Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
ακαθόριστα ... συγνώμηΠοια ακάθαρτα;
ακαθόριστα ... συγνώμηΠοια ακάθαρτα;
Σε διαβεβαιώ ότι μπροστά του ,εμείς πάμε κουβά συνεχώς!!?
με τα ακαθάριστα
Παρακαλώ όπως οργανωθείτε!!Ποια ακάθαρτα;
Τυπε Κορονακι, Μπενυ Χιλ στο αβαταρ;Παρακαλώ όπως οργανωθείτε!!
Τα σέβη μου !Δεν αληθεύει, αλλά το πάτε καλά για να σας συμπαθήσω.
Παρακαλώ όπως οργανωθείτε!!
Ναι σαφώς..δεν εγκρίνεις ;;Τυπε Κορονακι, Μπενυ Χιλ στο αβαταρ;
Εγώ μόνιμα ψάχνω για τον διακόπτη του φωτός!! ?Γιατί;
Έχετε φάει δυο-τρεις. και δεν έχετε ρίξει κανέναν;
Βεβαιως. Και εχω προσφατο λογο. Μην ρωτησεις ομως περαιτερω.Ναι σαφώς..δεν εγκρίνεις ;;
Από τους τυχερούς που τον έζησα όσο αναφορά το χιούμορ του !!Βεβαιως. Και εχω προσφατο λογο. Μην ρωτησεις ομως περαιτερω.
Ναι. Ετσι λεγανε. Πεθανε αδοξα, σχετικα νεος.Από τους τυχερούς που τον έζησα όσο αναφορά το χιούμορ του !!
Κατα ταλλα τσιγκούνης μέγας!!!
Σωστα και δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αλλα υπηρχαν φημες οτι ηταν και μοσογυνης !!!Ναι. Ετσι λεγανε. Πεθανε αδοξα, σχετικα νεος.
Εχεις δικιο φιλε μου παρασυρθηκαμε !!!Ρε παιδια εδω μιλαμε για ψαρια εσεις το χετε παει αλλου το πραγμα
Άγιε μεταξύ μας , είχαν καθόλου ιδεα οι συνταγματάρχες κ οι σπιουνοι τους, από έργα της κλασικής ρωσικής λογοτεχνίας;Ούτε η χούντα των συνταγματαρχών δεν διανοήθηκε να απαγορεύσει τα έργα της κλασικής ρωσικής λογοτεχνίας.
Άγιε μεταξύ μας , είχαν καθόλου ιδεα οι συνταγματάρχες κ οι σπιουνοι τους, από έργα της κλασικής ρωσικής λογοτεχνίας;
Υπάρχει καλύτερο στην ίδια γειτονιά…..Αφρόψαρο!Για τους πιο ΒΠ της Αθήνας ... Ν. Ηράκλειο !!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ Ψάριστον - Ψαροταβέρνα Νέο Ηράκλειο - Εσείς θα μείνετε πεινασμένοι; - Psariston
Δουραμπεης ναμπερ ουαν οντως ! Παπαιωαννου απο Μικρολιμανο εφυγεΌποιος έχει πορτοφόλα, Δουράμπεης, Εγγύηση!!! Μέσα στα στενά της Μυρτιδιώτισσας, Παπαϊωάννου, (αν και κάποιος μου σφύριξε πως το άφησε το μαγαζί). Στο Πέραμα αλλά και στην Ιερά οδό, Λαγουδέρα!!!
Δυο φορες εχω παει στην Ελια και τις δυο ηταν μετριοτατα ! για μενα κορυφαιος ο Κριεκουκης στην ΜανδραΕλιά κορυφή,πρέπει να ανοίξουμε νήμα για κρέας....