Νέα

Καλοκαιρινό quiz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonidas1969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.617
Πόντοι
11.956
ο λεντζος ειχε το 1/20 ο του χωρου που ειχε ο γαλαξιας. ειναι φυσικο να πηγαινει περισσοτερος κοσμος στην πλατεια της νεας σμυρνης . εμεις , οι παλιοι νεοσμυρνιωτες δεν πηγαιναμε σε άλλες περιοχες για καφε. ημασταν απασχολημενοι με το να πλακωνομαστε στην πλατεια με αυτους που ερχονταν απο αλλού. επισης , στον λεντζο οι μισοι καφεδες ηταν κερασμενοι αφου ο ανθρωπος ηταν ψυχουλα .ο γαλαξιας , απο την αλλη , ητανε κοφτηριο.ελληνικο , παντως , στον λεντζο δεν ειχα πιει ποτέ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ηταν τετοιες οι εποχες αδερφε.τωρα ολα εχουν αλλαξει.
Όπως τα λες είναι απλά ο λετζος είχε δύο μαγαζιά στο Παγκράτι ....και το δεύτερο στην Υμηττού είχε τραπέζια έξω περίπου όσο ο γαλαξίας ....αλλά αυτά όλα είναι ιστορία τώρα χαχαχα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.785
Πόντοι
9.297
Καφές πάντα με εφημερίδα έξω ...ακόμα καλύτερα με τοπική εφημερίδα.
Ο ελληνικός δεν είναι αξιόπιστος έξω παρά μόνο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος γιατί συνήθως τον κάνουν σε μηχανή( αξιοπρεπής αλλά ξενερώνω όταν το ακούω...).Ο καλύτερος ελληνικός είναι στο σπίτι ,ΠΑΝΤΑ στο γκαζακι ( όχι στο μάτι της κουζινας...)με δύο κουλουράκια.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.294
Πόντοι
456
κι ηταν "αδωνις" κι οχι αδωνης .
adwnis2.jpg

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.294
Πόντοι
456
Καφές πάντα με εφημερίδα έξω ...ακόμα καλύτερα με τοπική εφημερίδα.
Ο ελληνικός δεν είναι αξιόπιστος έξω παρά μόνο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος γιατί συνήθως τον κάνουν σε μηχανή( αξιοπρεπής αλλά ξενερώνω όταν το ακούω...).Ο καλύτερος ελληνικός είναι στο σπίτι ,ΠΑΝΤΑ στο γκαζακι ( όχι στο μάτι της κουζινας...)με δύο κουλουράκια.
θα συμφωνησω στο μερος του σπιτιου.επιμενω οτι δεν θελει συνοδεια άλλη εκτος απο τσιγαρο. και πινεται σκετος.ουτε γαλατα ουτε ζαχαρη ουτε σαντιγιες και γαλακτομπουρεκα που βαζουν τωρα στους καφεδες. το πολυ πολυ ,για τους γνωστες, ενα παγακι μεσα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Καλοκαιρινό quiz, προτιμάτε τον Ελληνικό καφέ σε παραδοσιακό καφενείο:

• Με λουκούμι?
  • Με γλυκό του κουταλιού?
  • Με κουλουράκι?
Τον συνηθιζω με κουλουρακι
Ωστοσο με λουλουκι ειναι αλλο πραγμα:headbang2:

κι ηταν "αδωνις" κι οχι αδωνης .
adwnis2.jpg
Στου Αδωνι για καφε που λεει και το κομματι;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.785
Πόντοι
9.297
θα συμφωνησω στο μερος του σπιτιου.επιμενω οτι δεν θελει συνοδεια άλλη εκτος απο τσιγαρο. και πινεται σκετος.ουτε γαλατα ουτε ζαχαρη ουτε σαντιγιες και γαλακτομπουρεκα που βαζουν τωρα στους καφεδες. το πολυ πολυ ,για τους γνωστες, ενα παγακι μεσα.
Άκυρο το παγακι γιατί μέχρι να κρυώσει βουτάς κουλουράκι....εγώ προσθέτω κανέλα και κόλιανδρο διακριτικά βέβαια ώστε να μην επισκιασθεί ο καφές.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.294
Πόντοι
456
Στου Αδωνι για καφε που λεει και το κομματι;
σωστα.
Άκυρο το παγακι γιατί μέχρι να κρυώσει βουτάς κουλουράκι....εγώ προσθέτω κανέλα και κόλιανδρο διακριτικά βέβαια ώστε να μην επισκιασθεί ο καφές.
το παγακι ειναι για τους βιαστικους. η κανελα για το ρυζογαλο . ο κολιανδρος δεν σου αλλοιωνει τη γευση του καφε ? τελος παντων , γουστα ειναι αυτα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.785
Πόντοι
9.297
σωστα.

το παγακι ειναι για τους βιαστικους. η κανελα για το ρυζογαλο . ο κολιανδρος δεν σου αλλοιωνει τη γευση του καφε ? τελος παντων , γουστα ειναι αυτα.
Ελάχιστο στην άκρη της ακρης μικρού πλαστικού κουταλιού ,ούτε καν κουταλιού γλυκού .Διακριτικά ,όπως είπα.

Η κανέλα ρίχνει ο,τι πρέπει να πέσει και ανεβάζει ο,τι πρέπει να ανέβει....

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.211
Πόντοι
3.846
άμα είναι καλό το χαρμάνι του ελληνικού, ποιος κόλιανδρος και ποιος μαϊντανός.

Τον ελληνικό τον πίνω σκέτο και ασυνόδευτο, αλλά καλό είναι να συνοδεύεται από κάτι με κανένα βούτημα με ελαφριά γεύση. Εννοείται ότι φτιάχνεις στο γκάζι ανώτερο από αυτό που κάνεις στο ρεύμα. Αν τώρα υπάρχει και η δυνατότητα το απογειώνεις με καφέ στη χόβολη.
Το μυστικό του ελληνικού είναι ότι πρέπει να τον σιγοψήσεις και όχι να τον βράσεις, δηλαδή όπως και στο σεξ να ξέρεις πότε θα τραβηχτείς.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.785
Πόντοι
9.297
άμα είναι καλό το χαρμάνι του ελληνικού, ποιος κόλιανδρος και ποιος μαϊντανός.

Τον ελληνικό τον πίνω σκέτο και ασυνόδευτο, αλλά καλό είναι να συνοδεύεται από κάτι με κανένα βούτημα με ελαφριά γεύση. Εννοείται ότι φτιάχνεις στο γκάζι ανώτερο από αυτό που κάνεις στο ρεύμα. Αν τώρα υπάρχει και η δυνατότητα το απογειώνεις με καφέ στη χόβολη.
Το μυστικό του ελληνικού είναι ότι πρέπει να τον σιγοψήσεις και όχι να τον βράσεις, δηλαδή όπως και στο σεξ να ξέρεις πότε θα τραβηχτείς.
Μόλις δέσει ο αφρός σβήνεις....
Αν δεν βγει αφρός ΔΕΝ είναι έτοιμος...

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
2.043
Πόντοι
446
Θαμώνας όχι, αλλά πήγαινα όποτε ήταν ο δρόμος μου από εκεί για να δω φίλους από το Παγκράτι

5ee6511079d6c1db81a7a4b0d750c1a5_M.jpg
αρχές 90' ήταν ο νούμερο ένα φραπες στην Ελλάδα, έλεγαν πως όταν τον χτύπαγε στην κανάτα έβαζε κρόκο αυγου γιαυτό είχε τέτοια ωραία γεύση
όταν ανέλαβε ο γιος του πήρε την κατιούσα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.785
Πόντοι
9.297
Μόλις χτύπησα τον ελληνικό μου με όλα τα κομφορ ,τα ροκφόρ ,τα μποφωρα και τα παρελκόμενα του...
Εξαιρετικό συμπλήρωμα οι αγώνες συγχρονισμενης κολύμβησης στην ΕΡΤ-3...δυστυχώς εδώ και 5 χρόνια μπήκαν και άνδρες...αισχος...όμως το μωρο από το Σαν Μαρίνο με ξύπνησε και έτσι σίγουρος ότι θα πάρει μια καλή θέση αν και όχι μετάλλιο....με εντυπωσιασε!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
33.448
Πόντοι
11.146
Καλοκαιρινό quiz, προτιμάτε τον Ελληνικό καφέ σε παραδοσιακό καφενείο:

• Με λουκούμι?
  • Με γλυκό του κουταλιού?
  • Με κουλουράκι?
...στο νεροχυτη! Δεν πινεται αυτος ο καφες ρε αρχοντα! :dunno:

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
15
Like
2.798
Πόντοι
1.196
Ο καλυτερος ελληνικος καφες, πινεται σε κουπα, χωρις ζαχαρη, με μια δοση ουισκι.
Τη μου θυμισε ρε φιλε.....
Μικρος.....10 12 χρονων δουλευα σε εναν που εφτιαχνε καρπυρατερ και το πρωι με εφτιαχνε τον καφε του και εβαζε μεσα ουισκι.....τα ειχα δει ολα εγω τοτε.....
Να εισαι καλα....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.785
Πόντοι
9.297
Τη μου θυμισε ρε φιλε.....
Μικρος.....10 12 χρονων δουλευα σε εναν που εφτιαχνε καρπυρατερ και το πρωι με εφτιαχνε τον καφε του και εβαζε μεσα ουισκι.....τα ειχα δει ολα εγω τοτε.....
Να εισαι καλα....
Υπάρχει και ο ιρλανδικός καφές...γαλλικός με ουίσκυ!
Μετά την Γερμανίδα έρχεται η δικιά μας αλάνια,άντε να την στηρίξουμε.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
33.448
Πόντοι
11.146
Τι πρέπει να πιεις ρε μεγάλε;Έναν κουβά φραπέ η μία κανάτα γαλλικό;
...ο φραπε ΔΕΝ ειναι καφες! Οσο για τον φιλτρου (γαλλικος, γερμανικος, αμερικανικος) αν εχεις το σωστο χαρμανι κ τις σωστες αναλογιες μια χαρα καφες ειναι! Εγω παντως ειμαι φαν του εσπρεσο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom