ο λεντζος ειχε το 1/20 ο του χωρου που ειχε ο γαλαξιας. ειναι φυσικο να πηγαινει περισσοτερος κοσμος στην πλατεια της νεας σμυρνης . εμεις , οι παλιοι νεοσμυρνιωτες δεν πηγαιναμε σε άλλες περιοχες για καφε. ημασταν απασχολημενοι με το να πλακωνομαστε στην πλατεια με αυτους που ερχονταν απο αλλού. επισης , στον λεντζο οι μισοι καφεδες ηταν κερασμενοι αφου ο ανθρωπος ηταν ψυχουλα .ο γαλαξιας , απο την αλλη , ητανε κοφτηριο.ελληνικο , παντως , στον λεντζο δεν ειχα πιει ποτέ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ηταν τετοιες οι εποχες αδερφε.τωρα ολα εχουν αλλαξει.
Όπως τα λες είναι απλά ο λετζος είχε δύο μαγαζιά στο Παγκράτι ....και το δεύτερο στην Υμηττού είχε τραπέζια έξω περίπου όσο ο γαλαξίας ....αλλά αυτά όλα είναι ιστορία τώρα χαχαχα
Καφές πάντα με εφημερίδα έξω ...ακόμα καλύτερα με τοπική εφημερίδα.
Ο ελληνικός δεν είναι αξιόπιστος έξω παρά μόνο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος γιατί συνήθως τον κάνουν σε μηχανή( αξιοπρεπής αλλά ξενερώνω όταν το ακούω...).Ο καλύτερος ελληνικός είναι στο σπίτι ,ΠΑΝΤΑ στο γκαζακι ( όχι στο μάτι της κουζινας...)με δύο κουλουράκια.
Καφές πάντα με εφημερίδα έξω ...ακόμα καλύτερα με τοπική εφημερίδα.
Ο ελληνικός δεν είναι αξιόπιστος έξω παρά μόνο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος γιατί συνήθως τον κάνουν σε μηχανή( αξιοπρεπής αλλά ξενερώνω όταν το ακούω...).Ο καλύτερος ελληνικός είναι στο σπίτι ,ΠΑΝΤΑ στο γκαζακι ( όχι στο μάτι της κουζινας...)με δύο κουλουράκια.
θα συμφωνησω στο μερος του σπιτιου.επιμενω οτι δεν θελει συνοδεια άλλη εκτος απο τσιγαρο. και πινεται σκετος.ουτε γαλατα ουτε ζαχαρη ουτε σαντιγιες και γαλακτομπουρεκα που βαζουν τωρα στους καφεδες. το πολυ πολυ ,για τους γνωστες, ενα παγακι μεσα.
θα συμφωνησω στο μερος του σπιτιου.επιμενω οτι δεν θελει συνοδεια άλλη εκτος απο τσιγαρο. και πινεται σκετος.ουτε γαλατα ουτε ζαχαρη ουτε σαντιγιες και γαλακτομπουρεκα που βαζουν τωρα στους καφεδες. το πολυ πολυ ,για τους γνωστες, ενα παγακι μεσα.
άμα είναι καλό το χαρμάνι του ελληνικού, ποιος κόλιανδρος και ποιος μαϊντανός.
Τον ελληνικό τον πίνω σκέτο και ασυνόδευτο, αλλά καλό είναι να συνοδεύεται από κάτι με κανένα βούτημα με ελαφριά γεύση. Εννοείται ότι φτιάχνεις στο γκάζι ανώτερο από αυτό που κάνεις στο ρεύμα. Αν τώρα υπάρχει και η δυνατότητα το απογειώνεις με καφέ στη χόβολη.
Το μυστικό του ελληνικού είναι ότι πρέπει να τον σιγοψήσεις και όχι να τον βράσεις, δηλαδή όπως και στο σεξ να ξέρεις πότε θα τραβηχτείς.
άμα είναι καλό το χαρμάνι του ελληνικού, ποιος κόλιανδρος και ποιος μαϊντανός.
Τον ελληνικό τον πίνω σκέτο και ασυνόδευτο, αλλά καλό είναι να συνοδεύεται από κάτι με κανένα βούτημα με ελαφριά γεύση. Εννοείται ότι φτιάχνεις στο γκάζι ανώτερο από αυτό που κάνεις στο ρεύμα. Αν τώρα υπάρχει και η δυνατότητα το απογειώνεις με καφέ στη χόβολη.
Το μυστικό του ελληνικού είναι ότι πρέπει να τον σιγοψήσεις και όχι να τον βράσεις, δηλαδή όπως και στο σεξ να ξέρεις πότε θα τραβηχτείς.
αρχές 90' ήταν ο νούμερο ένα φραπες στην Ελλάδα, έλεγαν πως όταν τον χτύπαγε στην κανάτα έβαζε κρόκο αυγου γιαυτό είχε τέτοια ωραία γεύση
όταν ανέλαβε ο γιος του πήρε την κατιούσα
Μόλις χτύπησα τον ελληνικό μου με όλα τα κομφορ ,τα ροκφόρ ,τα μποφωρα και τα παρελκόμενα του...
Εξαιρετικό συμπλήρωμα οι αγώνες συγχρονισμενης κολύμβησης στην ΕΡΤ-3...δυστυχώς εδώ και 5 χρόνια μπήκαν και άνδρες...αισχος...όμως το μωρο από το Σαν Μαρίνο με ξύπνησε και έτσι σίγουρος ότι θα πάρει μια καλή θέση αν και όχι μετάλλιο....με εντυπωσιασε!
Τη μου θυμισε ρε φιλε.....
Μικρος.....10 12 χρονων δουλευα σε εναν που εφτιαχνε καρπυρατερ και το πρωι με εφτιαχνε τον καφε του και εβαζε μεσα ουισκι.....τα ειχα δει ολα εγω τοτε.....
Να εισαι καλα....
Τη μου θυμισε ρε φιλε.....
Μικρος.....10 12 χρονων δουλευα σε εναν που εφτιαχνε καρπυρατερ και το πρωι με εφτιαχνε τον καφε του και εβαζε μεσα ουισκι.....τα ειχα δει ολα εγω τοτε.....
Να εισαι καλα....
...ο φραπε ΔΕΝ ειναι καφες! Οσο για τον φιλτρου (γαλλικος, γερμανικος, αμερικανικος) αν εχεις το σωστο χαρμανι κ τις σωστες αναλογιες μια χαρα καφες ειναι! Εγω παντως ειμαι φαν του εσπρεσο.