You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κάμερες στα μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
τύποι ο νόμος για τους οίκους ανοχής είναι επίτηδες αδύνατο να εφαρμοσθεί, έτσι όλοι οι οίκοι λειτουργούν τυπικά παράνομα, οπότε μη ψάχνετε και τους υπόλοιπους νόμους, πάρτε δεδομένο ότι είναι πιθανό να υπάρχουν κάμερες παντού, και επίσης πάρτε δεδομένο ότι είναι για ασφάλεια, δεν ασχολούνται καθόλου ούτε ποιοί είσαστε ούτε τι κάνετε.
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
τύποι ο νόμος για τους οίκους ανοχής είναι επίτηδες αδύνατο να εφαρμοσθεί, έτσι όλοι οι οίκοι λειτουργούν τυπικά παράνομα, οπότε μη ψάχνετε και τους υπόλοιπους νόμους, πάρτε δεδομένο ότι είναι πιθανό να υπάρχουν κάμερες παντού, και επίσης πάρτε δεδομένο ότι είναι για ασφάλεια, δεν ασχολούνται καθόλου ούτε ποιοί είσαστε ούτε τι κάνετε.
Καλά κάνουν και δε πιάνουν με νόμους τα μπουρδέλα.. Πρώτα απ ολα δε γίνετε να εφαρμοστούν επιλεκτικά νόμοι.. αρα αν τα περιλάβουν θα πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι σε ολο ο εύρος του κράτους.. απο φολογογία μέχρι υγειονομικό κτλ.. Το οτι δε τα αγγίζουν ειναι γιατί λειτουργούν σαν υπόνομοι που ξεπλένουν τους δρόμους της κοινωνίας, μεταφορικά το λέω, οχι οτι παίζει βρωμιά.. επιτελούν συγκεκριμένο έργο λοιπόν..
Το αγοραίο σέξ πρέπει να ναι άβατο.. χιλιάδες χρόνια η δουλειά ειναι πολύ συγκεκριμένη.. πας γαμάς-φεύγεις..
Αλλά η πράξη μέσα στο δωμάτιο ειναι ιδιωτική στιγμή... Μπρορεί τα μπουρδέλα τα ειναι ιδιωτικοί χώροι, να μην υπόκεινται σε νόμους κατα γράμμα.. αλλά κάποια θέματα ανάγονται σε άλλο παρανομαστή.. π.χ. δε μπορείς να πας σε μπουρδέλο να κάνεις ναρκωτικά, δε μπορείς να ασκήσεις βία, δε γινετε να προσβάλλουν τη προσωπική σφαίρα κάποιου, τα μπουρδέλα δεν ειναι άλλος πλανήτης, ύπαρχουν κανόνες προφανώς, αλλά επειδή η δουλειά χιλιάδες χρόνια τώρα ειναι τόσο πολυ συγκεκριμένη, πας γαμάς-φεύγεις.. δε χρειάστηκε ουτε θα χρειαστεί να αλλάξει κάτι ως προς τη λειτουργία τους..
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Σε σπιτακι που ειχα παει παλια ειχε ξεφυγει στη κοπελα οτι βλεπουν απο καμερες στα δωματια για ασφαλεια. Εμενα προσωπικα δε με χαλασε, την ξεσκησα!
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.412
- Πόντοι
- 6.955
Εγώ εχω δει καμερα μέσα στο δωμάτιο γνωστού στούντιο! Αδιαφόρησα και περίμενα να έρθει η νεαρα για να την πηδήξω! Συνέβει προ τριετίας αυτό.
Παρακαλώ μην αρχίσετε να μου στέλνετε π.μ. ρωτόντας με πιο στούντιο ήταν αυτό.
KavlomenosPoutanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2014
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Εγώ εχω δει καμερα μέσα στο δωμάτιο γνωστού στούντιο! Αδιαφόρησα και περίμενα να έρθει η νεαρα για να την πηδήξω! Συνέβει προ τριετίας αυτό.
Τυπε ήταν κρυφή η κάμερα να φανταστώ?
KavlomenosPoutanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2014
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Είμαι στο δωμάτιο τρώω μια γλίστρα από τα νερά στο πάτωμα και σωριάζομαι όταν μπαίνει η κοπέλα με ρωτάει είσαι καλά χτύπησες;
Τυχαίο;
Τύπε μήπως όταν έσκασες στο πάτωμα σε άκουσε από έξω???
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Μπορεί για αυτό δεν παίρνω και όρκο απλώς υποψία είναι όχι σιγουριά.Τύπε μήπως όταν έσκασες στο πάτωμα σε άκουσε από έξω???
KavlomenosPoutanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2014
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Μπορεί για αυτό δεν παίρνω και όρκο απλώς υποψία είναι όχι σιγουριά.
Μου χει τύχει κάτι παρόμοιο για αυτό στο λέω.... Ήμουν μέσα στο δωμάτιο και περίμενα την κορασίδα... Και έριξα ένα δυνατό κλανιδη... Πραγματικά από τις κλανιες που κάνουν πολύ θόρυβο.. Και απέξω ήταν καμιά 7-8 άτομα περίμεναν... Και με άκουσαν... Είπαν μλκ τον άκουσες μπλα μπλα και γέλαγαν..
Για την ασφαλεια τουςΠροφανώς μέσα εννοώ.. για ποιες κάμερες αναφέρεται το νήμα?
kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 656
- Πόντοι
- 86
Παιδιά το θέμα αναφέρεται για κάμερες στο σαλόνι και στον χώρο απ έξω που πιάνει και πεζοδρόμιο και τον δρόμο. Όπως τα Φιλιππίδου έχω δει ότι η κάμερα πιάνει κιόλας και το απέναντι πεζοδρόμιο. Είναι νόμιμο αυτό και εγώ άμα είναι έτσι να βάλω κάμερες γύρω από ρο σπίτι μου και να καταγράφω ποιος περνάει.
Daniellos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Μου χει τύχει κάτι παρόμοιο για αυτό στο λέω.... Ήμουν μέσα στο δωμάτιο και περίμενα την κορασίδα... Και έριξα ένα δυνατό κλανιδη... Πραγματικά από τις κλανιες που κάνουν πολύ θόρυβο.. Και απέξω ήταν καμιά 7-8 άτομα περίμεναν... Και με άκουσαν... Είπαν μλκ τον άκουσες μπλα μπλα και γέλαγαν..
Θεός!!!!!!!χαχχααχαχαχαχ
Είμαι στο δωμάτιο τρώω μια γλίστρα από τα νερά στο πάτωμα και σωριάζομαι όταν μπαίνει η κοπέλα με ρωτάει είσαι καλά χτύπησες;
Τυχαίο;
Πρωταγωνιστές σε «ροζ» βίντεο έγιναν οι... ξαναμμένοι πελάτες οίκων ανοχής!
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο σε συγκεκριμένους οίκους ανοχής της Θεσσαλονίκης, καθώς διαπίστωσαν ότι αυτοί είχαν μετατραπεί
www.newsbreak.gr
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 72