pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Κανετε αγορες απο το INTERNET και αν ναι τι ειδους
Καλή ερώτηση. Πράγματι τι γίνεται με τις αγορές τώρα λόγω κεφαλαιακών ελέγχων; Μπορεί κανείς να κάνει αγορές από το εξωτερικό;
μαλακιες λεει πιο πανω, πηγα να παρω κατι από ebay και δεν δεχτηκαν 2 καρτες :S
Mια χαρα κανεις αγορες,απλα εχεις 1 εικονικο πειπαλ,και με αυτο φορτωνεις το κανονικο σου..Εχεις και μια μικρη επιβαρυνση ομως.Καλή ερώτηση. Πράγματι τι γίνεται με τις αγορές τώρα λόγω κεφαλαιακών ελέγχων; Μπορεί κανείς να κάνει αγορές από το εξωτερικό;
τι πραγματα προτιμάτε να αγοράζετε μεσω Internet ρουχα,βιβλια,ηλεκτρονικα?Κανετε αγορες απο το INTERNET και αν ναι τι ειδους
τι πραγματα προτιμάτε να αγοράζετε μεσω Internet ρουχα,βιβλια,ηλεκτρονικα?
Ασε τυπε και εχω μπανισει ενα καλο καλαμι για jigging αλλα ειναι ακριβο την τυχη μου μεσα.Προσωπικα αγοραζω πιο πολυ τα ειδη αλιειας μου.
Καλαμι 370 ευρο το βρηκα σε δημοπρασια απο αυστρια μεσω ebay.Μοτερακι των 180 ευρο επισης στο κατοσταρικο.Ξερω δεν ειναι σωστο εν μερη που δεν ψωνιζω απο τα εγχωρια μαγαζια αλλα οι τιμες ειναι εξωφρενικα διαφορετικες.
τι κιθαρες τυπε?Ασε τυπε και εχω μπανισει ενα καλο καλαμι για jigging αλλα ειναι ακριβο την τυχη μου μεσα.
Muthos καπως ετσι λεγεται αν θυμαμαι καλα δεν μπορω να το βρω τωρα.
Αλλα γενικα εχω φερει απο εξω μεχρι στιγμης 2 ηλεκτρικες κιθαρες 3 κινητα τηλεφωνα και ολα μια χαρα (Βασικα ενας φιλος μου τα χειριζεται μην ρωτησετε παραπανω δεν εχω ιδεα)
Πανευκολο ειναι λεμε.Με 2 λογαριασμους πειπαλ που εχεις φτιαξει απο ελληνικη ip.Καλησπερα... Δεν ειναι ευκολες οι αγορες απο το εξωτερικο... Λογω capital control....Πολυ δυσκολα γινονται τωρα!! Και κυριως απο το ebay που ειναι το καλυτερο... :o
ειχα μπλουζακι απο obituary the end complete αλλα μου το κλεψανε.Εγω ελληνικη καρτα κ δεν εχω προβλημα
τωρα θελω να παρω ενα μπλουζακι γαμαω
Obituary-slowly we rot
Το χω χρονια απωθημενο