γεγονός οτι οταν πίνεις αλκόολ πίνεις απο την αρχή αλκοόλ ενώ το χασίσι μπορεί να εξελιχθεί σε χαπάκι κλπ.
Τελοσπάντων αυτό που πρέπει να γίνει καταννοητό είναι οτι το χασίσι δεν είναι παιχνίδι και πρέπει κάποιος να προσέχει πάρα πολύ. Εγώ προσωπικά, λόγω χαρακτήρα, ξέρω οτι αν τύχει ποτέ να πιώ ένα τσιγάρο θα γίνω ο πιο παρακμιακός και εξαρτημένος πρεζάκιας. Επομένως το αποφεύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι.

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Όπως έλεγε ένας γνωστός και για να τελειώνει η κουβέντα, τα ναρκωτικά κάνουν τους έξυπνους εξυπνότερους και τους χαζούς χαζότερους. Και πίνει οπιούχα εδώ και 30 χρόνια... Στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής, βέβαια μόνο φούντα πίνει σε καθημερινή βάση.

+10000000000000000000000
το τι μαλ...ια εχει γραφτει εδω μεσα δεν λεγεται

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Γαμήσι χασίσι και επιστροφή στη φύση

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
LEGALISE CANNABIS PROTESTIVAL

l_91226a501bd484cc420f66bc9edfcf1d.jpg

Επισκέπτης
Το θέμα είναι απλό: Αν το πίνεις, είσαι ΟΚ. Αν σε πίνει, γάμα τα!

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Το ειχα γραψει και παλιοτερα οτι το ολλανδικο πειραμα απετυχε στο κομματι της καινωνικης προνοιας αλλα ειχε τρομερη επιτυχια στο οικονομικο κομματι.Οσον αφορα τη νομιμοποιηση του ειμαι υπερ της κατ'οικον καλλιεργειας
δηλωμενης και ελεγχομενης για το λογο καθαρα της ποιοτητας.Αν και ειναι ουτοπικο αυτο που λεω γιατι ειμαστε στην Ελλαδα.Ποσοι στην Ελλαδα νομιζεται οτι εχουν προσβαση σε SKUNK H WHITE WIDOW? Βεβαια υπαρχουν και μερικα οπιουχα αλλα αυτα δεν εινα χασις αλλα σοκολατα οπως το ΑFGANI.
οι περισσοτεροι ψωνιζουν αλβανικα τα οποια ειναι ραντισμενα και εχει γινει χρηση σε απαγορευμενα λιπασματα απο το 1960!!
Οσον αφορα τον εθισμο εγω πιστευω οτι ειναι θεμα χαρακτηρα.Η ηρωινη για παραδειγμα εχει σωματικο στερητικο συνδρομο το πολυ 1 εβδομαδα,ψυχολογικο ομως?Η κανναβη εχει στερητικο συνδρομο μονο ψυχολογικο πολυ ελαφρυτερο απο της ηρωινης αλλα οπως ειπα και πιο πανω ειναι καθαρα θεμα δυναμης χαρακτηρα κατα ποσο μπορεις η δεν μπορεις να το κουμανταρεις.Βεβαια στην Ελλαδα με τη νομιμοποιηση της κανναβης θα εχουμε και τρομερη απωλεια εσοδων.Στην Ευελπιδων αν δειτε καθε μερα ποσες εξαγορασιμες ποινες ριχνουν για απλη κατοχη θα παθεται πλακα.

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Γιατί απέτυχε το πείραμα της Ολλανδίας;

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το ειχα γραψει και παλιοτερα οτι το ολλανδικο πειραμα απετυχε στο κομματι της καινωνικης προνοιας αλλα ειχε τρομερη επιτυχια στο οικονομικο κομματι.Οσον αφορα τη νομιμοποιηση του ειμαι υπερ της κατ'οικον καλλιεργειας
δηλωμενης και ελεγχομενης για το λογο καθαρα της ποιοτητας.Αν και ειναι ουτοπικο αυτο που λεω γιατι ειμαστε στην Ελλαδα.Ποσοι στην Ελλαδα νομιζεται οτι εχουν προσβαση σε SKUNK H WHITE WIDOW? Βεβαια υπαρχουν και μερικα οπιουχα αλλα αυτα δεν εινα χασις αλλα σοκολατα οπως το ΑFGANI.
οι περισσοτεροι ψωνιζουν αλβανικα τα οποια ειναι ραντισμενα και εχει γινει χρηση σε απαγορευμενα λιπασματα απο το 1960!!
Οσον αφορα τον εθισμο εγω πιστευω οτι ειναι θεμα χαρακτηρα.Η ηρωινη για παραδειγμα εχει σωματικο στερητικο συνδρομο το πολυ 1 εβδομαδα,ψυχολογικο ομως?Η κανναβη εχει στερητικο συνδρομο μονο ψυχολογικο πολυ ελαφρυτερο απο της ηρωινης αλλα οπως ειπα και πιο πανω ειναι καθαρα θεμα δυναμης χαρακτηρα κατα ποσο μπορεις η δεν μπορεις να το κουμανταρεις.Βεβαια στην Ελλαδα με τη νομιμοποιηση της κανναβης θα εχουμε και τρομερη απωλεια εσοδων.Στην Ευελπιδων αν δειτε καθε μερα ποσες εξαγορασιμες ποινες ριχνουν για απλη κατοχη θα παθεται πλακα.
συμφωνω σε ολα με τον φιλτατο

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Γιατι οι περισσοτεροι ολλανδοι πιτσιρικαδες το εχουν ριξει παλι στα παρανομα (MDMA,LSD)Εχουν πολυ υψηλα ποσοστα χρηστων αυτων των ουσιων.

Γιατί απέτυχε το πείραμα της Ολλανδίας;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

φανταζομαι σκηνικο 2 τύποι με μπαφο στο χερι κατω απο την αφισα.

"Και στο ελεγα ρε μαλ** ελα να διαβασουμε να μπουμε Πολυτεχνειο κοιτα τι χανουμε, το μπιλιαρδο μου μέσα"

ή κυρια με δακρυα στα ματια

"και το ελεγα του Φωτη πολυ διαβαζει το παιδί θα φαμε κανα χουιτ και θα μπει στο Πολυτεχνειο ενω η κόρη μας που εγινε κομμωτρια μια χαρα βολευτηκε"

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
το προηγούμενο που είχε γίνει στον πρώην Ιππόδρομο κάτω στο Δέλτα ήταν πατάτα ολικής πάντως.
Ίσως λόγο συγκυριών το σημερινο-αυριανό να είναι καλλίτερο.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
συμφωνώ κι εγώ για ιδιοκαλλιέργεια με τον προλαλήσαντα.
Πάντως σχετικά με τη διαθεσιμότητα των ''τροπικών'' ποικιλιών σκανκοειδών κ σία, παίζουν πολύ περισσότερο στη μαρκέτα απότι παλιότερα μέχρι και purple haze.

Η τάση βέβαια στη νεολαία είναι τα ψυχοτρόπα fast response MDMAs και η χημεία, λόγω καταπίεσης της εφηβικής μετεφηβικής ηλικίας σήμερα κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο και γνωρίζετε φαντάζομαι την έξη και το θέμα ρίσκου ανακοπής, brain damage κα. πολλά.

Αν είσαι πιο μεγάλος κι ίσως πιο κατασταλαγμένος δεν ψάχνεις αυτή την ταχύτητα οπότε και μια φούντα όποτε συμβαίνει κι όταν συμβαίνει κι όταν ταιριάζει...κλπ (υπάρχουν ασύμβατες καταστάσεις στη ζωή κι ότι δίνει ευχαρίστηση, κλέβει ενέργεια από αλλού= θέλει ώριμο control) δεν είναι άσχημη κατάσταση κι ούτε το θεωρώ μεμπτόν.

Μετά σίγουρα δεν πρόκειται να νομιμοποιηθεί η ιδιοκαλλιέργεια για τον απλούστατο λόγο ότι τόσα στόματα ταΐζονται, τόσο γρανάζι κουνιέται. Πού θα πάει αυτό αν νομιμοπιηθεί;!

Κι έτσι προτιμά το παχύδερμο σύστημα να προκαλεί φθορά στον καναβουροβιο με τις μάπες, να συντηρεί την Αλβανική μαφία και τα παρελκόμενα της αφού κερδίζει ΤΑ' ΦΡΑΓΚΑ, αλλά να παίζει επίσης το ίδιο φαυλικό στρουθοκαμηλικό παιχνίδι της υποκρισίας ότι ''φροντίζει και νοιάζεται''. Εναρχίδικιέναμύδι...νοιάζεται. 

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
το προηγούμενο που είχε γίνει στον πρώην Ιππόδρομο κάτω στο Δέλτα ήταν πατάτα ολικής πάντως.
Ίσως λόγο συγκυριών το σημερινο-αυριανό να είναι καλλίτερο.

Ναι το προιγούμενο δεν ήταν τόσο καλό,παρόλο που το Σάββατο το βράδυ είχε αρκετό κόσμο....Σήμερα και αύριο δεν ξέρω αλλά μιας και μένω εκεί κοντά ίσως περάσω καμιά βόλτα να δω τι παίζει

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Θα προσπαθήσω κι εγώ με την σειρά μου να σας μπερδέψω λίγο ακόμα επί του θέματος που αν δεν με απατά η μνήμη μου(χρόνια χρήση βλέπετε) ήταν η ινδική κάνναβη.Θα μπορούσα να σας παραπέμψω στο βιβλίο του Γιώργου Καράμπελα "Το ιερό χόρτο" όπου και μετά απο 500 διαβασμένες σελίδες θα καταλήγατε σε κάτι πιο συγκεκριμένο.
Ειμαι μια βδομάδα πρίν κλείσω τα 35 μου και είμαι συστηματικός "χρήστης" ινδικής κάνναβης απο τα 23 μου.Ε και? Κι ολοι εσείς είστε συστηματικοί χρήστες κάποιας άλλης ουσίας και βγαίνετε να μιλήσετε για κάτι που απλά το μυρίσατε κάποια στιγμή στον δρόμο και ίσως σκεφτήκατε "αλήτες θα μένουν εδώ κοντά".
Αντε και κάποιοι άλλοι που έτυχε ένα βράδυ στις διακοπές στο χ νησί να το θεωρήσουν κάτι σαν extreme sport και αντί να πηδήξουν απο κάποια γέφυρα, ήπιαν ένα μπάφο και "γουάου!!!ήταν υπέροχα, αλλά την άλλη μέρα ήμουν σκατά".
Λάθος.
Σκατά ήσουν κι απο πρίν κι αυτά τα σκατά βρήκες στο κατώφλι σου την επόμενη μέρα.
Μην μπερδεύετε κατ'αρχήν τα τραίνα με τα πορτοκάλια.Δεν είναι το ίδιο πράγμα η κάνναβις,η κοκαινη,η πρεζα και ουτω καθεξής.Αλλωστε ο όρος ναρκωτικό μπορεί να αποδοθεί κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά.
Εδώ μιλάμε για κάτι που μας το δίνει η φύση και μάλιστα όχι μόνο σαν ευφορικό ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το αλλά ας θυμηθούμε και τις άλλες χρήσεις της κάνναβης (σχοινί,υφάσματα,λάδι,ιατρική).
Ξέρετε κάποιο άλλο ναρκωτικό που να γίνεται μπλουζάκι?
Αν ναι ευχαρίστως το φοράω...
Ξέρετε κάποιο άλλο ναρκωτικο που να γίνεται σχοινί?
Αν ναι κάθομαι να με δέσετε...

Διάβασα προσεκτικά το thread και συμφωνώ με το παληκάρι που ισχυρίζεται οτι οι χρήστες κάνναβης είναι η ιδανική δεξαμενή πελατών για πιο σκληρά ναρκωτικά.Υπήρξαν φορές που ένοιωσα να κολυμπάω σ αυτήν την δεξαμενή και κάποιες απ'αυτές τις φορές βγήκα για λίγο στις "ακτές" της δεξαμενής δοκιμάζοντας τις "παραλίες" της.

Απο κει και πέρα όμως όλα σχετίζονται με το περιβάλλον μας.Το χ ναρκωτικό δεν λειτουργεί μόνο του.Χρειάζεται κι εσένα χαρά μου...
Απο που προκύπτει ο τρόμος σας για την ινδική κάνναβη?
Απ τους θανάτους που προκαλεί?
Δεν είδα κανέναν να απαγορεύει η να προσπαθεί να έλεγξει την κατανάλωση αλκοολ που παρεπίπτοντως οδηγεί σε τραυματισμους και θανατους μέσα απ την οδήγηση,σε περιστατικά οικογενειακής βίας και γενικότερα σε συμπεριφορές αλλοπρόσαλλες -κάπου εδώ είδε ο τρελλός τον μεθυσμένο και φοβήθηκε-
Το τσιγάρο που απενοχοποίησε την ζημιά που κάνει με μια πινακίδα που μας προειδοποιεί για αυτήν?
Ελεος πια με την υποκρισία αυτών που τους δείχνεις το δάσος και κοιτάνε το δέντρο.
Η κάνναβις για μένα είναι κάτι σαν μεγεθυντικός φακός που σε βοηθάει να δείς το μέσα σου.
Αν μέσα σου υπάρχει μια ισοροπία θα νοιώσεις ακόμα καλύτερα,μα αν είσαι σκατάς φίλε μου θα τα νοιώσεις τόσο έντονα μέχρι που θα τα μυρίσεις κιόλας.Καλά θα κάνεις να μην ξανακαπνίσεις πρώτα για το δικό σου καλό και στην συνέχεια στο σύνολο των χρηστών (καθώς τα ναρκωτικά ποτέ δεν είναι αρκετά,κι όποιος διαφωνεί ας σκεφτει τις πουτάνες και αν παραδεχτεί οτι δεν θα ήθελε κι άλλες τότε το συζητάμε).
Κάνω χρήση 12 χρόνια λοιπόν και μέσα απ αυτά τα χρόνια έμαθα πως να το χειρίζομαι (να το πίνω και να μην με πίνει δηλαδή) και μην πιστέψει κανείς οτι είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.
Εμαθα να βρίσκω το καλό όχι απαραίτητα συναναστρεφόμενος με "αλήτες και πρεζόνια" κι έτσι να διασφαλίζω την υγεία μου στον μεγαλύτερο βαθμό.
Σ'αυτά τα 12 χρόνια είμαι σίγουρος οτι έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος,έμαθα να σέβομαι και να δίνω χώρο στους ανθρώπους για να κινηθούν και στα πράγματα για να συμβούν,έμαθα να μην αγχώνομαι ακόμα κι όταν έτρωγα "πακέτο απ'το βέρι μου",έμαθα πολλά κι άλλα τόσα.
Δεν υπήρξε μια μέρα όλα αυτά τα χρόνια που να υπέκφυγα των υποχρεώσεων μου εξ αιτίας της χρήσης κάνναβης και αναφέρομαι σε όλων των ειδών τις υποχρεώσεις.
Δουλεύω καθημερινά 12 με 14 ώρες μιας και τρέχω την λειτουργία δύο καταστημάτων και πραγματικά αν δεν πιώ ένα τσιγάρο το βράδυ που γυρνάω στο σπίτι θα αργήσω πολύ να αποβάλλω την ένταση της ημέρας απο πάνω μου και μιας και όλοι ξέρουμε ότι ο χρόνος είναι χρήμα (ειδικά σε περιπτώσεις με cg)κι αν αργήσω να την αποβάλλω θα αργήσω να κοιμηθώ με συνέπεια να αργήσω να ξυπνήσω και όλοι θυμόμαστε τι πάθαινε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης όταν αργούσε να ξυπνήσει στο τραγούδακι απ την δεκαετία του '80.
Γι αυτό πίνω λοιπόν...
Για να βρίσκω πάρκινγκ το πρωϊ...
Πειράζω κανέναν?

Υ.Γ.Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους συναγωνιστές που δείχνουν οτι το κατέχουν το άθλημα...
Στην υγειά μας λοιπόν...
Ο Ελβις ζει...

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
παραδεχομαι αυτος που πινουν και γινονται λιωμα αλλα οι υπολοιποι εξυπνακηδες που προσπαθουν να μας το παιξουν γαμιαδες που ουτε ο μπαφος δεν τους ζαλιζει ειναι για πολλες μουτζες.
το χορταρακι δεν ειναι αθωο.μακαρι οσοι το πινουν να ελεγχουν το εαυτο τους.πειραματα σε ολλανδια-αγγλια κλπ εχουν αποτυχει.ας υποθεσουμε λοιπον πως η πλειοψηφια των χρηστων δεν το πολυσηκωνει.

ειμαι κατα καθε εξαρτησης ψυχολογικης οικονομικης κλπ.

dont get high with your supply που λεει και ο φιλος tony

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Αν και το χασίς μπορεί να μην αποδειχθεί θανατηφόρο...παρ'όλα αυτά λειτουργεί σαν προθάλαμος για τη χρήση άλλων ουσιών...ηρωίνες κλπ....γι'αυτό δεν παύει να είναι πολύ επικίνδυνο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Κάνω μάτι το site πολύ καιρό αλλά δεν είχα γραφτεί μέχρι που είδα τόσες βλακείες γραμμένες μαζί.
Ελπίζω να μην με αμφισβητήσει κανείς.
καταρχην ετσι οπως τοποθετεισαι εισαι ΛΑΘΟΣ...!!μπορει σ αυτα που εχεις πει να εισαι σε καποια σωστος αλλα απο την στιγμη που δεν εισαι και τοσο καιρο μελος πως μπαινεις και την λες εμεσα σε τοσα ατομα..!!!
Κάνω μάτι το site πολύ καιρό αλλά δεν είχα γραφτεί μέχρι που είδα τόσες βλακείες γραμμένες μαζί.
αν στην τελικη εβλεπες τοσες βλακειες γιατι καθοσουνα και τις εβλεπες..?? και κατι αλλο...!!εσυ περιμενεις να βαλεις μυαλο εδω μεσα σε καποια ατομα...??μην ξεχνας οτι εδω μεσα ειναι ενα μεγαλο καφενειο και ο καθενας λεει την αποψη του και στα @@@@@@..!!
συγνωμη γαι το υφος μου..!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εγω απο οτι ξερω το χασις θεωρειται ναρκωτικη ουσια..!!τωρα αν καιει κυταρα η οχι δεν ξερω!! παντως αν ητανε τοσο ακυνδινο θα ητανε και νομιμο...!!εχω ακουσει μαλακιες του στυλ οτι το χασις ειναι της φυσης ενω τα αλλα προιοντα του ανθρωπου και οτι αλλοι λενε οτι τα ζωα το τρωνε και οι ανθρωποι (αλλα ζωα) το καπνιζουνε..!!!αν καποιος θελει να χαλαρωσει το βραδυ μπορει να βαλει 1 ποτηρακι κοκινο κρασι απαλη μουσικη και να χαλαρωσει...
εγω ξερω οτι στο χασις δεν εχει παν μετρον αριστον οπως στο ποτο και το τσιγαρο...!! αυτα ειναι αλλα θεματα..!!αν καποιος παρει μια ενεση και βαλει μια μεγαλη ποσοτητα ηρωινης και μια μεγαλη ποσοτητα νικοτινης στο αιμα με την ηρωινη δεν πεθαινεις αλλα με την ιδια ποσοτητα νικοτινης ειναι θεμα λεπτων..!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
και οσο για το θεμα που τεθηκε οτι αν εισαι επι την επιρια ναρκωτικων ουσιων γαμας ατελειωτα και εισαι turbo μπορει να χει και μια δοση αληθειας αλλα και αν εισαι τυφλα απο ενα κρασακι γαμας και δεν μπορεις να χυσεις για 1-2 ωρες..!! αυτο ειναι δοκιμασμενο..!!
και οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται...!! (για μερικους που ισως αντιδρασουν)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom