Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.784
Έχει τύχει να δώσω, να πάρω,ποτέ..Kίτρινο σημαδούρας....εσύ δίνεις;
Έχει τύχει να δώσω, να πάρω,ποτέ..Kίτρινο σημαδούρας....εσύ δίνεις;
Τα υπάκουα αγόρια.. ;Αν και επειδή γράφεις στον ενικό, δεν σε κοβω για υπό ιδιαίτερα..Μπράβο, να δίνεις, υπάρχουμε κι εμείς....
μας κερνας σε ραντεβου δηλαδη;;;;Έχει τύχει να δώσω, να πάρω,ποτέ..
Αν κόψεις και τα γλυκά θα μπεις στον πειρασμό να την βάλεις να χεσει για να δοκιμάσεις τα "τρουφάκια" της; Με το μπαρδον δηλαδή....Εγώ έχω κόψει το αλκοόλ....βρήκα μια την έβαλα να πειει ουίσκι τελικά....και μετά κατουρα στο στόμα ....το καλύτερο ποτό...ήταν...τα παγάκια έλειπαν μονο
Ριξτο στο στομα μουλοιπον...παω να ριξω ενα κατουρημα και ερχομαι
ΙουυυυΑν κόψεις και τα γλυκά θα μπεις στον πειρασμό να την βάλεις να χεσει για να δοκιμάσεις τα "τρουφάκια" της; Με το μπαρδον δηλαδή....
Μήπως να τραβήξω και καζανάκι?Ριξτο στο στομα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ιουυυυ
Πατα τη μύτη μου για καζανάκι τυπεΜήπως να τραβήξω και καζανάκι?
θα σου ριξω και ακουα φορτεΠατα τη μύτη μου για καζανάκι τυπε
Μιλάμε για μπίζνα όχι αστεία!! Άλλοι αγοράζουν κλανιές σε βαζάκια.θα σου ριξω και ακουα φορτε
ποια υγεια εγω για να τρολαρω τους καμπινεδες μπηκα εδωΜιλάμε για μπίζνα όχι αστεία!! Άλλοι αγοράζουν κλανιές σε βαζάκια.
Πέρα από την πλάκα, με προσοχή στην υγεία σας, κάντε ότι θέλετε. Άλλοι τρώνε ακρίδες.
Μην ρίχνεις το επίπεδο ...άστα εκεί να λιμνάζουν και να γεμίσει το σπίτι τσίκνα κατουρλιλας....!Μήπως να τραβήξω και καζανάκι?
φιλε η ακριδα κ τα εντομα ειναι η τροφη του μελλοντος. τιγκα πρωτεινη χωρις εξοδα παραγωγης. φυσικα κ τα σιχαινομαι απλα λεω το γεγονοςΜιλάμε για μπίζνα όχι αστεία!! Άλλοι αγοράζουν κλανιές σε βαζάκια.
Πέρα από την πλάκα, με προσοχή στην υγεία σας, κάντε ότι θέλετε. Άλλοι τρώνε ακρίδες.