enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.703
- Πόντοι
- 3.656
Τύπε το χιούμορ σου γαμάει, μου θυμίζεις τον απόλυτο.
Τύπε το χιούμορ σου γαμάει, μου θυμίζεις τον απόλυτο.
μαν μηπως ψαχνεις εργατες?σκατα και κατουρα δεν ειναι για καταναλωση. ειναι αποβλητα
οχι δουλευω μονοςμαν μηπως ψαχνεις εργατες?
Αν στα καπάκια πιείς μια Fanta με ανθρακικό όμως, είσαι κομπλέ!Τον τελευταίο καιρό πειραματιζομαι με διαφορά φετίχ π εχω. Σαν ιδέα μαρεσει πολυ να με κατουρανε και να τα καταπίνω αλλα δε ξερω ποσο επικίνδυνο ειναι. Π.χ. σμν κολλάνε και από ουρά η μονο με σπερμα;
Κανει δε κάνει...πιες τα και πες μας εντυπώσεις μεταΤον τελευταίο καιρό πειραματιζομαι με διαφορά φετίχ π εχω. Σαν ιδέα μαρεσει πολυ να με κατουρανε και να τα καταπίνω αλλα δε ξερω ποσο επικίνδυνο ειναι. Π.χ. σμν κολλάνε και από ουρά η μονο με σπερμα;
Όταν βγάλω το σκυλο μου βόλτα θα φωνάξω και σενα. Μη πάνε χαμενα κρίμα είναι.Τον τελευταίο καιρό πειραματιζομαι με διαφορά φετίχ π εχω. Σαν ιδέα μαρεσει πολυ να με κατουρανε και να τα καταπίνω αλλα δε ξερω ποσο επικίνδυνο ειναι. Π.χ. σμν κολλάνε και από ουρά η μονο με σπερμα;
ΚΑΙ θα καυλώσετε, τι άλλο θέλετε δηλαδής;;Τραβατε και στην ημερήσια ενημέρωση για χεσιμο, οχι μονο λοιπόν θα ξεδιψασετε αλλά θα χορτασετε κιόλας!
όχι και ανώμαλο ρε τύπε. Μερακλής χαρακτηρίζεταιΤι ανωμαλία υπάρχει τελικά στο κόσμο???
Δε μπορώ ούτε ανώμαλο να τον χαρακτηρίσω κάποιον που έστω σκέφτηκε να πιεί τα κατουρα!!!
Το κομπολόι να του δώσεις!!!όχι και ανώμαλο ρε τύπε. Μερακλής χαρακτηρίζεται
Τον τελευταίο καιρό πειραματιζομαι με διαφορά φετίχ π εχω. Σαν ιδέα μαρεσει πολυ να με κατουρανε και να τα καταπίνω αλλα δε ξερω ποσο επικίνδυνο ειναι. Π.χ. σμν κολλάνε και από ουρά η μονο με σπερμα;