You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλύτερες ψαροταβέρνες Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ξενυχτης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 183
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
το ψάριστον είναι ανοικτό; εχω περάσει 10 φορές ( πριν 2-3 μήνες ) και ήταν κλειστό.Μπαρμπουνακι Μητροπολεως, Χαλανδρι , Γλυφαδα, Νεα Ερυθραια . Ωραιοι μεζεδες προσιτες τιμες.
Αιολου 68 πολυ καλο,
psariston το καλυτερο απο ολα και ακριβο
καλά ψαρικά εχω φάει στον χολαργό πάνω στην Μεσογείων στο θάλασσα , στην Κα Ζωή στην καισαριανή και στα Καλάμια στο μαρούσι.
Επετρεψε μου να διορθωσω, Τα καναρια ειναι στο Μοσχατο , οντως 3η γενια στις επαλξεις με πολυ καλη πελατεια , καλα κονε για προμηθεια ψαριων ,ατμοσφαιρα 60 με αυλη με τενεκεδες - γλαστρες και τιμες καυτες.Τα κανάρια στο Νέο Φάληρο. Μπαρμπούνια, γαρίδες Χαλκιδικής, χοντρή ελιά και σαλάτα. Κρασί δικό τους και μουσταλευριά από το μούστο τους. Τρεις γενεές ταβέρνα. Ε ρχεται ο λογαριασμός και κουνιέται ο φρονιμητης σου..
Συμφωνω με τους προλαλησαντες για ΔΟΥΡΑΜΠΕΗ στη Μυρτιδιωτισσα καλο μαγαζι αλλα πανακριβο.
Προτεινω ΨΑΡΟΜΕΖΕΔΕΣ στο Μοσχατο πεντακαθαρο μαγαζι με τρομερο σερβις , φρεσκα ψαρια σε κλασσικες αλλα και νεες παρασκευές ,νοστιμοι μεζεδες και τιμες απο κανονικες και σε ορισμενα ακριβες.
Επισης μου συνεστησαν και πηγα στην Αγια Παρασκευή στην Αγ Ιωαννου σε καινουριο μαγαζι κυριως takeaway αλλα εχει και καποιους παγκους οπου μπορεις να κατσεις (ειπαν οτι συντομα θα εχει και λιγα τραπεζια) . Nick n Fish με πολυ νοστιμα ψαροφαγητα μαμαδιστικα και ειδικο για ασιατικα sushi κλπ
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.258
- Πόντοι
- 5.006
Καλός μάν και αυτός έχω φάει τρεις φορές εκεί όταν έπαιζε κυριακη μπαλλα η Μάνδρα έπαιζε ένας φίλος εκεί πηγαίναμε για τσίμπημα.Δυο φορες εχω παει στην Ελια και τις δυο ηταν μετριοτατα ! για μενα κορυφαιος ο Κριεκουκης στην Μανδρα
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.757
- Πόντοι
- 2.306
o Ντβοζακ ηταν Τσεχος, καταναλωσε αφοβα.Μεγαλειότατε μήπως μπορείτε να μεσολαβήσετε να καθυστερήσει ο έλεγχος για την κατοχή έργων ρωσικής λογοτεχνίας μέχρι να προλάβω να θάψω κάτι βιβλία του Ντοστογιέφσκυ, του Πούσκιν, του Γκόγκολ και του Τσέχωφ, όπως και κάτι βινύλια με Ντβορζάκ;
Οι αλλοι που λες στην πυρα βιβλιων στο under den linden.
ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
αμα ξαναπας προς τα εκει δοκιμασε Κριεκουκη και θα με θυμηθεις !!!!!!!!!Καλός μάν και αυτός έχω φάει τρεις φορές εκεί όταν έπαιζε κυριακη μπαλλα η Μάνδρα έπαιζε ένας φίλος εκεί πηγαίναμε για τσίμπημα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.258
- Πόντοι
- 5.006
Έχω φάει τυπε τρεις φορεςαμα ξαναπας προς τα εκει δοκιμασε Κριεκουκη και θα με θυμηθεις !!!!!!!!!
ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
Αρα ξερεις ...τυπε -)Έχω φάει τυπε τρεις φορες
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.258
- Πόντοι
- 5.006
Ε ναι.Αρα ξερεις ...τυπε -)
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
αδερφε τι θα τσιμπισεις?Ε ναι.
αρχισαμε
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.258
- Πόντοι
- 5.006
Έχω πάρει αδελφέ κάτι μπέργκερ με μπυρονιααδερφε τι θα τσιμπισεις?
αρχισαμε
Τραβόλτα περιστέρι μακράν ο καλύτερος απ όλους με διαφορά αλλά του πανάκριβου . Αλλά από ποιότητα σε άλλο κόσμο . Το άλλο αρνητικό είναι η καθόλου θέα .Μιας κι ερχεται καθαρα δευτερα ως λατρεις των θαλασσινων αλλα και των ψαριων
Ας πει ο καθενας την δικια του γνωμη ανεξαρτητως περιοχης να ειναι μες στην αθηνα εχει σημασια και να σερβιρει φρεσκα προιοντα
μετα τα κλασικά Παπαϊωάννου και αυτός πανάκριβως , βαρούλκο έπισης πανάκριβο ένα πολύ καλό έχει ανοίξει στο Γουδί το monk fish πολύ Κακλέα τιμές και άριστη ποιότητα πες μου σε ποια περιοχή ενδιαφέρεσαι να δω εάν έχω πάει
ξενυχτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.163
- Πόντοι
- 371
Δε θα συμφωνησω σε αυτο που λες φιλε διοτι αν ηταν ετσι κανεις δεν θα πηγαινεΚαλησπέρα παιδεία δυστυχώς η καθαρά Δευτέρα είναι ότι είναι τσινμκνοπεμτη για τα κρεαταδικα ρίχνουν την σαβούρα λόγο υπέρ κατανάλωσης .
Φίλε μου και μόνο απ την πολυκοσμία δεν θα το απολαύσεις όπως πρέπειΔε θα συμφωνησω σε αυτο που λες φιλε διοτι αν ηταν ετσι κανεις δεν θα πηγαινε
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Καθόλου σχετικό!!!! Γαρίδα, μπαρμπούνι ή κουτσομούρα (ό,τι έχει η αγορά) σαλάτα, ψωμί. Τέλος ΤΈΛΟΣ. Και για επιδόρπιο ραβανί.Σχετικό το στάνταρ...ψαρικά στο τηγάνι ως επί το πλείστον..πάντως πατάτες τηγανιτές Όχι!! ?
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Πειραιώτισσα και δε γνωρίζεις τη Μαργάρω;;; Με στεναχωρείς ?αλήθεια έχει στάνταρ μενού ?
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Μαζέψου ???Τι επόμενη φορά στο μπάρμπεκιου που θα κάνεις, πες μου να έρθω να φτιάξω πατάτες τηγανιτές!!!
???
Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
δεν έχω πάει ποτέ εκεί ... ξέρω που είναι και έχω ακούσει πολλά για αυτήν αλλά δεν έχει τύχει να πάω.Πειραιώτισσα και δε γνωρίζεις τη Μαργάρω;;; Με στεναχωρείς ?
βασικά μου αρέσει να βλέπω θάλασσα και δεν πάω σε μέρη που δεν έχουν μπροστά τους ορίζοντα ...
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Χάθηκες Νανά ? κάνεις παιχνίδι με αλλουνούς και προσκαλείς γιαλαντζί Πειραιώτες σε BBQ ασούμε κι εμάς τα τίμια εργατόπαιδα στην απ'έξω ασούμε. Έτσι είπαμε ρε Νανά;;; Δεν είσαι ντάξει ρε Νανά, δεν είσαι νταξει ?δεν έχω πάει ποτέ εκεί ... ξέρω που είναι και έχω ακούσει πολλά για αυτήν αλλά δεν έχει τύχει να πάω.
βασικά μου αρέσει να βλέπω θάλασσα και δεν πάω σε μέρη που δεν έχουν μπροστά τους ορίζοντα ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις