You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καμίνης Και Αλλαγή Του Χρόνου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Titan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 55
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ο άλλος έχει καράφλα και χαίτη?Δεν ξέρω αν το πήρε είδηση κανείς πως άλλαξε τον χρόνο ο Καμίνης...
Πέρα από αυτό, δεν είμαι πολύ βέβαιος γιατί δεν βλέπαμε την ΕΤ1 συνέχεια, αλλά δεν άκουσα ούτε ένα ελληνικό τραγούδι από την ορχήστρα.
Επισκέπτης
H Villa θα γινει ο ταφος του Καμινη.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η συγκεντρωση δεν απευθυνονταν σε ελληνικο κοινο τυπεΠέρα από αυτό, δεν είμαι πολύ βέβαιος γιατί δεν βλέπαμε την ΕΤ1 συνέχεια, αλλά δεν άκουσα ούτε ένα ελληνικό τραγούδι από την ορχήστρα.
karma_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Το όλο αστείο της υπόθεσης έγινε στην γειτονιά μου..
Σκηνικό:
Ο απέναντι μου 15 λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου αρχίζει να λέει χρόνια πολλά και να πετάει βεγγαλικά..Λέω δεν μπορεί,οπότε μετά από ένα λεπτό το καταλαβαίνει και μπαίνει μέσα!Μετά από κανά 10λεπτο βγαίνουν άλλοι πιο μακρινοί γείτονες και αρχίζουν τα χρόνια πολλά!Και από εκείνη την ώρα περνάνε τα άλλα 5,γυρνάμε την τηλεόραση στην NET..περιμένοντας την αλλαγή.Περνάει 1 λεπτό λέμε ε δεν γίνετε έχει αλλάξει (παράλληλα όλη η γειτονιά είχε βγει έξω και ούρλιαζει),βγαίνουμε έξω κοιτούσαμε παράλληλα την τηλεόραση ακόμα η αντίστροφη μέτρηση..Περνάνε 2 και κάπου εκεί μάλλον του είπανε ότι πρέπει να αλλάξει τον χρόνο..Ε και τότε είχαν μπει ήδη οι μισοί μέσα και οι άλλοι μισοί που δεν είχαμε αρχίζει να φωνάζουμε βγήκαμε!Επικό σκηνικό!
Καλή χρονιά σε όλους παρεμπιπτόντως!
Σκηνικό:
Ο απέναντι μου 15 λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου αρχίζει να λέει χρόνια πολλά και να πετάει βεγγαλικά..Λέω δεν μπορεί,οπότε μετά από ένα λεπτό το καταλαβαίνει και μπαίνει μέσα!Μετά από κανά 10λεπτο βγαίνουν άλλοι πιο μακρινοί γείτονες και αρχίζουν τα χρόνια πολλά!Και από εκείνη την ώρα περνάνε τα άλλα 5,γυρνάμε την τηλεόραση στην NET..περιμένοντας την αλλαγή.Περνάει 1 λεπτό λέμε ε δεν γίνετε έχει αλλάξει (παράλληλα όλη η γειτονιά είχε βγει έξω και ούρλιαζει),βγαίνουμε έξω κοιτούσαμε παράλληλα την τηλεόραση ακόμα η αντίστροφη μέτρηση..Περνάνε 2 και κάπου εκεί μάλλον του είπανε ότι πρέπει να αλλάξει τον χρόνο..Ε και τότε είχαν μπει ήδη οι μισοί μέσα και οι άλλοι μισοί που δεν είχαμε αρχίζει να φωνάζουμε βγήκαμε!Επικό σκηνικό!
Καλή χρονιά σε όλους παρεμπιπτόντως!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ο Καμίνης είναι πολύ μπροστά,μέχρι και δική του αντίστροφη μέτρηση έκανε....................
πολυ μπροστα το ατομο τυπε
karma_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Χάλασε την πιάτσα μαζί με τους Λοβερδο/Δένδιες.................
πολυ μπροστα το ατομο τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τα λοβερδοπογκρομ δεν θα ξεχαστουν ποτέ στην πιατσαΧάλασε την πιάτσα μαζί με τους Λοβερδο/Δένδιες.................
Σοβαρά,τα'χω πάρει πολύ με αυτό το θέμα.....................τυπε τα λοβερδοπογκρομ δεν θα ξεχαστουν ποτέ στην πιατσα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε να ξερει ο καμινης οτι τα γιαουρτια ηταν μονο η αρχηΣοβαρά,τα'χω πάρει πολύ με αυτό το θέμα.....................
τυπε να ξερει ο καμινης οτι τα γιαουρτια ηταν μονο η αρχη
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
εχει παει κανεις συνταγμα;;;
εχει φυγει ο μαλακας ή βγαζει ακομα λογο;;
το εχω ικανο ν αλλαξει την χρονια σημερα
Πιο βλάκας από αυτόν,πεθαίνεις.........δεν παίζεται.... Σήμερα έτρωγε σούπα,με τους άστεγους!εχει παει κανεις συνταγμα;;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 2K