You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κάνετε αγορές από το internet και αν ναι, τί είδους;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinolagnos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 94
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.941
- Πόντοι
- 6.946
Έχω πάρει από μαγαζί που διαφημίζεται στο σκρουτζ 2 κινητά(έψαξα όμως πριν και ρώτησα αν είναι αξιόπιστο, όπως και ότι είχε και δικό του σέρβις έως ένα βαθμό), καθώς και από το ίδιο το σκρουτζ(σαν πωλητής) 1 κινητό. Ουδέν πρόβλημα είχα, βέβαια δεν χρειάστηκα και κάτι από εγγυήσεις, δεν έτυχε κάποιο θέμα.Κινητό απο σκρουτζ έχει πάρει κανένας;
Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.497
- Πόντοι
- 3.057
Ο,τι ακριβο εχω αγορασει το εχω φερει απεξω.
Για τους 2-3 που μπορει να ασχολουντε , τελευταια φορα πηρα σε δημοπρασια απο Αυστρια ενα καλαμι για surf-casting της shimano( super aero technium). Σε ενα ''γνωστο'' στον χωρο μαγαζι , που ημουν 6 χρονια πελατης , μου ζητησε 490 ευρω. Το εφερα απο Αυστρια λοιπον με ενα κατοσταρικο( σιγουρα ημουν τυχερος γιατι ηταν δημοπρασια) με τα χαρτια του , τρια χρονια εγγυηση και πληρωνοντας επιπλεον 38 ευρω επιπλεον στην DHL μου ηρθε αντικειμενικα μεσα σε 48 ωρες.
Απο το ιδιο μαγαζι πηρα τελικα αγορα και ενα μοτερ της shimano (ultegra 10000) με 105 ευρω αντι για 180 που μου ζητουσε το ιδιο μαγαζι. Αυτο βεβαια εκανε 15 μερες να ερθει για καποιο λογο.
Για τους 2-3 που μπορει να ασχολουντε , τελευταια φορα πηρα σε δημοπρασια απο Αυστρια ενα καλαμι για surf-casting της shimano( super aero technium). Σε ενα ''γνωστο'' στον χωρο μαγαζι , που ημουν 6 χρονια πελατης , μου ζητησε 490 ευρω. Το εφερα απο Αυστρια λοιπον με ενα κατοσταρικο( σιγουρα ημουν τυχερος γιατι ηταν δημοπρασια) με τα χαρτια του , τρια χρονια εγγυηση και πληρωνοντας επιπλεον 38 ευρω επιπλεον στην DHL μου ηρθε αντικειμενικα μεσα σε 48 ωρες.
Απο το ιδιο μαγαζι πηρα τελικα αγορα και ενα μοτερ της shimano (ultegra 10000) με 105 ευρω αντι για 180 που μου ζητουσε το ιδιο μαγαζι. Αυτο βεβαια εκανε 15 μερες να ερθει για καποιο λογο.
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.256
- Πόντοι
- 1.056
.... εγώ πριν 2 χρόνια από ένα μαγαζί στην Ελευσίνα μέσω σκρούτζ , όλα καλά !Κινητό απο σκρουτζ έχει πάρει κανένας;
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
Κάνω αγορές από την ίντερνετ πουτανες .....άλλες φορές καλές άλλες φορές κομοδίνο ...
nightman69
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22.300
- Πόντοι
- 4.656
Κάνω αγορές από την ίντερνετ πουτανες .....άλλες φορές καλές άλλες φορές κομοδίνο ...
Πρωτοπόρος
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
τα περισσοτερα πλεον μεσω ιδερνετ γινονται.
ας ειναι καλα το σκρουτζ και το ιφουδ η' τα αναλογα ισοπς.
ας ειναι καλα το σκρουτζ και το ιφουδ η' τα αναλογα ισοπς.
nightman69
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22.300
- Πόντοι
- 4.656
Πολλές αγορές εδώ και χρόνια..... και από Σκρούτζ και από Ελληνικά σάιτ και σάιτ του εξωτερικού, δεν είχα ποτέ σε τίποτα πρόβλημα. (από ηλεκτρονικά μέχρι στρίνγκ της γυναίκας).
Κινητά μόνο από Σκρούτζ
Κινητά μόνο από Σκρούτζ
αγοραζω τηλεκατευθυνομενα αεροπλανακια καραβακια και διαφορα τετοια.....
μερικες φορες περνω πρωτεινες και παρομοια...
αγοραζω τροφη για την γατα μου φαρμακα για τα μαλλια μου
σκεφτομαι να παρω και εφεδρινη, αναβολικα και αλλα σχετικα, αλλα φοβαμαι μην μου φανε τα λεφτα.
εχω σκεφτει να αγορασω κατεβαζοντας βεβαια διαφορες σκληρες σαδομαζοχιστικες ταινιες με μαστιγια αλυσιδες ξυλο και τα σχετικα αλλα δεν το εχω κανει ακομα.
ακομα εχω προσπαθησει να γαμησω απο το μπαντου χωρις να πληρωσω αλλα ουτε αυτο το καταφερα
σκεφτομαι να παρω και εφεδρινη, αναβολικα και αλλα σχετικα, αλλα φοβαμαι μην μου φανε τα λεφτα.
εχω σκεφτει να αγορασω κατεβαζοντας βεβαια διαφορες σκληρες σαδομαζοχιστικες ταινιες με μαστιγια αλυσιδες ξυλο και τα σχετικα αλλα δεν το εχω κανει ακομα.
ακομα εχω προσπαθησει να γαμησω απο το μπαντου χωρις να πληρωσω αλλα ουτε αυτο το καταφερα
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Βλέπω ζεις ρισκάροντας τρελα,ε;αγοραζω τηλεκατευθυνομενα αεροπλανακια καραβακια και διαφορα τετοια.....
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Υπάρχει κανείς που αγοράζει σε φυσικό κατάστημα ;
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Χαχαχα αστείο...υπερτιμημενες οι αγορες μεσω ιντερνετ..Ασε που σε φυσικα καταστηματα..ειδικα συνοικιακα βρισκεις καλυτερες ευκαιριες και ιδια γκαμα προιοντων..ξεκωλιστε απο το τυρακι της ευκολης αγορας
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ καμία σύγκριση σε τιμές μεταξύ φυσικού μαγαζιού και μαγαζιού online.
Απλά μαθηματικά είναι. Τόσο δύσκολο να το καταλάβεις;
Ο μόνος λόγος να αγοράσεις πλέον από φυσικό κατάστημα είναι αν δεν ξέρεις να αγοράζεις online ή βαριέσαι να περιμένεις μέχρι να έρθει στην πόρτα σου.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
Δονητές
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.256
- Πόντοι
- 1.056
Τελευταία κακή εμπειρία με το PUBLIC που γαμ@ το σπιτάκι τους ! Αγόρασα στις 30 Ιουνίου 1 σπρέι αέρα και μία ξυριστική μηχανή σε πολύ συμφέρουσα τιμή 49 ευρώ. Το σπρέι το παρέλαβα την επόμενη ημέρα, η ξυριστική άφαντη αν και διαθέσιμή και στο Public και στο Media Markt που είναι η ίδια αλυσίδα και υποτίθεται θα την έστελνε. Από τις 5 Ιουλίου έχω σπάσει τα παπάρια μου σε δεκάδες εργατοώρες να μιλάω και να βρίζω διάφορα άτομα αλλά ΚΑΝΕΝΑ υπεύθυνο-προϊστάμενο αν και ζητάω επίμονα κάτι τέτοιο ! έκανα αιτήματα και συνεχίζω να κάνω αλλά ΤΙΠΟΤΑ έως και σήμερα - τώρα. Είναι ξεφτίλες και τους το λέω κατάμουτρα αλλά ΔΕΝ ! Λύσεις ? Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις και ΟΧΙ τύπου ... ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΠΑΖΟΥΚΑ , ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ... κλπ κλπ ..... α ξέχασα να αναφέρω ότι πήγα στο Μολλ στο Public μπας και την πάρω στο χέρι και φύγω και μοθ είπαν να με εξυπηρετήσουν να μιλήσουν με το κατάστημα στην Κηφισίας να μου την κρατήσουν να πάω να την ξαναπληρώσω και να μου κάνουν επιστροφή τα 49 στην κάρτα μετά από μερικές ημέρες....... ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.630
- Πόντοι
- 12.756
τελευταιες αγορες απο νετ...ξυριστικη μηχανη απο το smart club και ρουχα απο Γερμανικο καταστημα..κομπλεδουρα ολα
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Μεγάλη προσοχή στις αγορές από ίντερνετ, τσεκάρετε δύο καί τρεις φορές τήν σελίδα αν είναι έγκυρη, αν έχει σχόλια από άλλους αγοραστές, προσοχή στο θέμα εγγύησης καί πληρώνετε όσο είναι δυνατόν μέ αντικαταβολή.
antouanb1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Μεγάλη προσοχή στις αγορές από ίντερνετ, τσεκάρετε δύο καί τρεις φορές τήν σελίδα αν είναι έγκυρη, αν έχει σχόλια από άλλους αγοραστές, προσοχή στο θέμα εγγύησης καί πληρώνετε όσο είναι δυνατόν μέ αντικαταβολή.
Ακριβώς. Επιπλέον πιο αξιόπιστη η αναζήτηση του προϊόντος με βάση την αξιολόγηση.
NAI,
εχω αγορασει τηλεκατευθυνομενα αεροπλανακια,
ενα καραβακι,
ηλεκτρονικα και μηχανικα μερη για τηλεκατευθυνομενα καραβακια και αεροπλανακια.............
σκεφτομαι να αγορασω αναβολικα, εφεδρινη,ενα οπλο τειζερ.......
εχω αγορασει τηλεκατευθυνομενα αεροπλανακια,
ενα καραβακι,
ηλεκτρονικα και μηχανικα μερη για τηλεκατευθυνομενα καραβακια και αεροπλανακια.............
σκεφτομαι να αγορασω αναβολικα, εφεδρινη,ενα οπλο τειζερ.......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 100
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις