Νέα

Καλύτερες ψαροταβέρνες Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ξενυχτης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Koronaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Like
2.463
Πόντοι
446
Τύπε Τρουμπ, έχουμε πάει Μαργαρώ με "υψηλά" πρόσωπα ?πριν από 15 χρόνια περίπου!!! Ερχεται ο σερβ και είναι εμφανώς gay!! Λέει : Γαρίδες, μπαρμπούνια, σαλάτα, ψωμί για 4 άτομα;;; Του λέμε - ρε φίλε, καμία πατάτα δεν έχει;;; ?Μας κοιτάει αυστηρά και ξαναλέει το ποίημα ? Ρε φίλε, καμία πατατούλα τηγανιτή;;;; για τα μωρά!!!!! (εμείς δεν το ξέραμε πως είναι στάνταρ το μενού) - Ειπαμεεεεεε γαρίδα, μπαρμπούνια, σαλάτα και ψωμί ??αλλά το φουκαρά δεν τον έπαιρνε για παραπάνω ? ήταν υψηλά πρόσωπα στην παρέα ?
Αυτο με τις πατατες στην Μαργαρω δεν το καταλαβαινα μεχρι που ειπαν για να μην χαλασει και καλα το μαγαζι και για να εχει καταναλωσει στην πρωτη υλη που ηταν τα ψαρικα !!!

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
Μπαρμπουνακι Μητροπολεως, Χαλανδρι , Γλυφαδα, Νεα Ερυθραια . Ωραιοι μεζεδες προσιτες τιμες.
Αιολου 68 πολυ καλο,
psariston το καλυτερο απο ολα και ακριβο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
:wanker: :wanker:
Μαργαρο
Στην πύλη τής ναυτικής σχολής δοκίμων.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.408
Πόντοι
6.955
'ο καπετανιος' καπου στον Πειραια κοντα σε κατι γραμμες τρενου, υπαρχει ακομα?
Ειχε καλη φημη προ πολλων ετων αλλα εχω να παω απο τοτε, 20 χρονια και βαλε.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
δεν βγαζουν εξω καμια καρεκλα κανα τραπεζι κανα τενεκε φετα να κρατανε θεσεις ?
θα κανω ζημια με τομ λογαριασμο ,δεν μπορει να μην μου εχουν μια θεση
Πάρε τηλ πως θα σκάσεις μύτη με το τανκ και "κάτι" θα κάνουν ???

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Για εμενα απο οσα εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης θα πω ο Φαρος στη πειραικη και η Τρατα στο κεντρο
στο Φάρο ΔΕΝ θα πας για ψάρι ... μόνο για ψαράκι (γαύρο, σαρδέλα, αθερίνα και τα συναφή) και μεζεδάκια

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Αυτο με τις πατατες στην Μαργαρω δεν το καταλαβαινα μεχρι που ειπαν για να μην χαλασει και καλα το μαγαζι και για να εχει καταναλωσει στην πρωτη υλη που ηταν τα ψαρικα !!!
αλήθεια έχει στάνταρ μενού ?

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Σχετικό το στάνταρ...ψαρικά στο τηγάνι ως επί το πλείστον..πάντως πατάτες τηγανιτές Όχι!! ?
μα που πάει χωρίς πατάτα τηγανητή ?
στο σπίτι δεν τηγανίζουμε ... έξω πάμε για τηγανητή πατάτα ... κι εκεί στέρηση ???

Koronaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Like
2.463
Πόντοι
446
μα που πάει χωρίς πατάτα τηγανητή ?
στο σπίτι δεν τηγανίζουμε ... έξω πάμε για τηγανητή πατάτα ... κι εκεί στέρηση ???
Και όμως!!Από τότε που το είχε η Κα Μαριγω μέχρι και τώρα που το δουλεύουν τα παιδιά τις!!!

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Και όμως!!Από τότε που το είχε η Κα Μαριγω μέχρι και τώρα που το δουλεύουν τα παιδιά τις!!!
μου θυμίζει το σκηνικό σε μια σουβλακερί που δεν έφερνε ψωμί ... έχετε πίτες έλεγε ... δε θέλετε ψωμί

Koronaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Like
2.463
Πόντοι
446
μου θυμίζει το σκηνικό σε μια σουβλακερί που δεν έφερνε ψωμί ... έχετε πίτες έλεγε ... δε θέλετε ψωμί
Η αλήθεια είναι ότι μια καλοψημενη αλάδωτη πίτα είναι σούπερ Νανά!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom