Νέα

καλυτερο καρφωμα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Μάγκες, εδώ παραθέτουμε το καλύτερο κάρφωμα που έχουμε δει ποτέ (σε συνθήκες αγώνα)..σχετικό το θέμα και με το site μιας και το κάρφωμα ενέχει και την έννοια του καρφώματος στην μουνότρυπα )) εγω θα δώσω sean kemp όταν ασέλγησε πανω στον αστον λιστερ

:rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:think: :think:.....Mηπωs ??????????????

Συνημμένα

• karfoma_.jpg
    karfoma_.jpg
    41,5 KB · Εμφανίσεις: 39

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Μάγκες, εδώ παραθέτουμε το καλύτερο κάρφωμα που έχουμε δει ποτέ (σε συνθήκες αγώνα)..σχετικό το θέμα και με το site μιας και το κάρφωμα ενέχει και την έννοια του καρφώματος στην μουνότρυπα )) εγω θα δώσω sean kemp όταν ασέλγησε πανω στον αστον λιστερ 
fixed  :grin:

liakosartaki

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1

ναι το εχω δει αυτο που λες.μετα νομιζω ο κεμπ τον κοροιδευε κιολας το φουκαρα.κοιτα αυτο.blake Griffin

liakosartaki

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο.θα εβαζα κατι απο Τζορνταν ή Κεμπ ή Βινς Καρτερ αλλα αυτο του Griffin ειναι σχεδον παραλογο.θυμιζει ΝΒΑ Jam

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765

Έχουν γίνει και δυσκολότερα, αλλά σε τόσο φορτισμένο ματς και σε τέτοιο σημείο του, λίγα σαν αυτό.
Μου άρεσε πάντα ο Σταρκς, μεγάλο αλάνι  :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom