Νέα

καμια "ψιλη" παιζει πουθενα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
κατι περισσοτερο απο σφαλιαριτσες?μεταξυ σφαλιαρας και αφηνω μελλανιά θα ελεγα...αυτο το φετιχ το ανακαλυψα προσφατα...

για τους λατρεις του bdsm που απ'οτι διαπιστωνω εχουμε αρκετους συναγωνιστες ξερουμε καμια submissive slave που να δεχεται ψιλομαστιγωμα,κτλ..;;;??

OP
OP
maturelover2013

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
νταξει δεν ειπαμε να τη σαπισουμε τη γκομενα,αλλα απ'οτι καταλαβα δεν παιζει.παντως στην προεδραρα εχω ριξει κατι πολυ καλες,αφου ομως τη ρωτησα πρωτα  :s&m_1:

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
δεν εχω κανει ορθογραφικο λαθος.λεγοντας ψιλη εννοω -κατανοωντας τη δυσκολια του θεμματος-καμια κοπελα να δεχεται καμια σφαλιαρα στον ποπο αλλα και αλλου,σε σντουντιο η και μπουρδελλο.υπαρχει?

αυτό φίλε το κερδίζεις μαζί με την εμπιστοσύνη της κοπέλας, πρέπει να επισκεφτείς την ίδια μερικες φορές για να σε μάθει και να το προσθέτεις σιγα σιγα στο ρεπερτόριο... και πάλι χαμηλό ποσοστό θα το δεχτεί αλλά αξίζει να δοκιμάσεις

OP
OP
maturelover2013

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
αυτό φίλε το κερδίζεις μαζί με την εμπιστοσύνη της κοπέλας, πρέπει να επισκεφτείς την ίδια μερικες φορές για να σε μάθει και να το προσθέτεις σιγα σιγα στο ρεπερτόριο... και πάλι χαμηλό ποσοστό θα το δεχτεί αλλά αξίζει να δοκιμάσεις
φιλαρακι δεν υπαρχει χρονος γι'αυτο λογω αυξημενων υποχρεωσεων.οτι ειναι να γινει πρεπει να γινει σημερα.γι'αυτο θα εκτιμουσα οποιαδηποτε πληροφορια.επειδη η πειρα μου λεει πως οι μεστωμενες τα δεχονται αυτα λιγο η πολυ,γνωριζετε κανενα στουντιομεγαλοκοριτσο που να εργαζεται αποψε?για συλβια απο θησεως 365 τι λετε?αν και παραδοξως οποτε παω εκει ποτε δεν μου ανοιγουν.μηπως επειδη δεν ειμαι μονος?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom