Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
θα σε καλύψω και σένα ... μην ανησυχείςΑααα εγώ δεν θα μπορέσω Νανά,ανήκω στους "παράνομους " ?
θα σε καλύψω και σένα ... μην ανησυχείςΑααα εγώ δεν θα μπορέσω Νανά,ανήκω στους "παράνομους " ?
Να οργανωθεί πορεία διαμαρτυρίας προς την υπουργό άμεσα! ?
Πες μου οτι τρολαρειςΟύτε η χούντα των συνταγματαρχών δεν διανοήθηκε να απαγορεύσει τα έργα της κλασικής ρωσικής λογοτεχνίας.
Ωωωχ ..φοβούμαι!!!θα σε καλύψω και σένα ... μην ανησυχείς
είστε τόσο μεγαλύτερος από μένα λοιπόν που τα θυμάστε ή σας τα έχουν εξιστορήσει κι εσάς άλλοι που τα έζησαν ?Ούτε η χούντα των συνταγματαρχών δεν διανοήθηκε να απαγορεύσει τα έργα της κλασικής ρωσικής λογοτεχνίας.
Πες μου οτι τρολαρεις
Ακριβώς.είστε τόσο μεγαλύτερος από μένα λοιπόν που τα θυμάστε ή σας τα έχουν εξιστορήσει κι εσάς άλλοι που τα έζησαν ?
Ιδρώνει σεβασμιε, ιδίως όταν τις κάνεις την συνήθης ερώτηση σε κάθε μία που πρωτογνωριζεις!!! ?Σιγά μην ιδρώσει το αυτί της, αυτής της νοσταλγού του ναζιστικού καθεστώτος.
Ιδρώνει σεβασμιε, ιδίως όταν τις κάνεις την συνήθης ερώτηση σε κάθε μία που πρωτογνωριζεις!!! ?
Νεότατος είναι μην σε παραμυθιαζει Νανα!!?είστε τόσο μεγαλύτερος από μένα λοιπόν που τα θυμάστε ή σας τα έχουν εξιστορήσει κι εσάς άλλοι που τα έζησαν ?
στον κουβά λοιπόν θα μπειΝεότατος είναι μην σε παραμυθιαζει Νανα!!?
Όχι δα,απλά είναι διαβασμένος πολύ!!στον κουβά λοιπόν θα μπει
Νεότατος είναι μην σε παραμυθιαζει Νανα!!?
καλό για αυτόν αυτό ... έτσι ρίχνει τις γκόμενες ή κι αυτό ψέμα είναι ? (οτι έχει γκόμενες)Όχι δα,απλά είναι διαβασμένος πολύ!!
στον κουβά λοιπόν θα μπει
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη αν έσφαλα!!Γιατί της δημιουργείτε εσφαλμένες εντυπώσεις της κυρίας;
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη αν έσφαλα!!
με τα ακαθάρισταΠοιον κουβά αγαπητή μου;
Σε διαβεβαιώ ότι μπροστά του ,εμείς πάμε κουβά συνεχώς!!?καλό για αυτόν αυτό ... έτσι ρίχνει τις γκόμενες ή κι αυτό ψέμα είναι ? (οτι έχει γκόμενες)
με τα ακαθάριστα