TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
να υποθεσω οτι τη λενε Ελπιδα?? χαχαχαχαχαχαεμ πως να μην το πιάσω αφού έχω πεθερά.........
να υποθεσω οτι τη λενε Ελπιδα?? χαχαχαχαχαχαεμ πως να μην το πιάσω αφού έχω πεθερά.........
εμ πως να μην το πιάσω αφού έχω πεθερά.........
Ας πρόσεχες μάγκα μου.. ας πρόσεχες.. Όπως έλεγε κι ο Χάρυ Κλύν.. στο ψυγείο ;)
ρε συναγωνιστές, είμαστε η του υψους, ή του βάθους...
δε χρειάζεται τόση κακομοιριά, ότι είμαστε σε πολλά πράγματα, τελείως μπουρδέλο σαν χώρα, ναι είμαστε, αλλά σαν λαός έχουμε και τα καλά μας.
Για πηγαίντε στη γερμανία, να δείτε όλη τη σημασία της λέξης "φιλότιμο" και ανθρωπιά.
να είσαι πίσω από το γερμανο, φορτωμένος με 10 τσαντες ψώνια, και να σου κλεινει την πόρτα αντι να την κρατήσει ανοιχτή...
να βγαίνει μια παρέα φίλων έξω, και να διαιρούν το λογαριασμό επακριβώς με το τι έφαγε και ήπιε ο καθένας, να ψάχνουν μην τυχόν πληρώσει κανείς κάνα cent παραπάνω...
άμα είναι να γίνω έτσι να τη χέσω την προοδο, εκατο φορές ελλάδα ρε
με τα καλά μας και με τα σκατά μας....
και ρώτησα την γυναίκα μου πριν παντρευτούμε...έχεις γονείς? έχω μου λέει αλλά σε αγαπάνε πολύ..........τόφαγα ο μαλάκας............
άσε που οι Γερμανοί αφήνουν και σχεδόν ΠΑΝΤΑ μπουρμπουάρ..
Ρε peskandritsos μονάρχιδος είσαι;Πω πω ρε allen221 μου εφτιαξες ενα παπαρι. Παω να τα χωσω μεγαλε αλλα το κακο ειναι οτι μονο εμεις τα ξερουμε αυτα οι ΕΛΛΗΝΕΣ
Ρε peskandritsos μονάρχιδος είσαι;
Πέρα της πλάκας, πολλά πράγματα γνωρίζουν για εμάς πλην της Ελληνικής Επικρατείας, και αυτό αποδεικνύεται από τον τουρισμό, (αυτόν που έχουμε καλώς ή κακώς) συν αν πας στο εξωτερικό και ακούσεις τι λένε για εμάς.
Εδώ θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση όσον αφορά την ποιοτική σύνθεση των τουριστών που έρχονται στην Ελλάδα.
Γιατί δεν έχει σημασία πόσοι έρχονται αλλά πόσα λεφτά αφήνουν.
Με άλλα λόγια, πόσες Greek Salads με 4 πηρούνια και 2 μπύρες με 4 ποτήρια τρώνε στη μάπα η Κρήτη, η Ρόδος και άλλα νησιά.
Και φυσικά υπάρχει και το all inclusive όπου ο τουρίστας δε βγαίνει από το ξενοδοχείο και έτσι οικονομικά δεν προσφέρει απολύτως τίποτε στην περιοχή.
Ίσως το φαινόμενο να είναι πιο γενικό όμως και όχι απόλυτα ελληνικό
Εδώ θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση όσον αφορά την ποιοτική σύνθεση των τουριστών που έρχονται στην Ελλάδα.
Γιατί δεν έχει σημασία πόσοι έρχονται αλλά πόσα λεφτά αφήνουν.
Με άλλα λόγια, πόσες Greek Salads με 4 πηρούνια και 2 μπύρες με 4 ποτήρια τρώνε στη μάπα η Κρήτη, η Ρόδος και άλλα νησιά.
Και φυσικά υπάρχει και το all inclusive όπου ο τουρίστας δε βγαίνει από το ξενοδοχείο και έτσι οικονομικά δεν προσφέρει απολύτως τίποτε στην περιοχή.
Ίσως το φαινόμενο να είναι πιο γενικό όμως και όχι απόλυτα ελληνικό
Αχα..
- Να πηγαίνεις στις τράπεζες και στις δημόσιες υπηρεσίες και να σε εξυπηρετούν
- Να τους ρωτάς στο δρόμο και αν δεν ξέρουν να σου εξηγήσουν να σε πηγαίνουν μέχρι εκεί
- Να πληρώνεις για υπηρεσίες και να μην αισθάνεσαι ότι σου κάνουν χάρη
Όσο για τη διαίρεση του λογαριασμού.. όχι προτιμώ τα ελληνικά μαγαζιά , που ο σερβιτόρος θέλει το λογαριασμό όλο μαζί για να αποφύγει τα ανώτατα μαθηματικά και όταν του ζητάς απόδειξη σε κοιτάει λες και του ζήτησες να σου δώσει κώλο.. άσε που οι Γερμανοί αφήνουν και σχεδόν ΠΑΝΤΑ μπουρμπουάρ..
Μιζέρια σκέτη, άστα να πάνε...
Υ.Γ. Όσο για τις πόρτες, αυτό κι αν είναι αστείο.. μην σου πω σε περιμένουν με την πόρτα ανοικτή αν σε δουν να έρχεσαι..