Νέα

Καλύτερες ψαροταβέρνες Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ξενυχτης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Greyman7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2020
Like
1.868
Πόντοι
201
Λοιπόν έχουμε και λέμε: Αφρόψαρο και Ψαριστον στο Ν.Ηράκλειο, Χρώματα βυθού στην Ερυθραία, Τραβόλτα στο Περιστέρι. Στην πορεία θα θυμηθώ και άλλα!

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
Μπαρμπουνακι Μητροπολεως, Χαλανδρι , Γλυφαδα, Νεα Ερυθραια . Ωραιοι μεζεδες προσιτες τιμες.
Αιολου 68 πολυ καλο,
psariston το καλυτερο απο ολα και ακριβο
το ψάριστον είναι ανοικτό; εχω περάσει 10 φορές ( πριν 2-3 μήνες ) και ήταν κλειστό.
καλά ψαρικά εχω φάει στον χολαργό πάνω στην Μεσογείων στο θάλασσα , στην Κα Ζωή στην καισαριανή και στα Καλάμια στο μαρούσι.

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Τα κανάρια στο Νέο Φάληρο. Μπαρμπούνια, γαρίδες Χαλκιδικής, χοντρή ελιά και σαλάτα. Κρασί δικό τους και μουσταλευριά από το μούστο τους. Τρεις γενεές ταβέρνα. Ε ρχεται ο λογαριασμός και κουνιέται ο φρονιμητης σου..
Επετρεψε μου να διορθωσω, Τα καναρια ειναι στο Μοσχατο , οντως 3η γενια στις επαλξεις με πολυ καλη πελατεια , καλα κονε για προμηθεια ψαριων ,ατμοσφαιρα 60 με αυλη με τενεκεδες - γλαστρες και τιμες καυτες.
Συμφωνω με τους προλαλησαντες για ΔΟΥΡΑΜΠΕΗ στη Μυρτιδιωτισσα καλο μαγαζι αλλα πανακριβο.
Προτεινω ΨΑΡΟΜΕΖΕΔΕΣ στο Μοσχατο πεντακαθαρο μαγαζι με τρομερο σερβις , φρεσκα ψαρια σε κλασσικες αλλα και νεες παρασκευές ,νοστιμοι μεζεδες και τιμες απο κανονικες και σε ορισμενα ακριβες.
Επισης μου συνεστησαν και πηγα στην Αγια Παρασκευή στην Αγ Ιωαννου σε καινουριο μαγαζι κυριως takeaway αλλα εχει και καποιους παγκους οπου μπορεις να κατσεις (ειπαν οτι συντομα θα εχει και λιγα τραπεζια) . Nick n Fish με πολυ νοστιμα ψαροφαγητα μαμαδιστικα και ειδικο για ασιατικα sushi κλπ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.258
Πόντοι
5.006
Δυο φορες εχω παει στην Ελια και τις δυο ηταν μετριοτατα ! για μενα κορυφαιος ο Κριεκουκης στην Μανδρα
Καλός μάν και αυτός έχω φάει τρεις φορές εκεί όταν έπαιζε κυριακη μπαλλα η Μάνδρα έπαιζε ένας φίλος εκεί πηγαίναμε για τσίμπημα.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Μεγαλειότατε μήπως μπορείτε να μεσολαβήσετε να καθυστερήσει ο έλεγχος για την κατοχή έργων ρωσικής λογοτεχνίας μέχρι να προλάβω να θάψω κάτι βιβλία του Ντοστογιέφσκυ, του Πούσκιν, του Γκόγκολ και του Τσέχωφ, όπως και κάτι βινύλια με Ντβορζάκ;
o Ντβοζακ ηταν Τσεχος, καταναλωσε αφοβα.
Οι αλλοι που λες στην πυρα βιβλιων στο under den linden.

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.561
Πόντοι
456
Καλός μάν και αυτός έχω φάει τρεις φορές εκεί όταν έπαιζε κυριακη μπαλλα η Μάνδρα έπαιζε ένας φίλος εκεί πηγαίναμε για τσίμπημα.
αμα ξαναπας προς τα εκει δοκιμασε Κριεκουκη και θα με θυμηθεις !!!!!!!!!

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Καλησπέρα παιδεία δυστυχώς η καθαρά Δευτέρα είναι ότι είναι τσινμκνοπεμτη για τα κρεαταδικα ρίχνουν την σαβούρα λόγο υπέρ κατανάλωσης .

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Μιας κι ερχεται καθαρα δευτερα ως λατρεις των θαλασσινων αλλα και των ψαριων
Ας πει ο καθενας την δικια του γνωμη ανεξαρτητως περιοχης να ειναι μες στην αθηνα εχει σημασια και να σερβιρει φρεσκα προιοντα
Τραβόλτα περιστέρι μακράν ο καλύτερος απ όλους με διαφορά αλλά του πανάκριβου . Αλλά από ποιότητα σε άλλο κόσμο . Το άλλο αρνητικό είναι η καθόλου θέα .
μετα τα κλασικά Παπαϊωάννου και αυτός πανάκριβως , βαρούλκο έπισης πανάκριβο ένα πολύ καλό έχει ανοίξει στο Γουδί το monk fish πολύ Κακλέα τιμές και άριστη ποιότητα πες μου σε ποια περιοχή ενδιαφέρεσαι να δω εάν έχω πάει

• Like
Αντιδράσεις: antep
OP
OP
ξενυχτης

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Καλησπέρα παιδεία δυστυχώς η καθαρά Δευτέρα είναι ότι είναι τσινμκνοπεμτη για τα κρεαταδικα ρίχνουν την σαβούρα λόγο υπέρ κατανάλωσης .
Δε θα συμφωνησω σε αυτο που λες φιλε διοτι αν ηταν ετσι κανεις δεν θα πηγαινε

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Σχετικό το στάνταρ...ψαρικά στο τηγάνι ως επί το πλείστον..πάντως πατάτες τηγανιτές Όχι!! ?
Καθόλου σχετικό!!!! Γαρίδα, μπαρμπούνι ή κουτσομούρα (ό,τι έχει η αγορά) σαλάτα, ψωμί. Τέλος ΤΈΛΟΣ. Και για επιδόρπιο ραβανί.

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Πειραιώτισσα και δε γνωρίζεις τη Μαργάρω;;; Με στεναχωρείς ?
δεν έχω πάει ποτέ εκεί ... ξέρω που είναι και έχω ακούσει πολλά για αυτήν αλλά δεν έχει τύχει να πάω.
βασικά μου αρέσει να βλέπω θάλασσα και δεν πάω σε μέρη που δεν έχουν μπροστά τους ορίζοντα ...

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
δεν έχω πάει ποτέ εκεί ... ξέρω που είναι και έχω ακούσει πολλά για αυτήν αλλά δεν έχει τύχει να πάω.
βασικά μου αρέσει να βλέπω θάλασσα και δεν πάω σε μέρη που δεν έχουν μπροστά τους ορίζοντα ...
Χάθηκες Νανά ? κάνεις παιχνίδι με αλλουνούς και προσκαλείς γιαλαντζί Πειραιώτες σε BBQ ασούμε κι εμάς τα τίμια εργατόπαιδα στην απ'έξω ασούμε. Έτσι είπαμε ρε Νανά;;; Δεν είσαι ντάξει ρε Νανά, δεν είσαι νταξει ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom